Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά δεν ξέρω τι θα έκανα αν πέθαινε, πραγματικά...
:cry: Είναι δυνατή όμως, και μετη σκέψη τη δική σας τη δική μου και με τη δύναμή της ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!!
Αρχίζει και πάλι να μου πιπιλίζει το δάχτυλο ΄'οπως έκανε πριν!
Αχ Αρήθα,...τι μου κάνεις τώώρα...ΒΑΡΙΕΜΑΙ! Θέλω όμως κι εγώ οπότε θα σου κάνω τη χάρη!
Όμως έχω την εντύπωση ότι την πήρε η μητέρα μου...
γκρρρρρρ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αχ Αρήθα,...τι μου κάνεις τώώρα...ΒΑΡΙΕΜΑΙ! Θέλω όμως κι εγώ οπότε θα σου κάνω τη χάρη!![]()
Καλά βρε, μια ιδέα έριξα, δεν είναι ανάγκη να πιεστείς κιόλας!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σου ζήσει η μαχούλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

myrtos
Δραστήριο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
:ΥΓ. Μόνο που είναι προς το μαύρο τα μάτια της, όχι έτσι που φαίνονται στις φωτός
Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ, και συγγνώμη αν σε έβαλα σε κόπο!
Είναι πολύ γλυκούλα όμως... ειδικά στη δεύτερη φωτογραφία...
Πώς τα πάει με την αναπνοούλα της;
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, το χουμε αυτό είμαστε θεες...
Αρήθα με την αναπνοούλα μια χαρά, μόνο που κοιμάται συν'εχεια και δεν ανοίγει τα ματάκια της να με κοιτάξει... Ο γιατρός είπε ότι είναι επειδή θέλει ξεκούραση...Δεν είναι και λίγο...παραλίγο να πεθάνει...
Της έδωσα και ένα υγρό που μας έδωσε ο γιατρός ...Β-Φερόνε νομίζω λέγεται...
Το ήπιε με ΤΕΡΑΑΑΑΑΣΤΙΑ λαιμαργία!
Ismini
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Τί λέει ο Αίλουρος; Αυτό σημαίνει ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο;;;;;;
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Τί λέει ο Αίλουρος; Αυτό σημαίνει ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο;;;;;;
Όχι, το φάρμακο το δίνουμε για 10 μέρες μέχρι να είναι τελείως καλά. Τώρα/σήμερα είναι η πιο κρίσιμη μέρα όμως
Γι αυτό δεν πήγα και σχολείο... Ανησυχώ όμως για τις άλλες μέρες που δε θα μαι σπίτι...
mimikaki
Διάσημο μέλος

melpo2538
Νεοφερμένο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα έκανε και κακάκια, είχε κάνει και τσισάκια και τα κακάκια της δεν είχαν ασπράκια!
Ο κ.Πάνος είπε πως διέγυγε τον κίνδυνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!
ΜΑΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
:greycat:
(κατανοήτο ο μήνυμα,μπράβο στο γλυκό μαυρό γατάκι)και στη γατομανούλα του

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
H Mάχη με τ'όνομα νίκησε!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ειχα αγωνία όλη μερα. Και για το τι εγινε το μικρούλι και για το τι θα πάθαινες εσυ αν δεν τα καταφερνε!!!!!! Δεν ηθελα μετα από τον αγωνα και τον 2 μια κακη καταληξη!!!!!
Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!!!!!
Τα λέμε αυριο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool