2 μηνών γατάκι έχει κήλη!

Ξέρει ότι τον αγαπάς και τον φροντίζεις,γι'αυτο.Μπορει να χρειαστεί αν τον περιορίσεις λίγο μερικές μέρες,έχεις δίκιο.Δες τι θα σου πει και η γιατρός.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το απόγευμα, θα τον πάω, στην γιατρό. Μακάρι, να μην έχει γίνει, κάτι κακό.
Τον είχα στην τουαλέτα εκεί πηδούσε στο πόμολο για να την ανοίξει. Ίσως αναγκαστώ, να τον βάλω σε ένα κλουβί κουνελιού που έχω. :/:
Μην ανησυχείς δεν θα είναι τίποτα γιατί αν ήταν να ανοίξει θα έβλεπες να βγάζει υγρά κ αίμα από την τομή απλά θέλει την πρώτη εβδομάδα προσοχή
Τώρα που κάθομαι στον υπολογιστή, ξαπλώνει στα πόδια μου, κάνει το ζύμωμα με τα χέρια του και γουργουρίζει, μόνο αυτός το κάνει. Δεν ξεκολλάει από πάνω μου. Ήταν τόσο άγριος, όταν τον έπιασα και μετατράπηκε σε αρνί.
Ευτυχώς τον βρήκες εσύ κ σώθηκε κ γι αυτό κ σ αγαπάει τόσο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια χαρά είναι ο Μάρτιν, αυτό που εγώ έβλεπα για τρύπα, ήταν ένα γύρισμα, στην άκρης της τομής. Τα ράμματα είναι εσωτερικά.;)
Δεν χρειάζεται να τον περιορίσω. Αρκεί να φοράει το κολάρο, για15 μέρες. :/:
Φυσικά, δεν χρειάζεται να σας πω, που ξαπλώνει.:lol:

Ουφ,πάλι καλά!Μάρτιν μου να είσαι καλά και πάντα τόσο τυχερός όσο όταν βρήκες την καλή σου νεραϊδα...

Heidi, είμαι σίγουρη ότι είσαι μια Θεά στα μάτια του Μάρτιν! Μπράβο σου, τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά!

Είμαι γι’ αυτόν, όλος του ο κόσμος :happy:. Θα δυσκολευτώ να βρω κάποιον, που να τον αγαπήσει, όσο και εγώ :/:. Γιατί η αρχική μου σκέψη, ήταν αυτή :|.

Είμαι γι’ αυτόν, όλος του ο κόσμος :happy:. Θα δυσκολευτώ να βρω κάποιον, που να τον αγαπήσει, όσο και εγώ :/:.
Και εγώ αυτό πιστεύω, ότι είναι σπάνιο να βρεθεί κάποιος να το αγαπήσει τόσο πολύ. Δεν υπάρχει δυνατότητα να τον κρατήσεις;:(

Heidi, δεν ξέρω τις δυσκολίες, νομίζω όμως ότι μακριά σου θα είναι δυστυχισμένος και αυτό είμαι σίγουρη ότι δεν το θες μετά από όσα έχεις κάνει γι'αυτόν.

Το ίδιο σκέπτομαι κ’ εγώ. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα. Δεν θα τα έχω καλά με τον εαυτό μου και θα το έχω βάρος, στη συνείδηση μου :(.
Μάλλον ή σίγουρα θα μείνει. :up:

Θα κλείσω το πόστ και θα ανοίξω ένα άλλο, με τα ονόματα, όλων των παιδιών μου.

Μπράβο!Έγινες και τρίτεκνη τώρα ε;:lol:

Τα πολλά παιδιά είναι ευτυχία :happy:. Ετσι δε λένε; Τελικά έχουν δίκιο:lol:.

Εγώ δεν ξέρω να σου πω τι να κάνεις,αλλά λυπάμαι πολύ για το γατάκι σου.:(

Από την στιγμή που έγινε η εγχείρηση, τρώει και πηγαίνει κανονικά στην τουαλέτα, δεν έχει φόβο, να πάθει κάτι. Είναι πολύ πιο καλύτερα, από κάποια αδέσποτα και πιο τυχερός ;).

Σήμερα μίλησα με την γιατρό, της είπα ότι θα τον κρατήσω. Το ήξερε ότι θα γίνει, κάτι τέτοιο :lol:.

Από την στιγμή που έγινε η εγχείρηση, τρώει και πηγαίνει κανονικά στην τουαλέτα, δεν έχει φόβο, να πάθει κάτι. Είναι πολύ πιο καλύτερα, από κάποια αδέσποτα και πιο τυχερός ;).

Σήμερα μίλησα με την γιατρό, της είπα ότι θα τον κρατήσω. Το ήξερε ότι θα γίνει, κάτι τέτοιο :lol:.
Εγω ημουνα σιγουρη οτι θα συνεβαινε αυτο.:up::up::up:
Καλωσηρθε λοιπον και επισημα το νεο μελος στην οικογενεια σου:up::lol:

Δόξα τω Θεό!!!Μου φαίνεται ότι και άλλα γατάκια να έχεις ή να πάρεις αυτό θα είναι το ''ξεχωριστό'' απο τα άλλα αφού είναι ήρωας!!:):P

Καλώς σας όρισε και επισήμως λοιπον ο Μάρτιν!Ελπιζω να απολαμβάνει τις ξερες κροκέτες του!

Ο Μάρτιν θέλει λέει, να γίνει πατέρας!

Σήμερα κυνηγούσε τη Λόλα, την δάγκωνε από τον σβέρκο και κάποιος από τους δυο έβγαζε κάτι περίεργες κραυγές.
Όταν το είπα στην γιατρό μου, είπε ότι πρέπει να προσέχω, είδε ότι οι ορχείς του, έχουν κατεβεί.

Τώρα τα έχω χωριστά, μέχρι να κάνουμε την επέμβαση του, αύριο ή μεθαύριο.
Αργότερα θα γίνει και η στείρωση της Λόλας
Δεν ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν, αν τα άφηνα όμως, θα έβρισκαν τον τρόπο. Κάπως έτσι πρέπει να γίνονται τα ατυχήματα.

Σήμερα κυνηγούσε τη Λόλα, την δάγκωνε από τον σβέρκο και κάποιος από τους δυο έβγαζε κάτι περίεργες κραυγές.
Όταν το είπα στην γιατρό μου, είπε ότι πρέπει να προσέχω, είδε ότι οι ορχείς του, έχουν κατεβεί.

Τώρα τα έχω χωριστά, μέχρι να κάνουμε την επέμβαση του, αύριο ή μεθαύριο.
Αργότερα θα γίνει και η στείρωση της Λόλας
Δεν ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν, αν τα άφηνα όμως, θα έβρισκαν τον τρόπο. Κάπως έτσι πρέπει να γίνονται τα ατυχήματα.
Βρε τον Μάρτιν,ακομα δεν έγινε καλά και άρχισε τις ταρζανιές...Καλά κάνεις και τα έχεις χωριστά,δεν εισαι ΚΑΙ για γατάκια τώρα...

Όντως είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζομαι αυτήν τη στιγμή:lol:.
Καμιά φόρα, που ακούω από κάποιους, ότι γέννησαν οι γάτες που είχαν σπίτι, μου κάνει εντύπωση. Έτσι πρέπει να γίνονται, τα ατυχήματα:blink:.

Μην είσαι και τόσο σίγουρη ότι πρόκειται πάντα για ατυχήματα! Αρκετοί είναι αυτοί που το επιδιώκουν και μετά απαιτούν να υιοθετηθούν τα γατάκια άμεσα! Και βέβαια αυτοί που μπαίνουν στο MyCat είναι οι πιο ευαισθητοποιημένοι γιατί υπάρχουν και πολλοί άλλοι που γεμίζουν τους κάδους κατά καιρούς...:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back