zorica
Διάσημο μέλος
Ευχαριστω Ελενα μου...Εγώ τώρα το είδα αυτό το θέμαΖορίτσα περιστοιχίζεσαι από κουκλιά. (και δεν εννοώ μόνο τα γατάκια αλλά κ τα δύο σου μοντέλα
)
το θεμα ειναι λιγο ξεχασμενο γιατι αυτος που μου τα εδωσε τα γατακια...δεν μπορω να κανω μονολογο ...ηθελα να γινεται διαλογος...αλα ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
ναι ναι έχεις δίκιο. Από ποιον τα πήρες τα γατάκια;Ευχαριστω Ελενα μου...
το θεμα ειναι λιγο ξεχασμενο γιατι αυτος που μου τα εδωσε τα γατακια...δεν μπορω να κανω μονολογο ...ηθελα να γινεται διαλογος...αλα ...![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Απο αυτον εδω...μια φορα μονο μου μιλησε...τωρα αν ακομα εχει χαλασμενο το κομπιουτερ...ο.κ.ζητω χίλια συγγνώμη για τα greeklish αλλα έχει χαλάσει εδώ και 3 εβδομάδες το pc μου κι αυτό δεν έχει ελληνική γραμματοσειράμου ήταν αδύνατο να μην γράψω κάτι για τα μωράκια μου..
MEGALWSAAAAAAAAAAAAAAN!!
το ένα το "αρρωστουλικο" το είχε δαγκώσει γάτος, όχι σκύλος.. αν το είχε δαγκώσει σκύλος σίγουρα θα είχε πεθάνει μιας και κυριακή βραδυ, καλοκαιριάτικα, περιττό να πω ότι μου πήρε μιάμιση ώρα να βρω κτηνίατρο!!
όταν βρείς ονόματα στείλε μας!! εγώ το ένα το "ασπρομαουρουλικο" το έλεγα ""μπακαλογατινι"" γιατί είχε ένα τσακίρικο μάτι
αχ μου λείψαν! να τα χαίρεσαι βρέεε!
και δώς τους πολλά πολλά φιλια στα μυτάκια τους!!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ίσως είναι από αυτούς που μπαίνουν μια φορά να δώσουν τα γατάκια κ μετά τους χαλάει το κομπιουτερΑπο αυτον εδω...μια φορα μονο μου μιλησε...τωρα αν ακομα εχει χαλασμενο το κομπιουτερ...ο.κ.![]()
Μπορεί να τον ξαναδούμε πάλι την άνοιξη ποιος ξέρει. Αλήθεια από που ήταν αυτός από Αθήνα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Μαλλων ναι...ηταν κοπελα...Ίσως είναι από αυτούς που μπαίνουν μια φορά να δώσουν τα γατάκια κ μετά τους χαλάει το κομπιουτερΜπορεί να τον ξαναδούμε πάλι την άνοιξη ποιος ξέρει. Αλήθεια από που ήταν αυτός από Αθήνα;

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εσύ πως τα πήρες; σου τα έστειλεΜαλλων ναι...ηταν κοπελα...
![]()
zorica
Διάσημο μέλος
Στην Αθηνα ειναι η πεθερα μου τις καθημερινες και πηγε αυτη η κοπελα μαζι με τα γατακια στην πεθερα μου την ημερα που κατεβαινει κατω...ετσι..εγω μονο απο το τηλεφωνο της εχω μιλησει...Εσύ πως τα πήρες; σου τα έστειλε
elvenstar
Επιφανές μέλος
Α! Κατάλαβα. Τέλος πάντων σημασία έχει που τα πήρες εσύ κ τα προσέχεις κ θα είναι καλά κ ευτυχισμένα. Καλό βράδυ περιμένω φωτο του σβουρα στο άλλο νήμαΣτην Αθηνα ειναι η πεθερα μου τις καθημερινες και πηγε αυτη η κοπελα μαζι με τα γατακια στην πεθερα μου την ημερα που κατεβαινει κατω...ετσι..εγω μονο απο το τηλεφωνο της εχω μιλησει...
zorica
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
prince
Διάσημο μέλος
όλα είναι μια σταλίτσα κουκλάκιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
ερωτεύσιμη κ όπως υποψιάζομαι είναι κ λίγο νούμεροη βουλγάρα είναι πολύ ερωτεύσιμη..όλα είναι μια σταλίτσα κουκλάκια
όλο πίσω από το φακό τρέχει, ίσως δεν θέλει να πάει χαμένη τόση ομορφιά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
)