ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος

.Καλή τύχη στα μικρά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria p
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria p
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria p
Νεοφερμένο μέλος
πως σας φαίνονται?έχουμε κάνει δύο φορές εμβόλια εννοείται και αποπαρασίτωση εντός και εκτός, αύριο θα κάνουμε και εξέταση αίματος.παιδιά αυτά δεν είναι γατάκια είναι βούτυρα. εκτός που είναι μαλακά σαν βαμβακάκι τα πιάνεις και αφήνονται σαν ζυμαράκια, τόσο εμπιστοσύνη έχουν και ακόμα και στα εμβόλια και στο κόψιμο των νυχιών γουργουρίζουν. όπως καταλαβαίνετε τα έχω αγαπήσει πάρα πολύ κι ευτυχώς ο Σώτος μου, ο μεγάλος περσικός γατούλης, τα δέχτηκε χωρίς αγριάδες.
maria p
Νεοφερμένο μέλος
maria p
Νεοφερμένο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλα ούτε μία δεν βρήκε να πει μια κουβέντα για τα γατάκια? ευχαριστούμε κορίτσια φαίνεται δεν είμαστε όσο συμπαθητικά χρειάζεται, νάστε καλά
Δεν είναι αυτό καλέ, μη μας παρεξηγείς...
Εγώ δε μπορώ να δω καμμία φωτό, μου βγάζει this link appears to be broken....
Τι να κάνω για να τις δω??
stellak
Διάσημο μέλος
Είναι μικρά θαυματάκια που φάνηκαν πολύ τυχερά στη ζωούλα τους. Τελικά θα τα κρατήσεις;
maria p
Νεοφερμένο μέλος
σας ευχαριστώ όλες που σας αρέσουν τα γατάκιαΕγώ τις είδα τις φωτό και έχω να δηλώσω ότι τα γατουλάκια είναι απλώς τέλεια!Είναι μικρά θαυματάκια που φάνηκαν πολύ τυχερά στη ζωούλα τους. Τελικά θα τα κρατήσεις;
![]()
Στέλλα μου μέχρι πρότινος έλεγα να τα δώσω. Προσπάθησα εντός της οικογενείας μου για να έχω επαφή. Άλλοι δεν μπορούσαν κι άλλοι δεν ήθελαν. Παρουσιάστηκαν κάποια νέα παιδιά αλλα μη συνοδευόμενα από γονείς κα δεν ένοιωσα ασφάλεια για το μέλλον τους.
Όταν βρίσκεις ένα ζωάκι στα σκουπίδια νεογέννητο και το ταϊζεις κάθε μιάμισυ ώρα, εκτός που δένεσαι μαζί του δεν θέλεις και να του χαλάσεις την τύχη .
Πριν δυο τρία χρόνια είχα βρει ένα γατάκι περίπου τριών μηνών, το κράτησα στο γραφείο αλλά δεν γινόταν να μείνει εκεί γιατί έχουμε ήδη γάτο και στο σπίτι είχα γηραλέο τον σκύλο μου. Έτσι το έδωσα στην κοπέλλα που μας φέρνει καφέδες με όλη την προίκα του. Τις πρώτες μέρες μου έλεγε τα νέα του. Μετά δεν μίλαγε. Όταν την ρώτησα επίμονα, μου λέει το έσκασε. Βγήκαμε με μια κοπελλίτσα και το ψάχναμε στους δρόμους και τελικά το βρήκαμε πατημένο στην Λ.Πεντέλης.
το σκάει γατάκι τριών μηνών? γιατί?
Κοντολογής δεν θα τα δώσω γιατί φοβάμαι εκτός και ήταν κάποιος πολύ υπεύθυνος άνθρωπος. Ευτυχώς τα αποδέχτηκε μιά χαρά ο Σώτος μου.Κι εύχομαι να μην ξαναβρώ άλλα ,άλλη φορά.
stellak
Διάσημο μέλος
Κοντολογής δεν θα τα δώσω γιατί φοβάμαι εκτός και ήταν κάποιος πολύ υπεύθυνος άνθρωπος. Ευτυχώς τα αποδέχτηκε μιά χαρά ο Σώτος μου.Κι εύχομαι να μην ξαναβρώ άλλα ,άλλη φορά.
Χαίρομαι που τα αποδέχτηκε ο Σώτος σου!
Κι αν ξαναβρείς γατάκια, διότι οι κάδοι θα νιαουρίσουν και πάλι από Σεπτέμβρη
θα βάλεις αγγελίες και θα πάρουν το δρόμο τους, μετά από αυστηρή επιλογή γονιών. Έχασα κι εγώ πρόσφατα γατούλη λατρεμένο που είχα δώσει σε μια πολύ αξιόλογη οικογένεια, με σπίτι στην εξοχή. Είχαν γάτο 11 χρόνια και το δικό μου τον έχασαν σε ένα μήνα μέσα, από φόλα, στην αυλή τους. Σε καταλαβαίνω
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool