5 γατάκια στο δρόμο!!!!

σ ευχαριστω!πλεον δεν μου κανουν διαρροιες,τους εκανα και αποπαραστιτωση με φαρμακα που μου στειλε η φιλη απ το φορουμ bijoux να ναι καλα η κοπελα,τους εδωσα μισο ml fltelmium kh paste για 3μερες και θα ξαναεπαναλαβω σε 10 μερες την ιδια αγωγη,με μεγαλλυτερη λιγο δοσολογια,γιατι θα χουν παρει γραμμαρια λογικα,τωρα ειναι σχεδον μισο κιλο το καθε γατακι.για το τσαι που λες ομολογουμενως δεν το εχω ξανακουσει για γατακια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρενάκι, κουκλάκια είναι τα γατάκια σου! Να σου ζήσουν! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σ ευχαριστω,ειναι πανεμορφα το ξερω,καποια στιγμη θα βγαλω φωτογραφια με τα 8 μου παιδακια,τον πατσινο,μια κορη την νεφελη,το γιο μου το γιαννη και τα 5 μωρακια μου,καροτουλη,πατατακη,μπουρδιτσα,ριρη,και τιτινα,τα τελευταια 5 ονοματα ειναι επιρεασμενα απο γατακια που ειχα στο παρελθον κι εμοιαζαν μ αυτα που βρηκα τωρα.εχουν περασει παρα πολλα απ τα χερια μου,πριν κανω παιδια ειδικα,ο πιο κορακοζωητος ειναι ο πατσινο θα κλεισει τα 13 τον αυγουστο.
το μονο που με ανχωνει ειναι να καταφερω να εχω και στα 5 μωρα οσα εχω στ αλλα 3 μου παιδια,ανθρωπινα και μη,οπως καταλαβαινεις δεν τα ξεχωριζω απ τα παιδια μου.για τα παιδια μου στερουμε για να εχουν 4 βιβλιοθηκες στο σπιτι,αγγλικα,πιανο,χορο,τον μεγαλο τον γατο που θα μπορουσε να ειναι κι ο σεβαχ ο θαλασσινος χεχε,τον περνω σε καθε ταξιδι.κι αυτο που με σκοτωνει ειναι αν θα καταφερω να εχω στα μωρα μου ολα οσα εχω κανει ως τωρα για τα υπολοιπα.
εχω ελατωσει το καπνισμα για να κανω οικονομιες,και το βραδυνο παγωτο απ τα παιδια,εχω τσακωθει και με τον αντρα μου μερικες φορες,ειδικα οταν ξυπναει το πρωι για δουλεια και με βλεπει ακομα ξυπνια.ομως οταν βλεπω 5 φατσουλες να μου λενε καλημερα νιαρ-νιαρ μου περνανε ολα.αν ημουν πιο ευκαταστατη θα ειχα περισσοτερα,θα εβαζα αγγελια στην πατμο,οποιος πεταει γατακια να τα φερνει σπιτι μου καλλυτερα,παρα αυτο που κανουν και τα πεταν στους καδους,ομως δεν εχω τη δυνατοτητα να τα θρεψω ολα.μεχρι τωρα στο νησι ειναι μια φιλη,ελευθερη και χωρις παιδια που εχει γυρω στα 70 στειρωμενα,κι ενας μοναχος που εχει πανω απο 200 αλλα δεν τα στειρωνει,θα πεθανει ο φουκαρας γιατι ειναι υπερηλικας και θα μεινουν στο δρομο.
ενα μεγαλο μπραβο σ οσους υιοθετουν γατακια,κανουν μεγαλο καλο!!!!!!!!!!!!!!!

ουφ τι επαθα σημερα,πριν απο λιγο δηλαδη,εχασα το ενα απ τα γατακια,τελος καλο τελικα,αλλα μου φυγε η ψυχη,ψαχναμε με κλαματα με τη κορη μου ολη τη γειτονια,τι πιατακια κοπαναγαμε,τιποτα,να ξαναπω οτι καθε βραδυ τα μαζευω και τα βαζω στο αποθηκακι για σιγουρια,κι οχι τιποτα ειναι και το αγαπημενο μου,δεν ειναι γα κηπο το συγκεκριμενο γμτ,ειναι για σπιτι το νιωθω,ολα παιζουν στην αυλη αυτο οταν το βαζω στο κρεβατι κανει κατι υπνους αλλο πραγμα,ολα κανουν κακακια και στην αμμολεκανη και στον κηπο,αυτο μονο στην αμμολεκανη.για να μην τα πολυλογω ειχε σφηνωσει μεσα σε κατι τζιμεντολιθους που εχω στην αυλη,δεν πηγε το μυαλο μου να ψαξω εκει,δε φανταστηκα οτι θα χωραει μες τις τρυπες και δε μπορουσε να βγει,το δε κλαμα του δεν ακουγονταν.τελευταια μου ελπιδα λεω να βαλω τα χερια μου στις τρυπες να δω,μια-μια με κλαματα δικα μου παραλληλα,και ξαφνικα πιανω ενα χερακι,τρομαξα,το τραβηξα δεν εβγαινε,το κεφαλι του δε το πιανα,αν κουνουσα τους τσιμεντολιθους θα ηταν πιο επικινδυνο αν επεφταν επανω του,κι οχι τιποτα χαιρομουν για τους τσιμεντολιθους γιατι κλεινουν ενα μεγαλο μερος στην πισω αυλη,σιγα,σιγα αφου καταγδαρθηκα,το εβγαλα,κατατρομαγμενο,ειχε σφηνωσει στραβα,αλλα το εψαξα και δεν ειχε τιποτα μονο η καρδουλα του χτυπουσε δυνατα,κι ειναι αδικο γιατι το πρωι ερχεται επιτελους κτηνιατρος κι ηρθαν και τα εμβολια που ειχα παραγγειλει απο αθηνα.μακαρι να του εβρησκα σπιτακι,δεν ειναι για αυλη γμτ,ομως απο εδω πως?ολοι στο νησι δεν τ αγαπουν οσο εγω,οκ εχουν κι αλλοι γατες αλλα οχι στο σπιτι,αν δεν ειχα τα δυο παιδια και τη μια γατα μεσα θα το επερνα.ομως ο αντρας μου ανενδοτος,ασε που αν παρω αυτο μεσα θα ειναι αδικο για τα αλλα.
εχω να προτινω κατι,σ ολους τους φιλους που αγαπαν τα γατακια,σε λιγες μερες θα παμε αθηνα για γιατρους,σκεφτομαι να τα παρω μαζι μου,αν κανεις θελει ενα γατακι να του προσφερει σπιτι και αγαπη και ενοειται στειρωση οταν μεγαλωσει,ειμαι διαθετιμενη,να του δωσω ενα απ ολα με βαρια καρδια,γιατι τα λατρευω,και αναλαμβανω εγω εμβολια και στειρωση οικονομικα,τα πρωτα θα τα κανω οσως αυριο.βοηθηστε τα κι εσεις,εχω κανει πραγματικα οτι μπορω,αλλα πρεπει να μπουν σε σπιτακι η αυλη δεν αρκει οσο προφυλαγμενη κι αν ειναι!
ποναω στη σκεψη οτι θα τα χασω.
απ την αλλη δε θελω να τα δωσω αλλα δεν εχω την οικονομικη ανεση να καλυψω εντελως ολο τον κηπο,σκεφτηκα την καλαμωτη,αλλα δεν κανει εδω το χειμωνα εχει κατι αερηδες 9-10 μποφορ δε θ αντεξουν.για να βαλω καγκελα ψιλα και διχτυ θελει πολλα λεφτα,ειναι τα παιδακια μου,και αν τα δωσω θα ναι μονο για το καλο τους.ευχαριστω!!!

renaki13
λοιπον τα νεα μας!!!περασε ενας μηνας και μια μερα,απο τη μερα που σας εγραψα πρωτη φορα,απ τη μερα που τα υπεροχα 5 μωρα μπηκαν στη ζωη μου.λογικα το θεμα δεν θα πρεπε πλεον να ναι 5 γατακια στο δρομο,αλλα 5 γατακια που μας αλλαξαν τη ζωη.θα σας βαλω φωτογραφιες κι ελπιζω να τα καταφερω!!!https://s1177.photobucket.com/albums/x353/renaki13/

οι πρωτες 9 φωτογραφιες ειναι καινουργιες,βγηκε ολο το αλμπουμ,δεν τα καταφερα να τις εμφανισω μια-μια,οι παρακατω ειναι οι παλιες τις πρωτες μερες δλδ που τα βρηκα.

renaki13

renaki13

renaki13

renaki13

renaki13

renaki13

renaki13

renaki13

renaki13

Τελευταία επεξεργασία:
ειχα πει να μην ξαναγραψω σ αυτο το θεματακι,γιατι στεναχωριεμαι που βλεπω τις φωτογραφιες και δεν τα καταφεραν και τα 5,διαβαζω τις απορειες που ειχα στο πρωτο μυνημα που σας εγραψα και γελαω,καμια σχεση με το σημερα,ευχαριστω πολυ ολους σας για τις συμβουλες,και για την βοηθεια σας σε πολλα που περασαμε εγω και τα γατακια μου,ολο αυτο το διαστημα.αυτη τη στιγμη τα 4 γατακια μου εχουν τρελαθει να παιζουν,ευκαιρια βρηκα,ολοι κοιμουνται και κανουμε παρεουλα,χαχα.τρεχουν και αλωνιζουν μες στο σπιτι,τα λατρευω και σας περναω μια φωτογραφια τους!
https://s1177.photobucket.com/albums/x353/renaki13/?action=view&current=012.jpg

Έχουν μεγαλώσει αρκετά τα μικρά! :)
Τον πρώτο καιρό είναι πολύ λογικό να έχεις διάφορες απορίες, βρε Ρένα.
Εγώ θυμάμαι τις πρώτες ημέρες που είχα την δική μου στο σπίτι απέφευγα να περπατάω αρκετά προκειμένου να μην ξυπνήσει ή τρομάξει, την κοίταζα κάθε τρεις και λίγο να δω εάν είναι καλά όταν κοιμάται κλπ. :D
Με τον καιρό μαθαίνεις όλο και πιο πολλά πράγματα κι η κάθε μέρα όλο και κάτι σε διδάσκει. ;)

Φτου φτου φτου, φανταστικά είναι, Ρένα μου, μεγάλωσαν, γάτες κανονικές έγιναν:clapup::clapup::clapup::clapup:

εγω δεν καταλαβα!τα καταφεραν τα γατακια;;;

ναι γεωργια,τα καταφεραν,απλα το ενα απ τα πεντε,επαθε μια σπανια αρωστια,ουρολογικο συνδρομο γατας λεγεται,κι ειναι σπανιο σε μωρο γατακι,ομως δυστυχως αυτο μας ετυχε και πεθανε το καημενο,δλδ για την ακριβεια αναγκαστηκαμε να του κανουμε ευθανασια.τα αλλα τεσσερα ομως ζουν και βασιλευουν,οπως ισως ειδες στην φωτογραφια,εχουμε ακομα καποια πρακτικα προβληματα,χωρου περισσοτερο αλλα απο υγεια ειναι μια χαρουλα,εμβολιασμενα και αποπαρασιτωμενα.

λυπαμε πολυ .

ταραμ-ταραμ!!!!!
και ναι λοιπον περασε ενας χρονος απ το πρωτο μηνυμα στο my cat απ τη μερα που βρηκα τα μωρακια μου,σημερα εχουμε γενεθλια λοιπον,καλεσαμε ολες τις κυριες της αυλης και της αποθηκης,και καναμε γατοπαρτυ,κερασαμε εμβολια και ντρονταλ,γατοκροκετες και κονσερβουλα,δεν εχω φωτο απ το παρτυ,αλλα απ το βραδυνο τους μεσα στο σπιτι,απολαυστε τα οχι πλεον μωρα γατακια μας,ευχηθητε μας χρονια πολλα και χαρητε μαζι μας.
περασε ενας χρονος γεματος αγωνια,πονο,χαρα,απωλειες,αλλα κι επιτυχιες,κι αυτο τον χρονο εισασταν ολοι κοντα μου και σας ευχαριστω γιαυτο.μαρινα,εφη(πουπουλινα)ριανα, myrtle,γιωργος,kiss bill,γιαννης ynl,θεια φωφω χαχαχα,κι ολα τ αλλα παιδια,που μου συμπαρασταθηκαν ητε ειναι ητε οχι εδω πλεον,εγω σας αγαπω και σας ευχαριστω οοοοολους παρα πολυ,που με συντροφευσατε στις αγωνιες και στις απωλειες,που με μαθατε διαφορα που δεν ηξερα για τις αγαπημενες μου γατουλες.
απολαυστε τα γατονια μου ομως κι ας μιλησουν οι φωτο απο μονες τους!
kalokairi2012014.jpg

kalokairi2012016.jpg

kalokairi2012017.jpg

kalokairi2012018.jpg

kalokairi2012019.jpg

kalokairi2012022.jpg

kalokairi2012024.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπη μου γλυκιαααααα!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ καρδια μου,να τα 30ρισουν,να ειναι γερα και δυνατα..και εσυ μαζι..που εισαι ενας υπεροχος ανθρωπος και σε αγαπαμε πολυ!!!:clapup::clapup::clapup:
Εχουν γινει δε,ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τα εκατοστίσουν, Ρένα! :)
Να είναι πάντα καλά κι εκείνα και φυσικά εσύ, που θεωρώ ότι είσαι ένας από τους πιο γλυκούς κι αυθόρμητους ανθρώπους που έχω γνωρίσει εδώ μέσα! :)
Θυμάμαι που έβλεπα φωτογραφίες τους πέρυσι που ήταν μικρά και έχουν γίνει πλέον ολόκληρα θρεφτάρια! :hehe:

Χρόνια πολλά :D
:birthday:
images

Χρόνια πολλά στα μικρά σου και να σαι και εσύ καλά!!:):):)

Θεέ μου!! Τι γατάρες έγιναν αυτά τα τοσοδουλικάκια! :group:Σήμερα το είδα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά, να τα χαίρεστε :birthday:

ευχαριστω για τα καλα σας λογια,να ειστε καλα!!!!!!
αυτο το θεμα,πρεπει να το βλεπουν ολοι,οσοι βρησκουν η αποκτουν γατακια,για να εχουν αισιοδοξια,μεσα σ ενα χρονο,περασαμε πολλα,αλλα τα καταφεραμε τελικα,με μια απωλεια,το ενα απ τα 5 δεν ειναι μαζι μας,εφυγε πολυ μωρο,ομως ολα πηγαν καλα με τα υπολοιπα μικρα,ειχα ανχωθει παρα πολυ θυμαμαι,δεν πιστευα οτι θα τα καταφερουμε(παντα μεσα μου εχω ενα φοβο βεβαια)λογω ελλειψης κτηνιατρου,ερχομαστε απ τη θαλασσα αργα και τρεχω να δω αν ειναι ολα καλα,αν ειναι ολα σπιτι,πλεον μονα μπαινοβγαινουν οπως εκανε κι ο πατσινακος.
μακαρι να ζησουν κι αυτα μια τοσο ομορφη ζωη οσο κι εκεινος,εζησε την πιο ομορφη γατοζωη.
σπιτι,κρεβατι,αγκαλιες,αγαπη,τροφη,εμβολια,στειρωση και βολτες οπου ηθελε,χωρις ουτε ενα ατυχημα οσα χρονια εζησε.
μακαρι να του μοιασουν στην εξυπναδα,να μην πλησιαζουν ξενους,να μην τρων εξω,να φοβουνται τ αμαξια.η πατατινα(η πορτοκαλι)ειναι ατσιδα παντως,η μπουρδιτσα δε βγαινει εξω,δε θελει,ο ριρης ειναι χαλβας ομως γμτ,η τιτινα φοβικη.
ευχομαι του χρονου να ειναι στην ιδια φαση και η μικρη μπελα,και η τουιτυ,αυτες δε βγαινουν καθολου ακομα,αυλη-αποθηκακι,τιποτα αλλο,απ τη μια καλλυτερα εχω το κεφαλι μου ησυχο,απ την αλλη οσο λειπουμε στη θαλασσα,5 ωρες δλδ ειναι στο αποθηκακι και οι δυο.
τα λατρευω θελω ολα να ειναι καλα,να νιωθουν ευτυχια κοντα μας.

Αγάπες μου, καρδιές μου! Ματάρες μου αθώες!! Σταθήκατε τυχερά που βρέθηκε στον δρόμο σας ένας τέτοιος άνθρωπος όπως η Ρένα. Σας εύχομαι να έχετε μια όμορφη ζωή και είμαστε δίπλα σας

Mπραβο Ρενα. Κουκλια ειναι ολα τους. Ειναι πολυ τυχερα που σε εχουν.
Ευχομαι να εισαι καλα και να τους κανεις για πολλα πολλα χρονια τετοια ομορφα γενεθλια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back