4 γατάκια από τον σκουπιδοτενεκέ

Κι εγώ αν ήμουν στη θέση σου δύσκολα θα τα έδινα.Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να πάρω κάποιο μικρό απο τα τόσα που χαρίζονται,αλλά έχω ήδη 4 και άλλα 5 αδεσποτάκια που φροντίζω στην αυλή μου.Οσο για τον γατούλη σου που πήρε τα κομμάτια του σκύλου δεν είναι περίεργο Τα ζώα που ζούνε μαζί ,αναπτύσσουν σχέσεις που πολλές φορές δεν τις αντιλαμβανόμαστε.Το σιάμ που έχω(τα σιάμ θεωρούνται μπλαζέ),όταν ακούει έντονα νιαουρίσματα από τα άλλα 3,για οποιονδήποτε λόγο,τρέχει πάντα να συμπαρασταθεί.Τα ζώα μας δίνουν μαθήματα:up::up::up:.Καλή τύχη στα μικρά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστούμε πολύ για να δούμε....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γειά σας, τα γατάκια έκλεισαν και τον τρίτο μήνα της ζωής τους αρχές Ιουλίου. δεν προβλέπεται να δοθούν για υιοθεσία. θα προσπαθήσω να σας τα δείξω

πρώτος ο Όλιβερ, μετά το Μίμης και τέλος η Ζιζέλ. ο Μίμης ήταν ο αδύναμος κρίκος αλλά εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο ζιζάνιο. η Ζιζέλ ήταν η πιο λαίμαργη κι είναι μινιόν προς το παρόν, ενώ ο Όλιβερ, ήταν και είναι ο πιο δυνατός κι αυτός που νιαούριζε απ τον σκουπιδοντενεκέ και τ ακουσε ο γιός μου.
πως σας φαίνονται?έχουμε κάνει δύο φορές εμβόλια εννοείται και αποπαρασίτωση εντός και εκτός, αύριο θα κάνουμε και εξέταση αίματος.παιδιά αυτά δεν είναι γατάκια είναι βούτυρα. εκτός που είναι μαλακά σαν βαμβακάκι τα πιάνεις και αφήνονται σαν ζυμαράκια, τόσο εμπιστοσύνη έχουν και ακόμα και στα εμβόλια και στο κόψιμο των νυχιών γουργουρίζουν. όπως καταλαβαίνετε τα έχω αγαπήσει πάρα πολύ κι ευτυχώς ο Σώτος μου, ο μεγάλος περσικός γατούλης, τα δέχτηκε χωρίς αγριάδες.

απολύτως άσχετη, ο ασπρομπεζ είναι ο Όλιβερ και δεξιά Μίμης και Ζιζέλ δεν ξέρω τι έκανα και βγήκαν οι δύο τελευταίοι κι από πάνω....

καλα ούτε μία δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για τα γατάκια? ευχαριστούμε κορίτσια φαίνεται δεν είμαστε όσο συμπαθητικά χρειάζεται, νάστε καλά

Πανέμορφα είναι όλα!:inlove::inlove:

Πω πω πως μεγαλωσαν ολα!Εγιναν πολυ πολυ ομορφα...

καλα ούτε μία δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για τα γατάκια? ευχαριστούμε κορίτσια φαίνεται δεν είμαστε όσο συμπαθητικά χρειάζεται, νάστε καλά

Δεν είναι αυτό καλέ, μη μας παρεξηγείς...
Εγώ δε μπορώ να δω καμμία φωτό, μου βγάζει this link appears to be broken....
Τι να κάνω για να τις δω??

Εγώ τις είδα τις φωτό και έχω να δηλώσω ότι τα γατουλάκια είναι απλώς τέλεια!:up: Είναι μικρά θαυματάκια που φάνηκαν πολύ τυχερά στη ζωούλα τους. Τελικά θα τα κρατήσεις;;)

Εγώ τις είδα τις φωτό και έχω να δηλώσω ότι τα γατουλάκια είναι απλώς τέλεια!:up: Είναι μικρά θαυματάκια που φάνηκαν πολύ τυχερά στη ζωούλα τους. Τελικά θα τα κρατήσεις;;)
σας ευχαριστώ όλες που σας αρέσουν τα γατάκια
Στέλλα μου μέχρι πρότινος έλεγα να τα δώσω. Προσπάθησα εντός της οικογενείας μου για να έχω επαφή. Άλλοι δεν μπορούσαν κι άλλοι δεν ήθελαν. Παρουσιάστηκαν κάποια νέα παιδιά αλλα μη συνοδευόμενα από γονείς κα δεν ένοιωσα ασφάλεια για το μέλλον τους.
Όταν βρίσκεις ένα ζωάκι στα σκουπίδια νεογέννητο και το ταϊζεις κάθε μιάμισυ ώρα, εκτός που δένεσαι μαζί του δεν θέλεις και να του χαλάσεις την τύχη .
Πριν δυο τρία χρόνια είχα βρει ένα γατάκι περίπου τριών μηνών, το κράτησα στο γραφείο αλλά δεν γινόταν να μείνει εκεί γιατί έχουμε ήδη γάτο και στο σπίτι είχα γηραλέο τον σκύλο μου. Έτσι το έδωσα στην κοπέλλα που μας φέρνει καφέδες με όλη την προίκα του. Τις πρώτες μέρες μου έλεγε τα νέα του. Μετά δεν μίλαγε. Όταν την ρώτησα επίμονα, μου λέει το έσκασε. Βγήκαμε με μια κοπελλίτσα και το ψάχναμε στους δρόμους και τελικά το βρήκαμε πατημένο στην Λ.Πεντέλης.
το σκάει γατάκι τριών μηνών? γιατί?
Κοντολογής δεν θα τα δώσω γιατί φοβάμαι εκτός και ήταν κάποιος πολύ υπεύθυνος άνθρωπος. Ευτυχώς τα αποδέχτηκε μιά χαρά ο Σώτος μου.Κι εύχομαι να μην ξαναβρώ άλλα ,άλλη φορά.

Κοντολογής δεν θα τα δώσω γιατί φοβάμαι εκτός και ήταν κάποιος πολύ υπεύθυνος άνθρωπος. Ευτυχώς τα αποδέχτηκε μιά χαρά ο Σώτος μου.Κι εύχομαι να μην ξαναβρώ άλλα ,άλλη φορά.

Χαίρομαι που τα αποδέχτηκε ο Σώτος σου!:) Κι αν ξαναβρείς γατάκια, διότι οι κάδοι θα νιαουρίσουν και πάλι από Σεπτέμβρη:mad: θα βάλεις αγγελίες και θα πάρουν το δρόμο τους, μετά από αυστηρή επιλογή γονιών. Έχασα κι εγώ πρόσφατα γατούλη λατρεμένο που είχα δώσει σε μια πολύ αξιόλογη οικογένεια, με σπίτι στην εξοχή. Είχαν γάτο 11 χρόνια και το δικό μου τον έχασαν σε ένα μήνα μέσα, από φόλα, στην αυλή τους. Σε καταλαβαίνω:/:

Τυχερά τα γατάκια, πέρα ως πέρα!!Στάλήθεια, πώς να αποχωριστείς τέτοια πλάσματα!!Να σας ζήσουν!!!:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back