5 ημερών μωρουλίνια!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Eγω το Σαββατο θα παω στην εκθεση το πρωι οπου θα μου παρει ολη τη μερα.. αν θελετε να μου τα φερετε το πρωι οκ..:) Αλλιως και Παρασκευη βραδακι δεν εχω προβλημα.. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οπότε ή Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο πρωί σε βολεύει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν στα φέρναμε το Σάββατο ή την Κυριακή στην έκθεση την ώρα που κλείνει θα σε βόλευε Αντωνία;:hmm:

Θα σας πω σιγουρα αυριο να ειμαι και σιγουρη οτι θα φυγει η μανα..;)Να κλεισει εισιτηριο και μου τα φερνετε :D
Αν φυγει Παρασκευη μεσημερακι μου τα φερνετε και το απογευμα..:)

Αν στα φέρναμε το Σάββατο ή την Κυριακή στην έκθεση την ώρα που κλείνει θα σε βόλευε Αντωνία;:hmm:
Κοιτα επειδη θα εχω τις 2 τις δικες μου και δεν φημιζομαι για τα βαρη που σηκωνω αν εχω βοηθεια θα σου πω να μου τα φερεις τοτε..:clapup:Το Σαββατο καλυτερα την ωρα που κλεινει η εκθεση..;)Οτι θελετε..

Οκ λοιπόν, αναμένουμε:popcorn::popcorn::popcorn:

Koριτσακια εχει μπει αγγελια για τη μαμα και τα μωρουλια;:hmm:Υπαρχει καποιος ενδιαφερομενος;
Να ξερω αν ειναι να τα προωθησω καταλληλα..:P:D

Oυσιαστικα αυτη εδω ειναι η αγγελια τους :hmm: Τωρα που μεγαλωσαν, και ειναι πιο ευκολο να πουμε το φυλο τους, θα τα βγαλω μεμονωμενες φωτογραφιες και θα τους ανοιξω μια καινουρια αγγελια μαλλον. Υπαρχει μια κοπελα που ενδιαφερεται.

Ενταξει οταν τα παρω θα τα προωθησω.. και τη μαμα μαζι..;)
θα τα δωσω μην ανησυχεις!!:D

Καλημέρα!
Τελικά θα μπορέσεις Αντωνία μου να στα φέρουμε στο κλείσιμο της έκθεσης;:)

αχουυυυυυυυυυυυυυ!! ειναι ΤΕΛΕΙΑ!:)

Eχτές σύσσωμη η οικογένεια πήγε στο σπίτι της Αντωνίας:clapup::clapup::clapup:.
Η μανούλα είναι τοοοόσο καλή, ούτε που φοβήθηκε η ψυχούλα μου. Έχουμε μια υποψία ότι είναι πάλι έγκυος:(, θα την πάει η Αντωνία να την στειρώσει να ησυχάσει.
Τα μωρά είναι τελικά 2 θηλυκά και 3 αρσενικά. Είναι τόσο καλά, τόσο αγαπησιάρικα, τι να πω.
Ορίστε και λίγες φωτό:D
100_0676.jpg

100_0677.jpg

100_0683.jpg

Αυτός ο κύριος είναι μοντέλο κανονικό. Μια ώρα στηνόταν για φωτογραφία:P.
100_0681.jpg

100_0686.jpg

Και η αγαπημένη μου(και των υπόλοιπων κοριτσιών:P)
100_0682.jpg

100_0687.jpg

Είναι ένα πλάσμα φοβερό, την είχε η Αφροδίτη αγκαλιά και της χουρχούριζε και της έκανε πατουσάκια:inlove::inlove::inlove::inlove:.

Αντωνία μου για άλλη μια φορά ευχαριστούμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ:-*:-*:-*

Koριτσακια μου τα μικρα κοιμηθηκαν ολα μαζι με τη μανουλα στο κρεβατακι τους!! :inlove::inlove:
Τα εβγαλα φωτο το πρωι και αργησα να ερθω στη δουλεια..:redface:
Θα της βαλω το μεσημερι γιατι δεν εχω μαζι το καλωδιο!! Και μη μου λετε ευχαριστω ειναι το λιγοτερο που κανω..:)

Και η αγαπημένη μου(και των υπόλοιπων κοριτσιών:P)
100_0682.jpg

100_0687.jpg

Είναι ένα πλάσμα φοβερό, την είχε η Αφροδίτη αγκαλιά και της χουρχούριζε και της έκανε πατουσάκια:inlove::inlove::inlove::inlove:.

Αντωνία μου για άλλη μια φορά ευχαριστούμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ:-*:-*:-*

Δεν εχω ξαναδει τοσο μικρο γατακι να το χαιδευεις και να κανει βαρελακια, να σου γυριζει την κοιλουμπα να του την χαιδεψεις! :inlove::inlove::inlove::inlove::baby:

Οι ψυχουλες μου, ολες ειναι τελειες! Ξεχωρισαμε δυο, τον κυριο μαγκα που στηνεται σαν το μοντελο για φωτο, που ειναι ο πρωτος εξερευνητης και ιδιαιτερα αφοβος (πρωτος ξεμυτισε απο την γατοφορο και γυρισε ολο το δωματιο, καθεται δε και σε κοιταει στα ματια οτι και να κανεις! :inlove: ) και την κυρια Μαλαγανω της φωτογραφιας, που την ειχα στη ποδια μου, μια σταλια γατι, και μου εκανε βαρελακια και γυρνουσε ΝΑ μια κοιλουμπα και μου εκανε τρομερο ψυχολογικο πολεμο γιατι ΤΗΝ ΘΕΛΩ!!:cry_x::cry_x:
Η δε μαμα, με το που μπηκε στο δωματιο, σαν στο σπιτι της, ηηηηρεμη, χουρχουριστη, οπως την πιαναμε και την αφηναμε ετσι καθοταν. Ενα υπεροχο πλασμα, μια υπεροχη μανουλα (και λιγο τσουλι, ποτε διαολο ξαναμεινε εγκυος και εχει κανει και κοιλουμπα απορουσαμε ολες)

Γνωρισαμε και την γλυκυτατη πολυγατη Αντωνια με την τρομερη αδερφη της, την Μαρια :clapup: Να'στε καλα!! (δεν θα πω τιποτα για τον Χαρη που ειναι παιδαρος, δεν ειναι του παροντος)

Και η μικρη Ινδη σημερα εφαγε ξηρη τροφη!!:clapup::clapup:
Ξεχασα να σας το πω..:redface:

Τι όμορφα που είναι όλα τους!!!:P:P:P:D:D:D Μου φαίνεται θα σας έρθω για επίσκεψη Αντωνία μου....:whistle::whistle::P:P:redface::redface:

Ποτε να σε περιμενουμε Ναταλακι;;:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back