3 μαύρα γατάκια ζητούν σπιτάκι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Η συμμορια των μαυρων γατιδων πολυ επικινδυνοι :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχαχαχαχα το τρίο Στούτζες!!! τέλεια!!! πανέμορφα πανθηράκια που όντως είναι υπέροχα!!!! μούρλια!!! και τους πάνε τα ονοματάκια νομίζω. Βέβαια οι μελλοντικοί γονείς έχουν τον πρώτο λόγο....αλλά προς το παρόν....Χιούη, Λιούη και Ντιούη εν δράσει!!!

Η Κίρα είναι αγριεμένη πολύ....από χθες σφουγγαρίζω συνέχεια, έχω απολυμάνει το μπανάκι...τι να πω....τα χει βάλει πολύ έντονα και με τον Ιντεφίξ και ανησυχούμε....θα δούμε ελπίζω να επανέλθει....σήμερα αντί να πάει στην άμμο της πήγε στην άμμο και έκανε τα κακά της....τι να κάνω να αλλάξω την άμμο θέση...;; ο άντρας μου λέει πως δεν πρέπει, τώρα έχουμε κλείσει τα πάντα να μην βγαίνει έξω για να αναγκαστεί να πάει....δεν ξέρω κάνω καλά τι να σας πω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλε τι κουκλακια ειναι αυτα;:clapup:Και ποσο πολυ τους ταιριαζουν αυτα τα ονοματα!!
Στο μεταξυ,απορω πως τα ξεχωριζετε!:hehe:

Κατερινα μου εγω θα σου προτεινα να αφησεις τα πραγματα της εκει που ειναι. Ισως με την αλλαγη αγριεψει ακομα πιο πολυ. Αν θελει εκεινη θα παει. Τι θα γινει θα της περασει.Μερα με τη μερα πιστευω θα ηρεμησει.

Τα μωράκια είναι υπέροχα!! βγαίνουν, παίζουν, τρώνε και μετά από λιγο νάνι και τα τρία!!! χαχαχαχα είναι μωράκια μωρέ και είναι καλά...χρησιμοποιούν ήδη την άμμο τους!!! μακάρι να βρουν ένα πολύ καλό σπιτάκι!!! ευτυχώς η κοπέλα που τα φιλοξενεί είναι πάρα πολύ καλή!!!

Οσο για τη βασίλισσα Κίρα....μας έχει κηρύξει πόλεμο και να δούμε που θα βγει....ελπίζουμε να ηρεμήσει.....με τον καιρό;)

Και ο ιντεφιξ ειναι μια γλυκα μωρε οπως φαινεται κ,στην φωτο..κακια Κιρα

ναι, ναι ο Ιντεφίξ είναι ο καλύτερος σκύλος του κόσμου και η Κίρα είναι μία στρίντζω!!! δεν μας άφησε να χαρούμε τα μωράκια λες και έχουμε στρατηγό στο σπίτι και κάνει επιθεώρηση....έχε χάρη που την αγαπάμε!!! με πλήγωσε όμως έτσι που συμπεριφέρθηκε....αλλά τα ζώα έχουν το δικό τους κώδικα τι να πω....

Την έχω ποστάρει κι εγώ την αγγελία σε αρκετές σελίδες στο Facebook και θα συνεχίσω να τη διακινώ. Δοκίμασε το feliway με τη στρίγγλω όπως σου πρότειναν, εκτός από σπρέϋ υπάρχει και σε diffuser: το βάζεις στη μπρίζα, κρατάρει περίπου 1 μήνα, κι υποτίθεται ότι καλμάρει...επιδρά όμως πιο αργά από ότι το σπρέυ. Εγώ το είχα δοκιμάσει με τα δικά μου όταν φιλοξενούσα έναν αδέσποτο γατούλη, τον Λουτσιάνο, αλλά δεν είδα να κάνει καμιά διαφορά για τις 2 βδομάδες που τον είχα. Πλακωνόντουσαν κανονικά κάθε φορά που πήγαινε να παίξει με τα δικά μου...αν δεν τους πλησίαζε, δεν τα ένοιαζε να είναι στον ίδιο χώρο ούτε ήταν επιθετικά (μια φορά κοιμόντουσαν ήρεμα και τα 3 στον ίδιο καναπέ με τον 'εχθρό' ανάμεσά τους), αλλά αν έκανε καμιά κίνηση προς το μέρος τους (ήταν μικρός, πολύ κοινωνικός κι ήθελε να παίξει ο καημενούλης) γίνονταν μπουρλότο. Τώρα έχω κι εγώ 3 μωρογατάκια 1 μηνός που βρήκα παρατημένα σε κούτα, τα έχω κλεισμένα όλη μέρα σε ένα δωμάτιο...τα δικά μου δεν φαίνεται να πολυγουστάρουν, αλλά δεν έχουν αλλάξει συμπεριφορά απέναντί μου (παρόλο που τα έχω πετάξει έξω από το κρεβάτι τους, δηλ το δικό μου, μια που κοιμάμαι στο ίδιο δωμάτιο με τα μωρά).
Καλή επιτυχία με τους 3 μικρούς Νίνζα, εύχομαι να βρουν γρήγορα σπιτάκια! :)

Απλα η Κιρα σου λεει "εεεε τι κανεις εκει....εγω ειμαι πιο ομορφη και πιο κουκλα απο αυτες τις κουτσουλιες...τι τους κουβαλισες εδω μεσα? για να μην μου δινετε σημασια εε? μην ασχολησε μαζι τους ..αστα σου λεω...δεν μ'ακους και θα σε γρατζουνισω...κκκχχχχχχχ" :).
μην ανησυχεις που δεν τρωει ...απο την ζηλια της ειναι, οταν πεινασει θα φαει, την τουαλετα της αλλαξε μερος μονο για λιγο καιρο μεχρι να στρωσει... και προς θεου μην την πιεσεις. αστην ησυχη και θα ερθει απο μονη της να τριφτη ειναι πολυ λογικη η αντιδραση της. οσα γατια εχουν εντονο και ιδιαιτερο χαρακτηρα λιγο πολυ ετσι αντιδρουνε. θα δεις οτι θα στρωσει σιγα σιγα. ισως θα ηταν καλο να την αφησεις να περιεργαστει τα μικρα με την ησυχια της (σορυ αν το εχεις κανει) και με την δικη σου διακριτικη επιβλεψη παντα για παν ενδεχομενο. συνηθως εαν τους δωσεις το χωρο και το χρονο που χρειαζονται τα πανε μια χαρα (μιλαω παντα απο προσωπικης εμπειριας). εμενα και η συγχωρεμενη η wookie και ο Ορατιος τωρα εαν τους πηγαινες αλλο γατι γινοτανε το ελα να δεις!! Οταν ομως τα αφησα να γνωριστουνε μονα τους οπως θελανε εκεινα τοτε επεφτε καμια ψιλη φαπα στην αρχη αλλα μετα ολο παιχνιδια ητανε.

Την έχω ποστάρει κι εγώ την αγγελία σε αρκετές σελίδες στο Facebook και θα συνεχίσω να τη διακινώ. Δοκίμασε το feliway με τη στρίγγλω όπως σου πρότειναν, εκτός από σπρέϋ υπάρχει και σε diffuser: το βάζεις στη μπρίζα, κρατάρει περίπου 1 μήνα, κι υποτίθεται ότι καλμάρει...επιδρά όμως πιο αργά από ότι το σπρέυ. Εγώ το είχα δοκιμάσει με τα δικά μου όταν φιλοξενούσα έναν αδέσποτο γατούλη, τον Λουτσιάνο, αλλά δεν είδα να κάνει καμιά διαφορά για τις 2 βδομάδες που τον είχα. Πλακωνόντουσαν κανονικά κάθε φορά που πήγαινε να παίξει με τα δικά μου...αν δεν τους πλησίαζε, δεν τα ένοιαζε να είναι στον ίδιο χώρο ούτε ήταν επιθετικά (μια φορά κοιμόντουσαν ήρεμα και τα 3 στον ίδιο καναπέ με τον 'εχθρό' ανάμεσά τους), αλλά αν έκανε καμιά κίνηση προς το μέρος τους (ήταν μικρός, πολύ κοινωνικός κι ήθελε να παίξει ο καημενούλης) γίνονταν μπουρλότο. Τώρα έχω κι εγώ 3 μωρογατάκια 1 μηνός που βρήκα παρατημένα σε κούτα, τα έχω κλεισμένα όλη μέρα σε ένα δωμάτιο...τα δικά μου δεν φαίνεται να πολυγουστάρουν, αλλά δεν έχουν αλλάξει συμπεριφορά απέναντί μου (παρόλο που τα έχω πετάξει έξω από το κρεβάτι τους, δηλ το δικό μου, μια που κοιμάμαι στο ίδιο δωμάτιο με τα μωρά).
Καλή επιτυχία με τους 3 μικρούς Νίνζα, εύχομαι να βρουν γρήγορα σπιτάκια! :)

χαχαχαχαχα "3 μικρούς Νίντζα" τέλειο!!! λοιπόν τα χουμε πει ο Χιούη, Λιούη και Ντιούη, το τρίο Στούτζες και τώρα μικροί Νίντζα!!! :D τα μωράκια ειναι καλά σε φιλοξενία πλέον γιατί η Κίρα όπως είπα είναι "ιδιαίτερη" χμμ... ας πούμε...μέχρι που μου κατούρησε το παρκέ για να μην πάει στην άμμο της.... σήμερα δείχνει να είναι λίγο πιο ήρεμη αφού έχει επιθεωρήσει όλο το σπίτι σαν στρατηγός...:redface: Ευτυχώς που βρέθηκε η φιλοξενία γιατί μας είχε επηρεάσει πολύ η κακή της συμπεριφορά. Τουλάχιστον κι αυτά να μπορούν να βγουν από την κούτα να μην είναι εγκλωβισμένα....το ένα ειδικά παιδιά το λάτρεψα με κοίταγε με αυτά τα μικρά μπλε ματάκια του σαν να μην υπήρχε αύριο...μου λείπει πολύ θα θελα τόσο να μείνει μαζί μας...:(

Λία μου βάλε θεματάκι να θαυμάσω τα μικρά σου κοτοπουλάκια για τα οποία εύχομαι να βρεθεί γρήγορα ένα υπέροχο σπιτάκι!!!:D τουλάχιστον τα δικά σου δεν έχουν αντιδράσει απειλητικά και τα διωξες κι από το δωμάτιο.....φαντάσου να κάναμε εμείς κάτι τέτοιο θα μας έδιωχνε από το σπίτι:(

Απλα η Κιρα σου λεει "εεεε τι κανεις εκει....εγω ειμαι πιο ομορφη και πιο κουκλα απο αυτες τις κουτσουλιες...τι τους κουβαλισες εδω μεσα? για να μην μου δινετε σημασια εε? μην ασχολησε μαζι τους ..αστα σου λεω...δεν μ'ακους και θα σε γρατζουνισω...κκκχχχχχχχ" :).
μην ανησυχεις που δεν τρωει ...απο την ζηλια της ειναι, οταν πεινασει θα φαει, την τουαλετα της αλλαξε μερος μονο για λιγο καιρο μεχρι να στρωσει... και προς θεου μην την πιεσεις. αστην ησυχη και θα ερθει απο μονη της να τριφτη ειναι πολυ λογικη η αντιδραση της. οσα γατια εχουν εντονο και ιδιαιτερο χαρακτηρα λιγο πολυ ετσι αντιδρουνε. θα δεις οτι θα στρωσει σιγα σιγα. ισως θα ηταν καλο να την αφησεις να περιεργαστει τα μικρα με την ησυχια της (σορυ αν το εχεις κανει) και με την δικη σου διακριτικη επιβλεψη παντα για παν ενδεχομενο. συνηθως εαν τους δωσεις το χωρο και το χρονο που χρειαζονται τα πανε μια χαρα (μιλαω παντα απο προσωπικης εμπειριας). εμενα και η συγχωρεμενη η wookie και ο Ορατιος τωρα εαν τους πηγαινες αλλο γατι γινοτανε το ελα να δεις!! Οταν ομως τα αφησα να γνωριστουνε μονα τους οπως θελανε εκεινα τοτε επεφτε καμια ψιλη φαπα στην αρχη αλλα μετα ολο παιχνιδια ητανε.

ναι την παλιομπούρδα είναι όμορφη αλλά στρίγκλω!!! τίποτα δεν έχασε η άτιμη και έκανε λες και την παραπετάξαμε!!! που να τολμούσαμε να την πιέσουμε....ξέρεις πως έκανε;; οι ήχοι που έβγαζε ήταν λες και είχαμε πούμα εγκλωβισμένο...μας πάγωνε το αίμα....δεν τόλμησα να τη φέρω σε επαφή γιατί δεν ήξερα τ θα κάνει...μην τα έπνιγε και τρελαινόμουν....ευτυχώς τώρα βρίσκονται σε φιλοξενία και ελπίζουμε σύντομα να υιοθετηθούν σε καλά σπιτάκια!!!:)

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έχουν βρεθεί ήδη άνθρωποι να ενδιαφέρονται για τα μωράκια μας!! ελπίζω να επιλέξουμε το καλύτερο δυνατό σπιτάκι γι αυτά!! η Σίλια η κοπέλα που τα φιλοξενεί μου είπε πως είναι άπαιχτα τα μικρουλάκια....τη ζηλεύω τόσο μα τόσο πολύ!!!!! :) περιμένω νεότερες φωτο για να σας βάλω!!!:D

Αντε μπραβο με το καλο!!!!:clapup:

Tα μικρουλάκια μας μεγαλώνουν και ομορφαίνουν!!! περιμένω τις φωτογραφίες τους για να σας βάλω! σήμερα το απόγευμα θα τα δει ένας κύριος που ζήτησε το ένα....μακάρι να είναι τυχερό και να πάνε όλα καλά!!! για να δούμε.... Καλημερούδια :)

Ωραία νέα!Εύχομαι να πάνε στις καλύτερες οικογένειες που θα τα αγαπήσουν για πάντα!!

Τα μικρουλάκια μεγαλώνουν και ομορφαίνουν!!! είναι ζουζουνάκια μωρέ!!!!:)

310114_488441284560837_67843007_n.jpg

943514_488441294560836_938678345_n.jpg

401967_488441274560838_486460020_n.jpg

ψυχές μου:bigarmhug

Καλα η ιδεα να τα φωτογραφιζετε σε γαλαζιο φοντο απλα δεν παιζεται, ειναι απιστευτα ομορφα και ελπιζω να αποδειχτουν και απιστευτα καλοτυχα.

Tα μωράκια μας μεγαλώνουν και ομορφαίνουν....και στην παρέα τους προστέθηκε ακόμα ένα μικρό, λίγο μεγαλύτερο σε ηλικία, αλλά εξίσου όμορφο, ένα τιγράκι. Ελπίζουμε να βρεθεί σύντομα υιοθεσία γιατί τα περιθώρια στενεύουν.... :-( Είναι γλυκύτατα όπως όλα και περιμένουν κάποιον να τα αγαπήσει!!

962021_454875994589466_887544330_n.jpg

Μπραβο Κατερινακι που δωσατε μια ευκαιρια και στο τιγρακι και κοιτα πως εδεσαν αμεσως τα μωρακια. Μακαρι να βρουν κατι πολυ συντομα, το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.

Ψυχουλες μου μωρε καλοτυχα φαινεται οτι τα μαυρακια θα γινουν μακρυτριχα;ετσι μου φανηκε για ενα τουλαχιστον..καλοτυχα κ σε καλα σπιτια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back