4 γατάκια 2 ημερών παρατημένα! ΣΟΣ, συμβουλές, ΤΩΡΑ!

αυτο το νεο μου εφτιαξε την μερα μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!:) :up: :up: :D :happy: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο το ζουζουνάκι!! Ειναι πολυ πολυ όμορφούλι Φένια μου..
Πως είναι σήμερα??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΤΕΛΕΙΑ και σήμερα!!!:D Θέλει όλο αγκαλίτσες!:)

Εχθές έκανε κακάκια με αιματάκι η μικρή. Ο κ.Πάνος είπε πως αυτό είναι φυσιολογικό μετά από την ''εισβολή των σκουληκιών''. Τα σκουληκάκια ''έφαγαν'' τον πνεύμονά της (όχι ολόκληρο!) και το έντερό της. Με αποτέλεσμα, αφού τα κακά βγαίνουν από το έντερο να έχουν και λίγο αιματάκι. Αν βέβαια το αιματάκι ήταν μαύρο, θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα αφού θα προερχόταν από τα μέσα του εντέρου, οπότε τα σκουληκάκια θα είχαν διεισδύσει στο εσωτερικό του και η κατάσταση θα ήταν σοβαρή. Ευτυχώς που το αιματάκι είναι προς το πορτοκαλί που σημαίνει πως δεν χρειάζεται να ανησυχούμε. Έχει ελαττωθεί πολύ στα κακάκια της και είμαστε καλύτερα. Ακόμα ο κ.Πάνος είπε να πάρουμε την άμμο για τα γατάκια, μου συνέστησε την catcan (την ξέρετε; Ποιά η γνώμη σας;) και μου είπε να την βάζω πάνω εκεί με το που πάει να κάνει κακά η τσισάκια για να αρχίσει να μαθαίνει από τώρα...:) Οπότε όλα καλά!

μου συνέστησε την catcan (την ξέρετε; Ποιά η γνώμη σας;) και μου είπε να την βάζω πάνω εκεί με το που πάει να κάνει κακά η τσισάκια για να αρχίσει να μαθαίνει από τώρα...:) Οπότε όλα καλά!

Κι εγώ αυτήν έχω. είναι πολύ καλή νομίζω, κάνει όλες τις αφοδεύσεις σβόλους, δεν μυρίζει, είναι κάπως ψιλή αλλά της αρέσει της μικρής.. Παραδόξως δεν αφήνει κομμάτάκια η μικρή..

Έτσι πρεπει πάντως Φενάκι να την βάζεις συχνα έτσι στο άσχετο, θα αρχισει να παιζει και θα την μάθει.. :)

OK Psistiri, με έπεισες!:P

Παιδιά...
Η Μάχη σήμερα ήταν χάλια...τα ίδια με την Τρίτη που τη βρήκαμε ετοιμοθάνατη... Ανησυχούσα πολύ και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο σχολείο και πήρα τηλ. τη μαμά. Εκείνη μπόρεσε να πάει σπίτι στις 12 και την πήρε και την πήγε στον Αίλουρο. Έχει ιό (δεν θυμάμαι πώς λέγεται) που καταστρέφει το έντερο και το κάνει έτσι που δεν μπορεί να αποροφήσει τα θρεπτικά συστατικά. Φαίνεται το έχει κολλήσει από τη μαμά της. Επομένως, αφού δεν παίρνει θρεπτικά συστατικά από την τροφή, ουσιαστικά είναι σαν να μην τρώει. Έχει αδυνατίσει ΠΑΡΑ πολύ, είναι σαν σκελετός...πολύ μικρή για την ηλικία της. Της δίνουμε τώρα ειδική κονσερβούλα για το έντερο και ελπίζουμε να πάρει τα πάνω της και να αρχίσει και να παχαίνει λιγουλάκι...:/: :cry: Τώρα αρχίζει και περπατάει πάλι και συνέρχεται. Αλλά δυσκολεύεται πάλι κάπως στην αναπνοούλα της...Κουράστηκε πολύ σήμερα η μικρούλα μου...Άλλη μια μάχη που νίκησε η μικρή...:inlove: Ελπίζω...

Aχ μωρέ το καημενάκι....:( Δεν μπορει να ηρεμίσει με αυτή την παλιοαρρώστια... Kαι συ καημένη τι τραβάς... Eυχομαι μόνο να ζήσει η Mαχούλα. Tοση προσπάθεια και οι δυο σας, κρίμα είναι.

ποπο ρε παιδι μου!! εκει που ολα πανε καλα.. αντε παλι κατι παθενει:( ελπιζω ολα να κανε μια χαρα και αυτη την φορα:P

τα χει περασει ολα αυτο το γατακι ρε γαμωτο!!!!!

Αν η μαμά τους, τους είχε περάσει τόσες αρρώστιες, τότε πως ν'αντέξουν τα καημενούλια τα γατάκια? Είναι απορίας άξιο το πως τα έχει καταφέρει ως τώρα η Μάχη...:hmm: Μπράβο Φένια! Μπράβο Μάχη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά στην συνέχεια και να μην τύχει τίποτα άλλο...:/:

Πέθανε. Έτσι απλά, χωρίς να μου πει τίποτα, χωρίς να μου εξηγήσει, χωρίς να με προειδοποιήσει, χωρίς να μου πει πού έφταιξα. Απλά έφυγε. Απλά σας το λέω γιατί δεν μπορώ να σας το πω αλλιώς. Δεν ξέρω τι νιώθω, δεν ξέρω γιατί, δεν ξερώ γιατί αφού προσπάθησε τόσο να ζήσει, η φύση την αδίκησε έτσι. Κι εμενα με έκανε κομμάτια. Στις 10 το βράδυ άρχισε να αναπνέει με δυσκολία από την αδυναμία. Στις 3:30 ξύπνησα και τη βρήκα νεκρή. Δεν μου εξήγησε. Δεν με προειδοποίησε. Πέθανε. Έτσι, απλά. Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Γιατί; Τί έκανα λάθος; Γιατί;

ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!! :( :( :( κουραγιο φενια,ειναι πολυ λυπηρο αυτο που εγινε,εκανες οτι μπορουσες ομως.τι αλλο να εκανες και εσυ?:( :(

ωχ....:( Κριμα! Κι εγω νομιζα οτι αφου εζησε τοσο και περασε τοσες δυσκολιες θα ζουσε...:bye:
Το "γιατι" μην το ψαχνεις Φενια μου, εκανες οτι μπορουσες.

Δεν έχει να κάνει Φένια μου με κάτι που έκανες ή που δεν έκανες εσύ... Ίσα ίσα, μπορείς να είσαι ήσυχη ότι έκανες ό,τι ήταν δυνατό (και σίγουρα πολλά παραπάνω από όσα θα έκαναν οι περισσότεροι). Η Μάχη ήταν πάρα πολύ τυχερή που σε βρήκε και η ζωή της, όσο μικρή και δύσκολη κι αν ήταν, ήταν γεμάτη από αγάπη και φροντίδα. Μπράβο σου για ακόμα μια φορά!

οχι ρε συ.......................:( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :bye: :bye:
ποπο συλυπητηρια :cry:
μολις ειδα το μηνυμα εμεινα καγκελο φωναζω μια ''ΤΙ;''
ο αδερφος μου κατατρομαξε!! πηρα και την μαμα μου τηλ. και της το ειπα και αυτηνης... αλλα μου ειπε πως μαλλον η γατα ειχε αρρωστιες και δεν μπορουσε να τα φροντισει ή ηξερε πως ηταν ολα αρρωστα και γιαυτο τα αφησε ή συμβαινουν και τα δυο...
εκτος αυτου σκεψου οτι μπορει να βασανιζοταν μια ζωη αν ειχε καποια πολυ σοβαρη μη ξεπερασιμη αρρωστια:( :(
δεν νομιζω πως μπορω καν να φανταστω πως νιωθεις....
ελπιζω να σε βηθησουμε ολοι να το ξεπερασεις:)
αλλωστε η ζωη συνεχιζετε μπορει οχι οπως ηταν πριν αλλα... συνεχιζετε;)

Πω πω έγινα χάλια... Και για να είμαι εγώ χάλια, φαντάζομαι πώς πρέπει να είσαι εσύ!!! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για όσα έκανες γι' αυτην. Ήταν τυχερή μόνο που σε γνώρισε Φένια!!!!!! :(

Αντίο στη Μάχη και Φένια μην απελπίζεσαι, δυστυχώς έτσι είναι η ζωή, ο θάνατος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της. Σκέψου ότι τουλάχιστον η Μάχη πρόλαβε να νιώσει την αγάπη και την ασφάλεια που της παρείχες, κ είχε όλη τη φροντίδα κ στοργή που χρειάζεται ένα νεογέννητο. Το ότι τελικά δεν επέζησε είναι πραγματικά κρίμα, όμως μη νομίσεις ούτε μία στιγμή ότι η προσπάθειά σου ήταν μάταιη, αντικατέστησες τη μανούλα της όσο ζούσε, κ αυτό είναι πράγματι πολύτιμο. Δύναμη, Φένια!

Δυστυχώς οι γατουλες μας δισδάσκουν οτι δέν μπορουμε ουτε εμεις ουτε αυτές να τα κανουμε όλα, να τα σωσουμε όλα.. κι εμεις και οι μαμάδες γάτες κανουμε οτι μπορούμε.. ασε που πολλές φορές αυτές ξερουν απο πρίν οτι καποια ειναι καταδικασμένα κα τα αφήνουν...εκανες οτι μπορεσες κι αυτο εκανε οτι μπόρεσε και μετά δεν αντεξε άλλο και πεθανε το καημενακι.. ειναι ισως και μία λύτρωση και ανακούφιση γι αυτό. Δέν αντέχουν ολα ουτε ολα θελουν να ζήσουν...ειναι οδυνηρό αλλα πραγματικότητα:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back