Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 4 Απριλίου 2010 στις 20:20 Η Hello_Kitty: #21 04-04-10 20:20 Μακάρι... Καλή τους τύχη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 22:24 Η kounelaki: #22 05-04-10 22:24 Παντως αυτο που ειναι σημαντικο εκτος απο τα μωρακια,ειναι να στειρωθει η μαμα ωστε να μην ξαναβρεθειτε στην ιδια θεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:17 Η aporw έγραψε: #23 07-04-10 14:17 εχουμε καμια εξελιξη?? απο ποτε θα μπορουνα να φιλοξενηθουν τα κατσουλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:23 Η konstans έγραψε: #24 07-04-10 14:23 Σήμερα θα πάω να τα δω Σιμώνη. Να φιλοξενηθούν μαζί ή χωρίς την μαμά; Αν είναι χωρίς, βάλε ότι τα γέννησε περίπου 10Μάρτη, έχουν ακόμα να θηλάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:24 Η aporw έγραψε: #25 07-04-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Σήμερα θα πάω να τα δω Σιμώνη. Να φιλοξενηθούν μαζί ή χωρίς την μαμά; Αν είναι χωρίς, βάλε ότι τα γέννησε περίπου 10Μάρτη, έχουν ακόμα να θηλάσουν Click για ανάπτυξη... λες να φιλοξενησω ολη την οικογενεια?? απλα σκεφτομαι και τα φλοισβογατα...δεν ξερω ποιο ειναι πιο επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:27 Η konstans έγραψε: #26 07-04-10 14:27 Χέσε μέσα Σιμώνη, όλα επείγοντα είναι, μην το ψάχνεις. Αν μπορείς περίμενε μέχρι αύριο να ξέρουμε με σιγουριά πως θα είναι τα φλοισβόγατα, που είναι και χωρίς μανούλα και αποφασίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:28 Η aporw έγραψε: #27 07-04-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χέσε μέσα Σιμώνη, όλα επείγοντα είναι, μην το ψάχνεις. Αν μπορείς περίμενε μέχρι αύριο να ξέρουμε με σιγουριά πως θα είναι τα φλοισβόγατα, που είναι και χωρίς μανούλα και αποφασίζεις Click για ανάπτυξη... οκ! αναμενω εντολες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:45 Η konstans έγραψε: #28 08-04-10 10:45 Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια. Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:57 Η aporw έγραψε: #29 08-04-10 10:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια. Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις; Click για ανάπτυξη... οικογενειακως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:59 Η konstans έγραψε: #30 08-04-10 10:59 Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:02 Η aporw έγραψε: #31 08-04-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω προβλημα να τα φιλοξενησω οικογενειακως..απλα την αλλη Παρασκευη θα ερθει η αδελφη μου (μου το ειπε εχθες) και το δωματιο που θα τα εχω θα το χρειαστω..αυτα κινδυνευουν αμεσα η μπορω να τα παρω ολα μαζι την αλλη Κυριακη πχ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:04 Η konstans έγραψε: #32 08-04-10 11:04 Αμάν αυτή η αδερφή σου. Κοίτα, σε αυλή είναι, οπότε ένα κίνδυνο α τον έχουν. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω, αν νομίζεις ότι μπορείς την άλλη Κυριακή κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι όπως τα κατάφεραν μέχρι στιγμής, θα αντέξουν λίγες ημέρες ακόμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:13 Η avtwvia έγραψε: #33 08-04-10 11:13 Mακαρι να μπορουσα να τα φιλοξενησω οικογενειακως.. αλλα μεχρι να φυγει η μανα μου δεν μπορω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:08 Η konstans έγραψε: #34 14-04-10 10:08 Πήγα εχτές και είδα τα γατάκια. Μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. Το στενάχωρο όμως είναι ότι ήταν και 2 αρσενικοί γάτοι στην αυλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #35 14-04-10 10:46 Πόσο μεγάλωσαν τα ζουζουνάκια!!!Καλότυχα να είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:06 Η avtwvia έγραψε: #36 14-04-10 15:06 H μανα μου αποχωρει την Παρασκευη για καλοκαιρι.. Μπορω να φιλοξενησω τα μωρακια.. Περιμενω απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η konstans έγραψε: #37 14-04-10 15:10 Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:16 Η avtwvia έγραψε: #38 14-04-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Click για ανάπτυξη... Nαι με τη μαμα εννοειται!! οχι σε αυλη για μεσα στο σπιτι μιλαω.. Θα εχουν ολο το σπιτι δικο τους!! Εγω θα μενω εδω μαζι τους.. Τα δικα μας με την αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:25 Η konstans έγραψε: #39 14-04-10 15:25 Δεν το πιστεύω. Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι. Σου στέλνω π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:38 Η みことftw έγραψε: #40 14-04-10 15:38 Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακάρι... Καλή τους τύχη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 5 Απριλίου 2010 στις 22:24 Η kounelaki: #22 05-04-10 22:24 Παντως αυτο που ειναι σημαντικο εκτος απο τα μωρακια,ειναι να στειρωθει η μαμα ωστε να μην ξαναβρεθειτε στην ιδια θεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:17 Η aporw έγραψε: #23 07-04-10 14:17 εχουμε καμια εξελιξη?? απο ποτε θα μπορουνα να φιλοξενηθουν τα κατσουλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:23 Η konstans έγραψε: #24 07-04-10 14:23 Σήμερα θα πάω να τα δω Σιμώνη. Να φιλοξενηθούν μαζί ή χωρίς την μαμά; Αν είναι χωρίς, βάλε ότι τα γέννησε περίπου 10Μάρτη, έχουν ακόμα να θηλάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:24 Η aporw έγραψε: #25 07-04-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Σήμερα θα πάω να τα δω Σιμώνη. Να φιλοξενηθούν μαζί ή χωρίς την μαμά; Αν είναι χωρίς, βάλε ότι τα γέννησε περίπου 10Μάρτη, έχουν ακόμα να θηλάσουν Click για ανάπτυξη... λες να φιλοξενησω ολη την οικογενεια?? απλα σκεφτομαι και τα φλοισβογατα...δεν ξερω ποιο ειναι πιο επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:27 Η konstans έγραψε: #26 07-04-10 14:27 Χέσε μέσα Σιμώνη, όλα επείγοντα είναι, μην το ψάχνεις. Αν μπορείς περίμενε μέχρι αύριο να ξέρουμε με σιγουριά πως θα είναι τα φλοισβόγατα, που είναι και χωρίς μανούλα και αποφασίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:28 Η aporw έγραψε: #27 07-04-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χέσε μέσα Σιμώνη, όλα επείγοντα είναι, μην το ψάχνεις. Αν μπορείς περίμενε μέχρι αύριο να ξέρουμε με σιγουριά πως θα είναι τα φλοισβόγατα, που είναι και χωρίς μανούλα και αποφασίζεις Click για ανάπτυξη... οκ! αναμενω εντολες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:45 Η konstans έγραψε: #28 08-04-10 10:45 Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια. Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:57 Η aporw έγραψε: #29 08-04-10 10:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια. Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις; Click για ανάπτυξη... οικογενειακως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:59 Η konstans έγραψε: #30 08-04-10 10:59 Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:02 Η aporw έγραψε: #31 08-04-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω προβλημα να τα φιλοξενησω οικογενειακως..απλα την αλλη Παρασκευη θα ερθει η αδελφη μου (μου το ειπε εχθες) και το δωματιο που θα τα εχω θα το χρειαστω..αυτα κινδυνευουν αμεσα η μπορω να τα παρω ολα μαζι την αλλη Κυριακη πχ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:04 Η konstans έγραψε: #32 08-04-10 11:04 Αμάν αυτή η αδερφή σου. Κοίτα, σε αυλή είναι, οπότε ένα κίνδυνο α τον έχουν. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω, αν νομίζεις ότι μπορείς την άλλη Κυριακή κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι όπως τα κατάφεραν μέχρι στιγμής, θα αντέξουν λίγες ημέρες ακόμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:13 Η avtwvia έγραψε: #33 08-04-10 11:13 Mακαρι να μπορουσα να τα φιλοξενησω οικογενειακως.. αλλα μεχρι να φυγει η μανα μου δεν μπορω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:08 Η konstans έγραψε: #34 14-04-10 10:08 Πήγα εχτές και είδα τα γατάκια. Μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. Το στενάχωρο όμως είναι ότι ήταν και 2 αρσενικοί γάτοι στην αυλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #35 14-04-10 10:46 Πόσο μεγάλωσαν τα ζουζουνάκια!!!Καλότυχα να είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:06 Η avtwvia έγραψε: #36 14-04-10 15:06 H μανα μου αποχωρει την Παρασκευη για καλοκαιρι.. Μπορω να φιλοξενησω τα μωρακια.. Περιμενω απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η konstans έγραψε: #37 14-04-10 15:10 Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:16 Η avtwvia έγραψε: #38 14-04-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Click για ανάπτυξη... Nαι με τη μαμα εννοειται!! οχι σε αυλη για μεσα στο σπιτι μιλαω.. Θα εχουν ολο το σπιτι δικο τους!! Εγω θα μενω εδω μαζι τους.. Τα δικα μας με την αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:25 Η konstans έγραψε: #39 14-04-10 15:25 Δεν το πιστεύω. Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι. Σου στέλνω π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:38 Η みことftw έγραψε: #40 14-04-10 15:38 Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παντως αυτο που ειναι σημαντικο εκτος απο τα μωρακια,ειναι να στειρωθει η μαμα ωστε να μην ξαναβρεθειτε στην ιδια θεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:17 Η aporw έγραψε: #23 07-04-10 14:17 εχουμε καμια εξελιξη?? απο ποτε θα μπορουνα να φιλοξενηθουν τα κατσουλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:23 Η konstans έγραψε: #24 07-04-10 14:23 Σήμερα θα πάω να τα δω Σιμώνη. Να φιλοξενηθούν μαζί ή χωρίς την μαμά; Αν είναι χωρίς, βάλε ότι τα γέννησε περίπου 10Μάρτη, έχουν ακόμα να θηλάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:24 Η aporw έγραψε: #25 07-04-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Σήμερα θα πάω να τα δω Σιμώνη. Να φιλοξενηθούν μαζί ή χωρίς την μαμά; Αν είναι χωρίς, βάλε ότι τα γέννησε περίπου 10Μάρτη, έχουν ακόμα να θηλάσουν Click για ανάπτυξη... λες να φιλοξενησω ολη την οικογενεια?? απλα σκεφτομαι και τα φλοισβογατα...δεν ξερω ποιο ειναι πιο επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:27 Η konstans έγραψε: #26 07-04-10 14:27 Χέσε μέσα Σιμώνη, όλα επείγοντα είναι, μην το ψάχνεις. Αν μπορείς περίμενε μέχρι αύριο να ξέρουμε με σιγουριά πως θα είναι τα φλοισβόγατα, που είναι και χωρίς μανούλα και αποφασίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:28 Η aporw έγραψε: #27 07-04-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χέσε μέσα Σιμώνη, όλα επείγοντα είναι, μην το ψάχνεις. Αν μπορείς περίμενε μέχρι αύριο να ξέρουμε με σιγουριά πως θα είναι τα φλοισβόγατα, που είναι και χωρίς μανούλα και αποφασίζεις Click για ανάπτυξη... οκ! αναμενω εντολες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:45 Η konstans έγραψε: #28 08-04-10 10:45 Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια. Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:57 Η aporw έγραψε: #29 08-04-10 10:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια. Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις; Click για ανάπτυξη... οικογενειακως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:59 Η konstans έγραψε: #30 08-04-10 10:59 Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:02 Η aporw έγραψε: #31 08-04-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω προβλημα να τα φιλοξενησω οικογενειακως..απλα την αλλη Παρασκευη θα ερθει η αδελφη μου (μου το ειπε εχθες) και το δωματιο που θα τα εχω θα το χρειαστω..αυτα κινδυνευουν αμεσα η μπορω να τα παρω ολα μαζι την αλλη Κυριακη πχ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:04 Η konstans έγραψε: #32 08-04-10 11:04 Αμάν αυτή η αδερφή σου. Κοίτα, σε αυλή είναι, οπότε ένα κίνδυνο α τον έχουν. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω, αν νομίζεις ότι μπορείς την άλλη Κυριακή κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι όπως τα κατάφεραν μέχρι στιγμής, θα αντέξουν λίγες ημέρες ακόμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:13 Η avtwvia έγραψε: #33 08-04-10 11:13 Mακαρι να μπορουσα να τα φιλοξενησω οικογενειακως.. αλλα μεχρι να φυγει η μανα μου δεν μπορω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:08 Η konstans έγραψε: #34 14-04-10 10:08 Πήγα εχτές και είδα τα γατάκια. Μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. Το στενάχωρο όμως είναι ότι ήταν και 2 αρσενικοί γάτοι στην αυλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #35 14-04-10 10:46 Πόσο μεγάλωσαν τα ζουζουνάκια!!!Καλότυχα να είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:06 Η avtwvia έγραψε: #36 14-04-10 15:06 H μανα μου αποχωρει την Παρασκευη για καλοκαιρι.. Μπορω να φιλοξενησω τα μωρακια.. Περιμενω απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η konstans έγραψε: #37 14-04-10 15:10 Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:16 Η avtwvia έγραψε: #38 14-04-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Click για ανάπτυξη... Nαι με τη μαμα εννοειται!! οχι σε αυλη για μεσα στο σπιτι μιλαω.. Θα εχουν ολο το σπιτι δικο τους!! Εγω θα μενω εδω μαζι τους.. Τα δικα μας με την αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:25 Η konstans έγραψε: #39 14-04-10 15:25 Δεν το πιστεύω. Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι. Σου στέλνω π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:38 Η みことftw έγραψε: #40 14-04-10 15:38 Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχουμε καμια εξελιξη?? απο ποτε θα μπορουνα να φιλοξενηθουν τα κατσουλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:23 Η konstans έγραψε: #24 07-04-10 14:23 Σήμερα θα πάω να τα δω Σιμώνη. Να φιλοξενηθούν μαζί ή χωρίς την μαμά; Αν είναι χωρίς, βάλε ότι τα γέννησε περίπου 10Μάρτη, έχουν ακόμα να θηλάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:24 Η aporw έγραψε: #25 07-04-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Σήμερα θα πάω να τα δω Σιμώνη. Να φιλοξενηθούν μαζί ή χωρίς την μαμά; Αν είναι χωρίς, βάλε ότι τα γέννησε περίπου 10Μάρτη, έχουν ακόμα να θηλάσουν Click για ανάπτυξη... λες να φιλοξενησω ολη την οικογενεια?? απλα σκεφτομαι και τα φλοισβογατα...δεν ξερω ποιο ειναι πιο επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:27 Η konstans έγραψε: #26 07-04-10 14:27 Χέσε μέσα Σιμώνη, όλα επείγοντα είναι, μην το ψάχνεις. Αν μπορείς περίμενε μέχρι αύριο να ξέρουμε με σιγουριά πως θα είναι τα φλοισβόγατα, που είναι και χωρίς μανούλα και αποφασίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:28 Η aporw έγραψε: #27 07-04-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χέσε μέσα Σιμώνη, όλα επείγοντα είναι, μην το ψάχνεις. Αν μπορείς περίμενε μέχρι αύριο να ξέρουμε με σιγουριά πως θα είναι τα φλοισβόγατα, που είναι και χωρίς μανούλα και αποφασίζεις Click για ανάπτυξη... οκ! αναμενω εντολες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:45 Η konstans έγραψε: #28 08-04-10 10:45 Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια. Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:57 Η aporw έγραψε: #29 08-04-10 10:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια. Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις; Click για ανάπτυξη... οικογενειακως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:59 Η konstans έγραψε: #30 08-04-10 10:59 Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:02 Η aporw έγραψε: #31 08-04-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω προβλημα να τα φιλοξενησω οικογενειακως..απλα την αλλη Παρασκευη θα ερθει η αδελφη μου (μου το ειπε εχθες) και το δωματιο που θα τα εχω θα το χρειαστω..αυτα κινδυνευουν αμεσα η μπορω να τα παρω ολα μαζι την αλλη Κυριακη πχ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:04 Η konstans έγραψε: #32 08-04-10 11:04 Αμάν αυτή η αδερφή σου. Κοίτα, σε αυλή είναι, οπότε ένα κίνδυνο α τον έχουν. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω, αν νομίζεις ότι μπορείς την άλλη Κυριακή κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι όπως τα κατάφεραν μέχρι στιγμής, θα αντέξουν λίγες ημέρες ακόμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:13 Η avtwvia έγραψε: #33 08-04-10 11:13 Mακαρι να μπορουσα να τα φιλοξενησω οικογενειακως.. αλλα μεχρι να φυγει η μανα μου δεν μπορω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:08 Η konstans έγραψε: #34 14-04-10 10:08 Πήγα εχτές και είδα τα γατάκια. Μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. Το στενάχωρο όμως είναι ότι ήταν και 2 αρσενικοί γάτοι στην αυλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #35 14-04-10 10:46 Πόσο μεγάλωσαν τα ζουζουνάκια!!!Καλότυχα να είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:06 Η avtwvia έγραψε: #36 14-04-10 15:06 H μανα μου αποχωρει την Παρασκευη για καλοκαιρι.. Μπορω να φιλοξενησω τα μωρακια.. Περιμενω απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η konstans έγραψε: #37 14-04-10 15:10 Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:16 Η avtwvia έγραψε: #38 14-04-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Click για ανάπτυξη... Nαι με τη μαμα εννοειται!! οχι σε αυλη για μεσα στο σπιτι μιλαω.. Θα εχουν ολο το σπιτι δικο τους!! Εγω θα μενω εδω μαζι τους.. Τα δικα μας με την αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:25 Η konstans έγραψε: #39 14-04-10 15:25 Δεν το πιστεύω. Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι. Σου στέλνω π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:38 Η みことftw έγραψε: #40 14-04-10 15:38 Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα θα πάω να τα δω Σιμώνη. Να φιλοξενηθούν μαζί ή χωρίς την μαμά; Αν είναι χωρίς, βάλε ότι τα γέννησε περίπου 10Μάρτη, έχουν ακόμα να θηλάσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:24 Η aporw έγραψε: #25 07-04-10 14:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Σήμερα θα πάω να τα δω Σιμώνη. Να φιλοξενηθούν μαζί ή χωρίς την μαμά; Αν είναι χωρίς, βάλε ότι τα γέννησε περίπου 10Μάρτη, έχουν ακόμα να θηλάσουν Click για ανάπτυξη... λες να φιλοξενησω ολη την οικογενεια?? απλα σκεφτομαι και τα φλοισβογατα...δεν ξερω ποιο ειναι πιο επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:27 Η konstans έγραψε: #26 07-04-10 14:27 Χέσε μέσα Σιμώνη, όλα επείγοντα είναι, μην το ψάχνεις. Αν μπορείς περίμενε μέχρι αύριο να ξέρουμε με σιγουριά πως θα είναι τα φλοισβόγατα, που είναι και χωρίς μανούλα και αποφασίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:28 Η aporw έγραψε: #27 07-04-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χέσε μέσα Σιμώνη, όλα επείγοντα είναι, μην το ψάχνεις. Αν μπορείς περίμενε μέχρι αύριο να ξέρουμε με σιγουριά πως θα είναι τα φλοισβόγατα, που είναι και χωρίς μανούλα και αποφασίζεις Click για ανάπτυξη... οκ! αναμενω εντολες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:45 Η konstans έγραψε: #28 08-04-10 10:45 Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια. Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:57 Η aporw έγραψε: #29 08-04-10 10:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια. Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις; Click για ανάπτυξη... οικογενειακως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:59 Η konstans έγραψε: #30 08-04-10 10:59 Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:02 Η aporw έγραψε: #31 08-04-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω προβλημα να τα φιλοξενησω οικογενειακως..απλα την αλλη Παρασκευη θα ερθει η αδελφη μου (μου το ειπε εχθες) και το δωματιο που θα τα εχω θα το χρειαστω..αυτα κινδυνευουν αμεσα η μπορω να τα παρω ολα μαζι την αλλη Κυριακη πχ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:04 Η konstans έγραψε: #32 08-04-10 11:04 Αμάν αυτή η αδερφή σου. Κοίτα, σε αυλή είναι, οπότε ένα κίνδυνο α τον έχουν. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω, αν νομίζεις ότι μπορείς την άλλη Κυριακή κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι όπως τα κατάφεραν μέχρι στιγμής, θα αντέξουν λίγες ημέρες ακόμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:13 Η avtwvia έγραψε: #33 08-04-10 11:13 Mακαρι να μπορουσα να τα φιλοξενησω οικογενειακως.. αλλα μεχρι να φυγει η μανα μου δεν μπορω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:08 Η konstans έγραψε: #34 14-04-10 10:08 Πήγα εχτές και είδα τα γατάκια. Μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. Το στενάχωρο όμως είναι ότι ήταν και 2 αρσενικοί γάτοι στην αυλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #35 14-04-10 10:46 Πόσο μεγάλωσαν τα ζουζουνάκια!!!Καλότυχα να είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:06 Η avtwvia έγραψε: #36 14-04-10 15:06 H μανα μου αποχωρει την Παρασκευη για καλοκαιρι.. Μπορω να φιλοξενησω τα μωρακια.. Περιμενω απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η konstans έγραψε: #37 14-04-10 15:10 Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:16 Η avtwvia έγραψε: #38 14-04-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Click για ανάπτυξη... Nαι με τη μαμα εννοειται!! οχι σε αυλη για μεσα στο σπιτι μιλαω.. Θα εχουν ολο το σπιτι δικο τους!! Εγω θα μενω εδω μαζι τους.. Τα δικα μας με την αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:25 Η konstans έγραψε: #39 14-04-10 15:25 Δεν το πιστεύω. Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι. Σου στέλνω π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:38 Η みことftw έγραψε: #40 14-04-10 15:38 Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Σήμερα θα πάω να τα δω Σιμώνη. Να φιλοξενηθούν μαζί ή χωρίς την μαμά; Αν είναι χωρίς, βάλε ότι τα γέννησε περίπου 10Μάρτη, έχουν ακόμα να θηλάσουν Click για ανάπτυξη... λες να φιλοξενησω ολη την οικογενεια?? απλα σκεφτομαι και τα φλοισβογατα...δεν ξερω ποιο ειναι πιο επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:27 Η konstans έγραψε: #26 07-04-10 14:27 Χέσε μέσα Σιμώνη, όλα επείγοντα είναι, μην το ψάχνεις. Αν μπορείς περίμενε μέχρι αύριο να ξέρουμε με σιγουριά πως θα είναι τα φλοισβόγατα, που είναι και χωρίς μανούλα και αποφασίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:28 Η aporw έγραψε: #27 07-04-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χέσε μέσα Σιμώνη, όλα επείγοντα είναι, μην το ψάχνεις. Αν μπορείς περίμενε μέχρι αύριο να ξέρουμε με σιγουριά πως θα είναι τα φλοισβόγατα, που είναι και χωρίς μανούλα και αποφασίζεις Click για ανάπτυξη... οκ! αναμενω εντολες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:45 Η konstans έγραψε: #28 08-04-10 10:45 Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια. Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:57 Η aporw έγραψε: #29 08-04-10 10:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια. Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις; Click για ανάπτυξη... οικογενειακως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:59 Η konstans έγραψε: #30 08-04-10 10:59 Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:02 Η aporw έγραψε: #31 08-04-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω προβλημα να τα φιλοξενησω οικογενειακως..απλα την αλλη Παρασκευη θα ερθει η αδελφη μου (μου το ειπε εχθες) και το δωματιο που θα τα εχω θα το χρειαστω..αυτα κινδυνευουν αμεσα η μπορω να τα παρω ολα μαζι την αλλη Κυριακη πχ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:04 Η konstans έγραψε: #32 08-04-10 11:04 Αμάν αυτή η αδερφή σου. Κοίτα, σε αυλή είναι, οπότε ένα κίνδυνο α τον έχουν. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω, αν νομίζεις ότι μπορείς την άλλη Κυριακή κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι όπως τα κατάφεραν μέχρι στιγμής, θα αντέξουν λίγες ημέρες ακόμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:13 Η avtwvia έγραψε: #33 08-04-10 11:13 Mακαρι να μπορουσα να τα φιλοξενησω οικογενειακως.. αλλα μεχρι να φυγει η μανα μου δεν μπορω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:08 Η konstans έγραψε: #34 14-04-10 10:08 Πήγα εχτές και είδα τα γατάκια. Μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. Το στενάχωρο όμως είναι ότι ήταν και 2 αρσενικοί γάτοι στην αυλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #35 14-04-10 10:46 Πόσο μεγάλωσαν τα ζουζουνάκια!!!Καλότυχα να είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:06 Η avtwvia έγραψε: #36 14-04-10 15:06 H μανα μου αποχωρει την Παρασκευη για καλοκαιρι.. Μπορω να φιλοξενησω τα μωρακια.. Περιμενω απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η konstans έγραψε: #37 14-04-10 15:10 Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:16 Η avtwvia έγραψε: #38 14-04-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Click για ανάπτυξη... Nαι με τη μαμα εννοειται!! οχι σε αυλη για μεσα στο σπιτι μιλαω.. Θα εχουν ολο το σπιτι δικο τους!! Εγω θα μενω εδω μαζι τους.. Τα δικα μας με την αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:25 Η konstans έγραψε: #39 14-04-10 15:25 Δεν το πιστεύω. Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι. Σου στέλνω π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:38 Η みことftw έγραψε: #40 14-04-10 15:38 Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χέσε μέσα Σιμώνη, όλα επείγοντα είναι, μην το ψάχνεις. Αν μπορείς περίμενε μέχρι αύριο να ξέρουμε με σιγουριά πως θα είναι τα φλοισβόγατα, που είναι και χωρίς μανούλα και αποφασίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Απριλίου 2010 στις 14:28 Η aporw έγραψε: #27 07-04-10 14:28 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χέσε μέσα Σιμώνη, όλα επείγοντα είναι, μην το ψάχνεις. Αν μπορείς περίμενε μέχρι αύριο να ξέρουμε με σιγουριά πως θα είναι τα φλοισβόγατα, που είναι και χωρίς μανούλα και αποφασίζεις Click για ανάπτυξη... οκ! αναμενω εντολες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:45 Η konstans έγραψε: #28 08-04-10 10:45 Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια. Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:57 Η aporw έγραψε: #29 08-04-10 10:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια. Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις; Click για ανάπτυξη... οικογενειακως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:59 Η konstans έγραψε: #30 08-04-10 10:59 Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:02 Η aporw έγραψε: #31 08-04-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω προβλημα να τα φιλοξενησω οικογενειακως..απλα την αλλη Παρασκευη θα ερθει η αδελφη μου (μου το ειπε εχθες) και το δωματιο που θα τα εχω θα το χρειαστω..αυτα κινδυνευουν αμεσα η μπορω να τα παρω ολα μαζι την αλλη Κυριακη πχ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:04 Η konstans έγραψε: #32 08-04-10 11:04 Αμάν αυτή η αδερφή σου. Κοίτα, σε αυλή είναι, οπότε ένα κίνδυνο α τον έχουν. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω, αν νομίζεις ότι μπορείς την άλλη Κυριακή κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι όπως τα κατάφεραν μέχρι στιγμής, θα αντέξουν λίγες ημέρες ακόμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:13 Η avtwvia έγραψε: #33 08-04-10 11:13 Mακαρι να μπορουσα να τα φιλοξενησω οικογενειακως.. αλλα μεχρι να φυγει η μανα μου δεν μπορω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:08 Η konstans έγραψε: #34 14-04-10 10:08 Πήγα εχτές και είδα τα γατάκια. Μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. Το στενάχωρο όμως είναι ότι ήταν και 2 αρσενικοί γάτοι στην αυλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #35 14-04-10 10:46 Πόσο μεγάλωσαν τα ζουζουνάκια!!!Καλότυχα να είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:06 Η avtwvia έγραψε: #36 14-04-10 15:06 H μανα μου αποχωρει την Παρασκευη για καλοκαιρι.. Μπορω να φιλοξενησω τα μωρακια.. Περιμενω απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η konstans έγραψε: #37 14-04-10 15:10 Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:16 Η avtwvia έγραψε: #38 14-04-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Click για ανάπτυξη... Nαι με τη μαμα εννοειται!! οχι σε αυλη για μεσα στο σπιτι μιλαω.. Θα εχουν ολο το σπιτι δικο τους!! Εγω θα μενω εδω μαζι τους.. Τα δικα μας με την αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:25 Η konstans έγραψε: #39 14-04-10 15:25 Δεν το πιστεύω. Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι. Σου στέλνω π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:38 Η みことftw έγραψε: #40 14-04-10 15:38 Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χέσε μέσα Σιμώνη, όλα επείγοντα είναι, μην το ψάχνεις. Αν μπορείς περίμενε μέχρι αύριο να ξέρουμε με σιγουριά πως θα είναι τα φλοισβόγατα, που είναι και χωρίς μανούλα και αποφασίζεις Click για ανάπτυξη... οκ! αναμενω εντολες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:45 Η konstans έγραψε: #28 08-04-10 10:45 Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια. Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:57 Η aporw έγραψε: #29 08-04-10 10:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια. Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις; Click για ανάπτυξη... οικογενειακως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:59 Η konstans έγραψε: #30 08-04-10 10:59 Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:02 Η aporw έγραψε: #31 08-04-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω προβλημα να τα φιλοξενησω οικογενειακως..απλα την αλλη Παρασκευη θα ερθει η αδελφη μου (μου το ειπε εχθες) και το δωματιο που θα τα εχω θα το χρειαστω..αυτα κινδυνευουν αμεσα η μπορω να τα παρω ολα μαζι την αλλη Κυριακη πχ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:04 Η konstans έγραψε: #32 08-04-10 11:04 Αμάν αυτή η αδερφή σου. Κοίτα, σε αυλή είναι, οπότε ένα κίνδυνο α τον έχουν. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω, αν νομίζεις ότι μπορείς την άλλη Κυριακή κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι όπως τα κατάφεραν μέχρι στιγμής, θα αντέξουν λίγες ημέρες ακόμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:13 Η avtwvia έγραψε: #33 08-04-10 11:13 Mακαρι να μπορουσα να τα φιλοξενησω οικογενειακως.. αλλα μεχρι να φυγει η μανα μου δεν μπορω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:08 Η konstans έγραψε: #34 14-04-10 10:08 Πήγα εχτές και είδα τα γατάκια. Μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. Το στενάχωρο όμως είναι ότι ήταν και 2 αρσενικοί γάτοι στην αυλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #35 14-04-10 10:46 Πόσο μεγάλωσαν τα ζουζουνάκια!!!Καλότυχα να είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:06 Η avtwvia έγραψε: #36 14-04-10 15:06 H μανα μου αποχωρει την Παρασκευη για καλοκαιρι.. Μπορω να φιλοξενησω τα μωρακια.. Περιμενω απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η konstans έγραψε: #37 14-04-10 15:10 Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:16 Η avtwvia έγραψε: #38 14-04-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Click για ανάπτυξη... Nαι με τη μαμα εννοειται!! οχι σε αυλη για μεσα στο σπιτι μιλαω.. Θα εχουν ολο το σπιτι δικο τους!! Εγω θα μενω εδω μαζι τους.. Τα δικα μας με την αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:25 Η konstans έγραψε: #39 14-04-10 15:25 Δεν το πιστεύω. Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι. Σου στέλνω π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:38 Η みことftw έγραψε: #40 14-04-10 15:38 Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια. Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:57 Η aporw έγραψε: #29 08-04-10 10:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια. Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις; Click για ανάπτυξη... οικογενειακως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:59 Η konstans έγραψε: #30 08-04-10 10:59 Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:02 Η aporw έγραψε: #31 08-04-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω προβλημα να τα φιλοξενησω οικογενειακως..απλα την αλλη Παρασκευη θα ερθει η αδελφη μου (μου το ειπε εχθες) και το δωματιο που θα τα εχω θα το χρειαστω..αυτα κινδυνευουν αμεσα η μπορω να τα παρω ολα μαζι την αλλη Κυριακη πχ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:04 Η konstans έγραψε: #32 08-04-10 11:04 Αμάν αυτή η αδερφή σου. Κοίτα, σε αυλή είναι, οπότε ένα κίνδυνο α τον έχουν. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω, αν νομίζεις ότι μπορείς την άλλη Κυριακή κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι όπως τα κατάφεραν μέχρι στιγμής, θα αντέξουν λίγες ημέρες ακόμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:13 Η avtwvia έγραψε: #33 08-04-10 11:13 Mακαρι να μπορουσα να τα φιλοξενησω οικογενειακως.. αλλα μεχρι να φυγει η μανα μου δεν μπορω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:08 Η konstans έγραψε: #34 14-04-10 10:08 Πήγα εχτές και είδα τα γατάκια. Μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. Το στενάχωρο όμως είναι ότι ήταν και 2 αρσενικοί γάτοι στην αυλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #35 14-04-10 10:46 Πόσο μεγάλωσαν τα ζουζουνάκια!!!Καλότυχα να είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:06 Η avtwvia έγραψε: #36 14-04-10 15:06 H μανα μου αποχωρει την Παρασκευη για καλοκαιρι.. Μπορω να φιλοξενησω τα μωρακια.. Περιμενω απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η konstans έγραψε: #37 14-04-10 15:10 Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:16 Η avtwvia έγραψε: #38 14-04-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Click για ανάπτυξη... Nαι με τη μαμα εννοειται!! οχι σε αυλη για μεσα στο σπιτι μιλαω.. Θα εχουν ολο το σπιτι δικο τους!! Εγω θα μενω εδω μαζι τους.. Τα δικα μας με την αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:25 Η konstans έγραψε: #39 14-04-10 15:25 Δεν το πιστεύω. Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι. Σου στέλνω π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:38 Η みことftw έγραψε: #40 14-04-10 15:38 Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εχτές πήγα και τα είδα τα μικρά. Μια χαρά είναι, μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. τους καθάρισα λίγο τα ματάκια τους γιατί είχαν λίγες τσιμπλίτσες, αλλά γενικά είναι μια χαρά. Ήταν και ο παππούς που τα προσέχει, ο οποίος με κοίταζε σαν ούφο που πήγα και πήρα γάζες και ορό για να τους καθαρίσω τα ματάκια. Σιμώνη μου θες να το σκεφτείς αν μπορείς τελικά να τα φιλοξενήσεις; Click για ανάπτυξη... οικογενειακως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 10:59 Η konstans έγραψε: #30 08-04-10 10:59 Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:02 Η aporw έγραψε: #31 08-04-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω προβλημα να τα φιλοξενησω οικογενειακως..απλα την αλλη Παρασκευη θα ερθει η αδελφη μου (μου το ειπε εχθες) και το δωματιο που θα τα εχω θα το χρειαστω..αυτα κινδυνευουν αμεσα η μπορω να τα παρω ολα μαζι την αλλη Κυριακη πχ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:04 Η konstans έγραψε: #32 08-04-10 11:04 Αμάν αυτή η αδερφή σου. Κοίτα, σε αυλή είναι, οπότε ένα κίνδυνο α τον έχουν. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω, αν νομίζεις ότι μπορείς την άλλη Κυριακή κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι όπως τα κατάφεραν μέχρι στιγμής, θα αντέξουν λίγες ημέρες ακόμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:13 Η avtwvia έγραψε: #33 08-04-10 11:13 Mακαρι να μπορουσα να τα φιλοξενησω οικογενειακως.. αλλα μεχρι να φυγει η μανα μου δεν μπορω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:08 Η konstans έγραψε: #34 14-04-10 10:08 Πήγα εχτές και είδα τα γατάκια. Μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. Το στενάχωρο όμως είναι ότι ήταν και 2 αρσενικοί γάτοι στην αυλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #35 14-04-10 10:46 Πόσο μεγάλωσαν τα ζουζουνάκια!!!Καλότυχα να είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:06 Η avtwvia έγραψε: #36 14-04-10 15:06 H μανα μου αποχωρει την Παρασκευη για καλοκαιρι.. Μπορω να φιλοξενησω τα μωρακια.. Περιμενω απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η konstans έγραψε: #37 14-04-10 15:10 Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:16 Η avtwvia έγραψε: #38 14-04-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Click για ανάπτυξη... Nαι με τη μαμα εννοειται!! οχι σε αυλη για μεσα στο σπιτι μιλαω.. Θα εχουν ολο το σπιτι δικο τους!! Εγω θα μενω εδω μαζι τους.. Τα δικα μας με την αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:25 Η konstans έγραψε: #39 14-04-10 15:25 Δεν το πιστεύω. Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι. Σου στέλνω π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:38 Η みことftw έγραψε: #40 14-04-10 15:38 Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:02 Η aporw έγραψε: #31 08-04-10 11:02 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω προβλημα να τα φιλοξενησω οικογενειακως..απλα την αλλη Παρασκευη θα ερθει η αδελφη μου (μου το ειπε εχθες) και το δωματιο που θα τα εχω θα το χρειαστω..αυτα κινδυνευουν αμεσα η μπορω να τα παρω ολα μαζι την αλλη Κυριακη πχ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:04 Η konstans έγραψε: #32 08-04-10 11:04 Αμάν αυτή η αδερφή σου. Κοίτα, σε αυλή είναι, οπότε ένα κίνδυνο α τον έχουν. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω, αν νομίζεις ότι μπορείς την άλλη Κυριακή κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι όπως τα κατάφεραν μέχρι στιγμής, θα αντέξουν λίγες ημέρες ακόμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:13 Η avtwvia έγραψε: #33 08-04-10 11:13 Mακαρι να μπορουσα να τα φιλοξενησω οικογενειακως.. αλλα μεχρι να φυγει η μανα μου δεν μπορω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:08 Η konstans έγραψε: #34 14-04-10 10:08 Πήγα εχτές και είδα τα γατάκια. Μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. Το στενάχωρο όμως είναι ότι ήταν και 2 αρσενικοί γάτοι στην αυλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #35 14-04-10 10:46 Πόσο μεγάλωσαν τα ζουζουνάκια!!!Καλότυχα να είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:06 Η avtwvia έγραψε: #36 14-04-10 15:06 H μανα μου αποχωρει την Παρασκευη για καλοκαιρι.. Μπορω να φιλοξενησω τα μωρακια.. Περιμενω απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η konstans έγραψε: #37 14-04-10 15:10 Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:16 Η avtwvia έγραψε: #38 14-04-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Click για ανάπτυξη... Nαι με τη μαμα εννοειται!! οχι σε αυλη για μεσα στο σπιτι μιλαω.. Θα εχουν ολο το σπιτι δικο τους!! Εγω θα μενω εδω μαζι τους.. Τα δικα μας με την αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:25 Η konstans έγραψε: #39 14-04-10 15:25 Δεν το πιστεύω. Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι. Σου στέλνω π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:38 Η みことftw έγραψε: #40 14-04-10 15:38 Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν ξέρω βρε Σιμώνη, σκέψου το εσύ. Να ρωτήσω μήπως την γιατρό πότε μπορεί να στειρωθεί η μανούλα μήπως πάρεις μόνο τα μικρά; Click για ανάπτυξη... Δεν εχω προβλημα να τα φιλοξενησω οικογενειακως..απλα την αλλη Παρασκευη θα ερθει η αδελφη μου (μου το ειπε εχθες) και το δωματιο που θα τα εχω θα το χρειαστω..αυτα κινδυνευουν αμεσα η μπορω να τα παρω ολα μαζι την αλλη Κυριακη πχ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:04 Η konstans έγραψε: #32 08-04-10 11:04 Αμάν αυτή η αδερφή σου. Κοίτα, σε αυλή είναι, οπότε ένα κίνδυνο α τον έχουν. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω, αν νομίζεις ότι μπορείς την άλλη Κυριακή κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι όπως τα κατάφεραν μέχρι στιγμής, θα αντέξουν λίγες ημέρες ακόμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:13 Η avtwvia έγραψε: #33 08-04-10 11:13 Mακαρι να μπορουσα να τα φιλοξενησω οικογενειακως.. αλλα μεχρι να φυγει η μανα μου δεν μπορω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:08 Η konstans έγραψε: #34 14-04-10 10:08 Πήγα εχτές και είδα τα γατάκια. Μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. Το στενάχωρο όμως είναι ότι ήταν και 2 αρσενικοί γάτοι στην αυλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #35 14-04-10 10:46 Πόσο μεγάλωσαν τα ζουζουνάκια!!!Καλότυχα να είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:06 Η avtwvia έγραψε: #36 14-04-10 15:06 H μανα μου αποχωρει την Παρασκευη για καλοκαιρι.. Μπορω να φιλοξενησω τα μωρακια.. Περιμενω απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η konstans έγραψε: #37 14-04-10 15:10 Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:16 Η avtwvia έγραψε: #38 14-04-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Click για ανάπτυξη... Nαι με τη μαμα εννοειται!! οχι σε αυλη για μεσα στο σπιτι μιλαω.. Θα εχουν ολο το σπιτι δικο τους!! Εγω θα μενω εδω μαζι τους.. Τα δικα μας με την αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:25 Η konstans έγραψε: #39 14-04-10 15:25 Δεν το πιστεύω. Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι. Σου στέλνω π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:38 Η みことftw έγραψε: #40 14-04-10 15:38 Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμάν αυτή η αδερφή σου. Κοίτα, σε αυλή είναι, οπότε ένα κίνδυνο α τον έχουν. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω, αν νομίζεις ότι μπορείς την άλλη Κυριακή κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι όπως τα κατάφεραν μέχρι στιγμής, θα αντέξουν λίγες ημέρες ακόμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Απριλίου 2010 στις 11:13 Η avtwvia έγραψε: #33 08-04-10 11:13 Mακαρι να μπορουσα να τα φιλοξενησω οικογενειακως.. αλλα μεχρι να φυγει η μανα μου δεν μπορω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:08 Η konstans έγραψε: #34 14-04-10 10:08 Πήγα εχτές και είδα τα γατάκια. Μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. Το στενάχωρο όμως είναι ότι ήταν και 2 αρσενικοί γάτοι στην αυλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #35 14-04-10 10:46 Πόσο μεγάλωσαν τα ζουζουνάκια!!!Καλότυχα να είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:06 Η avtwvia έγραψε: #36 14-04-10 15:06 H μανα μου αποχωρει την Παρασκευη για καλοκαιρι.. Μπορω να φιλοξενησω τα μωρακια.. Περιμενω απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η konstans έγραψε: #37 14-04-10 15:10 Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:16 Η avtwvia έγραψε: #38 14-04-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Click για ανάπτυξη... Nαι με τη μαμα εννοειται!! οχι σε αυλη για μεσα στο σπιτι μιλαω.. Θα εχουν ολο το σπιτι δικο τους!! Εγω θα μενω εδω μαζι τους.. Τα δικα μας με την αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:25 Η konstans έγραψε: #39 14-04-10 15:25 Δεν το πιστεύω. Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι. Σου στέλνω π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:38 Η みことftw έγραψε: #40 14-04-10 15:38 Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mακαρι να μπορουσα να τα φιλοξενησω οικογενειακως.. αλλα μεχρι να φυγει η μανα μου δεν μπορω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:08 Η konstans έγραψε: #34 14-04-10 10:08 Πήγα εχτές και είδα τα γατάκια. Μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. Το στενάχωρο όμως είναι ότι ήταν και 2 αρσενικοί γάτοι στην αυλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #35 14-04-10 10:46 Πόσο μεγάλωσαν τα ζουζουνάκια!!!Καλότυχα να είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:06 Η avtwvia έγραψε: #36 14-04-10 15:06 H μανα μου αποχωρει την Παρασκευη για καλοκαιρι.. Μπορω να φιλοξενησω τα μωρακια.. Περιμενω απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η konstans έγραψε: #37 14-04-10 15:10 Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:16 Η avtwvia έγραψε: #38 14-04-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Click για ανάπτυξη... Nαι με τη μαμα εννοειται!! οχι σε αυλη για μεσα στο σπιτι μιλαω.. Θα εχουν ολο το σπιτι δικο τους!! Εγω θα μενω εδω μαζι τους.. Τα δικα μας με την αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:25 Η konstans έγραψε: #39 14-04-10 15:25 Δεν το πιστεύω. Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι. Σου στέλνω π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:38 Η みことftw έγραψε: #40 14-04-10 15:38 Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πήγα εχτές και είδα τα γατάκια. Μεγαλώνουν και ομορφαίνουν. Το στενάχωρο όμως είναι ότι ήταν και 2 αρσενικοί γάτοι στην αυλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 10:46 Η natalouko: #35 14-04-10 10:46 Πόσο μεγάλωσαν τα ζουζουνάκια!!!Καλότυχα να είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:06 Η avtwvia έγραψε: #36 14-04-10 15:06 H μανα μου αποχωρει την Παρασκευη για καλοκαιρι.. Μπορω να φιλοξενησω τα μωρακια.. Περιμενω απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η konstans έγραψε: #37 14-04-10 15:10 Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:16 Η avtwvia έγραψε: #38 14-04-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Click για ανάπτυξη... Nαι με τη μαμα εννοειται!! οχι σε αυλη για μεσα στο σπιτι μιλαω.. Θα εχουν ολο το σπιτι δικο τους!! Εγω θα μενω εδω μαζι τους.. Τα δικα μας με την αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:25 Η konstans έγραψε: #39 14-04-10 15:25 Δεν το πιστεύω. Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι. Σου στέλνω π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:38 Η みことftw έγραψε: #40 14-04-10 15:38 Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πόσο μεγάλωσαν τα ζουζουνάκια!!!Καλότυχα να είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:06 Η avtwvia έγραψε: #36 14-04-10 15:06 H μανα μου αποχωρει την Παρασκευη για καλοκαιρι.. Μπορω να φιλοξενησω τα μωρακια.. Περιμενω απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η konstans έγραψε: #37 14-04-10 15:10 Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:16 Η avtwvia έγραψε: #38 14-04-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Click για ανάπτυξη... Nαι με τη μαμα εννοειται!! οχι σε αυλη για μεσα στο σπιτι μιλαω.. Θα εχουν ολο το σπιτι δικο τους!! Εγω θα μενω εδω μαζι τους.. Τα δικα μας με την αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:25 Η konstans έγραψε: #39 14-04-10 15:25 Δεν το πιστεύω. Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι. Σου στέλνω π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:38 Η みことftw έγραψε: #40 14-04-10 15:38 Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
H μανα μου αποχωρει την Παρασκευη για καλοκαιρι.. Μπορω να φιλοξενησω τα μωρακια.. Περιμενω απαντηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:10 Η konstans έγραψε: #37 14-04-10 15:10 Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:16 Η avtwvia έγραψε: #38 14-04-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Click για ανάπτυξη... Nαι με τη μαμα εννοειται!! οχι σε αυλη για μεσα στο σπιτι μιλαω.. Θα εχουν ολο το σπιτι δικο τους!! Εγω θα μενω εδω μαζι τους.. Τα δικα μας με την αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:25 Η konstans έγραψε: #39 14-04-10 15:25 Δεν το πιστεύω. Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι. Σου στέλνω π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:38 Η みことftw έγραψε: #40 14-04-10 15:38 Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:16 Η avtwvia έγραψε: #38 14-04-10 15:16 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Click για ανάπτυξη... Nαι με τη μαμα εννοειται!! οχι σε αυλη για μεσα στο σπιτι μιλαω.. Θα εχουν ολο το σπιτι δικο τους!! Εγω θα μενω εδω μαζι τους.. Τα δικα μας με την αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:25 Η konstans έγραψε: #39 14-04-10 15:25 Δεν το πιστεύω. Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι. Σου στέλνω π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:38 Η みことftw έγραψε: #40 14-04-10 15:38 Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Αλήθεια;;;; Γιούπι Θα μπορέσεις να τα φιλοξενήσεις μαζί με την μαμά; Σε αυλή; Click για ανάπτυξη... Nαι με τη μαμα εννοειται!! οχι σε αυλη για μεσα στο σπιτι μιλαω.. Θα εχουν ολο το σπιτι δικο τους!! Εγω θα μενω εδω μαζι τους.. Τα δικα μας με την αδερφη μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:25 Η konstans έγραψε: #39 14-04-10 15:25 Δεν το πιστεύω. Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι. Σου στέλνω π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:38 Η みことftw έγραψε: #40 14-04-10 15:38 Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν το πιστεύω. Στείλε μου τη διεύθυνση σου και εεεεέρχομαι. Σου στέλνω π.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 14 Απριλίου 2010 στις 15:38 Η みことftw έγραψε: #40 14-04-10 15:38 Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτο θα ηταν καταπληκτικο Αντωνια Σαββατο πρωι θα γυρισω εγω, θες να σου τα φερω? Ή να δω πως θα συνεννοηθω με την Κωνσταντινα να τα φερουμε με αμαξι, γιατι με το μετρο και με λεωφορεια που θα βαλω μια 6 γατια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.