katerina10
Περιβόητο μέλος

Γιατι τελευταία κυνηγάει την Ηλια συνέχεια και την γλείφει συνέχεια από πίσω....
Η γιατρός μου είπε ότι ήταν πολύ ανεπτυγμένα γενικά για την ηλικία τους 2 βδομάδες μπροστά περίπου αλλά αυτό ισχύει ακι στον οίστρο???Και αν η Ήλια δεν έχει οίστρο μπορεί να μείνει έγκυος ???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Τελευταία ερώτηση για σήμερα..Παιδιά είναι δυνατόν ο Μάπας να έχει από τώρα ορμές??????Γιατι τελευταία κυνηγάει την Ηλια συνέχεια και την γλείφει συνέχεια από πίσω....
Η γιατρός μου είπε ότι ήταν πολύ ανεπτυγμένα γενικά για την ηλικία τους 2 βδομάδες μπροστά περίπου αλλά αυτό ισχύει ακι στον οίστρο???Και αν η Ήλια δεν έχει οίστρο μπορεί να μείνει έγκυος ???
![]()

οσο περιεργο και αν φαινεται ναι μπορει να μεινει εγκυος αλλα οχι τοσο νεαρη απο τους 5-7 μηνων ομως ναι μπορει να παρουσιασει τον πρωτο οιστρο που συνηθως δεν τον παιρνεις και πρεφα Οσο για την μουφα οτι αρσενικο γατι δεν μπορει να γονιμοποιησει θυλικια πριν το 1 ετος της ηλικιασ του δεν το συζητω ειδικα τα φατσας και οχι ρατσας παραμπορουν.... μηπως να ξανα ελεγκξεις την ηλικια τουσ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Κατερινα έχε τον νου σου, μην βρεθεί ξαφνικά γιαγιά η Μανταρίνα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Αν θυμάμαι καλά, ένα άλλο ζευγάρι αδελφάκια που είχαν χαριστεί μαζί (ήταν 2 από τα "φουντωτότατα" που είχε βρει η Νότα) είχαν στειρωθεί κι εκείνα αρκετά νωρίς, γύρω στους 5 μήνες, για τον ίδιο λόγο.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Με το που γινουν 5 μηνων μπορεις να τα στειρωσεις ανετα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Οπότε πράξε αναλόγως!
Βρε τον Μάπααα... Σεξουλιάρης βγήκε!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Orion1
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ορφέας πριν περίπου 2-3 βδομάδες έγλειφε κάτι κόκκινο εκεί κάτω...
Ναι, δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι είχε βγει από κει πέρα!!... Και το έγλειφε για κάμποση ώρα, μετά το βαρέθηκε και το παράτησε!

Από τότε δεν τον ξαναέπιασα για τίποτα παρόμοιο.
Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί ακόμα δεν είχαν μπει καν στους 4 μήνες!

Ευτυχώς που είναι και τα 2 αρσενικά.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αχ ναι ναι!!!Και εμένα το χε κάνει αυτό και επειδή ήταν κόκκινο, νόμιζα ότι ήταν αίμα και έπαθα το πρώτο σοκ μέχρι που κοίταξα καλύτεραΛοιπόν εγώ έχω να αναφέρω το εξής παράδοξο..
Ο Ορφέας πριν περίπου 2-3 βδομάδες έγλειφε κάτι κόκκινο εκεί κάτω...
Ναι, δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι είχε βγει από κει πέρα!!... Και το έγλειφε για κάμποση ώρα, μετά το βαρέθηκε και το παράτησε!
Από τότε δεν τον ξαναέπιασα για τίποτα παρόμοιο.
Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί ακόμα δεν είχαν μπει καν στους 4 μήνες!
Ευτυχώς που είναι και τα 2 αρσενικά.

και μετά με έπιασε πολύ γέλιο..Στους 3 μήνες!Ναι!
Είσαι τυχερος που έχεις 2 αρσενικά αλλά έτσι και τους πιάσει ο οίστρος θα εχεις επι δύο την άθλια μυρωδιά

Εγώ βέβαια αν δεν προσέξω θα καταλήξω γιαγιούλα αλλά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

.... Δεν τα πας μια βόλτα στον γιατρό?.. Τουλάχιστον στείρωσε 1 από τα 2....

Το κακό θα γίνει χωρίς να το καταλάβεις... Ξαφνικά η Ήλια θα σταματήσει τα χχχχχ και μετά χαιρετίσματα...

ΥΓ. Οσο για το κόκκινο πράγμα αν εννοείτε το ανδρικό μόριο.. είναι απολύτως φυσιολογικό να το γλύφουν. Το κάνουν και από μωρά... έτσι το καθαρίζουν.
Δεν έχει καμία σχέση με ορμές κλπ/

katerina10
Περιβόητο μέλος
Θα τα πάω σήμερα καλή μου!!Το πιστεύω ότι δεν θα τα πάρω χαμπάρι γιατί η Ήλια το παίζει πολύ δύσκολη μπροστά μου αλλά...φοβάμαι ότι είναι πολύ τσαπερδονάκι!!Δεν έλεγα 6 αριθμούς???
.... Δεν τα πας μια βόλτα στον γιατρό?.. Τουλάχιστον στείρωσε 1 από τα 2....
Το κακό θα γίνει χωρίς να το καταλάβεις... Ξαφνικά η Ήλια θα σταματήσει τα χχχχχ και μετά χαιρετίσματα...![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
φοβάμαι ότι είναι πολύ τσαπερδονάκι!!![]()
ότι είναι είναι.....

julia
Διακεκριμένο μέλος

(είδα την ερώτηση που έκανες στον γιατρό)
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Η Ήλια δεν έχει ορέξεια ακόμα και προχωράμε ήρεμα!!ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool