aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
24-04-07
15:15
Ότι και να σου πούμε εμείς Φένια είναι λίγο. Μόλις το διάβασα και έκλαψα για το γατάκι αλλά πιο πολύ για σένα που το είχες αγαπήσει τόσο και είχες προσπαθήσει να το σώσεις. Έκανες ότι ηταν ανθρωπίνως δυνατό. Ειλικρινά δε μπορώ να φανταστώ τι περισσότερο μπορούσες να κάνεις. Λυπάμαι, αλλά ελπίζω αυτό να μη γίνει αιτία να μην ξαναπάρεις γατάκι. Ειδικά αφού τα αγαπάς τόσο πολύ. Θα γινόσουν εξαιρετική γατομαμά.
Καλό ταξίδι Μαχούλα...

Καλό ταξίδι Μαχούλα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Nightfall αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
24-04-07
15:30
Κρίμα
Τα θερμά μου συλλυπητήρια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έκανες ό,τι μπορούσες.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έκανες ό,τι μπορούσες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα.
24-04-07
15:30
Δεν ξέρω τι να πω...Ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφερνε. Είχε τόση φροντίδα. Φένια μπράβο σου για όσα έκανες. Δεν είναι όμως πάντα στο χέρι μας. Εκανες ότι μπορούσες. Ειλικρινά λυπάμαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.
24-04-07
16:07
Kρίμα, πολύ κρίμα ακόμα κι εγώ ήλπιζα οτι θα τα καταφέρει
Tο πιστευα. Δυστυχώς η φύση αποφασίζει αν θα ζήσει ο αρρωστος κι ο αδύναμος. Kαι εγώ τα έχω περάσει όπως και πολλοί άλλοι. Oλοι σε νιώθουμε και πονάμε μαζί σου για τη μικρούλα που έχασε τη μάχη. Eκανες όμως ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό. Tα πάντα. 
Tο πιστευα. Δυστυχώς η φύση αποφασίζει αν θα ζήσει ο αρρωστος κι ο αδύναμος. Kαι εγώ τα έχω περάσει όπως και πολλοί άλλοι. Oλοι σε νιώθουμε και πονάμε μαζί σου για τη μικρούλα που έχασε τη μάχη. Eκανες όμως ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό. Tα πάντα. 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki