kostasp
Νεοφερμένο μέλος
μια γάτα γέννησε τέσσερα γατάκια στο σπιτάκι του γάτου μου το βράδι της Παρασκευής. Το Σάββατο το μεσημέρι που βγήκα στην αυλή μας είδε και έφυγε. Στη συνέχεια ανακάλυψα τα νεογέννητα και απλώς τους έβαλα εφημερίδες και φρόντισα να είναι ζεστά, έβαλα φαγητό και γάλα έξω από το σπιτάκι και δεν ξαναβγήκα για να μην ενοχλήσω και να αφήσω τη γάτα είτε να συνεχίζει να τα έχει εκεί είτε να τα πάρει για κάποιο πιο βολικό γιαυτήν μέρος! Όμως η γάτα δεν ξαναγύρισε! Κατά τις 5 το πρωί άκουσα φασαρία και από το παράθυρο την είδα να έχει πάει έξω από τα νεογέννητα, να τρώει το φαγητό και να ξαναφεύγει! Τα γατάκια είναι 1,5 μέρα τώρα χωρίς τροφή και δεν τα βλέπω να γλυτώνουν! Ωστόσο θέλω να προσπαθήσω μπας και σώσω έστω και ένα. Υπάρχουν συμβουλές; Κυρίως για ανοικτά και τη Κυριακή pet shop στην ευρύτερη περιοχή Περιστερίου όπου μένω (δεν έχω και μεταφορικό μέσο γμτ!). Η άν είμαι τυχερός (τα γατάκια δηλαδή, όχι εγώ) αν κάποιος΄τυγχάνει να έχει το απαραίτητο μπιμπερό και το γάλα... (τώρα που το βλέπω γραμμένο, μάλλον μιλάμε για ΜΕΓΑΑΑΛΗ τύχη αν συμβεί αυτό!)
Παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει, ας κάνει ένα mail στο info@moremusic.gr άμεσα!
Ευχαριστώ πολύ
Κώστας
ΥΓ. στον κτηνιατρο που τηλεφώνησα για βοήθεια, εμφανώς ενοχλημένος μου είπε "πολύ δύσκολα θα μεγαλώσουν" και μετά είπε "βρες κάνα ανοικτό πετ σοπ" και μετά μου ευχήθηκε καλό μήνα. Τώρα, είτε το πέρασε για πρωταπριλιάτικο είτε είναι καραγκιόζης! Δηλαδή και στις δύο περιπτώσεις καραγκιόζης είναι....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχομαι ολα να πανε καλα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasp
Νεοφερμένο μέλος
Βρήκα ευτυχώς κτηνίατρο - άνθρωπο (γυναίκα φυσικά) η οποια με συμβούλεψε να βάλω γάλα 1%, όχι εβαπορέ, μέχρι αύριο...
Ξεδκινάω την προσπάθεια αλλά είναι πολύ αδύναμα.
ΓΜΤ, και γεννήθηκαν υγειέστατα!
Της γάτας της έβαλα φαγητό αλλά κατά τις 5 το πρωί την έιδα που ήρ8ε, το έφαγε και έφυγε!!! 30 χρόνια ασχολούμαι με γάτες, τέτοιο πράγμα δεν το ξανάδα... Δεν τα είχα πιάσει τα γατάκια, σίγουρα δεν φταίει αυτό και το φαγητό της ήταν εντελ'ώς δίπλα!
Αλλά ρε γμτ, η Φιλοζωική δεν απαντά και γενικά δεν υπάρχει κανένα τηλέφωνο άμεσης ανάγκης πουθενά!
kostasp
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
6944502090
6947073290
Ελπίζω να βρείς άκρη

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης, δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο thread αυτό, αν υπάρχει κανείς με γάτα λεχώνα, που μόλις έχει γεννήσει ή και με 10-12 ημερών γατάκια, ας μου το πει να του δανείσω ένα μήπως το θηλάσει και αυτό, λογικά μια ήμερη γάτα θα το δεχτεί αν είναι ένα! Μόλις απογαλακτιστεί το παίρνω πίσω!
ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά
Έχω εγώ, αυτή στο άβαταρ!
Αλλά από περιστέρι...
Θα έρθεις εσύ; Πώς;;;;;

kostasp
Νεοφερμένο μέλος
kostasp
Νεοφερμένο μέλος
Σου στέλνω το τηλέφωνό μου να συννενοηθούμε, σε υπέρ-ευχαριστώ!
Τερέζα
Νεοφερμένο μέλος
και καλό μήνα με τα νέα σου παιδάκια!
Λοιπόν σε τέτοια κατάσταση (ημερών) παρατημένο βρήκα τον γάτο μου τον Φοίβο μαζί με την αδελφούλα του που δυστυχώς δεν επέζησε. Τον ταϊζαμε κάθε δύο-τρεις ώρες με ειδικό μπιμπερό, αλλά και η σύριγγα κάνει μην ανησυχείς, γάλα Αλμιρόν (ναι, αυτό που δίνουν στα μωρά, σε σκόνη, γιατί αυτό μας είχε συστήσει ο κτηνίατρός μας), τον είχαμε σε ένα κουτάκι με πολλά ζεστά σκεπάσματα και ένα ρολόι για να νομίζει ότι ακούει την καρδούλα της μητέρας του (αφού ψόφησε η αδελφούλα του δεν είχε κανέναν...) και τον χαϊδεύαμε συχνά γιατί ήταν εντελώς μόνος.
Έχει επιζήσει μιά χαρά ως τώρα, απλά είναι λίγο έως πολύ άγριος και ακοινώνητος, λόγω του ότι μεγάλωσε μόνος. Ελπίζω να τα καταφέρουν και τα δικά σου γατάκια και σίγουρα θα σε αποζημιώσουν με την αγάπη τους!

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα πάει να πάρει 2 γατάκια η μητέρα μου (αυτή τη στιγμή είναι κέντρο Αθήνα-γι αυτό-) και θα τα φέρει σπίτι μας (επειδή αυτή τη στιγμή κοιμάται η γειτόνισσα
) και μετά, γύρω στις 5-6 (όταν δηλαδή θα ξυπνήσει η γειτόνισσα) θα της τα πάμε και θα δούμε αν 1, θα τα δεχτεί η γειτόνισσα και
2, θα τα δεχτει η Beauty (η γατούλα)...
Τι να πω, ελπίζω να τα δεχτούνε τα μωράκια και να τη γλυτώσουν...

kostasp
Νεοφερμένο μέλος
Τα άλλα δύο ελπίζω να βρουν και αυτά μια δανεικιά μαμά μέχρι να απογαλακτιστούν και μετά θα τα πάρω πίσω αν δεν μπορούν να μείνουν...
Άντε τώρα να πείσω την κόρη μου ότι τα δύο μικρά έφυγαν για καλό...
Πάντως η κτηνίατρος που ρώτησα μου είπε για απλό γάλα 1%, όχι Αλμιρόν 1, την ρώτησα γιαυτό. Anyway, αύριο θα πάω να πάρω γάλα για μωρά γατιά οπότε θα μάθω περισσότερα γιατί νομίζω ότι κάτι σαν Αλμιρόν 8α είναι για να αντικαθιστά τα αντισώματα του μητρικού γάλακτος!
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους, χαίρομαι που βρήκα το φόρουμ έστω και έτσι...

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
kostasp
Νεοφερμένο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Τερέζα
Νεοφερμένο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιστευω πως το μονο δυσκολο ειναι αυτο!
Καλη τυχη!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Σιγουρα θα σου δωσει πολυτιμες συμβουλες...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool