Δεν εχω ξαναδει τοσο μικρο γατακι να το χαιδευεις και να κανει βαρελακια, να σου γυριζει την κοιλουμπα να του την χαιδεψεις!

Οι ψυχουλες μου, ολες ειναι τελειες! Ξεχωρισαμε δυο, τον κυριο μαγκα που στηνεται σαν το μοντελο για φωτο, που ειναι ο πρωτος εξερευνητης και ιδιαιτερα αφοβος (πρωτος ξεμυτισε απο την γατοφορο και γυρισε ολο το δωματιο, καθεται δε και σε κοιταει στα ματια οτι και να κανεις!

) και την κυρια Μαλαγανω της φωτογραφιας, που την ειχα στη ποδια μου, μια σταλια γατι, και μου εκανε βαρελακια και γυρνουσε ΝΑ μια κοιλουμπα και μου εκανε τρομερο ψυχολογικο πολεμο γιατι ΤΗΝ ΘΕΛΩ!!

Η δε μαμα, με το που μπηκε στο δωματιο, σαν στο σπιτι της, ηηηηρεμη, χουρχουριστη, οπως την πιαναμε και την αφηναμε ετσι καθοταν. Ενα υπεροχο πλασμα, μια υπεροχη μανουλα (και λιγο τσουλι, ποτε διαολο ξαναμεινε εγκυος και εχει κανει και κοιλουμπα απορουσαμε ολες)
Γνωρισαμε και την γλυκυτατη πολυγατη Αντωνια με την τρομερη αδερφη της, την Μαρια

Να'στε καλα!! (δεν θα πω τιποτα για τον Χαρη που ειναι παιδαρος, δεν ειναι του παροντος)