Xotikouli
Νεοφερμένο μέλος
Ε, λοιπόν ο κύριος από εδώ μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια!
Τον βρήκα χθες το βράδυ στην παραλία της Γλυφάδας, κυριολεκτικά μέσα στη μέση του δρόμου!
Σήμερα το πρωί τον πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι έχει χλαμυδίωση. Tobrex, Vibramycin, πλύσεις με ορό και φαγάκι ελπίζω ότι θα κάνουν το θαύμα τους...
Είναι μόλις 360γραμμάρια και είναι αδυνατούλης. Ρώτησα τον γιατρό τι φαγητό να του δώσω για να πάρει τα πάνω του και μου είπε κονσέρβα για γατάκια και αγελαδινό γάλα αραιωμένο (μου έκανε εντύπωση γιατί είχα την εντύπωση ότι δεν κάνει το αγελαδινό, αλλά μου είπε ότι είναι ok). Μήπως έχετε κάτι πιο συγκεκριμένο να προτείνετε? Του έδωσα κοτόπουλο ψητό χθες το βράδυ, αλλά δεν το πλησίασε (το είπα και στον γιατρό, αλλά δεν φάνηκε να ανησυχεί... είναι φυσιολογικό?)
Επίσης έχετε μήπως εμπειρία από τόσο μικρό γατάκι με αυτή την ασθένεια? Ξεπερνιέται εύκολα συνήθως?
Προς το παρόν ο μικρός είναι στην εξορία στο μπαλκόνι (έχει τέντα και σκιά όλη την ημέρα), τουλάχιστον μέχρι να αποχωρήσει η αποικία ψύλλων (κάναμε και αποπαρασίτωση-έξω & έσω) που κουβαλούσε για να μην κολλήσουν και τα σκυλιά. Μετά θα δούμε πώς θα πορευτούμε
Τον έχω βάλει στο μεσαίο κλουβί μεταφοράς για να μην έχουμε και καμιά πτώση απ'το μπαλκόνι, όπου ευτυχώς χωράνε πιάτα, άμμος κλπ. Πήγα να τον βάλω στο μεγάλο κουτί (100x60x66) στην αρχή για να έχει πιο πολύ χώρο, αλλά ο βλάκας σφήνωσε το κεφαλάκι του στα κάγκελα!
Αν και ταλαίπωρος, είναι πολύ ζωηρός! Και κούκλος επίσης
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να τον κρατήσω, αλλά για την ώρα αυτό που με απασχολεί είναι να τον κάνω καλά. Ας συνέρθει με το καλό, και ελπίζω ότι θα βρω μια λύση και για τη συνέχεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Xotikouli
Νεοφερμένο μέλος
Δεν είναι πια πορτοκαλο-κακόμοιρο, έγινε πορτοκαλο-κουκλάκι!

Μόλις τελειώσουμε με το Vibramycin, θα είναι έτοιμος για να ψάξω να του βρω νέο σπίτι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
κουκλο τον εκανες, κουκλο!

καλη του τυχη

Xotikouli
Νεοφερμένο μέλος
Είναι όντως πολύ όμορφο συναίσθημα να ξέρεις ότι ένα ζωάκι είναι καλά με την βοήθειά σου. Τον κοιτάζω και δεν το πιστεύω ότι με 2-3 απλές κινήσεις έχει τόσο μεγάλη βελτίωση. Αν τον έφτυνα για να μην τον ματιάασω κάθε φορά που τον καμαρώνω, θα τον είχα μετατρέψει σε υδρόβιο απ'το πολύ φτύσιμο!μα δεν ειναι ωραιο να βλεπεις ενα ζωακι απο μαραμενο που ηταν να ανθιζει??????

Ευχαριστούμε για τις ευχές. Είναι ομορφούλης και ελπίζω ότι όλο και κάποιος θα ενδιαφερθεί όταν έρθει η ώρα... Και είναι και πολύ καλό γατάκι, αστεράκι!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Μπράβο σου!! Το έκανες πολύ κουκλάκι!!

Καλή του τύχη
ιβανα
Επιφανές μέλος

Xotikouli
Νεοφερμένο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

Xotikouli
Νεοφερμένο μέλος

Ήταν μόλις τη δεύτερη μέρα, ακόμα δεν είχε πάρει πολύ τα πάνω του. Τώρα πλέον τρέχει, χοροπηδάει και σκαρφαλώνει σαν τρελός. Στην τελευταία φωτό από την τετράδα έχει αράξει στον ώμο του φίλου μου λες και είναι παπαγαλάκι.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικά με το αγελαδινό γάλα δεν είχες κανένα πρόβλημα ε;;;
Φτου του, του μωρού μην το ματιάσω. Κουκλί είναι!!!!

Xotikouli
Νεοφερμένο μέλος

(Πλέον σχεδόν δεν έχει πρόβλημα υγείας, μήπως είμαι σε λάθος κατηγορία?
)
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Μάλλον πρέπει να τον βάλεις στα "χαρίζονται" (μιλάω εγώ που μόνιμα είμαι σε λάθος θέμα...
). Πρέπει όμως να προσέξεις πάρα πολύ σε ποιά οικογένεια θα τον δώσεις γιατί ειδικά τελευταία έχω ακούσει μόνο τα χειρότερα...... Καλή επιτυχία!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εννοείται πως είσαι σε λάθος κατηγορία! Το ψιψίνι, από πορτοκαλοκακόμοιρομήπως είμαι σε λάθος κατηγορία?![]()
έγινε πορτοκαλοκουκλάκι! 

moukelis
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
(μου θυμησες το γατακι που ειχα βρει και το βοηθησα να ξεπερασει την διαρροια και πανω που αρχισαν τα κακακια του να παιρνουν σχημα και ο πρωκτος του να γινεται φυσιολογικος, εξαφανιστηκε :cry::cry:
). Ευχομαι οτι καλυτερο για το τυχερο γατακι σου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Μπράβο που του έσωσες τη ζωή.ΤΥΧΕΡΟΥΛΗΣ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool