4 γατάκια 2 ημερών παρατημένα! ΣΟΣ, συμβουλές, ΤΩΡΑ!

Αχ τα μωρουλια:) Τι ωραια...Και ωραια ονοματα!! μπραβο που ειναι καλα πολυ χαρηκα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eυχαριστώ, μόνο που δεν είναι καλά. Καθόλυ καλά-το ένα-το αρσενικό... Αναπνέει με μεγαλη δυσκολία και ο κ.Πάνος είπε πως αν δεν επιδράσει το φάρμακο:bye:
Το ένα του Κώστα πέθανε ήδη...:sick: :bye:
Δεν αντέχω να το ακούω να υποφέρει...:cry: :sick:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα,
σόρι βρε Νιάου για το μπελά που σε έβαλα...
Το ένα δικό μου δεν άντεξε αλλά μάλλον εγώ φταίω γιατί θα έπρεπε να το πάω πρωί πρωί στο γιατρό και όχι να φτάσω μεσημέρι που δεν προλάβαινα να φτύσω... Και όταν με πήρε η Νιάου ήταν αργά, είπα στη γυναίκα μου να το πάει αλλά λίγο μετά πέθανε. Τώρα και το άλλο δεν το βλέπω καλά, ίσως φταίει ο τρόπος που τα τάϊζα, ίσως το γάλα, ίσως ότι δεν ήταν πολύ ζεστά, τώρα μόλις του έβαλα μια λάμπα να βγάζει ζέστη, χτες τα είχα στο καλοριφέρ αλλά μάλλον δεν έφτανε. Και δεν είχα θερμοφόρα...έπρεπε να πάρω σήμερα αλλά ίσα που πρόλαβα να πάρω γάλα και μπιμπερό! Σκατά τα έκανα... και η κόρη μου βαλάντωσε στο κλάμα...
θα σωθεί το άλλο τουλάχιστον;

Υποφέρει πάρα πολύ... Κλαίω συνέχεια, δεν μπορώ να σκεφτώ το άλλο τώρα... Δεν αντέχω...πάω να του συμπαρασταθώ στα τελευταία του...

:( πολύ λυπάμαι γαμώτο

Πολυ κριμα βρε παιδια:( :(

Μηπως ομως η γατα τα αφησε για καποιο λογο? Μηοως δηλ η ιδια δεν θεωρουσε οτι ηταν καλα? Γιατι το κανουν αυτο μερικες φορες....

ήταν υγιέστατα και δεν υπήρχε τέτοιος λόγος νομίζω. Ήταν μικρή, ένα ήταν αυτό, και ίσως δεν της άρεσε ο χώρος γιατί ένοιωθε την παρουσία μας, αλλά θα μπορούσε να τα μετέφερε όπως έχει ξαναγίνει...

ήταν υγιέστατα και δεν υπήρχε τέτοιος λόγος νομίζω. Ήταν μικρή, ένα ήταν αυτό, και ίσως δεν της άρεσε ο χώρος γιατί ένοιωθε την παρουσία μας, αλλά θα μπορούσε να τα μετέφερε όπως έχει ξαναγίνει...

Οπως και να εχει ειναι κριμα τα μωρουλια....Αλλα ειναι πολυ δθσκολο να τα μεγαλωσει κανεις απο τοσο μωρα. Κανετε οτι μπορειτε αυτο ειναι το βασικο. Βεβαια οχι λιγοτερολυπηρο οταν πεθαινουν...

Κρίμα ρε γμτ...
Δυστυχώς είναι πολύ ευαίσθητα τα μωρούλια
και συχνά δεν τα καταφέρνουν.
Τουλάχιστον κάνατε ό,τι μπορούσατε...

To να επιζήσουν τοσο μικρά γατάκια και χωρίς αντισώματα, είναι αθλος. Σπάνιο. Oμως η προσπάθεια που έκανες να τα σώσεις είναι που μετράει. Eκανες οτι μπορούσες. Kαι όλα τέλεια να τα κάνεις, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πεθάνουν λίγο αργότερα. Nα σου πω μην λυπάσαι δεν μπορώ. Oμως έχεις κάνει μια καλή πράξη και αυτό μετράει.

παιδια ειναι παρα πολυ δυσκολο να επιβιωσουν το εχω ζησει γυρναγα απο την δουλεια κ δεν ηξερα αν θα βρω τν πατουνα ζωντανη ξυπναγα το βραδυ κ την σκουνταγα για να δω αν θα κλαψει καθολου αφουγραζομουν τσ πνευμονια της για να δω εαν ανασενει απο τυχη μου εζησε δικια μου

:cry: :cry: :cry: :cry: Λυπάμαι πολυ για τα γατούλια για αυτά και μόνο μπήκα στο site για να μάθω νέα τους γιατί έλειπα κι εγώ σε γιατρούς.Κάνατε πάντως ότι μπορούσατε και αυτό μετράει.:( :bye: :bye: :bye:

κριμα...:cry: :cry: συμφωνω ομως κι εγω οτι κανατε ο,τι ηταν ανθρωπινως δυνατον για να τα σωσετε.Φενια,το θηλυκο πως παει??ισχυειαραγε και στα ζωα οτι τα θηλυκα ειναι πιο ανθεκτικα απο τα αρσενικα?

:( :( :( πολύ κρίμα για τα μωράκια... αλλά όπως είπαν και τα κορίτσια παραπάνω είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο να τα καταφέρουν τόσο μικρά χωρίς τη μαμά τους. Σας αξίζουν συγχαρητήρια όμως, Φένια και Κώστα, για την προσπάθειά σας!

κριμα...:cry: :cry: συμφωνω ομως κι εγω οτι κανατε ο,τι ηταν ανθρωπινως δυνατον για να τα σωσετε.Φενια,το θηλυκο πως παει??ισχυειαραγε και στα ζωα οτι τα θηλυκα ειναι πιο ανθεκτικα απο τα αρσενικα?

Nαι Μαριέλ, δυστυχώς ισχύει...
Το θηλυκό ευτυχώς σκίζει...Και από κλάμα, και από φαγητό και απ όλα... Ασε, είμαι χάλια, πήγα να το θάψω το άλλο και...
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους που με καταλαβαίνετε... Ελπίζω να μην νιώσετε ποτέ αυτό που ένιωσα εγώ... Να είναι κανείς κοντά σε κάποιον που υποφέρει πεθαίνοντας και να μην μπορεί να κάνει τίποτα, ούτε για να απαλύνει τον πόνο του, αλλά ούτε και να τον επαναφέρει στη ζωή... Νιώθω πολύ άσχημα... Ο κ.Πάνος είπε ότι υπάρχει η πιθανότητα να πάθει και το θηλυκό το ίδιο με το άλλο, τον Ελιοτ... Αν το πάθει αυτό, το ίδιο, δεν θα αντέξω ειλικρινά...

Κουράγιο Νιάου! Είσαι αξιέπαινη για αυτό που κάνεις...
:(

Αν το πάθει αυτό, το ίδιο, δεν θα αντέξω ειλικρινά...
Φένια, το μεγαλύτερο προσόν σ' αυτές τις καταστάσεις είναι η ψυχραιμία... Φυσικό είναι να στενοχωριέσαι και να ταράζεσαι όταν συμβαίνει κάτι τόσο λυπηρό. Αλλά αν το αφήσεις να σε φθείρει τόσο πολύ, την επόμενη φορά που θα παρουσιαστεί ανάγκη δε θα έχεις τη δύναμη να ανταπεξέλθεις. Δεν σου λέω να είσαι αναίσθητη, απλά να δεις ρεαλιστικά τις πιθανότητες, για το καλό τόσο το δικό σου, όσο και αυτών που φροντίζεις και θα φροντίσεις στο μέλλον. :)

Σε ευχαριστώ χουζούρη...
Σταματούσε να αναπνέει για κάποιο διάστημα και πάλευε γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει και έκλαιγε και έκανε σπασμωδικές κινήσεις με τα ποδράκια του κι εγώ το λυπόμουν...Μετά εγώ του κανα κάτι σαν τεχνητή αναπνοή και ανέπνεε πάλι αλλά με παάάάρα πολύ προσπάθεια και μετά πάλι σταματούσε να αναπνέει... Όλο γινόταν και δυσκολοτερο και γι αυτό πήρα τηλ. τον κ.Πάνο και του ζήτησα να του κάνουμε ευθανασία... Εκείνη την ώρα πέθανε μπροστά μου... Ουσιαστικά ήταν κάτι σαν λύτρωση για την ψυχούλα του αλλά εγώ ακόμα δεν μπορώ να το δω έτσι...... Νιώθω ότι η ζωή είναι πολύ αδικη που δεν μπορεί να κρατήσει ένα γατάκι 3 μόλις ημερών και το αφήνει να πεθάνει υποφέροντας και με τόσο πόνο...

Φένια, το μεγαλύτερο προσόν σ' αυτές τις καταστάσεις είναι η ψυχραιμία... Φυσικό είναι να στενοχωριέσαι και να ταράζεσαι όταν συμβαίνει κάτι τόσο λυπηρό. Αλλά αν το αφήσεις να σε φθείρει τόσο πολύ, την επόμενη φορά που θα παρουσιαστεί ανάγκη δε θα έχεις τη δύναμη να ανταπεξέλθεις. Δεν σου λέω να είσαι αναίσθητη, απλά να δεις ρεαλιστικά τις πιθανότητες, για το καλό τόσο το δικό σου, όσο και αυτών που φροντίζεις και θα φροντίσεις στο μέλλον. :)

Δεν είναι εύκολο Αρήθα αυτό που μου λες... Δεν μπορώ να ξεχάσω την εικόνα του μωρού να πεθαίνει υποφέροντας και κραυγάζοντας για βοήθεια... Είχε αναπνευστικό πρόβλημα και για μένα αυτό είναι σχεδόν ο χειρότερος θάνατος... Τελικά από την πολλή προσπάθεια πέθανε μάλλον από έμφραγμα και αν το πάθει τό ίδιο και το άλλο θα το πάω κατευθείαν για ευθανασία... Δεν θα συγχωρέσω τον ευατό μου αν μόνο και μόνο από εγωισμό για να το κρατήσω με το ζόρι στη ζωή το αφήσω να υποφέρει κι αυτό...

Δυστυχώς κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο... :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back