4 Μαΐου διαμαρτυρία για τις γούνες

felix

Δραστήριο μέλος

Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα.
Αγαπητοί φίλοι
Πολύ καιρό περιμέναμε να οργανωθεί μια διαμαρτυρία ενάντια στις γούνες.
Έφτασε λοιπόν η μέρα!
Στις 4 Μαίου 2007 και ώρα 11 π.μ. θα συναντηθούμε εθελοντές σε κεντρικό σημείο της Αθήνας (συζητάμε για Εθνικό κήπο η Πλατεία Κολωνακίου, ακόμα δεν έχει αποφασίστεί) και θα διαμαρτυρηθούμε έξω απο το κατάστημα burberry για την χρησιμοποίηση γούνας απο εξαιρετικά κακοποιημένα ζώα.
Η Καμπάνια είναι της ΠΕΤΑ.
Σας στέλνω το αγγλικό κείμενο για να ενημερωθείτε και αν θέλετε να συμμετάσχετε.
Με εκτίμηση, Τάνυα Νικολούδη e mail: thejazzwalk@yahoo.gr

Subject: PETA demo in Athens

Hi,

First of all, thank you very much for your interest in the demo PETA is going to do in front of Burberry on Friday 04th of May, in Athens, at noon sharp.

As you may already know, we’ll be doing a cave person demo. We still need people to be dressed as cave persons. Please tell me if I can count on your participation in this way. The slogan of this demo will be: ‘Fur: Out of the Stone AgesR17;. The signs will be in Greek and in English.

I'd like to suggest you meet me one hour before the demo, at 11am in a park near the demo site:

Apparently, the nearest park is the " National Garden " in Syntagma Square . Do you know an easy meeting point at this park where we all could meet?

We will discuss about the demo and everyone will be given something to do. We will all go to the demo site together.

Everyone has to be dressed in black; as it looks better according the circumstances: we are there to speak about animals being tortured in fur farms. Please do not bring animals along with you, as it might distract the media’s attention from our message. It has happened before: press were taking pictures of the dogs and not of the demo! It’s fair, dogs are such beautiful friends, but we need all the media attention for the animals who are now dying and suffering in fur farms and who are beautiful animals as well!

If you could have a look at the PETA website: www.BloodyBurberry. com to see what this campaign is all about, that would be really useful. PETA has launched a global campaign against Burberry, to ask them to stop selling fur. PETA representatives have met Burberry executives to show them undercover footage of fur farms who supply Burberry. Burberry still support one the most violent industry in the world: the fur trade.

Im looking forward to hear from you really soon,

Thanks for everything you do for the animals,

Noemie Ventura. e mail : NoemieV@peta.org.uk

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στις 4 Μαΐου είναι Παρασκευή όμως κι εγώ γύρισα πριν λίγες μέρες από άδεια. Γιατί δεν γίνεται Σάββατο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στις 4 Μαΐου είναι Παρασκευή όμως κι εγώ γύρισα πριν λίγες μέρες από άδεια. Γιατί δεν γίνεται Σάββατο;
Δεν ξέρω θανάση μου:(
Το έχει οργανώσει η ΠΕΤΑ οπότε κι εγώ ακολουθώ τις οδηγίες που μου στέλνουν.
Πόσο καιρό το περίμενα δεν φαντάζεσαι....

φτου να παρει και ερχομαι αθηνα στις 5!

Μου 'ρχεται να βάλω τα κλάμματα !
Δεν το πιστεύω πως θα υπάρξει τέτοια διαμαρτυρία στην Ελλάδα!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

αχ μακαρι να μην δουλευω θελω πολυ να παω!!!

Και εγω μακαρι να μην εχω εργασια για το πανεπιστημιο!
Βικυ, σκεφτεσε να κατεβεις για την διαμαρτυρια?:hmm: :)

Δυστυχώς δεν προλαβαίνω αλλά θα το παλέψω!

Θελω κι εγώ πολύ να πάω! Γμτ! Παρασκευή και 11 το πρωί! Όλο τέτοιες ώρες και μέρες τα κάνουν! Ποιός θα πάει; Θα πήγαιναν οι διπλάσιοι αν γινόταν σάββατο/Κυριακή απόγευμα!!:mad: :(

ναι ρε γαμτ κ δεν θα με αφησουν απο την δουλεια να φυγω αν ηταν σαββατο θα ηταν καλυτερα τεσπα θα προσπαθησω να ερθω

Με την εκθεση τι θα κανουμε?
Πρεπει να κανονισουμε!:hmm:

μακαρι κι εγω να μην εχω αλλη δουλεια και να καταφερω να παω στη διαμαρτυρια!!!!

η εκθεση στις 6 δεν ειναι?

Θα κοιτάξω μήπως μπορέσω να έρθω κι εγώ.
Καλά…μεταξύ έκθεσης και διαμαρτυρίας θα δώσετε προτεραιότητα στην έκθεση;

Θα κοιτάξω μήπως μπορέσω να έρθω κι εγώ.
Καλά…μεταξύ έκθεσης και διαμαρτυρίας θα δώσετε προτεραιότητα στην έκθεση;

Οχι, βεβαια!
Το κακο ειναι οτι η διαμαρτυρια ειναι καθημερινη πρωι και πολλοι δεν θα μπορεσουν!
Αλλα η εκθεση ειναι σαββατοκυριακο και λογικο ειναι να μπορουν περισοοτεροι.;)

Εγώ θέλω να πάω στη διαμαρτυρία! Κανονικά έχω μάθημα 11-12 αλλά σιγά, δεν είναι και υποχρεωτική η παρακολούθηση και μια ώρα δεν θα με σώσει!
Να κανονίσουμε να πάμε όλοι μαζί!

Είχα νεα απο την Noemie Ventura της ΠΕΤΑ.
Πολύ σύντομα θα αποφασιστεί αν θα γίνει η συνάντηση στον εθνικο κήπο η στην πλάτεία κολωνακίου.
Νομίζο οτι μάλλον στην πλατεία θα γίνει γιατί είναι πιο εφικτό να μην χαθούμε και κυρίως να μην μας μαζέψει η αστυνομία...η να μας εμποδίσει να διαμαρτυρηθούμε!

Κανονικά δεν έπρεπε να γίνει ανακοίνωση με αυτόν τον τρόπο αλλά με προσωπικά μηνύματα πάντως. Τέτοιες διαμαρτυρίες είναι καλό να πηγαίνουν από στόμα σε στόμα, ώστε να μην υπάρχουν παρατράγουδα.

Στέλνω και μειλ φίλη μου.
Έχω τρελλαθεί και στα τηλέφωνα, να ειδοποιώ κόσμο.Και με sms...
Ελπίζω να έρθει κόσμος...
Όποιος θέλει λεπτομέρειες, ας μου στείλει pm να δώσω το κινητό μου να μιλήσουμε.

Παιδια εγω αν ερθω στη διαμαρτυρία, θα μεινω με γατια αλλά άνευ συζύγου......
:D :D :D :D
Οπότε δεν γινεται!!!!
Να ρωτησω αν καλύπτει κανένα κανάλι τη διαμαρτυρία;;;
Χωρις να δεσμεύομαι γιατι δεν εξαρτάται από εμενα βασικα, θέλετε να ρωτησω για καναλι και να σας πω ή το εχετε καλύψει;;;;;

δεν βολεύει η Παρασκευή καθόλου και θέλω πάρα πολύ να έρθω:cry: :cry: :cry: .Έχω ραντεβού στην Κάτζα στις 11 και στις 130 . δεν είναι ούτε κοντά να πω θα πεταχτώ :( :( Κάντε το άλλη μέρα για να άρθει κόσμος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back