4,5 μηνών και έχει οίστρο;

katerina10

Περιβόητο μέλος

Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
Τελευταία ερώτηση για σήμερα..Παιδιά είναι δυνατόν ο Μάπας να έχει από τώρα ορμές??????:hmm::hmm:Γιατι τελευταία κυνηγάει την Ηλια συνέχεια και την γλείφει συνέχεια από πίσω....:confused:Η γιατρός μου είπε ότι ήταν πολύ ανεπτυγμένα γενικά για την ηλικία τους 2 βδομάδες μπροστά περίπου αλλά αυτό ισχύει ακι στον οίστρο???Και αν η Ήλια δεν έχει οίστρο μπορεί να μείνει έγκυος ???:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία ερώτηση για σήμερα..Παιδιά είναι δυνατόν ο Μάπας να έχει από τώρα ορμές??????:hmm::hmm:Γιατι τελευταία κυνηγάει την Ηλια συνέχεια και την γλείφει συνέχεια από πίσω....:confused:Η γιατρός μου είπε ότι ήταν πολύ ανεπτυγμένα γενικά για την ηλικία τους 2 βδομάδες μπροστά περίπου αλλά αυτό ισχύει ακι στον οίστρο???Και αν η Ήλια δεν έχει οίστρο μπορεί να μείνει έγκυος ???:hmm::hmm:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: οσο περιεργο και αν φαινεται ναι μπορει να μεινει εγκυος αλλα οχι τοσο νεαρη απο τους 5-7 μηνων ομως ναι μπορει να παρουσιασει τον πρωτο οιστρο που συνηθως δεν τον παιρνεις και πρεφα Οσο για την μουφα οτι αρσενικο γατι δεν μπορει να γονιμοποιησει θυλικια πριν το 1 ετος της ηλικιασ του δεν το συζητω ειδικα τα φατσας και οχι ρατσας παραμπορουν.... μηπως να ξανα ελεγκξεις την ηλικια τουσ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το μόνο σίγουρο ειναι οτι γεννήθηκαν 13/3...
Κατερινα έχε τον νου σου, μην βρεθεί ξαφνικά γιαγιά η Μανταρίνα...:/:

Ειδικά όταν συνυπάρχουν αρσενικό με θηλυκό στο ίδιο σπίτι, είναι πιο πιθανό να έχουν πρώιμο οίστρο, γιατί μυρίζουν το ένα το άλλο και έχουν τα κατάλληλα... ερεθίσματα.;)
Αν θυμάμαι καλά, ένα άλλο ζευγάρι αδελφάκια που είχαν χαριστεί μαζί (ήταν 2 από τα "φουντωτότατα" που είχε βρει η Νότα) είχαν στειρωθεί κι εκείνα αρκετά νωρίς, γύρω στους 5 μήνες, για τον ίδιο λόγο.

Aκριβως ετσι εκαναν και ο Παυλος με τη Μαιρη απο τους 4 μηνες ο Παυλος μυριζε τη Μαιρη και ειχε κανει και αποπειρες.. Στους 5 μηνες τα στειρωσαμε και τα 2 μαζι και ησυχασαμε απο τον φοβο μη βρεθουμε με μωρα!:D Με το που γινουν 5 μηνων μπορεις να τα στειρωσεις ανετα..

Κι εμένα η ψιψινούλα μου η Μπόμπα είχε οίστρο πριν καλά καλά κλείσει τους 5 μήνες... Οπότε είναι πολύ πιθανόν να έχει! Κάποιες γατούλες έχουν νωρίτερα!
Οπότε πράξε αναλόγως!
Βρε τον Μάπααα... Σεξουλιάρης βγήκε! :P :lol:

Ευτυχώς το Ηλιάκη μου τον αποφεύγει συνέχεια...Του κάνει και κάτι κχχχχχχχχχ τελευταία γιατί όλο την γλείφει..Και ακόμη δεν είναι 5 βρε παιδιά μην γίνει καμιά βλακεία με την στείρωση!!

Λοιπόν εγώ έχω να αναφέρω το εξής παράδοξο..
Ο Ορφέας πριν περίπου 2-3 βδομάδες έγλειφε κάτι κόκκινο εκεί κάτω...
Ναι, δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι είχε βγει από κει πέρα!!... Και το έγλειφε για κάμποση ώρα, μετά το βαρέθηκε και το παράτησε! :P
Από τότε δεν τον ξαναέπιασα για τίποτα παρόμοιο.
Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί ακόμα δεν είχαν μπει καν στους 4 μήνες! :blink:
Ευτυχώς που είναι και τα 2 αρσενικά.

Λοιπόν εγώ έχω να αναφέρω το εξής παράδοξο..
Ο Ορφέας πριν περίπου 2-3 βδομάδες έγλειφε κάτι κόκκινο εκεί κάτω...
Ναι, δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι είχε βγει από κει πέρα!!... Και το έγλειφε για κάμποση ώρα, μετά το βαρέθηκε και το παράτησε! :P
Από τότε δεν τον ξαναέπιασα για τίποτα παρόμοιο.
Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί ακόμα δεν είχαν μπει καν στους 4 μήνες! :blink:
Ευτυχώς που είναι και τα 2 αρσενικά.
Αχ ναι ναι!!!Και εμένα το χε κάνει αυτό και επειδή ήταν κόκκινο, νόμιζα ότι ήταν αίμα και έπαθα το πρώτο σοκ μέχρι που κοίταξα καλύτερα:redface::redface:και μετά με έπιασε πολύ γέλιο..Στους 3 μήνες!Ναι!:lol::lol:Είσαι τυχερος που έχεις 2 αρσενικά αλλά έτσι και τους πιάσει ο οίστρος θα εχεις επι δύο την άθλια μυρωδιά:lol::lol::lol:Εγώ βέβαια αν δεν προσέξω θα καταλήξω γιαγιούλα αλλά...:down::down:δεν θα το αφήσω να γίνει αυτο!

Δεν έλεγα 6 αριθμούς??? :P
.... Δεν τα πας μια βόλτα στον γιατρό?.. Τουλάχιστον στείρωσε 1 από τα 2....;)

Το κακό θα γίνει χωρίς να το καταλάβεις... Ξαφνικά η Ήλια θα σταματήσει τα χχχχχ και μετά χαιρετίσματα...;)

ΥΓ. Οσο για το κόκκινο πράγμα αν εννοείτε το ανδρικό μόριο.. είναι απολύτως φυσιολογικό να το γλύφουν. Το κάνουν και από μωρά... έτσι το καθαρίζουν.
Δεν έχει καμία σχέση με ορμές κλπ/ :)

Δεν έλεγα 6 αριθμούς??? :P
.... Δεν τα πας μια βόλτα στον γιατρό?.. Τουλάχιστον στείρωσε 1 από τα 2....;)

Το κακό θα γίνει χωρίς να το καταλάβεις... Ξαφνικά η Ήλια θα σταματήσει τα χχχχχ και μετά χαιρετίσματα...;)
Θα τα πάω σήμερα καλή μου!!Το πιστεύω ότι δεν θα τα πάρω χαμπάρι γιατί η Ήλια το παίζει πολύ δύσκολη μπροστά μου αλλά...φοβάμαι ότι είναι πολύ τσαπερδονάκι!!:D:D

Τί έγινε όλα καλά?? :)

Επίσης ο γάτος δεν έχει οίστρο από τη στιγμή που είναι έτοιμος σεξουαλικά, απλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να ζευγαρώσει με μια θηλυκιά που πρέπει να είναι σε οίστρο για να του κάτσει.

Πάντως και έγκυος να είναι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την στείρωση :)
(είδα την ερώτηση που έκανες στον γιατρό)

Και εγώ που νόμιζα ότι ο δικός μου είναι πολύ σεξουλιάρης!Να λοιπόν που και ένα άλλο γατί τόσο μικρό έχει.Εμένα ο Θωμάκος μου σχεδόν τεσσεράμιση μηνών και μόλις του έκανα στείρωση.Μέχρι και ο Γιατρός μου έπαθε που απο τόσο μικρός κυνηγούσε με βία την θυληκιά μου για sex (ίδιας ηλικίας).....χα!χα!

Από την συμπεριφορά τους πιστεύω ότι ο Μάπας την έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα αλλά είναι μωράκι ακόμα..Τι νιαούρισμα ήταν αυτό χθες που δεν πήγα να κοιμηθώ στο δωμάτιο ????Δεν έχετε ιδέα.Πήγα ξάπλωσα δ'ιπλα του και ο γουργουριάρης μου ακουγόταν ως το άλλο δωμάτιο!!Η ΉΛια σωστή κοπελίτσα κάθισε δίπλα στην μαμά και τον αδερφό και άρχισε τα ναζάκια.Αυτό το γατί γουργουρίζει μόνο όταν πηγαίνω την μύτη μου πάνω στην δική της!:)Η Ήλια δεν έχει ορέξεια ακόμα και προχωράμε ήρεμα!!ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back