4 Μαΐου διαμαρτυρία για τις γούνες

Ε…εντάξει…. σ αυτές τις περιπτώσεις δεν πάμε μόνο όταν δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε. Ό,τι αναβάλλεται το αναβάλλουμε ή ό,τι ακυρώνεται το ακυρώνουμε. Η Κάτζα τι είναι; Περιοχή;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε παιδιά δουλεύω την καθημερινές από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα! γιατί δεν το κάνετε σάββατο η Κυριακή να μαζευτεί κόσμος; :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φίλοι μου
Η ημέρα δεν εξαρτάται απο εμένα:( ...αλλα απο την παγκόσμια οργάνωση ΠΕΤΑ...
Αν ήταν στο χέρι μου θα το εκανα Σάββατο...αλλα δεν είναι.
Όσον αφορά τα κανάλια, μπορείς Χριστίνα να γράψεις στην Noemie Ventura και να σου πεί λεπτομέρειες...τα ξέρει καλύτερα απο μένα.
Εγώ απλα το διαδίδω και μαζεύω κοσμο.
Το μειλ της Νοεμι το έχω δημοσιεύσει αλλα το ξαναγράφω NoemieV@peta.org.uk

Η Κάτζα είναι περιοχή κοντά στην Παιανία- Γλυκά νερά.Θα προσπαθήσω να ακυρώσω κάτι ( δύσκολα αμα έχεις ραντεβού με πόλλους:( ) αλλά αν υπάρχει κινητό κάποιου-ας που θα είναι εκεί καλό θα είναι για να δω όταν τελειώσω το ένα αν προλαβαίνω να έρθω που θα εισαστε κτλ

Προτείνω να το θίξουμε στην Peta το θέμα της ημέρας, για τις επόμενες φορές να κανονίζεται μη εργάσιμες ημέρες.
Για το τσίρκο στα ολυμπιακά ακίνητα έγινε εργάσιμη ημέρα γιατί τότε ήταν ανοιχτά τα γραφεία της εταιρίας, αλλά όταν δεν τίθεται τέτοια περίπτωση μπορεί να γίνεται μη εργάσιμη. Αφού εξαρτόμαστε από τη δουλειά τι να κάνουμε. Αυτό το burberry δεν είναι ανοιχτό τα Σάββατα;
---------------
Χριστίνα εγώ λέω αφού έχεις πρόσβαση σε μέσο ενημέρωσης να το ενημερώσεις χωρίς να μπεις στη διαδικασία να ρωτήσεις την Peta. Γιατί να χρονοτριβείς; Δώσε και διεύθυνση της Peta ώστε αν θέλουν να επικοινωνήσουν αυτοί μαζί της και τελείωσε.

Λογικα θα ειναι.
Μαγαζι με ρουχα ειναι...

ναι το σαββατο ειναι ανοικτα μεχρι της 3 το μεσημερι εκτος εαν ειναι πολυκαταστημα που ειναι μεχρι της 6

Το σημείο συνάντησης ορίστηκε!

Φίλοι μου
Παρασκευή, 4 Μαίου, στις 11 πμ θα βρεθούμε όλοι στην Πλατεία Συντάγματος για να ξεκινήσουμε την διαμαρτυρία μας για τις γούνες.
Η οργάνωση λέει να φορέσουμε όλοι μαύρα ρούχα (πένθιμο)
Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Θανάση θα κατέβεις? Να έρθω στο αεροδρόμιο να σε πάρω να κατέβουμε Πλατεία Συντάγματος.

Κρίμα πάντως που τέτοιες εκδηλώσεις γίνονται καθημερινές...:( Έτσι είχα χάσει τη διαμαρτυρία για το τσίρκο στα ολυμπιακά Ακίνητα που είχε πάει και ο Θανάσης. Όταν δουλεύεις όπως εγώ 08:30 με 17:00 είναι δύσκολο.... Αν και το κατάστημα Burberrys είναι ένα στενό κάτω από μένα νομίζω. Στον πεζόδρομο της Μηλιώνη δεν είναι?:hmm: Σκέφτομαι μηπως καταφέρω και πεταχτώ. Αν βέβαια με πάρουν είδηση από το γραφείο ότι έφυγα για να πάω σε συγκεντρωση διαμαρτυρίας για γούνες, θα ψάχνω για δουλειά....:down: :down: :down:

Βρίσκεται στην βουκουρεστίου 33.
θα περπατήσουμε δηλαδή περίπου 10 λεπτά απο το σύνταγμα!
Πρέπει να είναι κοντά στην δουλειά σου αλλα αν είναι να έχεις προβλημα δεν πειράζει Ασπασία μου.
Το ξέρω οτι είναι πρόβλημα οι καθημερινές...αν ήταν στο χέρι μου θα το άλλαζα...:(

Ουτε εγώ μπορώ να πάρω άδειαααα... με τιποτα όμως.. :(

Θαναση μου ότι θέλεις.
Για μενα δεν είναι πρόβλημα, πάμε για ένα καφέ, ίσως να φάμε καμιά τυρόπιτα και θα περάσει η ώρα.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα! Τώρα που οργανώθηκε το πράγμα????Ουυυυ, πετάω! Πάμε να τους φάμε!!!!
Έχεις το κιν μου σε παλαιότερο pm που σου ειχα στείλει!
Όποτε θές, στείλε sms να επικοινωνήσουμε, η να μιλήσουμε!

παιδια εγω προς το παρον με βλεπω να ερχομαι!!!:up: :up:

εμενα μου ειπε οτι αν παω κ κανω φασαρια δεν θα μου φερνει τσιγαρα στην φυλακη κ οτι δεν μου δινει αδεια γιατι θα παρεκτραπω

Βρε παιδιά
Είμαστε φιλειρηνικοί ακτιβιστές.
Δεν πάμε για να πλακωθούμε, μονο να διαμαρτυρηθούμε.
Όσο για τα τσιγάρα......θα στα φέρνει ο άντρας μου την ιδια μέρα που θα φέρνει και τα δικά μου:P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:

δεν μου την δινει γμτ λεω να αρρωστησω

Πες του οτι έχεις οξεία γατίτιδα:lol: :lol: :lol: άκρως κολλητική και πρέπει να πας οπωσδήποτε στο συνταγμα να μεταδώσεις τον ιο:lol: :lol: :lol:

κ μετα θα μου βρειτε δουλεια σαν baby sitter γατιων κ σκυλιων

:lol: :lol: αααα εγω χωρις την ladycat δεν ερχομαι!!!! τι διαμαρτυρια θα ειναι με την απουσια της????:D

εγω θα ειμαι με την σκεψη μου εκει τραβηξτε κ καμια φοτο να την δω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back