Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vaso kitten
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν διάβασες όλο το θέμα,το γατάκι έχει ήδη εγχειριστει...Πολύ κρίμα για το γατάκι σου!Ελπίζω να γίνει σύντομα καλά!Καλή τύχη με την εγχείρηση και μην ανησυχείς!Όλα θα πάνε καλά!![]()

menia
Δραστήριο μέλος
Εχω μια ερώτηση: κήλη παθαίνουν και τα σκυλάκια? Εϊδα ένα κουταβάκι στις διακοπές το οποίο είχε πρησμένη την κοιλιά του σαν τεράστιο καρούμπαλο, σχεδόν όπως ήταν στη φωτογραφία ο Μάρτιν με την κήλη. Μάλιστα ήταν σε τέτοιο σημείο που η κοιλιά του σερνόταν στο χώμα κι εγώ αναρωτιόμουν αν το κουτάβι έχει κάτι ή απλά είναι πολύ χοντρό (ΟΚ μη με πείτε χαζή, δεν είχα ξαναδεί τέτοιο πράμα...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει δημιουργηθεί και κάτι σαν λιπωματατάκι με υγρό, λόγω του κενού που υπήρχε τόσο καιρό, στο σημείο εκείνο. Η γιατρός είπε να βάλω κάτι σαν επίδεσμο, μήπως και βοηθηθεί λίγο. Για να βγάλει το υγρό, τον ξανά άνοιξε

Αυτό το κολάρο μου φαίνεται, θα το φοράει για καιρό.
Δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από κοντά μου, όχι μόνο γιατί τον λατρεύω, αλλά γιατί θα χρειάζεται, μεγάλη φροντίδα. Οι περισσότεροι θέλουν, να αποφεύγουν τις δύσκολες καταστάσεις.

Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορεί να κόψει το περίσσιο δέρμα, κάτι σαν πλαστική. Αλλά είναι νωρίς, πρέπει να περιμένουμε να μεγαλώσει, μπορεί να παχύνει και να καλυφτεί το κενό από μόνο του.
Αύριο, θα πηδάει πάλι. Από την ημέρα που ανάρρωσε, είναι πολύ χοροπηδηχτός, χαρούμενους και κεφάτος. Από την μια μεριά του διαδρόμου, έτρεχε ως την άλλη, μαζί με το κολάρο.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μόλις έφερε η γιατρός, τον Μαρτινάκο μου, είναι ζαλισμένος και κοιμάται στο καλάθι.
Μπορεί να κόψει το περίσσιο δέρμα, κάτι σαν πλαστική. Αλλά είναι νωρίς, πρέπει να περιμένουμε να μεγαλώσει, μπορεί να παχύνει και να καλυφτεί το κενό από μόνο του.![]()
Αύριο, θα πηδάει πάλι. Από την ημέρα που ανάρρωσε, είναι πολύ χοροπηδηχτός, χαρούμενους και κεφάτος. Από την μια μεριά του διαδρόμου, έτρεχε ως την άλλη, μαζί με το κολάρο.
Περαστικούλια του

Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι πάλι ο ίδιος Μαρτίνος, αγκαλιά στον υπολογιστή, παρακάλια για φαγητό. Εδώ και μια εβδομάδα, τον προπονώ με Hill’ s για στειρωμένα, έχει ξετρελαθεί.

Μερικές φορές έρχεται από πίσω, μου δαγκώνει και τραβάει τα μαλλιά.
Άλλες φορές κάνει το ζύμωμα ή απλά κοιμάται. Αυτό με τα μαλλιά και το ζύμωμα έχει κάποιο νόημα;
elvenstar
Επιφανές μέλος

Μπράβο Μαρτινάκο περαστικάκαι και σιδερένιος.
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool