3 μαύρα γατάκια ζητούν σπιτάκι!

• Thread starter Thread starter kat-cats
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπραβο Κατερινακι που δωσατε μια ευκαιρια και στο τιγρακι και κοιτα πως εδεσαν αμεσως τα μωρακια. Μακαρι να βρουν κατι πολυ συντομα, το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.

Σε ευχαριστώ πολύ!!! :kissing:ναι μωρέ από την πρώτη στιγμή έδεσαν σαν να ήταν πάντα μαζί!!! και είναι όλα τους θηλυκά και πραγματικά πολύ καλά!!! πόσο θα θελα να βρουν ένα σπιτάκι...πολλές υποσχέσεις αλλά τίποτα ακόμα...μόλις ακούν μαυράκια λακίζουν....:redface::( μακάρι να μπορούσα να τα κρατήσω και το λέω ειλικρινά!!!

Ψυχουλες μου μωρε καλοτυχα φαινεται οτι τα μαυρακια θα γινουν μακρυτριχα;ετσι μου φανηκε για ενα τουλαχιστον..καλοτυχα κ σε καλα σπιτια
:kissing:σε ευχαριστούμε!!! αυτό θέλουμε ένα σπιτάκι και γι αυτά είναι τόσο δύσκολο όμως....:( τα μικρούλια μαυρούλια μάλλον για μακρύτριχα τα βλέπω και εγώ.... εύχομαι να πάνε καλά για όλα τους γιατί δυστυχώς η φιλοξενία τους έχει όριο....και δεν ξέρω τι θα κάνω μετά!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετά θα τα πάρεις σπίτι σας όπου η γλυκύτατη Κίρα θα τα 'υιοθετήσει' σαν μητέρα τους και θα ζήσετε εσείς καλά κι εμείς καλύτερα...ναι, το άλλο με τον Τοτό το ξέρω...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετά θα τα πάρεις σπίτι σας όπου η γλυκύτατη Κίρα θα τα 'υιοθετήσει' σαν μητέρα τους και θα ζήσετε εσείς καλά κι εμείς καλύτερα...ναι, το άλλο με τον Τοτό το ξέρω...:P

Μακάρι να τα δεχόταν....:( θα είχα περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου και δεν θα είχα τόσο άγχος τώρα...:( τι να πω ελπίζω να γίνει κάτι <<γρήγορα>>!!

με το ενδιαφερον που ειπες οτι υπηρξε απο διαφορους τι εγινε?? μακαρι να βρεθει κατι συντομα- μην απογοητευεσαι! δεν εχεις πχ ενα δωματιο σπιτι σου να μπορεις να τα κρατησεις αν χρειαστει χωρια απ την "κακια"? :P μπορει να χρειαστει λιγος παραπανω χρονος για να βρουν τα σπιτακια τους. καλοτυχα να ειναι, εχω μια αδυναμια στα μαυρακια εχω σωσει μπολικα :D

Υπάρχει μια κυρία που είπε θα πάρει το ένα με την κόρη της αλλά όχι τώρα...μετακομίζουν...άρα ίδωμεν! το άλλο μαυρουλάκι θέλει να το κρατήσει η κοπέλα που τα φιλοξενεί. Άρα μένει το ένα μαυράκι και το γκριζάκι που θέλουμε πολύ να βρεθεί κάποιος. Υπήρξαν δυο προτάσεις από δύο κυρίους αλλά δεν εμφανίστηκαν τελικά.... :-(

Δεν έχω μωρέ δωμάτιο που μπορώ να τα κρατήσω....μακάρι να είχα και αυτά τώρα θέλουν να τρέξουν, να παίξουν που να τα έχω....και η άλλη τώρα έχει αρχίσει λίγο λίγο και συνέρχεται.... μέχρι το παρκέ κατούρησε ούτε στην άμμο της δεν ήθελε να πάει.... :-(

χμμμ καταλαβα. ας ελπισουμε οτι θα υπαρξουν και νεες προτασεις αμεσα! :)

Είμαι χαρούμενη...μόλις έμαθα ότι για το γκριζάκι μας βρέθηκε ήδη σπιτάκι!!! :D
Αντε με το καλό να βρεθεί κάτι και για τα μαυρουλάκια μας τα όμορφα!!!

Τι χαρά! :clapup:

To γκριζάκι μας υιοθετήθηκε, αλλά τα 3 γατάκια μας μεγαλώνουν, ομορφαίνουν και περιμένουν ένα σπιτάκι!!!

975312_456909207719478_947983783_n.jpg

Μακάρι να βρουν το σπίτι τους σύντομα! :D

Μωρουλάκια μου... Είναι γλύκες! Να βρουν κι αυτά τις παντοτινές τους αγάπες! :)

...πολλές υποσχέσεις αλλά τίποτα ακόμα...μόλις ακούν μαυράκια λακίζουν....:redface::

όποιος δεν έχει μαυρογατο .........................δεν ξέρει τι χάνει

Καλημέρα σε όλους!
με χαρά σας ενημερώνω ότι όλα τα μωράκια μας και ακόμα παραπάνω με τη βοήθεια όλων βρήκαν σπιτάκια!!

H Ερατώ θα μείνει για πάντα με την κοπέλα που τη φιλοξένησε....παρέα της όμως θα έχει και άλλα όμορφα πλάσματα....την Τέκμησσα, μια πανέμορφη γάτα, τρίποδη, αλλά υπέροχη τόσο σε ομορφιά όσο και σε χαρακτήρα και την Αριάδνη την ατακτούλα της παρέας!!

Ερατώ: την ονόμασε έτσι γιατί είναι πολύ πολύ καλή! :)
eratotheblackcat.jpg
[/URL] [/img]

Αριάδνη: το όνομά της σημαίνει "Αδάμαστη" - η ατακτούλα μας κάνει πολλές ζημιές, με αποτέλεσμα η κοπέλα να χει εξαφανίσει τα πάντα από το χώρο :lol:
ariadnithecat.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img]

και τα δύο μαζί παίζουν πολύ και κοιμούνται μαζί!!
Uploaded with ImageShack.us[/img]
eratoariadni.jpg
[/URL]

και η Τέκμησσα, μια ιδιαίτερη και πανέμορφη γατούλα η οποία τα δέχτηκε στο χώρο της, τα καλωσόρισε και τους επέτρεψε να είναι η παρεούλα της!!
tekmissa1.jpg
tekmissa3.jpg
tekmissa4.jpg
[/URL]

Αλλά και το άλλο μας μωράκι μαζί με ένα άλλο γκριζάκι βρήκαν κι αυτά σπιτάκια!! Απολαύστε τα στο νέο τους σπιτάκι!

blackcut5.jpg

blackcut2.jpg

blackcut4.jpg

blackcut11.jpg

blackcut14.jpg

Όμορφα ξημέρωσε η μέρα .. :)

Θεέ μου, είναι όλα τους υπέροχα!! Σε αυτές τις φωτογραφίες αναδεικνύεται όλη η ομορφιά τους, ίσως λάμπουν επειδή βρήκαν την πραγματική αγάπη....
(Και η Τέκμησσα-τι όνομα!!-μια πανέμορφη θεά!) Respect!

Μπράβο τα αγαπάκια!! Καλή ζωή να έχουν!

Καλυτερα δεν θα μπορουσαν να γινουν τα πραγματα, πολυ χαιρομαι για ολα τα μωρακια και για την τυχη τους. Το μαυριδερακι το ενα ομως το κοβω να γινεται πολυ μορφωμενο, ολο κοντα ή επανω σε βιβλια το βλεπω και μαλιστα γραμματικης. Μου φαινεται θα κλεψει την δοξα της Οντιλ.:P
Αλλα και η Τέκμησσα υπεροχη γατουλα με υπεροχο ονομα, αν και δεν ξερω τι σημαινει. Μπραβο της παντως, για τριχρωμη ειναι πολυ δεκτικη σε αλλα γατακια.:)

Τι υπεροχα νεα ειναι αυτα!!!!!!!!!!!!!!!:clapup: Καλη ζωη να εχουν ολα τους στα νεα τους σπιτακια!!!:D

Καταπληκτικά νέα όντως! :D
Εύχομαι να είναι πάντα υγιή κι ευτυχισμένα!
Κι η Τέκμησσα (ήταν η σύζυγος του Αίαντα της Σαλαμίνας) είναι όντως υπέροχη κι έχει πολύ ξεχωριστό όνομα! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back