Myrielle
Νεοφερμένο μέλος

δυστιχώς είχαμε ένα νεκρο γατάκι και τώρα έχουμε 3 πάνω σε αυτό ήθελα να σας κάνω την ερώτηση ..Λοιπόν 1η ερώτηση:τα γατάκια ξέρω ότι δεν πρεπει να τα ακουμπήσω τώρα γιατί άμα τα ακουμπήσω θα αλλάξει η μυρωδιά τους και έτσι η μητέρα τους δεν θα ξερει αν είναι δικά της και ετσι δν θα τα θηλάζει αλλά ποτε θα μπορώ νατα ακουμπήσω???2η ερώτηση:Οταν μεγαλώσουν λίγο τα γατάκια θα μπορώ να τα ταίσω αλλα δν ξέρω ποιά θα είναι η πρώτη τροφή που θα μπορω να τους δώσω!!!
Αν μπορείτε λύστε μου τισ απορίες μου!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στο θεμα, ναι δεν ειναι οτι καλυτερο να χαιδευεις τα γατακια σε τοσο μικρη ηλικια. Εγω θα ελεγα πως το πιο ευκολο, θα ηταν θα αρχισεις να τα ακουμπας οταν θα δεις οτι αρχιζουν να περπαταν γυρω στις 4μιση με 5 εβδομαδες. Οσο για την τροφη, εδω μπορεις να δεις μερικες κρητικες για γατοτροφες: https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=27
Καλη τυχη με τα γατακια και καλως ηρθες στη γατοπαρεα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrielle
Νεοφερμένο μέλος

Myrielle
Νεοφερμένο μέλος

Αυτο εινια ειναι ενα καλο νεο!και οσο για αυτο που λετε για το αν υπαρχει κανενα αλλο νεκρο γατακι στην κοιλια της γατας δεν νομιζω γιατι ειναι πολυ αδύνατη απο τοτε που γεννηθηκαν τα μικρα!!

Myrielle
Νεοφερμένο μέλος
σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τριτον τα γατακια τα χαιδευεις οταν σε αφησει η μαμα με γαντια στην αρχη η χαιδευεις κι αυτην με το χερι και μετα κι αυτα. Αν σε αφησει. Αλλιως περιμενεις.
Τεταρτον παρε γιατι μπορει να σου χρειαστει γαλα γατας καλης ποιοτητας (ormilac, mixol, royal canin), κονσερβες α/d hills που δινουμε οταν ειναι ακομη μικρα και πρωτο τρωνε στον ενα μηνα επανω περιπου( θα πανε απο μονα τους αν τις σερβιρεις στη μαμα) και κροκeτακι royal canin growwth ειδικο για μικρά δοντακια
Myrielle
Νεοφερμένο μέλος

fffaye
Νεοφερμένο μέλος
Η πρώτη γάτα που είχα γέννησε 3 φορές και τις 2 πρώτες τα γατιά πεθάνανε,αργήσαμε να καταλάβουμε οτι δεν είχε γάλα η μαμά τους....την τρίτη όμως τα ταίζαμε εμείς κι η μαμά τους έκανε τα υπόλοιπα χωρίς να υπάρχει πρόβλημα...αυτά τη βυζαίνανε βέβαια μόνο για την πιπίλα...

Myrielle
Νεοφερμένο μέλος
!τα γατακια μου ειναι υγιεστατα και πολυ στρουμπουλα!!και παλι ευχαριστω!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fffaye
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool