4 Μαΐου διαμαρτυρία για τις γούνες

• Thread starter Thread starter AGGELIKI
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
τελικα η συγκεντρωση ειναι 11:00 στο συνταγμα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποιος θα παει,για να συναντηθουμε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ηθελα να παω εγω αλλα το ξεχασα και ξυπνησα τωρα!:mad:

μολις γυρισα!ειδα τον θαναση και την τανυα(felix)!ημουν πολυ συγκινημενη που εγινε μια τετοια διαδηλωση.ηρθε το σκαι,σταρ και net.μπορει να μας δειτε.ηταν και απο την peta(ε βεβαια αφου αυτοι το διοργανωσαν).η felix και καποια αλλα ατομα ντυθηκαν σαν τους πρωτογονους και εμεις φωναζαμε:οι γουνες ταιριαζουν μονο στους πρωτογονους ανθρωπους.κ.τ.λ.μοιρασαμε και φυλλαδια.

σημ.felix ησουν φοβερη!

α τι ωραια... κριμα που το εχασα....:( :(

Μπράβο βε παιδιά! Μακάρι να είχα έρθει κι εγώ. Είχα φορέσει και μαύρα επίτηδες όπως είχε πει η Felix αλλά τελικά δεν κατάφερα να την κοπανήσω γιατί ο διευθυντής μου είχε ραντεβού στο γραφείο και με χρειαζόταν. Τι με χρειαζόταν δηλαδή, για να φτιάξω καφέδες?:mad: :mad: :mad: Άντε μη πω τίποτα βαρύ...

Μπράβο!!!:up:
Και εγώ ήθελα να πάω αλλά τελικά δεν μπόρεσα...κρίμα!
Την επόμενη φορά!

Μεγάλη επιτυχία!

Η διαμαρτυρία είχε πολύ μεγάλη επιτυχία!:up: :up: :up:
Ήρθαν κανάλια, ραδιόφωνα, μας έδειξε η ΝΕΤ και ο ΣΚΑΙ, μας έβγαλε το Ρόιτερς...
Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί ακουστήκαμε και άξιζε όλη η κούραση και η αγωνία που περάσαμε.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Αγγελική που ρισκάρησε και την ''κοπάνησε'' απο την δουλειά της για να σταθεί σαν δυνατή διαδηλώτρια, ενάντια στην αθλιότητα.
Για τον αγαπητό θανάση τι να πώ;
Ένας εξαίρετος άνθρωπος που ήρθε αεροπορικώς απο Έβρο, μόνο και μόνο για την διαμαρτυρία ο οποίος βοήθησε πάρα πολύ, μεταφέροντας κάτι πάνβαρες βαλίτσες (όλος ο εξοπλισμός της PETA)και συμμετέχοντας δυναμικά σε όλη την διαμαρτυρία!
Γλυκήτατος, ευγενέστατος, φιλόζωος απο ψυχής ,αξιόλογος και πολύ ενδιαφέρων σαν άτομο.Μακάρι να μέναμε πιό κοντά βρε θανάση...Ο βασίλης κι εγώ πολύ χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε.
Α......να σας πω επίσης οτι η μια μου η γάτα, η Τσαφ (αυτή που είναι στο προφιλ μου ) Τον αγάπησε αμέσως και ανέβηκε αγκαλιά του και άρχισε να βυζαίνει το χέρι του.Αυτό δεν το κάνει ΠΟΤΕ με ανθρώπους που δεν γνωρίζει!
Σας στέλνω και 2 φωτο απο την διαμαρτυρία.Εγώ είμαι αυτή με την σκούρα γούνα και τα μακριά μαλλιά.
Όσον αφορά όσους και όσες δεν μπορέσατε να έρθετε, έχω να σας πω να μην στεναχωριέστε, για 3 λόγους.
1.Γιατί είναι ΠΛΗΡΩΣ ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ το γεγονός οτι είστε εργαζόμενοι άνθρωποι και οτι αν ήταν Σάββατο ήταν διαφορετικά.
2.Γιατί η σκέψη σας ήταν μαζί μας
3.Γιατί η διαμαρτυρία είχε μεγάλη επιτυχία και ευτυχώς, τελειώσαμε και φύγαμε ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι.
Σας φιλώ όλους και παω να ξεραθώ γιατί είμαι με 3,5 ώρες ύπνου!!!!!!:)

Συνημμένα

• P1010047.JPG
    P1010047.JPG
    69,2 KB · Εμφανίσεις: 105
  • P1010120.JPG
    P1010120.JPG
    71,7 KB · Εμφανίσεις: 59
:) :) :) Μπράβο παιδιά που καταφέρατε και πήγατε:up: :up: :up:

:up: :up: :up: :up: μπραβο!! πολυ χαιρομαι!

α,ειμαι και εγω στην φωτο.στην πρωτη φαινομαι καλυτερα,ειμαι αναμεσα στην felix και την αλλη κοπελα με την γουνα!ειμαι αυτη με τα γυαλια,χωρις το καπελο!

καλε φελιξακο πως σου παει το πτωμα μια χαρα σε βρισκω χιχιχι

ladycat:mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :sick: :sick: :sick: έτσι όπως το έγραψες έτσι είναι.

Ηθελε και εγω να ερθω, αλλα την Δευτερα παρουσιαζουμε ομαδικη εργασια στο πανεπιστημιο και ολη μερα σημερα καναμε προβες και τρεχαμε να βρουμε καταλληλα υλικα.:(

Μπραβο σε οσους πηγατε και μακαρι στο επομενο να μπορεσω να ερθω!

Τάνια σε πειράζει που πόσταρα τις φωτο
στο φόρουμ χορτοφαγίας ;
:D:D:D
Ελπίζω όχι.
Ζηλεύω πολύ που δεν ήμουν μαζί σας!!!

υ.γ Θανάση εύγε! Σε θαυμάζω!

Για δείτε εδώ όμορφη μου είμαι:) :) :)
Και στα δικά σας φίλοι μου!Καταπληκτική εμπειρία!

Συνημμένα

• P1010001a.jpg
    P1010001a.jpg
    338,7 KB · Εμφανίσεις: 47
  • P1010050 a.jpg
    P1010050 a.jpg
    48,8 KB · Εμφανίσεις: 53
Τάνια σε πειράζει που πόσταρα τις φωτο
στο φόρουμ χορτοφαγίας ;
:D:D:D
Ελπίζω όχι.
Ζηλεύω πολύ που δεν ήμουν μαζί σας!!!

υ.γ Θανάση εύγε! Σε θαυμάζω!
Τιμή μας που πόσταρες τις φωτο!!!!σε ευχαριστώ πολύ!!!
:) :) :)

Δεν περιγράφεται η ζέστη με την γούνα....λιποθυμία λέμε.
Δεν είχα φορέσει γουνα στη ζωή μου ρε παιδιά...έσκασα.
Μύριζε και πεθαμένο ζωο....αυτές που τις αγοράζουν και τις φοράνε πρέπει να είναι ανώμαλες, άρρωστες.
Το αστείο ήταν η μασέλα...τα πρωτόγονα δόντια!
Πολύ σούπερ!:lol: :lol: :lol:

α κ εγω νομιζα οτι ηταν τα δικα σου :P

α κ εγω νομιζα οτι ηταν τα δικα σου :P

Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:
Σας στέλνω και την εκπρόσωπο της ΠΕΤΑ την Νοέμι!Φοράμε τις ίδιες μασέλες!:)
Οργάνωσε τα πάντα τέλεια!Ακτιβίστρια με πολλά κότσια μιλάμε!

Συνημμένα

• P1010060a.jpg
    P1010060a.jpg
    40,8 KB · Εμφανίσεις: 50

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back