moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μην ανησυχείς δεν θα είναι τίποτα γιατί αν ήταν να ανοίξει θα έβλεπες να βγάζει υγρά κ αίμα από την τομή απλά θέλει την πρώτη εβδομάδα προσοχήΤο απόγευμα, θα τον πάω, στην γιατρό. Μακάρι, να μην έχει γίνει, κάτι κακό.
Τον είχα στην τουαλέτα εκεί πηδούσε στο πόμολο για να την ανοίξει. Ίσως αναγκαστώ, να τον βάλω σε ένα κλουβί κουνελιού που έχω.![]()
Ευτυχώς τον βρήκες εσύ κ σώθηκε κ γι αυτό κ σ αγαπάει τόσοΤώρα που κάθομαι στον υπολογιστή, ξαπλώνει στα πόδια μου, κάνει το ζύμωμα με τα χέρια του και γουργουρίζει, μόνο αυτός το κάνει. Δεν ξεκολλάει από πάνω μου. Ήταν τόσο άγριος, όταν τον έπιασα και μετατράπηκε σε αρνί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν χρειάζεται να τον περιορίσω. Αρκεί να φοράει το κολάρο, για15 μέρες.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να σας πω, που ξαπλώνει.

moukelis
Επιφανές μέλος
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Θα δυσκολευτώ να βρω κάποιον, που να τον αγαπήσει, όσο και εγώ
. Γιατί η αρχική μου σκέψη, ήταν αυτή
. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Και εγώ αυτό πιστεύω, ότι είναι σπάνιο να βρεθεί κάποιος να το αγαπήσει τόσο πολύ. Δεν υπάρχει δυνατότητα να τον κρατήσεις;Είμαι γι’ αυτόν, όλος του ο κόσμος. Θα δυσκολευτώ να βρω κάποιον, που να τον αγαπήσει, όσο και εγώ
.

Voula
Διάσημο μέλος
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Μάλλον ή σίγουρα θα μείνει.
Θα κλείσω το πόστ και θα ανοίξω ένα άλλο, με τα ονόματα, όλων των παιδιών μου.
moukelis
Επιφανές μέλος

Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Ετσι δε λένε; Τελικά έχουν δίκιο
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vaso The Great
Νεοφερμένο μέλος

Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Σήμερα μίλησα με την γιατρό, της είπα ότι θα τον κρατήσω. Το ήξερε ότι θα γίνει, κάτι τέτοιο
. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγω ημουνα σιγουρη οτι θα συνεβαινε αυτο.Από την στιγμή που έγινε η εγχείρηση, τρώει και πηγαίνει κανονικά στην τουαλέτα, δεν έχει φόβο, να πάθει κάτι. Είναι πολύ πιο καλύτερα, από κάποια αδέσποτα και πιο τυχερός.
Σήμερα μίλησα με την γιατρό, της είπα ότι θα τον κρατήσω. Το ήξερε ότι θα γίνει, κάτι τέτοιο.

Καλωσηρθε λοιπον και επισημα το νεο μελος στην οικογενεια σου

Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος
Από την στιγμή που έγινε η εγχείρηση, τρώει και πηγαίνει κανονικά στην τουαλέτα, δεν έχει φόβο, να πάθει κάτι. Είναι πολύ πιο καλύτερα, από κάποια αδέσποτα και πιο τυχερός.
Σήμερα μίλησα με την γιατρό, της είπα ότι θα τον κρατήσω. Το ήξερε ότι θα γίνει, κάτι τέτοιο.
Δόξα τω Θεό!!!Μου φαίνεται ότι και άλλα γατάκια να έχεις ή να πάρεις αυτό θα είναι το ''ξεχωριστό'' απο τα άλλα αφού είναι ήρωας!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα κυνηγούσε τη Λόλα, την δάγκωνε από τον σβέρκο και κάποιος από τους δυο έβγαζε κάτι περίεργες κραυγές.
Όταν το είπα στην γιατρό μου, είπε ότι πρέπει να προσέχω, είδε ότι οι ορχείς του, έχουν κατεβεί.
Τώρα τα έχω χωριστά, μέχρι να κάνουμε την επέμβαση του, αύριο ή μεθαύριο.
Αργότερα θα γίνει και η στείρωση της Λόλας
Δεν ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν, αν τα άφηνα όμως, θα έβρισκαν τον τρόπο. Κάπως έτσι πρέπει να γίνονται τα ατυχήματα.
moukelis
Επιφανές μέλος
Βρε τον Μάρτιν,ακομα δεν έγινε καλά και άρχισε τις ταρζανιές...Καλά κάνεις και τα έχεις χωριστά,δεν εισαι ΚΑΙ για γατάκια τώρα...Σήμερα κυνηγούσε τη Λόλα, την δάγκωνε από τον σβέρκο και κάποιος από τους δυο έβγαζε κάτι περίεργες κραυγές.
Όταν το είπα στην γιατρό μου, είπε ότι πρέπει να προσέχω, είδε ότι οι ορχείς του, έχουν κατεβεί.
Τώρα τα έχω χωριστά, μέχρι να κάνουμε την επέμβαση του, αύριο ή μεθαύριο.
Αργότερα θα γίνει και η στείρωση της Λόλας
Δεν ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν, αν τα άφηνα όμως, θα έβρισκαν τον τρόπο. Κάπως έτσι πρέπει να γίνονται τα ατυχήματα.
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Καμιά φόρα, που ακούω από κάποιους, ότι γέννησαν οι γάτες που είχαν σπίτι, μου κάνει εντύπωση. Έτσι πρέπει να γίνονται, τα ατυχήματα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool