5 ημερών μωρουλίνια!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν την ρωτησα ουτε που μενει.. Με το που μου ειπε αυτο μου γυρισε το ματι..Τη ρωτησα τι τα κανει τα μωρα και μου ειπε τα δινει σε φιλους της λεω το θεωρεις τοσο ευκολο; και μου λεει βεβαια.. ε μετα απο αυτο της το εκλεισα..:mad:Και εσενα αρσενικο ηθελε ε;

ναι και μενα αρσενικο:/:οσο για το χρωμα σκεφτομαι ωρες ωρες οτι αν αυτα τα γατακια ηταν ρατσας οτι χρωμα και να ηταν θα ειχαν ζητηση:/:

αντωνια καλη τυχη να εχουν τα μωρα μας:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λατρευω τονυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πωπω με στεναχωρησατε τωρα.Σκεφτομαι τι εχω να τραβηξω με τις υιοθεσιες των μωρων.Και εμενα κατι τετοια μου χαλανε ολη τη μερα και εχω νευρα ολη τη μερα.Να φανταστειτε οτι ενω στην αγγελεια του Ποκοπικου ειχα γραψει αυστηρη προυποθεση να ζει μεσα στο σπιτι και να στειρωθει,με παιρνανε τηλεφωνο ατομα που τον θελανε για εξω!Και μου γυριζε το ματι!Αφου γραφω προυποθεση κυρια μου,τι με παιρνεις τηλεφωνο!:mad: Και με ειχαν παρει και κατι φοιτητριουλες που θελαν Barbie κι οχι γατι,και τον θελανε κι αυτες για εξω!:mad::mad::mad::mad:
Ουφ!Συγχιστηκα!

Πωπω με στεναχωρησατε τωρα.Σκεφτομαι τι εχω να τραβηξω με τις υιοθεσιες των μωρων.Και εμενα κατι τετοια μου χαλανε ολη τη μερα και εχω νευρα ολη τη μερα.Να φανταστειτε οτι ενω στην αγγελεια του Ποκοπικου ειχα γραψει αυστηρη προυποθεση να ζει μεσα στο σπιτι και να στειρωθει,με παιρνανε τηλεφωνο ατομα που τον θελανε για εξω!Και μου γυριζε το ματι!Αφου γραφω προυποθεση κυρια μου,τι με παιρνεις τηλεφωνο!:mad: Και με ειχαν παρει και κατι φοιτητριουλες που θελαν Barbie κι οχι γατι,και τον θελανε κι αυτες για εξω!:mad::mad::mad::mad:
Ουφ!Συγχιστηκα!

και που εισαι ακομα κουνελα:/:

off topic-στειλε μου με πμ το μσν σου να σε ρωτησω καποια πραγματα ελενα:redface:

Άντε μωρέ, καλή τύχη να έχει ο Τέλης ο τέλειος:clapup::clapup::clapup:.
Άντε να παίρνουν σειρά και τα επόμενα:D

Πολύ χάρηκα Αντωνία με την υιοθεσία του Τέλη:) Και περισσότερο ότι η νέα μαμά είναι σωστός άνθρωπος. Είχε και άλλη γατούλα ή θα είναι μόνος του στο καινούργιο του σπίτι ?
Μακάρι και τα υπόλοιπα να βρουν κατάλληλους γονείς σύντομα.

Ηταν να υιοθετηθει πρωτος! Μιλησαμε ηδη με την κοπελα πηγε εφαγε, εκανε τα απαραιτητα στην αμμο και τις εκανε κοιλιτσες!!
Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι μετα την πρωτη ατυχια τελικα ηταν τυχερος!!:D
H μαμα ειχε μια γατουλα η οποια της πεθανε 6 μηνων μετα 6 μερες απο τη στειρωση:/: της εμφανισε πυρετο ο οποιος δεν επεφτε μεχρι που η γατουλα κατεληξε..:( Στην αρχη ηθελε τον Τονυ επειδη της εμοιαζε γιατι ηταν ασπρη αλλα μετα κατεληξε στον Τελη.. Βεβαια της πηρε πολυ να αποφασισει τα ηθελε ολα!!:P
Αδερφακι δεν θα εχει για αρχη θα ειναι μονος να μονοπωλει την αγαπη της μαμας.:)

Tι κάνει η όμορφη οικογένεια;:D

Tα παιδακια μου ειναι καλα!! Σταματησαν να θηλαζουν τελειως!!:clapup::clapup:
Η μανουλα η ομορφη!!
100_3305.jpg

Ο Τονι το γατονι(το εχω ερωτευθει σφοδρα αυτο το γατι!!:whistle::whistle:)
100_3289.jpg

100_3292.jpg

Η Τονια το ησυχο κοριτσακι μας, που τρελαινεται με το κρεμαστο ποντικι!!:redface:
100_3281.jpg

Ο Τιμυ το γατι μοντελο!!;) μεχρι και στον υπνο του ποζαρει
100_3282.jpg

και η Τινα το πιο ιδιαιτερο γατακι απο τα 4 που απεμειναν:)
100_3285.jpg

και μια με τα 4 μωρα μαζι!!:D(δειτε και εδω την ποζα του Τιμυ..:worry:)
100_3277.jpg

πω πω εγιναν φανταστικα!!!!!:clapup::clapup::clapup:

Πω πω μου τρέχουν τα σάλια:clapup::clapup:.
Από εβδομάδα θα κανονίσω να σου έρθουμε.
Όλα πήραν τις ματάρες της μαμάς τους ε;:inlove:

Μεγάλωσαν τα μωράκια και γίνανε όμορφα γατοπαιδάκια!!!:P:P:D:D
Ο Τόνυ ΜΟΥ είναι τόσο όμορφος!!!:inlove::inlove::inlove:

O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!!:inlove::inlove::inlove:
Και η μανα μου τον ερωτευτηκε..;)

O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!!:inlove::inlove::inlove:
Και η μανα μου τον ερωτευτηκε..;)
Μήπως τον βλέπω να μένει σε εσάς????:whistle::whistle::whistle:

Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!!:worry::worry:

Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο:P

Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο:P

Συμφωνω, ασπρομαυρο δεν εχετε :rolleyes::rolleyes:

Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ?

Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. :clapup::clapup:Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα..:worry::(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back