4 αδερφάκια

Εγώ τώρα το είδα αυτό το θέμα:up::up::up:Ζορίτσα περιστοιχίζεσαι από κουκλιά. (και δεν εννοώ μόνο τα γατάκια αλλά κ τα δύο σου μοντέλα;))
Ευχαριστω Ελενα μου...
το θεμα ειναι λιγο ξεχασμενο γιατι αυτος που μου τα εδωσε τα γατακια...δεν μπορω να κανω μονολογο ...ηθελα να γινεται διαλογος...αλα ...:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω Ελενα μου...
το θεμα ειναι λιγο ξεχασμενο γιατι αυτος που μου τα εδωσε τα γατακια...δεν μπορω να κανω μονολογο ...ηθελα να γινεται διαλογος...αλα ...:down:
ναι ναι έχεις δίκιο. Από ποιον τα πήρες τα γατάκια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ζητω χίλια συγγνώμη για τα greeklish αλλα έχει χαλάσει εδώ και 3 εβδομάδες το pc μου κι αυτό δεν έχει ελληνική γραμματοσειρά :( μου ήταν αδύνατο να μην γράψω κάτι για τα μωράκια μου..
MEGALWSAAAAAAAAAAAAAAN!!
το ένα το "αρρωστουλικο" το είχε δαγκώσει γάτος, όχι σκύλος.. αν το είχε δαγκώσει σκύλος σίγουρα θα είχε πεθάνει μιας και κυριακή βραδυ, καλοκαιριάτικα, περιττό να πω ότι μου πήρε μιάμιση ώρα να βρω κτηνίατρο!!
όταν βρείς ονόματα στείλε μας!! εγώ το ένα το "ασπρομαουρουλικο" το έλεγα ""μπακαλογατινι"" γιατί είχε ένα τσακίρικο μάτι :P
αχ μου λείψαν! να τα χαίρεσαι βρέεε!
και δώς τους πολλά πολλά φιλια στα μυτάκια τους!!:inlove::inlove::inlove:
Απο αυτον εδω...μια φορα μονο μου μιλησε...τωρα αν ακομα εχει χαλασμενο το κομπιουτερ...ο.κ.:hmm:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απο αυτον εδω...μια φορα μονο μου μιλησε...τωρα αν ακομα εχει χαλασμενο το κομπιουτερ...ο.κ.:hmm:
Ίσως είναι από αυτούς που μπαίνουν μια φορά να δώσουν τα γατάκια κ μετά τους χαλάει το κομπιουτερ:hmm: Μπορεί να τον ξαναδούμε πάλι την άνοιξη ποιος ξέρει. Αλήθεια από που ήταν αυτός από Αθήνα;

Ίσως είναι από αυτούς που μπαίνουν μια φορά να δώσουν τα γατάκια κ μετά τους χαλάει το κομπιουτερ:hmm: Μπορεί να τον ξαναδούμε πάλι την άνοιξη ποιος ξέρει. Αλήθεια από που ήταν αυτός από Αθήνα;
Μαλλων ναι...ηταν κοπελα...
:(

Εσύ πως τα πήρες; σου τα έστειλε
Στην Αθηνα ειναι η πεθερα μου τις καθημερινες και πηγε αυτη η κοπελα μαζι με τα γατακια στην πεθερα μου την ημερα που κατεβαινει κατω...ετσι..εγω μονο απο το τηλεφωνο της εχω μιλησει...

Στην Αθηνα ειναι η πεθερα μου τις καθημερινες και πηγε αυτη η κοπελα μαζι με τα γατακια στην πεθερα μου την ημερα που κατεβαινει κατω...ετσι..εγω μονο απο το τηλεφωνο της εχω μιλησει...
Α! Κατάλαβα. Τέλος πάντων σημασία έχει που τα πήρες εσύ κ τα προσέχεις κ θα είναι καλά κ ευτυχισμένα. Καλό βράδυ περιμένω φωτο του σβουρα στο άλλο νήμα

Καληνύχτα και από μένα

Συνημμένα

• angelstar-kaos027.gif
    angelstar-kaos027.gif
    1,7 KB · Εμφανίσεις: 32
η βουλγάρα είναι πολύ ερωτεύσιμη.. :) όλα είναι μια σταλίτσα κουκλάκια

η βουλγάρα είναι πολύ ερωτεύσιμη.. :) όλα είναι μια σταλίτσα κουκλάκια
ερωτεύσιμη κ όπως υποψιάζομαι είναι κ λίγο νούμερο:P όλο πίσω από το φακό τρέχει, ίσως δεν θέλει να πάει χαμένη τόση ομορφιά:lol::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back