AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
σημ.felix ησουν φοβερη!
mimikaki
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Άντε μη πω τίποτα βαρύ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Και εγώ ήθελα να πάω αλλά τελικά δεν μπόρεσα...κρίμα!
Την επόμενη φορά!
felix
Δραστήριο μέλος
Η διαμαρτυρία είχε πολύ μεγάλη επιτυχία!
Ήρθαν κανάλια, ραδιόφωνα, μας έδειξε η ΝΕΤ και ο ΣΚΑΙ, μας έβγαλε το Ρόιτερς...
Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί ακουστήκαμε και άξιζε όλη η κούραση και η αγωνία που περάσαμε.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Αγγελική που ρισκάρησε και την ''κοπάνησε'' απο την δουλειά της για να σταθεί σαν δυνατή διαδηλώτρια, ενάντια στην αθλιότητα.
Για τον αγαπητό θανάση τι να πώ;
Ένας εξαίρετος άνθρωπος που ήρθε αεροπορικώς απο Έβρο, μόνο και μόνο για την διαμαρτυρία ο οποίος βοήθησε πάρα πολύ, μεταφέροντας κάτι πάνβαρες βαλίτσες (όλος ο εξοπλισμός της PETA)και συμμετέχοντας δυναμικά σε όλη την διαμαρτυρία!
Γλυκήτατος, ευγενέστατος, φιλόζωος απο ψυχής ,αξιόλογος και πολύ ενδιαφέρων σαν άτομο.Μακάρι να μέναμε πιό κοντά βρε θανάση...Ο βασίλης κι εγώ πολύ χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε.
Α......να σας πω επίσης οτι η μια μου η γάτα, η Τσαφ (αυτή που είναι στο προφιλ μου ) Τον αγάπησε αμέσως και ανέβηκε αγκαλιά του και άρχισε να βυζαίνει το χέρι του.Αυτό δεν το κάνει ΠΟΤΕ με ανθρώπους που δεν γνωρίζει!
Σας στέλνω και 2 φωτο απο την διαμαρτυρία.Εγώ είμαι αυτή με την σκούρα γούνα και τα μακριά μαλλιά.
Όσον αφορά όσους και όσες δεν μπορέσατε να έρθετε, έχω να σας πω να μην στεναχωριέστε, για 3 λόγους.
1.Γιατί είναι ΠΛΗΡΩΣ ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ το γεγονός οτι είστε εργαζόμενοι άνθρωποι και οτι αν ήταν Σάββατο ήταν διαφορετικά.
2.Γιατί η σκέψη σας ήταν μαζί μας
3.Γιατί η διαμαρτυρία είχε μεγάλη επιτυχία και ευτυχώς, τελειώσαμε και φύγαμε ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι.
Σας φιλώ όλους και παω να ξεραθώ γιατί είμαι με 3,5 ώρες ύπνου!!!!!!

Συνημμένα
Μπράβο παιδιά που καταφέρατε και πήγατε

mimikaki
Διάσημο μέλος
μπραβο!! πολυ χαιρομαι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
καλε φελιξακο πως σου παει το πτωμα μια χαρα σε βρισκω χιχιχι
ladycat
έτσι όπως το έγραψες έτσι είναι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπραβο σε οσους πηγατε και μακαρι στο επομενο να μπορεσω να ερθω!
vicki v.
Δραστήριο μέλος
στο φόρουμ χορτοφαγίας ;

Ελπίζω όχι.
Ζηλεύω πολύ που δεν ήμουν μαζί σας!!!
υ.γ Θανάση εύγε! Σε θαυμάζω!
felix
Δραστήριο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Τιμή μας που πόσταρες τις φωτο!!!!σε ευχαριστώ πολύ!!!Τάνια σε πειράζει που πόσταρα τις φωτο
στο φόρουμ χορτοφαγίας ;
Ελπίζω όχι.
Ζηλεύω πολύ που δεν ήμουν μαζί σας!!!
υ.γ Θανάση εύγε! Σε θαυμάζω!

felix
Δραστήριο μέλος
Δεν περιγράφεται η ζέστη με την γούνα....λιποθυμία λέμε.καλε φελιξακο πως σου παει το πτωμα μια χαρα σε βρισκω χιχιχι
Δεν είχα φορέσει γουνα στη ζωή μου ρε παιδιά...έσκασα.
Μύριζε και πεθαμένο ζωο....αυτές που τις αγοράζουν και τις φοράνε πρέπει να είναι ανώμαλες, άρρωστες.
Το αστείο ήταν η μασέλα...τα πρωτόγονα δόντια!
Πολύ σούπερ!

ladycat
Διάσημο μέλος

felix
Δραστήριο μέλος
α κ εγω νομιζα οτι ηταν τα δικα σου![]()
Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

Σας στέλνω και την εκπρόσωπο της ΠΕΤΑ την Νοέμι!Φοράμε τις ίδιες μασέλες!
Οργάνωσε τα πάντα τέλεια!Ακτιβίστρια με πολλά κότσια μιλάμε!
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool