4 γατάκια 2 ημερών παρατημένα! ΣΟΣ, συμβουλές, ΤΩΡΑ!

Ευχαριστώώώ...

Παιδιά δεν ξέρω τι θα έκανα αν πέθαινε, πραγματικά...:sick: :cry:
Είναι δυνατή όμως, και μετη σκέψη τη δική σας τη δική μου και με τη δύναμή της ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!!:inlove: Αρχίζει και πάλι να μου πιπιλίζει το δάχτυλο ΄'οπως έκανε πριν!:P :baby:

Αχ Αρήθα,...τι μου κάνεις τώώρα...ΒΑΡΙΕΜΑΙ! Θέλω όμως κι εγώ οπότε θα σου κάνω τη χάρη!:rolleyes: Όμως έχω την εντύπωση ότι την πήρε η μητέρα μου...:hmm: γκρρρρρρ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ Αρήθα,...τι μου κάνεις τώώρα...ΒΑΡΙΕΜΑΙ! Θέλω όμως κι εγώ οπότε θα σου κάνω τη χάρη!:rolleyes:
:lol: Καλά βρε, μια ιδέα έριξα, δεν είναι ανάγκη να πιεστείς κιόλας!!:lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ευχάριστα νέα. Συγχαρητήρια για τη θέληση και την προσπάθεια σου !
Να σου ζήσει η μαχούλα.

μπράβο Φένια, αν και έχουμε καιρό να τα πούμε, λογω της απουσίας μου από το σαιτ για τεχνικούς λόγους είδα οτι υπάρχουν εξελίξεις και μάλιστα καλές. μπράβο στη Μάχη σου που τα κατάφερε...:)

Μπραβο!:) :)

Άξιες και οι δυο:up: :up:

Προς Αρήθα κυρίως!:mad: :cool: :rolleyes: :

ΥΓ. Μόνο που είναι προς το μαύρο τα μάτια της, όχι έτσι που φαίνονται στις φωτός:) :redface:

Συνημμένα

• sml.JPG
    sml.JPG
    18,2 KB · Εμφανίσεις: 47
  • 67er.JPG
    67er.JPG
    22,1 KB · Εμφανίσεις: 54
  • hvjui.JPG
    hvjui.JPG
    22,1 KB · Εμφανίσεις: 49
:lol: :lol: Ευχαριστώ, και συγγνώμη αν σε έβαλα σε κόπο! :lol: :redface: :rolleyes: Είναι πολύ γλυκούλα όμως... ειδικά στη δεύτερη φωτογραφία... :inlove: :inlove: :baby: :inlove: :happy:
Πώς τα πάει με την αναπνοούλα της;

Να σου ζήσει και να γίνει μια μεγάλη, χοντρούλα, ναζιάρα και τρισχαριτωμένη γατούλα! Χάρηκα πάρα πολύ που είναι καλύτερα η μικρή και απ'ότι είδα στις φωτογραφίες έχει μεγαλώσει κι έχει γίνει πιο κούκλα απ'ότι ήταν!!!:inlove::inlove::inlove:

Σας ευχαριστώ σας ευχαριστώ...:rolleyes: Ναι, το χουμε αυτό είμαστε θεες...:rolleyes: Αρήθα με την αναπνοούλα μια χαρά, μόνο που κοιμάται συν'εχεια και δεν ανοίγει τα ματάκια της να με κοιτάξει... Ο γιατρός είπε ότι είναι επειδή θέλει ξεκούραση...Δεν είναι και λίγο...παραλίγο να πεθάνει...:/: Της έδωσα και ένα υγρό που μας έδωσε ο γιατρός ...Β-Φερόνε νομίζω λέγεται...:hmm: Το ήπιε με ΤΕΡΑΑΑΑΑΣΤΙΑ λαιμαργία!:happy:

Γλύκα ειναι! Το καημένο περασε τοση ταλαιπωρία!

Χαίρομαι πάρα πολύ!!!! ΜΠΡΑΒΟ! Είναι μία κούκλα! Χίλια μπράβο Φένια!!!!

Τί λέει ο Αίλουρος; Αυτό σημαίνει ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο;;;;;;

Σας ευχαριστώ!:) :redface:

Τί λέει ο Αίλουρος; Αυτό σημαίνει ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο;;;;;;

Όχι, το φάρμακο το δίνουμε για 10 μέρες μέχρι να είναι τελείως καλά. Τώρα/σήμερα είναι η πιο κρίσιμη μέρα όμως:/: Γι αυτό δεν πήγα και σχολείο... Ανησυχώ όμως για τις άλλες μέρες που δε θα μαι σπίτι...:(

μπραβο η μαχουλα αντε να περασουν τα δυσκολα και η συνεχεια να ειναι μονο χαρουμενη!!!:)

Φιου! Πάλι καλά!!! Για άλλη μια φορά τη γλίτωσε!!! Μπράβοοοο!:up:

ΜΑΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!:D :D :D

Τώρα έκανε και κακάκια, είχε κάνει και τσισάκια και τα κακάκια της δεν είχαν ασπράκια!:D Ο κ.Πάνος είπε πως διέγυγε τον κίνδυνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!:up: :up: :up: ΜΑΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Μπράβο ρε παιδί μου! ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ! Φένια, η αγάπη σου την κρατά στη ζωή!

:up: :up: :up: :up: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :greycat: :baby: (κατανοήτο ο μήνυμα,μπράβο στο γλυκό μαυρό γατάκι)και στη γατομανούλα του:up: :up: :up: :up:

Aπέδωσαν οι προσπάθειες, ειδες;:D H Mάχη με τ'όνομα νίκησε!!!!!!

Ουφ!!!!!!!
Ειχα αγωνία όλη μερα. Και για το τι εγινε το μικρούλι και για το τι θα πάθαινες εσυ αν δεν τα καταφερνε!!!!!! Δεν ηθελα μετα από τον αγωνα και τον 2 μια κακη καταληξη!!!!!
Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!!!!!
:) :) :)
Τα λέμε αυριο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back