3 μαύρα γατάκια ζητούν σπιτάκι!

• Thread starter Thread starter kat-cats
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kat-cats

Διάσημο μέλος

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
Χθες το βράδυ στη βόλτα μας με τον Ιντεφίξ βρήκαμε 3 γατάκια περίπου 30 ημερών.....να κρύβονται μέσα σε ένα λούκι μέσα στα νερά και στις λάσπες για να προστατευτούν!!!
Τα πήρα στο σπίτι τους έφτιαξα ένα πρόχειρο σπιτάκι και τα τάισα. Δυστυχώς η Κίρα μου έχει αντιδράσει πάρα πολύ άσχημα....ενώ τα είδε μόνο για μια στιγμή...έχει αντιδράσει λες και είναι πούμα εγκλωβισμένο σε κλουβί...ουρλιάζει τρελά, θέλει να μας σκίσει όλους, ακόμη και τον ΙΝτεφίξ που αγαπάει....:( δεν τρώει, δεν πίνει και είναι μονίμως κρυμμένη...

Επείγει λοιπόν αυτά τα μικράκια να βρουν σπιτάκια φιλοξενίας ή ανθρώπους που θα μπορούν να τα υιοθετήσουν, ένα - ένα ή και όλα μαζί!! τους έβαλα άμμο και τα καλά μου τη χρησιμοποιούν ήδη!!! Τρώνε κοτοπουλάκι και κονσέρβα και δεν θα σας ταλαιπωρήσουν καθόλου.

Θα τους κάνω και αποπαρασίτωση και θα είναι έτοιμα για τα νέα σπιτάκια. Βοηθήστε να βρουν ένα μόνιμο σπίτι και μόνο χαρά και απόλαυση θα προσφέρουν σε όποιον υιοθετήσει ένα από αυτά τα πανέμορφα πλάσματα! Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες για να τα δείτε!!!

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 6973-003973 ή στο katerinakalaitzi@gmail.com
Charity Registration Number 2157/08

black_cat_1.jpg

black_cat_2.jpg

black_cat_6.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μερικές ακόμα από τα μικρούλια....

cat_1.jpg

cat_2.jpg

cat_3.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερίνα μου, είναι πανέμορφα! Την καλύτερη τύχη να έχουν! :)

Σε ευχαριστώ Φωτεινή μου!!! μακάρι να βρουν σπιτάκι....δυστυχώς ο χρόνος με πιέζει...η Κίρα έχει αγριέψει πάρα πολύ και έχουμε σκάσει....και αυτά από την άλλη θέλουν να βγουν από την κούτα....δύσκολο τέτοιες εποχές οι υιοθεσίες, ελπίζω μόνο κάποιος που αγαπάει τα μαυρούλια να θελήσει να τα βάλει στη ζωή του!!!

Ειναι πανεμορφα τα μωρακια Κατερινα μου, ευχομαι συντομα να βρεθει κατι, εστω σπιτι φιλοξενιας για να ξαναβρει και η Κιρα τον γνωστο καλο εαυτο της.
Αληθεια στο facebook εχεις βαλει; Εχω την αποψη πως θα βοηθουσε, οπως λες οι καιροι ειναι χαλεποι για υιοθεσιες αλλα οσο ναναι τα βλεπει πολυς κοσμος, αν εχεις εκει αγγελια δωσε μας το link για να τα προωθησουμε και εμεις οσο μπορουμε.

Εβαλε μια φίλη για μένα γιατί δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=485696218168677&set=pcb.485696948168604&type=1&theater
Αν μπορείτε προωθήστε γιατί η κατάσταση είναι χάλια...η ψυχολογία μας επίσης...η Κίρα δεν τρώει, δεν πίνει τίποτα.....μόνο όταν βγει από εκεί που κρύβεται επιτίθεται άσχημα σε όποιον βρει μπροστά της....δεν νομίζω ότι θα αντέξω...θα πάω δουλειά πως θα αφήσω την κόρη μου εδώ με τέτοια κατάσταση...;;; τα μικρά θα τα άφηνα στον κήπο της πολυκατοικίας με την κουτίτσα και θα τα φρόντιζα αλλά φοβάμαι τους γάτους που κυκλοφορούν ότι θα τα σκοτώσουν....μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είμαστε.... βάλτε το όπου ξέρετε βρε παιδιά μήπως βρεθεί κάτι.... Σας ευχαριστώ όλους και καλημέρα!!

Παιδιά πείτε μου γιατι θα τρελαθώ....της βάζω φαγητό αφού το βλέπω ότι το θέλει...και μόλις της το δίνω το μυριζει ρουθουνίζοντας και μου τραβάει κιχχχχχχχχ τρέλα και φεύγει. Γιατι μπορει να το κανει;;;; Δεν θελει ούτε να μας δει;;; Ούτε να φάει;;;;

Παιδιά πείτε μου γιατι θα τρελαθώ....της βάζω φαγητό αφού το βλέπω ότι το θέλει...και μόλις της το δίνω το μυριζει ρουθουνίζοντας και μου τραβάει κιχχχχχχχχ τρέλα και φεύγει. Γιατι μπορει να το κανει;;;; Δεν θελει ούτε να μας δει;;; Ούτε να φάει;;;;

Έχεις σκεφτεί να πάρεις τον κτηνίατρο τηλέφωνο να τα πας εκεί?? Δεν είναι τόσο μωρά, θα μπορέσει να τα δεχτεί!
Έκανα κοινοποίηση , ελπίζω να βοήθησα!!

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει με την γάτα σου.. είνια γενικά πιο ατίθαση??
Πιθανότατα ζήλεψε, και δεν τα θέλει καθόλου.. ποιός ξέρει.. ίσως να μην το καταλάβες και να της έκανες για τον χαρακτήρα της πολύ απότομα τη μετάβαση να έρθουν τα γατάκια σπίτι!!
Άστης το φαγητό σε μία γωνία καταχωνιασμένη και όταν νιώσει πιο ήρεμη να πάει να το φάει!
Τα μικρά δεν μπορείς να τα απομονώσεις σε δωμάτιο να μην τα βλέπει?? ΝΑ τα βάλεις στην είσοδο έστω της πόρτας σου, εννοώ απέξω ακριβώς από εκεί που μπαίνετε ώστε να μην υπάρχει καμία επαφή?

Η κτηνίατρος δεν μπορει να τα κρατήσει. Δυστυχώς. Ειναι μια γάτα πολυ ατίθαση με έντονη προσωπικότητα. Τα γατάκια τα είδε για μια στιγμή μόνο, μετά αυτά τα έχω κλείσει στο μικρό μπάνιο και ούτε βγαίνουν ούτε τίποτα. Απλά τα πήρε με το που τα είδε. Να τα αφησω απεξω Δεν γινεται...θα μας κανουν προβλημα οι ενοικοι της πολυκατοικιας.....Φαγητό δεν θελει να της το δώσω...ενώ την βλέπω ότι πειναει. Της το άφησα στο άλλο μισό του σπιτιού και έφαγε λίγο. Και όταν βγαίνει κάθεται και μας κοιτάζει απο μακριά για λίγο και μετά κρύβεται. Οταν βγαίνει, επιτίθεται ειδικά όταν περνάει απέξω απο το χωλ του μικρού μπάνιου. Απλά η ψυχολογία μας έχει πέσει πολυ, υπάρχει ένταση τρομερή και ανησυχούμε μήπως άθελα μας δημιουργήσαμε πρόβλημα στη σχέση μας με την Κιρα....

Σε ευχαριστω για την κοινοποίηση μακάρι να βρεθεί κάτι γιατι αλλιώς θα πρέπει να τα αφήσουμε.... :-(

Το κοινοποιησα κι εγω και εκανα tag τον εαυτο μου για να το δουν και οι φιλοι μου, θα το βαλω και σε ολες τις ομαδες που ειμαι και σε καποιες σελιδες φιλοζωικες που γνωριζω. Ελπιζω να βρεθει κατι συντομα γιατι η κατασταση που περιγραφεις ειναι οντως ασχημη.
Παρ' ολα αυτα ειναι ακομα πρωτες μερες και η οποια ασχημη αντιδραση της Κιρας ειναι απολυτα δικαιολογημενη, ποσο μαλλον που μεχρι τωρα ειχε την πρωτοκαθεδρια και ισως και λιγο ακομη περισσοτερη απο την αγαπη σας λογω του οτι ειχατε μολις χασει την Τζιντζερ. Αυτα τα πραγματα παιρνουν καποιο χρονο, αλλα και παλι δεν υπαρχει καμμια εγγυηση οτι η εξελιξη θα ειναι θετικη, ειναι καποια γατια που απλα δεν μπορουν να συμβιωσουν με αλλα.
Κουραγιο Κατερινακι και θα κανουμε οτι μπορουμε να βρουνε σπιτι ή εστω φιλοξενια τα μωρα.

Σας ευχαριστω πολυ πολυ! Τι να πω τα είχα στο μυαλό μου κάπως αλλιώς....αλλα η Κιρα τα ανέτρεψε όλα! Κι αυτά τώρα θέλουν να βγουν απο την κουτα.... Για να δούμε πως θα παει....πάντως η Κιρα έχει αγριέψει πολυ ελπίζω να μην γίνει μόνιμο.... Το τι στρες έχω δεν λέγεται... Και νομίζω ότι και τα τρία ειναι αρσενικα

Kατερινα σε νιωθω... κι ο δικος μου καθολου δε θα τα θελει τα μωρα :/: και το ηξερα και απο αλλη φορα που ειχα φροντισει για λιγες μερες αλλα τι να κανω δεν μπορουσα να τα αφησω. γενικα παντως θα σου ελεγα να κανεις λιγο υπομονη δωστης λιγο χρονο. προσπαθησε να συμπεριφερεσαι φυσιολογικα σαν να μη συμβαινει τιποτα. μην την παρακαλας, μην την πιεζεις. ο δικος μου στα προηγουμενα μωρα ειχε φρικαρει εντελως ολο κρυμμενος ηταν πηγαινε μυριζε εξω απ την πορτα που ηταν τα μωρα τσατιζοταν και κρυβοταν! στα τωρινα μωρα τις πρωτες μερες παλι χαλουσε τον κοσμο καθε φορα που εγω εμπαινα στο μπανιο για ταισμα αυτος καθοταν απεξω και εκλαιγε! τον εχουμε και σε βιντεο θα το ανεβασω καποια στιγμη. και με το που εβγαινα τριβοταν για ωρες πανω μου να επιβεβαιωσει ποιος ειναι ο αρχηγος! :P σταδιακα ομως το ξεπερασε μπορω να πω δεν τον ενοιαζε και τοσο. απλα και εγω συμπεριφερομουν φυσιολογικα απεναντι του. του μετεδιδα δλδ οτι αυτη ειναι η κατασταση τωρα, δεν σε αγαπαω λιγοτερο, απλα δεξου την για λιγο. γατοψυχαναλυση :hehe::hehe::hehe:

Τελευταία επεξεργασία:
Ενταξει θα δουμε πως θα πάει!!
Αμα είναι θα εκτυπώσω μια από τις φωτογραφίες και θα την αναρτήσω σε ένα κεντρικό πετ σοπ της περιοχής και στην κτηνίατρο μου απέξω!!
Θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά!!!

Άμα θέλεις στείλε μου inbox έναν αριθμό κινητού να τον συμπληρώσω!! :) :)
Θα σου στείλω πρώτα βέβαια την αγγελία να την δείς και μετά ότι είναι μου λες να το προσθέσουμε!!

Δοκίμασε να πάρεις ένα spray Feliway και να ψεκάσεις κάποια σημεία του σπιτιού (πόρτες, κουφώματα, καναπέδες, καρέκλες) στο ύψος της Κίρας. Θα την καλμάρει αμέσως. Εμένα μόνο αυτό με βοήθησε με τον ένα μου γάτο που όταν έρχεται άλλο γατί στο σπίτι γίνεται θεριό ανήμερο και είναι μες στα νεύρα και την επιθετικότητα.

Την αγγελία την έχω ετοιμάσει , ωστόσο δεν μπορώ να στη στείλω με π.μ. ... εάν θέλεις δωσ'μου τη διευθυνση σου στο facebook να στο στειλω στο inbox!! :) :)

Kατερινα σε νιωθω... κι ο δικος μου καθολου δε θα τα θελει τα μωρα :/: και το ηξερα και απο αλλη φορα που ειχα φροντισει για λιγες μερες αλλα τι να κανω δεν μπορουσα να τα αφησω. γενικα παντως θα σου ελεγα να κανεις λιγο υπομονη δωστης λιγο χρονο. προσπαθησε να συμπεριφερεσαι φυσιολογικα σαν να μη συμβαινει τιποτα. μην την παρακαλας, μην την πιεζεις. ο δικος μου στα προηγουμενα μωρα ειχε φρικαρει εντελως ολο κρυμμενος ηταν πηγαινε μυριζε εξω απ την πορτα που ηταν τα μωρα τσατιζοταν και κρυβοταν! στα τωρινα μωρα τις πρωτες μερες παλι χαλουσε τον κοσμο καθε φορα που εγω εμπαινα στο μπανιο για ταισμα αυτος καθοταν απεξω και εκλαιγε! τον εχουμε και σε βιντεο θα το ανεβασω καποια στιγμη. και με το που εβγαινα τριβοταν για ωρες πανω μου να επιβεβαιωσει ποιος ειναι ο αρχηγος! :P σταδιακα ομως το ξεπερασε μπορω να πω δεν τον ενοιαζε και τοσο. απλα και εγω συμπεριφερομουν φυσιολογικα απεναντι του. του μετεδιδα δλδ οτι αυτη ειναι η κατασταση τωρα, δεν σε αγαπαω λιγοτερο, απλα δεξου την για λιγο. γατοψυχαναλυση :hehe::hehe::hehe:

Ενταξει θα δουμε πως θα πάει!!
Αμα είναι θα εκτυπώσω μια από τις φωτογραφίες και θα την αναρτήσω σε ένα κεντρικό πετ σοπ της περιοχής και στην κτηνίατρο μου απέξω!!
Θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά!!!

Άμα θέλεις στείλε μου inbox έναν αριθμό κινητού να τον συμπληρώσω!! :) :)
Θα σου στείλω πρώτα βέβαια την αγγελία να την δείς και μετά ότι είναι μου λες να το προσθέσουμε!!

Δοκίμασε να πάρεις ένα spray Feliway και να ψεκάσεις κάποια σημεία του σπιτιού (πόρτες, κουφώματα, καναπέδες, καρέκλες) στο ύψος της Κίρας. Θα την καλμάρει αμέσως. Εμένα μόνο αυτό με βοήθησε με τον ένα μου γάτο που όταν έρχεται άλλο γατί στο σπίτι γίνεται θεριό ανήμερο και είναι μες στα νεύρα και την επιθετικότητα.

Την αγγελία την έχω ετοιμάσει , ωστόσο δεν μπορώ να στη στείλω με π.μ. ... εάν θέλεις δωσ'μου τη διευθυνση σου στο facebook να στο στειλω στο inbox!! :) :)

Παιδιά με έχετε συγκινήσει και σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!! θα δοκιμάσω ότι λέτε...προς το παρόν έχει βγει και κυκλοφορεί ελάχιστα στο σαλόνι....δεν δίνω καμμιά σημασία, αδιάφορη δήθεν γιατί βλέπω ότι είναι έτοιμη γουρλώνει τα μάτια για να με σκίσει....για να δούμε πως θα πάει...δεν πάει και στην άμμο της και ανησυχώ...είναι έξω από το μπανάκι η άμμος της...να τη μετακινήσω βρε παιδιά...;;;

Παιδιά με έχετε συγκινήσει και σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!! θα δοκιμάσω ότι λέτε...προς το παρόν έχει βγει και κυκλοφορεί ελάχιστα στο σαλόνι....δεν δίνω καμμιά σημασία, αδιάφορη δήθεν γιατί βλέπω ότι είναι έτοιμη γουρλώνει τα μάτια για να με σκίσει....για να δούμε πως θα πάει...δεν πάει και στην άμμο της και ανησυχώ...είναι έξω από το μπανάκι η άμμος της...να τη μετακινήσω βρε παιδιά...;;;
Ναι βρε Κατερινα μου, αν μεσα στο μπανακι ειναι τα μωρα δεν θα παει στον αιωνα τον απαντα να κανει την αναγκη της οσο τα νοιωθει εκει μεσα. Βαλε την αμμο της καπου μακρυα απο εκει για να νοιωθει ασφαλεια.

Αχ ειναι πανεμορφα ...γρηγορα να βρουν σπιτακια..Βρε την Κιρα εγινε θηριο..μην φοβασαι μολις φυγουν τα γατακια θα γινει οπως ηταν..Τωρα μεχρι να φυγουν αν χαιδευες μ ενα πανι ή παιχνιδι αγαπημενο της κιρας τα γατακια κ μετα τ αφηνες στο μερος ποθ παει κ κρυβεται να συνηθισει την μυρωδια τους;;γιατι δεν ειναι οτι τα ειδε αλλα οτι τα μυριζει κυριως..

Καλημέρα παιδιά σε όλους!
από χθες το βράδυ τα γατάκια φιλοξενούνται σε μια κοπέλα μέχρι να υιοθετηθούν. Ελπίζουμε σύντομα για να μην δημιουργήσω πρόβλημα στην κοπέλα με την οικογένειά της. Μου έστειλε και φωτογραφίες....τα μωρά είναι πραγματικά πολύ πολύ όμορφα!!!! Η κατάσταση εδώ έχει βελτιωθεί ελάχιστα προς τα εμάς...ελάχιστα όμως....κάποιες μικρές στιγμές και εξακολουθεί να είναι πάντα πολύ άσχημα προς τον Ιντεφίξ...έχει λυσσάξει η Κίρα...μάλλον έτσι ήταν από μικρή αλλά επειδή την αγαπάμε αφήσαμε στην άκρη το δύστροπο του χαρακτήρα της...το κακό είναι ότι επιτίθεται ακόμη....

Τέσπα το θέμα εδώ να μην το κάνω χάλια....τα μικρά αυτά πανέμορφα μωράκια τα οποία φιλοξενούνται από μια γλυκύτατη κοπέλα, την οποία ευχαριστώ και δημόσια (τη Σίλια) θα προσπαθήσουμε να τους βρούμε σύντομα σπιτάκι γιατί το αξίζουν. Είναι γλυκύτατα, χρησιμοποιούν ήδη την άμμο τους, είναι ήσυχα και κυρίως δεν κάνουν κιιιιιχχχχχχ χαχαχααχχαχαχααχα που σημαίνει από πείρα ομιλώ ότι θα γίνουν υπέροχααααα!!!

Θαυμάστε το Χιούη, το Λιούη και το Ντιούη (έτσι μου ήρθε να τα πω μόλις τα είδα)!!!

945694_451690301574702_720183053_n.jpg

315995_451690388241360_1958325008_n.jpg

944490_451690104908055_41230777_n.jpg

941941_451690164908049_538405633_n.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Αχ Παναγια μου, τι μωρα φοβερα και τι ωραια φωτογραφιση πανω στο γαλαζιο που ταιριαζει με τα ματακια τους.
Ευχομαι Κατερινα μου να βρουν σπιτακια οσο πιο γρηγορα γινεται, θα βοηθησω κι εγω με δημοσιευσεις οσο μπορω. Το θεμα της Κιρας πλεον ειναι να περασει λιγος καιρος και να το ξεχασει, εσυ προσπαθησε να εξαφανισεις οσο το δυνατον τις μυρωδιες, καθαρισε παρα πολυ καλα τον μπανακι που τα ειχες, οπως και οτιδηποτε ρουχα ηρθαν σε επαφη μαζι τους.
Οσο για τα ονοματα, συμφωνω και επαυξανω, Χιουη-Λιου-Ντιουη λοιπον και τους πανε μια χαρα, τωρα ποιο θα ειναι ποιο ειναι αλλο θεμα, αν και θα μ' αρεσε να τα λεω και τριο Στουτζες.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back