2 ερωτήσεις για μικρά γατάκια

Myrielle

Νεοφερμένο μέλος

Η Myrielle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Γεια σε όλους είμαι ένα νέο μέλος και θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις!!!Λοιπόν έχω 2 γατάκια το ένα από αυτά γέννησε 4 γατάκια στισ 30/7/09:inlove::baby:δυστιχώς είχαμε ένα νεκρο γατάκι και τώρα έχουμε 3 πάνω σε αυτό ήθελα να σας κάνω την ερώτηση ..Λοιπόν 1η ερώτηση:τα γατάκια ξέρω ότι δεν πρεπει να τα ακουμπήσω τώρα γιατί άμα τα ακουμπήσω θα αλλάξει η μυρωδιά τους και έτσι η μητέρα τους δεν θα ξερει αν είναι δικά της και ετσι δν θα τα θηλάζει αλλά ποτε θα μπορώ νατα ακουμπήσω???2η ερώτηση:Οταν μεγαλώσουν λίγο τα γατάκια θα μπορώ να τα ταίσω αλλα δν ξέρω ποιά θα είναι η πρώτη τροφή που θα μπορω να τους δώσω!!!:hmm:Αν μπορείτε λύστε μου τισ απορίες μου!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα και καλως ηρθες στη γαοπαρεα μας! :D Στο θεμα, ναι δεν ειναι οτι καλυτερο να χαιδευεις τα γατακια σε τοσο μικρη ηλικια. Εγω θα ελεγα πως το πιο ευκολο, θα ηταν θα αρχισεις να τα ακουμπας οταν θα δεις οτι αρχιζουν να περπαταν γυρω στις 4μιση με 5 εβδομαδες. Οσο για την τροφη, εδω μπορεις να δεις μερικες κρητικες για γατοτροφες:

https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=27

:) Καλη τυχη με τα γατακια και καλως ηρθες στη γατοπαρεα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια σωστα τα λεω ή λεω τιποτα βλακεις στο κοριτσι??? :blink:

Κατ' αρχήν το σημαντικότερο τώρα είναι να δεις αν όντως τα έχει γεννήσει όλα τα γατάκια ή μήπως έχει κ κανένα νεκρό γατάκι ακόμα στην κοιλιά της το οποίο θα είναι κ πολύ επικίνδυνο. Υπάρχει δυνατότητα να την δει γιατρός;

Αν υπαρχει, εγω θα σου προτεινα να παρεις και τα γατακια της μαζι για να δει ο γιατρος αν ειναι ολα τους υγειη :).

Λετε να την παω στον γιατρο???χμμ..αλλα τα μικρα γατακια πως θα τα πιασω για να τα παω αφου ειναι μεσα στην κουτα που τα γεννησε η γατα???:hmm:

και οσο για αυτο που λετε για το αν υπαρχει κανενα αλλο νεκρο γατακι στην κοιλια της γατας δεν νομιζω γιατι ειναι πολυ αδύνατη απο τοτε που γεννηθηκαν τα μικρα!!

Καλυτερα να τα μεταφερεις με την κουτα αν δεν υπαρχει αλλος τροπος! :lol: :happy:

και οσο για αυτο που λετε για το αν υπαρχει κανενα αλλο νεκρο γατακι στην κοιλια της γατας δεν νομιζω γιατι ειναι πολυ αδύνατη απο τοτε που γεννηθηκαν τα μικρα!!
Αυτο εινια ειναι ενα καλο νεο! :P

:)σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ!!:D

Δινεις καταρχας καλη τροφη για μικρα γατακια στη μαμα να θρεψει (α/d hills, hills, royal canin)δευτερον προγραμματιζεις τη στειρωση της σε δυομιση μηνες.
Τριτον τα γατακια τα χαιδευεις οταν σε αφησει η μαμα με γαντια στην αρχη η χαιδευεις κι αυτην με το χερι και μετα κι αυτα. Αν σε αφησει. Αλλιως περιμενεις.

Τεταρτον παρε γιατι μπορει να σου χρειαστει γαλα γατας καλης ποιοτητας (ormilac, mixol, royal canin), κονσερβες α/d hills που δινουμε οταν ειναι ακομη μικρα και πρωτο τρωνε στον ενα μηνα επανω περιπου( θα πανε απο μονα τους αν τις σερβιρεις στη μαμα) και κροκeτακι royal canin growwth ειδικο για μικρά δοντακια

σε ευχαριστω πολυ yasmin 1gr με βοηθησες παρα πολυ!!!:D:):happy:

Αυτό με τη μυρωδιά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει για μια γάτα που είναι δικιά σου και γνωρίζει τη μυρωδιά σου κλπ....κι εξάλλου πόσο μπορείς να πιάνεις ένα νεογέννητο γατί που μόλις γεννήθηκε;
Η πρώτη γάτα που είχα γέννησε 3 φορές και τις 2 πρώτες τα γατιά πεθάνανε,αργήσαμε να καταλάβουμε οτι δεν είχε γάλα η μαμά τους....την τρίτη όμως τα ταίζαμε εμείς κι η μαμά τους έκανε τα υπόλοιπα χωρίς να υπάρχει πρόβλημα...αυτά τη βυζαίνανε βέβαια μόνο για την πιπίλα...:)

ευχαριστω πολυ ffaye σε λιγο καιρο θα μπορω να πιασω τα γατακια φου εχουν μεγαλωσει πια!!:)!τα γατακια μου ειναι υγιεστατα και πολυ στρουμπουλα!!και παλι ευχαριστω!!

Να 'σαι καλά και να σου ζήσουνε τα γατοπαίδια!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back