5 ημερών μωρουλίνια!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μακάρι... Καλή τους τύχη!!
:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παντως αυτο που ειναι σημαντικο εκτος απο τα μωρακια,ειναι να στειρωθει η μαμα ωστε να μην ξαναβρεθειτε στην ιδια θεση...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχουμε καμια εξελιξη??:worry::worry: απο ποτε θα μπορουνα να φιλοξενηθουν τα κατσουλια??:hmm::hmm:

Σήμερα θα πάω να τα δω Σιμώνη.
Να φιλοξενηθούν μαζί ή χωρίς την μαμά;:hmm:
Αν είναι χωρίς, βάλε ότι τα γέννησε περίπου 10Μάρτη, έχουν ακόμα να θηλάσουν;)

Σήμερα θα πάω να τα δω Σιμώνη.
Να φιλοξενηθούν μαζί ή χωρίς την μαμά;:hmm:
Αν είναι χωρίς, βάλε ότι τα γέννησε περίπου 10Μάρτη, έχουν ακόμα να θηλάσουν;)

λες να φιλοξενησω ολη την οικογενεια??:hmm::hmm::hmm: απλα σκεφτομαι και τα φλοισβογατα...δεν ξερω ποιο ειναι πιο επειγον..:redface:

Χέσε μέσα Σιμώνη, όλα επείγοντα είναι, μην το ψάχνεις.:/:
Αν μπορείς περίμενε μέχρι αύριο να ξέρουμε με σιγουριά πως θα είναι τα φλοισβόγατα, που είναι και χωρίς μανούλα και αποφασίζεις;)

Χέσε μέσα Σιμώνη, όλα επείγοντα είναι, μην το ψάχνεις.:/:
Αν μπορείς περίμενε μέχρι αύριο να ξέρουμε με σιγουριά πως θα είναι τα φλοισβόγατα, που είναι και χωρίς μανούλα και αποφασίζεις;)

οκ!:):):) αναμενω εντολες!:P:P:P

Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν:D.
τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια:P.
100_0564.jpg

100_0568.jpg

Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις;:hmm:

Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν:D.
τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια:P.
100_0564.jpg

100_0568.jpg

Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις;:hmm:

οικογενειακως?:P

Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά;

Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά;

Δεν εχω προβλημα να τα φιλοξενησω οικογενειακως..απλα την αλλη Παρασκευη θα ερθει η αδελφη μου (μου το ειπε εχθες) και το δωματιο που θα τα εχω θα το χρειαστω..αυτα κινδυνευουν αμεσα η μπορω να τα παρω ολα μαζι την αλλη Κυριακη πχ?

Αμάν αυτή η αδερφή σου:P:P:P.
Κοίτα, σε αυλή είναι, οπότε ένα κίνδυνο α τον έχουν. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω, αν νομίζεις ότι μπορείς την άλλη Κυριακή κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι όπως τα κατάφεραν μέχρι στιγμής, θα αντέξουν λίγες ημέρες ακόμη;)

Mακαρι να μπορουσα να τα φιλοξενησω οικογενειακως.. αλλα μεχρι να φυγει η μανα μου δεν μπορω..:(

Πήγα εχτές και είδα τα γατάκια. Μεγαλώνουν και ομορφαίνουν:clapup::clapup::clapup:.
Το στενάχωρο όμως είναι ότι ήταν και 2 αρσενικοί γάτοι στην αυλή:(.
100_0648-1.jpg

100_0649.jpg

100_0650.jpg

Πόσο μεγάλωσαν τα ζουζουνάκια!!!:P:P:PΚαλότυχα να είναι!!!:D:D:D:P:P

H μανα μου αποχωρει την Παρασκευη για καλοκαιρι.. Μπορω να φιλοξενησω τα μωρακια.. Περιμενω απαντηση.:)

Αλήθεια;;;;
Γιούπι:clapup::clapup::clapup:
Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή;:redface:

Αλήθεια;;;;
Γιούπι:clapup::clapup::clapup:
Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή;:redface:

Nαι με τη μαμα εννοειται!! οχι σε αυλη για μεσα στο σπιτι μιλαω..:)
Θα εχουν ολο το σπιτι δικο τους!! :clapup: Εγω θα μενω εδω μαζι τους.. Τα δικα μας με την αδερφη μου..:D

Δεν το πιστεύω:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:.
Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι:P.
Σου στέλνω π.μ.;)

Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια :clapup: Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια :worry:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back