360 γραμμάρια πορτοκαλο-κακόμοιρο

Xotikouli

Νεοφερμένο μέλος

Η Xotikouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Κάποιοι ίσως είχατε διαβάσει την εισαγωγή μου σε μια αγγελία που είχα ανεβάσει και έλεγα ότι εδώ και χρόνια δεν έχω γάτες και έχω γίνει σκυλομάνα...

Ε, λοιπόν ο κύριος από εδώ μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια! :P

Τον βρήκα χθες το βράδυ στην παραλία της Γλυφάδας, κυριολεκτικά μέσα στη μέση του δρόμου!

Σήμερα το πρωί τον πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι έχει χλαμυδίωση. Tobrex, Vibramycin, πλύσεις με ορό και φαγάκι ελπίζω ότι θα κάνουν το θαύμα τους...

Είναι μόλις 360γραμμάρια και είναι αδυνατούλης. Ρώτησα τον γιατρό τι φαγητό να του δώσω για να πάρει τα πάνω του και μου είπε κονσέρβα για γατάκια και αγελαδινό γάλα αραιωμένο (μου έκανε εντύπωση γιατί είχα την εντύπωση ότι δεν κάνει το αγελαδινό, αλλά μου είπε ότι είναι ok). Μήπως έχετε κάτι πιο συγκεκριμένο να προτείνετε? Του έδωσα κοτόπουλο ψητό χθες το βράδυ, αλλά δεν το πλησίασε (το είπα και στον γιατρό, αλλά δεν φάνηκε να ανησυχεί... είναι φυσιολογικό?)

Επίσης έχετε μήπως εμπειρία από τόσο μικρό γατάκι με αυτή την ασθένεια? Ξεπερνιέται εύκολα συνήθως?

Προς το παρόν ο μικρός είναι στην εξορία στο μπαλκόνι (έχει τέντα και σκιά όλη την ημέρα), τουλάχιστον μέχρι να αποχωρήσει η αποικία ψύλλων (κάναμε και αποπαρασίτωση-έξω & έσω) που κουβαλούσε για να μην κολλήσουν και τα σκυλιά. Μετά θα δούμε πώς θα πορευτούμε :rolleyes:

Τον έχω βάλει στο μεσαίο κλουβί μεταφοράς για να μην έχουμε και καμιά πτώση απ'το μπαλκόνι, όπου ευτυχώς χωράνε πιάτα, άμμος κλπ. Πήγα να τον βάλω στο μεγάλο κουτί (100x60x66) στην αρχή για να έχει πιο πολύ χώρο, αλλά ο βλάκας σφήνωσε το κεφαλάκι του στα κάγκελα! :blink:

Αν και ταλαίπωρος, είναι πολύ ζωηρός! Και κούκλος επίσης :)
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να τον κρατήσω, αλλά για την ώρα αυτό που με απασχολεί είναι να τον κάνω καλά. Ας συνέρθει με το καλό, και ελπίζω ότι θα βρω μια λύση και για τη συνέχεια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P1020616.jpg
    P1020616.jpg
    71,3 KB · Εμφανίσεις: 41
  • P1020622.jpg
    P1020622.jpg
    72,7 KB · Εμφανίσεις: 43
Ο πιτσιρίκος μέσα σε μια εβδομάδα έχει γίνει άλλο γατάκι!
Δεν είναι πια πορτοκαλο-κακόμοιρο, έγινε πορτοκαλο-κουκλάκι! :up:

Μόλις τελειώσουμε με το Vibramycin, θα είναι έτοιμος για να ψάξω να του βρω νέο σπίτι :)

Day1-6.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πω πω, πως αλλαξε ετσι απο τις πρωτες φωτος? μα δεν ειναι ωραιο να βλεπεις ενα ζωακι απο μαραμενο που ηταν να ανθιζει??????
κουκλο τον εκανες, κουκλο! :up::up:
καλη του τυχη:D

Δεν είναι απίστευτο? Φαντάσου ότι η κάτω αριστερά φωτό είναι τραβηγμένη μόλις την τρίτη μέρα!

μα δεν ειναι ωραιο να βλεπεις ενα ζωακι απο μαραμενο που ηταν να ανθιζει??????
Είναι όντως πολύ όμορφο συναίσθημα να ξέρεις ότι ένα ζωάκι είναι καλά με την βοήθειά σου. Τον κοιτάζω και δεν το πιστεύω ότι με 2-3 απλές κινήσεις έχει τόσο μεγάλη βελτίωση. Αν τον έφτυνα για να μην τον ματιάασω κάθε φορά που τον καμαρώνω, θα τον είχα μετατρέψει σε υδρόβιο απ'το πολύ φτύσιμο! :lol:

Ευχαριστούμε για τις ευχές. Είναι ομορφούλης και ελπίζω ότι όλο και κάποιος θα ενδιαφερθεί όταν έρθει η ώρα... Και είναι και πολύ καλό γατάκι, αστεράκι! :inlove:

Καλα! Απίστευτο. Εγω νομιζα οτι η πρώτη φωτο ήταν το πρίν, η δεύτερη το μετα, και οι δύο κάτω τελευταίες απο κάποιο άλλο γατάκι
Μπράβο σου!! Το έκανες πολύ κουκλάκι!!:up:
Καλή του τύχη

μπραβο σου κ παλι, στο αβαταρ αριστερα αυτος ειναι? :hmm:

Ναι, αυτός είναι. Στην αρχή όταν ήταν πιο αδύνατος γιατί τώρα έχουμε φτάσει τα 500 περίπου γραμμάρια :D

καλα εχει μεγαλη πλακα η φωτο, σα να τον εχει παρει ο υπνος διπλα στο μπολ ειναι:lol::lol::lol:

Μα όντως τον έχει πάρει ο ύπνος αγγαλιά με το μπολ! :lol:

P1020627A.jpg

Ήταν μόλις τη δεύτερη μέρα, ακόμα δεν είχε πάρει πολύ τα πάνω του. Τώρα πλέον τρέχει, χοροπηδάει και σκαρφαλώνει σαν τρελός. Στην τελευταία φωτό από την τετράδα έχει αράξει στον ώμο του φίλου μου λες και είναι παπαγαλάκι.

φοβερη φωτογραφια, τωρα που την εβαλες ολοκληρη, απλα φοβερη ! :lol::lol::lol::lol:

Απίστευτη διαφορά!!! Μπράβο και σε σένα και στο μικρούλη!
Τελικά με το αγελαδινό γάλα δεν είχες κανένα πρόβλημα ε;;;
Φτου του, του μωρού μην το ματιάσω. Κουκλί είναι!!!!:up:

Σημερινές φωτογραφίες του μικρού :inlove::inlove::inlove:

(Πλέον σχεδόν δεν έχει πρόβλημα υγείας, μήπως είμαι σε λάθος κατηγορία? :rolleyes: )

DSC_6664.jpg

DSC_6695.jpg

Είναι υπέροχος και πράβο σου που τον έσωσες!
Μάλλον πρέπει να τον βάλεις στα "χαρίζονται" (μιλάω εγώ που μόνιμα είμαι σε λάθος θέμα...:P). Πρέπει όμως να προσέξεις πάρα πολύ σε ποιά οικογένεια θα τον δώσεις γιατί ειδικά τελευταία έχω ακούσει μόνο τα χειρότερα...... Καλή επιτυχία!

πω πω, εχω παθει την πλακα μου με το ποσο εχει αλλαξει, εχει γινει απιθανος ! πανεμορφος ! :up::up::up::up:

μήπως είμαι σε λάθος κατηγορία? :rolleyes:
Εννοείται πως είσαι σε λάθος κατηγορία! Το ψιψίνι, από πορτοκαλοκακόμοιρο :/: έγινε πορτοκαλοκουκλάκι! :up::up::up::up:

Τι κουκλος!:up:

απιστευτα ομορφο γατακι!!! Η αλλαγη ειναι εκπληκτικη! Μπραβο σου που το βοηθησες και το εκανες καλα! Ευχομαι να βρει ενα καλο σπιτακι!!!

(μου θυμησες το γατακι που ειχα βρει και το βοηθησα να ξεπερασει την διαρροια και πανω που αρχισαν τα κακακια του να παιρνουν σχημα και ο πρωκτος του να γινεται φυσιολογικος, εξαφανιστηκε :cry::cry::bye:). Ευχομαι οτι καλυτερο για το τυχερο γατακι σου.

Τι γλυκούλης!!!!Φώτησαν τα όμορφα ματάκια του.:):):):):)Μπράβο που του έσωσες τη ζωή.ΤΥΧΕΡΟΥΛΗΣ:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back