4 γατάκια 2 ημερών παρατημένα! ΣΟΣ, συμβουλές, ΤΩΡΑ!

Κρίμα για τον μικρούλη :( .
Φένια κάνεις ότι μπορείς, δεν φταις εσύ. Μπράβο σου για την προσπάθειά σου και του Κώστα και εύχομαι το κοριτσάκι να είναι καλά και να πάνε όλα καλά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κριμα..
Δυστυχως με τα μικρα γατια, πρεπει παντα να εισαι προετοιμασμενος για απωλειες, ακομα και αν ειναι κοντα στην μαμα τους!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φένια μου από το να πεθάνει στον δρόμο που το είχε παρατήσει η μητέρα του, χίλιες φορές στη ζεστασιά του σπιτιού σου με τη φροντίδα που του έδινες. Έκανες ότι μπορούσες. Ας ελπίσουμε ότι η Rose θα φανεί πιο τυχερή και θα ζήσει (και θα την κρατήσεις;) ) Θεού θέλοντος και μπαμπά επιτρέποντος....:happy:

Ας ελπίσουμε ότι η Rose θα φανεί πιο τυχερή και θα ζήσει (και θα την κρατήσεις;) ) Θεού θέλοντος και μπαμπά επιτρέποντος....:happy:

:/: Ναι... Όσο για το: μπαμπά επιτρέποντος:lol: δεν τίθεται θέμα... Η μητέρα μου κάτι έχει πάθει, περίεργο, δεν ξέρω και έχει δεθεί πάρα πολύ με τα γατακια...τώρα:το γατάκι...:( και θέλει κι αυτή να το κρατήσουμε... Επίσης μου είπε πως αν δεν ήταν έτσι ο μπαμπάς θα είχαμε σώσει πολλά ζωάκια...:/: κι εγώ της είπα πως δεν μπορεί να κάνει πάντα αυτό που θέλει ο μπαμπάς και πως πρέπει να σκεφτεί και λίγο αυτό που θέλει εκείνη και μάλλον την έπεισα...;) :)

Με λύπη μου σας πληροφορώ ότι και το δεύτερο που είχα κρατήσει πέθανε τα ξημερώματα... Ελπίζω τώρα να ζήσει της Νιάου τουλάχιστον...
Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον. Πολύ δάκρυ προκάλεσε αυτή η γάτα αυτές τις μέρες. Η γυναίκα μου έμεινε μέχρι τις 3 να το χαιδεύει και να το ακούει να βγάζει επιθανάτιους ρόγχους... Εγώ απλώς το βρήκα φευγάτο όταν γύρισα στις 4 το πρωί...:(

Όχι ρε γ@#@το!!! Δεν το πιστεύω!!!!!
Από τί πέθανε ξέρεις τουλάχιστον;;;
Τί άδικο βρε παιδί μου... Αφού όμως έβγαζε τέτοιους ήχους όπως το δικό μου το αρσενικό, μάλλον κι αυτό πνευμονία θα είχε...

Κρίμα Κώστα! Η αλήθεια είναι ότί από τη στιγμή που τα παράτησε η μητέρα τους είχαν πολύ λίγες πιθανότητες να επιβιώσουν. Τουλάχιστον προσπαθήσατε.... Το κακό είναι ότι αν έχεις μικρά παιδιά, όπως κατάλαβε, είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστούν με την ιδέα του θανάτου. Εδώ και για εμάς τους μεγάλους είναι δύσκολο....:( :( :(

Κρίμα για τα μωρά και μπραβο σε εσενα και τη Νιαου.
Δυσκολο να επιβιωσουν τοσο μωρα χωρις τη μητερα τους παντως.

Κρίμα Κώστα! Η αλήθεια είναι ότί από τη στιγμή που τα παράτησε η μητέρα τους είχαν πολύ λίγες πιθανότητες να επιβιώσουν. Τουλάχιστον προσπαθήσατε.... Το κακό είναι ότι αν έχεις μικρά παιδιά, όπως κατάλαβε, είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστούν με την ιδέα του θανάτου. Εδώ και για εμάς τους μεγάλους είναι δύσκολο....:( :( :(

Ναι, ρε γ@4@το!!! Και αυτό τώρα θα της μείνει σε όλη της τη ζωή... Κρίμα...κρίμα... Πάντως Ασπασία μου, η λέξη προσπαθήσατε είναι λάθος... Γιατί ακόμα υπάρχει η προσπάθεια! Οπότε Κώστα αλλά και όλοι εσείς του σάιτ μην απελπίζεστε γιατι η ελπίδα έχει και όνομα: Ρόουζ!!!:)

Πώς τα πάει, αλήθεια, η μικρούλα; Τρώει;

Εγώ πάντως μπορώ να πω ότι οτιδήποτε έμαθα για τον θάνατο τα έμαθα από τις γάτες. Έχουν πεθάνει γάτες μου σε ότι πιθανή περίπτωση υπάρχει και σε ηλικίες σαν της κόρης μου τώρα, 8,5 ετών! Με τα χρόνια έμαθα να τη παλεύω την ιδέα και ελπίζω να μάθει και η μικρή. Αυτό δείχνει πάντως με την συμπεριφορά της ως τώρα...

Κριμα!
Κανατε οτι μπορουσατε!

Εγώ πάντως μπορώ να πω ότι οτιδήποτε έμαθα για τον θάνατο τα έμαθα από τις γάτες. Έχουν πεθάνει γάτες μου σε ότι πιθανή περίπτωση υπάρχει και σε ηλικίες σαν της κόρης μου τώρα, 8,5 ετών! Με τα χρόνια έμαθα να τη παλεύω την ιδέα και ελπίζω να μάθει και η μικρή. Αυτό δείχνει πάντως με την συμπεριφορά της ως τώρα...
Κι εγω το ιδιο περιπου. Ο πρωτος θανατος που αντιμετωπισα ηταν ο γατος μας. Νομιζω ομως οτι τα παιδια δεχονται πιο φυσικα το γεγονος του θανάτου απο τους ενηλικες.

Πώς τα πάει, αλήθεια, η μικρούλα; Τρώει;

Aν λες για τη δική μου τρώει τρώει και δεν χορταίνει...:D :D :D
Μόνο που μου κανε κίτρινα κακάκια (πάντα τέτοια έκανε αλλά λιγότερα) κι εγώ το πήρα για διάρροια!:redface: Αλλά μετά πήρα τηλ. τον κ.Πάνο και μου είπε πως διάρροια είναι υγρά κακά!:redface: :rolleyes: Και μετά το κατάλαβα κιόλας: δια-ρέω, ρέω, ροή, ρευστό!!!:redface: Anyway, αυτό σημαίνει πως το μωρούλι μου, η Rose είναι Υ-Γ-Ε-Ι-Ε-Σ-Τ-Α-Τ-Η!!!:)
Αχ πολύ χαίρομαι! Ladycat ελπίζω να γίνει υγιές σαν την πατούνα σου! Και μετά θα τους διοργανώσουμε συνάντηση για να τα πούνε οι δυο τυχερούλες και δυνατές ντίβες:rolleyes:

Νομίζω αυτό το μικρό, Νιαου μου ειναι ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟ!:)

Ευχαριστώ, ευχαριστώ

Σας ευχαριστώ παιδιά! Ελπίζω να εξακολουθήσει!:D
Rose=Ελπίδα! Ας τους τους Αγγλους που λένε Rose το τριαντάφυλλο! Εμείς θα βγάλουμε νέα έννοια της λέξης! ΕΛΠΙΔΑ!!!:P :up: :rolleyes:

Βρε Νιάου επειδή δεν είχα προσέξει, ποιό από τα δύο ζει, το μαυριδερό ή το άλλο;

Βρε Νιάου επειδή δεν είχα προσέξει, ποιό από τα δύο ζει, το μαυριδερό ή το άλλο;

Η μαυρούλα με τη ροζ κοιλίτσα-η Ρόουζ:)

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Τα πέρασα και ξέρω λοιπάμε για τα μωράκια.Για την κόρη σου Κώστα είναι το πρώτη επαφή και σχετικά ανόδηνη με το θάνατο.Τα δικά μου πρώτα αντιμετώπισαν αυτό και μετά το θάνατο της μητέρας του Άλκη κκαι του Νικόλα.:( :( :( :( Ο μικρο που είναι 10 μας έκανε και στις 2 κειδίες να θέλουμε να βάλουμε τα γέλια,είναι ο φιλόσοφος της οικογένειας.
:up: :up: :up: :up: Για τη μικρούλα δώστα όλα Φένια και ότι θελήσει η μητέρα Φύση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back