lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κίρα είναι αγριεμένη πολύ....από χθες σφουγγαρίζω συνέχεια, έχω απολυμάνει το μπανάκι...τι να πω....τα χει βάλει πολύ έντονα και με τον Ιντεφίξ και ανησυχούμε....θα δούμε ελπίζω να επανέλθει....σήμερα αντί να πάει στην άμμο της πήγε στην άμμο και έκανε τα κακά της....τι να κάνω να αλλάξω την άμμο θέση...;; ο άντρας μου λέει πως δεν πρέπει, τώρα έχουμε κλείσει τα πάντα να μην βγαίνει έξω για να αναγκαστεί να πάει....δεν ξέρω κάνω καλά τι να σας πω....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και ποσο πολυ τους ταιριαζουν αυτα τα ονοματα!!Στο μεταξυ,απορω πως τα ξεχωριζετε!

kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
Οσο για τη βασίλισσα Κίρα....μας έχει κηρύξει πόλεμο και να δούμε που θα βγει....ελπίζουμε να ηρεμήσει.....με τον καιρό

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή επιτυχία με τους 3 μικρούς Νίνζα, εύχομαι να βρουν γρήγορα σπιτάκια!

harrisxr650
Νεοφερμένο μέλος
.μην ανησυχεις που δεν τρωει ...απο την ζηλια της ειναι, οταν πεινασει θα φαει, την τουαλετα της αλλαξε μερος μονο για λιγο καιρο μεχρι να στρωσει... και προς θεου μην την πιεσεις. αστην ησυχη και θα ερθει απο μονη της να τριφτη ειναι πολυ λογικη η αντιδραση της. οσα γατια εχουν εντονο και ιδιαιτερο χαρακτηρα λιγο πολυ ετσι αντιδρουνε. θα δεις οτι θα στρωσει σιγα σιγα. ισως θα ηταν καλο να την αφησεις να περιεργαστει τα μικρα με την ησυχια της (σορυ αν το εχεις κανει) και με την δικη σου διακριτικη επιβλεψη παντα για παν ενδεχομενο. συνηθως εαν τους δωσεις το χωρο και το χρονο που χρειαζονται τα πανε μια χαρα (μιλαω παντα απο προσωπικης εμπειριας). εμενα και η συγχωρεμενη η wookie και ο Ορατιος τωρα εαν τους πηγαινες αλλο γατι γινοτανε το ελα να δεις!! Οταν ομως τα αφησα να γνωριστουνε μονα τους οπως θελανε εκεινα τοτε επεφτε καμια ψιλη φαπα στην αρχη αλλα μετα ολο παιχνιδια ητανε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Την έχω ποστάρει κι εγώ την αγγελία σε αρκετές σελίδες στο Facebook και θα συνεχίσω να τη διακινώ. Δοκίμασε το feliway με τη στρίγγλω όπως σου πρότειναν, εκτός από σπρέϋ υπάρχει και σε diffuser: το βάζεις στη μπρίζα, κρατάρει περίπου 1 μήνα, κι υποτίθεται ότι καλμάρει...επιδρά όμως πιο αργά από ότι το σπρέυ. Εγώ το είχα δοκιμάσει με τα δικά μου όταν φιλοξενούσα έναν αδέσποτο γατούλη, τον Λουτσιάνο, αλλά δεν είδα να κάνει καμιά διαφορά για τις 2 βδομάδες που τον είχα. Πλακωνόντουσαν κανονικά κάθε φορά που πήγαινε να παίξει με τα δικά μου...αν δεν τους πλησίαζε, δεν τα ένοιαζε να είναι στον ίδιο χώρο ούτε ήταν επιθετικά (μια φορά κοιμόντουσαν ήρεμα και τα 3 στον ίδιο καναπέ με τον 'εχθρό' ανάμεσά τους), αλλά αν έκανε καμιά κίνηση προς το μέρος τους (ήταν μικρός, πολύ κοινωνικός κι ήθελε να παίξει ο καημενούλης) γίνονταν μπουρλότο. Τώρα έχω κι εγώ 3 μωρογατάκια 1 μηνός που βρήκα παρατημένα σε κούτα, τα έχω κλεισμένα όλη μέρα σε ένα δωμάτιο...τα δικά μου δεν φαίνεται να πολυγουστάρουν, αλλά δεν έχουν αλλάξει συμπεριφορά απέναντί μου (παρόλο που τα έχω πετάξει έξω από το κρεβάτι τους, δηλ το δικό μου, μια που κοιμάμαι στο ίδιο δωμάτιο με τα μωρά).
Καλή επιτυχία με τους 3 μικρούς Νίνζα, εύχομαι να βρουν γρήγορα σπιτάκια!![]()
χαχαχαχαχα "3 μικρούς Νίντζα" τέλειο!!! λοιπόν τα χουμε πει ο Χιούη, Λιούη και Ντιούη, το τρίο Στούτζες και τώρα μικροί Νίντζα!!!
τα μωράκια ειναι καλά σε φιλοξενία πλέον γιατί η Κίρα όπως είπα είναι "ιδιαίτερη" χμμ... ας πούμε...μέχρι που μου κατούρησε το παρκέ για να μην πάει στην άμμο της.... σήμερα δείχνει να είναι λίγο πιο ήρεμη αφού έχει επιθεωρήσει όλο το σπίτι σαν στρατηγός...
Ευτυχώς που βρέθηκε η φιλοξενία γιατί μας είχε επηρεάσει πολύ η κακή της συμπεριφορά. Τουλάχιστον κι αυτά να μπορούν να βγουν από την κούτα να μην είναι εγκλωβισμένα....το ένα ειδικά παιδιά το λάτρεψα με κοίταγε με αυτά τα μικρά μπλε ματάκια του σαν να μην υπήρχε αύριο...μου λείπει πολύ θα θελα τόσο να μείνει μαζί μας...
Λία μου βάλε θεματάκι να θαυμάσω τα μικρά σου κοτοπουλάκια για τα οποία εύχομαι να βρεθεί γρήγορα ένα υπέροχο σπιτάκι!!!
τουλάχιστον τα δικά σου δεν έχουν αντιδράσει απειλητικά και τα διωξες κι από το δωμάτιο.....φαντάσου να κάναμε εμείς κάτι τέτοιο θα μας έδιωχνε από το σπίτι
Απλα η Κιρα σου λεει "εεεε τι κανεις εκει....εγω ειμαι πιο ομορφη και πιο κουκλα απο αυτες τις κουτσουλιες...τι τους κουβαλισες εδω μεσα? για να μην μου δινετε σημασια εε? μην ασχολησε μαζι τους ..αστα σου λεω...δεν μ'ακους και θα σε γρατζουνισω...κκκχχχχχχχ".
μην ανησυχεις που δεν τρωει ...απο την ζηλια της ειναι, οταν πεινασει θα φαει, την τουαλετα της αλλαξε μερος μονο για λιγο καιρο μεχρι να στρωσει... και προς θεου μην την πιεσεις. αστην ησυχη και θα ερθει απο μονη της να τριφτη ειναι πολυ λογικη η αντιδραση της. οσα γατια εχουν εντονο και ιδιαιτερο χαρακτηρα λιγο πολυ ετσι αντιδρουνε. θα δεις οτι θα στρωσει σιγα σιγα. ισως θα ηταν καλο να την αφησεις να περιεργαστει τα μικρα με την ησυχια της (σορυ αν το εχεις κανει) και με την δικη σου διακριτικη επιβλεψη παντα για παν ενδεχομενο. συνηθως εαν τους δωσεις το χωρο και το χρονο που χρειαζονται τα πανε μια χαρα (μιλαω παντα απο προσωπικης εμπειριας). εμενα και η συγχωρεμενη η wookie και ο Ορατιος τωρα εαν τους πηγαινες αλλο γατι γινοτανε το ελα να δεις!! Οταν ομως τα αφησα να γνωριστουνε μονα τους οπως θελανε εκεινα τοτε επεφτε καμια ψιλη φαπα στην αρχη αλλα μετα ολο παιχνιδια ητανε.
ναι την παλιομπούρδα είναι όμορφη αλλά στρίγκλω!!! τίποτα δεν έχασε η άτιμη και έκανε λες και την παραπετάξαμε!!! που να τολμούσαμε να την πιέσουμε....ξέρεις πως έκανε;; οι ήχοι που έβγαζε ήταν λες και είχαμε πούμα εγκλωβισμένο...μας πάγωνε το αίμα....δεν τόλμησα να τη φέρω σε επαφή γιατί δεν ήξερα τ θα κάνει...μην τα έπνιγε και τρελαινόμουν....ευτυχώς τώρα βρίσκονται σε φιλοξενία και ελπίζουμε σύντομα να υιοθετηθούν σε καλά σπιτάκια!!!

kat-cats
Διάσημο μέλος
περιμένω νεότερες φωτο για να σας βάλω!!!
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος

ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175
Εκκολαπτόμενο μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
kat-cats
Διάσημο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool