Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όλα καλά με τον Μάρτιν.
Είμαι πολύ χαρούμενη, για τον μικρούλη μου.

Από δω και πέρα, θα τρώει και θα παίζει όσο θέλει. Όχι ότι δεν έπαιζε, απλά τώρα θα μπορεί να παίζει, με περισσότερη ένταση και να πηδάει ψηλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

θέλουμε και φώτο του όταν θα τα κάνει όλα αυτά, να τρέχει και να παίζει χωρίς το μπαλάκι στην κοιλιά του

ήταν που ήταν γλύκας τώρα θαναι πανέμορφος

Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Αν δεν είχες βρεθεί εσύ στον δρόμο του, τι θα είχε απογίνει άραγε ?
Περιμένουμε τις καινούργιες του φωτό. Πολλά φιλιά στην μουσούδα του.
moukelis
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλή του ανάρωσηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aν κάνει και κακά, λέει η γιατρός, σημαίνει ότι όλα, πάνε ρολόι. Το έντερο άλλαξε θέση και πρέπει να μάθει να δουλεύει.
Μέσα στην κήλη, εκτός από το έντερο ήταν και ο σπλήνας του είπε, γι’ αυτό ήταν σκληρή στην ψηλάφηση. Έντερα από μέσα, σπλήνα απ’ έξω, δύσκολη εγχείρηση.
Θα τον κοιμίσω στο υπνοδωμάτιο, για να νοιώθει ασφάλεια
. Τελικά, είναι γενναίο γατάκι

moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μόνο που φαίνεται να έχει ανοίξει μια μικρή τρυπούλα στην άκρη της τομής, θα μιλήσω με τη γιατρό αύριο. Παίρνει αντιβίωση, οπότε δεν νομίζω να πάθει τίποτα.
Γενικός η μετεγχειρητική του κατάσταση, δεν ήταν αυτή που περίμενα. Από την επόμενη μέρα, ήταν σαν να μην είχε κάνει εγχείρηση.
Η γκρίνια της πείνας ήταν η ιδία, όταν πεινάει ο Μάρτιν φωνάζει δυνατά και δεν νιαουρίζει, όπως οι άλλες δυο που έχω, αλλά κλαίει σαν μωρό.

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
δυνάμεις. μήπως σε τρέχει;
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Να πανε ολα καλα μεχρι το τελος
Περαστικουλια

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αν βλέπεις τρύπα στην τομή για σιγουριά πρέπει να τον πας στο γιατρό άσχετα με την αντιβίωση. Πάντως για το πρώτο διάστημα μην τον αφήνεις να πηδάει ή να κάνει απότομες κινήσεις για να μην ανοίξει πάλι η τομήΟ Μάρτιν, πήγε στην τουαλέτα!
Μόνο που φαίνεται να έχει ανοίξει μια μικρή τρυπούλα στην άκρη της τομής, θα μιλήσω με τη γιατρό αύριο. Παίρνει αντιβίωση, οπότε δεν νομίζω να πάθει τίποτα.
Γενικός η μετεγχειρητική του κατάσταση, δεν ήταν αυτή που περίμενα. Από την επόμενη μέρα, ήταν σαν να μην είχε κάνει εγχείρηση.
Η γκρίνια της πείνας ήταν η ιδία, όταν πεινάει ο Μάρτιν φωνάζει δυνατά και δεν νιαουρίζει, όπως οι άλλες δυο που έχω, αλλά κλαίει σαν μωρό.![]()
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τον είχα στην τουαλέτα εκεί πηδούσε στο πόμολο για να την ανοίξει. Ίσως αναγκαστώ, να τον βάλω σε ένα κλουβί κουνελιού που έχω.

Τώρα που κάθομαι στον υπολογιστή, ξαπλώνει στα πόδια μου, κάνει το ζύμωμα με τα χέρια του και γουργουρίζει, μόνο αυτός το κάνει. Δεν ξεκολλάει από πάνω μου. Ήταν τόσο άγριος, όταν τον έπιασα και μετατράπηκε σε αρνί.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool