Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 3 Μαΐου 2010 στις 21:40 Η Hlianna έγραψε: #121 03-05-10 21:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δεν την ρωτησα ουτε που μενει.. Με το που μου ειπε αυτο μου γυρισε το ματι..Τη ρωτησα τι τα κανει τα μωρα και μου ειπε τα δινει σε φιλους της λεω το θεωρεις τοσο ευκολο; και μου λεει βεβαια.. ε μετα απο αυτο της το εκλεισα..Και εσενα αρσενικο ηθελε ε; Click για ανάπτυξη... ναι και μενα αρσενικοοσο για το χρωμα σκεφτομαι ωρες ωρες οτι αν αυτα τα γατακια ηταν ρατσας οτι χρωμα και να ηταν θα ειχαν ζητηση αντωνια καλη τυχη να εχουν τα μωρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 3 Μαΐου 2010 στις 21:43 Η Freya έγραψε: #122 03-05-10 21:43 λατρευω τονυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Μαΐου 2010 στις 21:50 Η kounelaki: #123 03-05-10 21:50 Πωπω με στεναχωρησατε τωρα.Σκεφτομαι τι εχω να τραβηξω με τις υιοθεσιες των μωρων.Και εμενα κατι τετοια μου χαλανε ολη τη μερα και εχω νευρα ολη τη μερα.Να φανταστειτε οτι ενω στην αγγελεια του Ποκοπικου ειχα γραψει αυστηρη προυποθεση να ζει μεσα στο σπιτι και να στειρωθει,με παιρνανε τηλεφωνο ατομα που τον θελανε για εξω!Και μου γυριζε το ματι!Αφου γραφω προυποθεση κυρια μου,τι με παιρνεις τηλεφωνο! Και με ειχαν παρει και κατι φοιτητριουλες που θελαν Barbie κι οχι γατι,και τον θελανε κι αυτες για εξω! Ουφ!Συγχιστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 3 Μαΐου 2010 στις 21:59 Η Hlianna έγραψε: #124 03-05-10 21:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πωπω με στεναχωρησατε τωρα.Σκεφτομαι τι εχω να τραβηξω με τις υιοθεσιες των μωρων.Και εμενα κατι τετοια μου χαλανε ολη τη μερα και εχω νευρα ολη τη μερα.Να φανταστειτε οτι ενω στην αγγελεια του Ποκοπικου ειχα γραψει αυστηρη προυποθεση να ζει μεσα στο σπιτι και να στειρωθει,με παιρνανε τηλεφωνο ατομα που τον θελανε για εξω!Και μου γυριζε το ματι!Αφου γραφω προυποθεση κυρια μου,τι με παιρνεις τηλεφωνο! Και με ειχαν παρει και κατι φοιτητριουλες που θελαν Barbie κι οχι γατι,και τον θελανε κι αυτες για εξω! Ουφ!Συγχιστηκα! Click για ανάπτυξη... και που εισαι ακομα κουνελα off topic-στειλε μου με πμ το μσν σου να σε ρωτησω καποια πραγματα ελενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 4 Μαΐου 2010 στις 09:07 Η konstans έγραψε: #125 04-05-10 09:07 Άντε μωρέ, καλή τύχη να έχει ο Τέλης ο τέλειος. Άντε να παίρνουν σειρά και τα επόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Μαΐου 2010 στις 09:21 Η Voula έγραψε: #126 04-05-10 09:21 Πολύ χάρηκα Αντωνία με την υιοθεσία του Τέλη Και περισσότερο ότι η νέα μαμά είναι σωστός άνθρωπος. Είχε και άλλη γατούλα ή θα είναι μόνος του στο καινούργιο του σπίτι ? Μακάρι και τα υπόλοιπα να βρουν κατάλληλους γονείς σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Μαΐου 2010 στις 09:25 Η avtwvia έγραψε: #127 04-05-10 09:25 Ηταν να υιοθετηθει πρωτος! Μιλησαμε ηδη με την κοπελα πηγε εφαγε, εκανε τα απαραιτητα στην αμμο και τις εκανε κοιλιτσες!! Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι μετα την πρωτη ατυχια τελικα ηταν τυχερος!! H μαμα ειχε μια γατουλα η οποια της πεθανε 6 μηνων μετα 6 μερες απο τη στειρωση της εμφανισε πυρετο ο οποιος δεν επεφτε μεχρι που η γατουλα κατεληξε.. Στην αρχη ηθελε τον Τονυ επειδη της εμοιαζε γιατι ηταν ασπρη αλλα μετα κατεληξε στον Τελη.. Βεβαια της πηρε πολυ να αποφασισει τα ηθελε ολα!! Αδερφακι δεν θα εχει για αρχη θα ειναι μονος να μονοπωλει την αγαπη της μαμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 13:37 Η konstans έγραψε: #128 05-05-10 13:37 Tι κάνει η όμορφη οικογένεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #129 05-05-10 23:19 Tα παιδακια μου ειναι καλα!! Σταματησαν να θηλαζουν τελειως!! Η μανουλα η ομορφη!! Ο Τονι το γατονι(το εχω ερωτευθει σφοδρα αυτο το γατι!!) Η Τονια το ησυχο κοριτσακι μας, που τρελαινεται με το κρεμαστο ποντικι!! Ο Τιμυ το γατι μοντελο!! μεχρι και στον υπνο του ποζαρει και η Τινα το πιο ιδιαιτερο γατακι απο τα 4 που απεμειναν και μια με τα 4 μωρα μαζι!!(δειτε και εδω την ποζα του Τιμυ..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 23:29 Η evelynkar: #130 05-05-10 23:29 πω πω εγιναν φανταστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 08:49 Η konstans έγραψε: #131 06-05-10 08:49 Πω πω μου τρέχουν τα σάλια. Από εβδομάδα θα κανονίσω να σου έρθουμε. Όλα πήραν τις ματάρες της μαμάς τους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:16 Η natalouko: #132 06-05-10 12:16 Μεγάλωσαν τα μωράκια και γίνανε όμορφα γατοπαιδάκια!!! Ο Τόνυ ΜΟΥ είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:20 Η avtwvia έγραψε: #133 06-05-10 12:20 O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:30 Η natalouko: #134 06-05-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Click για ανάπτυξη... Μήπως τον βλέπω να μένει σε εσάς???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:41 Η avtwvia έγραψε: #135 06-05-10 12:41 Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:43 Η natalouko: #136 06-05-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:45 Η konstans έγραψε: #137 06-05-10 12:45 Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 13:57 Η みことftw έγραψε: #138 06-05-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, ασπρομαυρο δεν εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 14:14 Η Voula έγραψε: #139 06-05-10 14:14 Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 7 Μαΐου 2010 στις 09:32 Η avtwvia έγραψε: #140 07-05-10 09:32 Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δεν την ρωτησα ουτε που μενει.. Με το που μου ειπε αυτο μου γυρισε το ματι..Τη ρωτησα τι τα κανει τα μωρα και μου ειπε τα δινει σε φιλους της λεω το θεωρεις τοσο ευκολο; και μου λεει βεβαια.. ε μετα απο αυτο της το εκλεισα..Και εσενα αρσενικο ηθελε ε; Click για ανάπτυξη... ναι και μενα αρσενικοοσο για το χρωμα σκεφτομαι ωρες ωρες οτι αν αυτα τα γατακια ηταν ρατσας οτι χρωμα και να ηταν θα ειχαν ζητηση αντωνια καλη τυχη να εχουν τα μωρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 3 Μαΐου 2010 στις 21:43 Η Freya έγραψε: #122 03-05-10 21:43 λατρευω τονυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Μαΐου 2010 στις 21:50 Η kounelaki: #123 03-05-10 21:50 Πωπω με στεναχωρησατε τωρα.Σκεφτομαι τι εχω να τραβηξω με τις υιοθεσιες των μωρων.Και εμενα κατι τετοια μου χαλανε ολη τη μερα και εχω νευρα ολη τη μερα.Να φανταστειτε οτι ενω στην αγγελεια του Ποκοπικου ειχα γραψει αυστηρη προυποθεση να ζει μεσα στο σπιτι και να στειρωθει,με παιρνανε τηλεφωνο ατομα που τον θελανε για εξω!Και μου γυριζε το ματι!Αφου γραφω προυποθεση κυρια μου,τι με παιρνεις τηλεφωνο! Και με ειχαν παρει και κατι φοιτητριουλες που θελαν Barbie κι οχι γατι,και τον θελανε κι αυτες για εξω! Ουφ!Συγχιστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 3 Μαΐου 2010 στις 21:59 Η Hlianna έγραψε: #124 03-05-10 21:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πωπω με στεναχωρησατε τωρα.Σκεφτομαι τι εχω να τραβηξω με τις υιοθεσιες των μωρων.Και εμενα κατι τετοια μου χαλανε ολη τη μερα και εχω νευρα ολη τη μερα.Να φανταστειτε οτι ενω στην αγγελεια του Ποκοπικου ειχα γραψει αυστηρη προυποθεση να ζει μεσα στο σπιτι και να στειρωθει,με παιρνανε τηλεφωνο ατομα που τον θελανε για εξω!Και μου γυριζε το ματι!Αφου γραφω προυποθεση κυρια μου,τι με παιρνεις τηλεφωνο! Και με ειχαν παρει και κατι φοιτητριουλες που θελαν Barbie κι οχι γατι,και τον θελανε κι αυτες για εξω! Ουφ!Συγχιστηκα! Click για ανάπτυξη... και που εισαι ακομα κουνελα off topic-στειλε μου με πμ το μσν σου να σε ρωτησω καποια πραγματα ελενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 4 Μαΐου 2010 στις 09:07 Η konstans έγραψε: #125 04-05-10 09:07 Άντε μωρέ, καλή τύχη να έχει ο Τέλης ο τέλειος. Άντε να παίρνουν σειρά και τα επόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Μαΐου 2010 στις 09:21 Η Voula έγραψε: #126 04-05-10 09:21 Πολύ χάρηκα Αντωνία με την υιοθεσία του Τέλη Και περισσότερο ότι η νέα μαμά είναι σωστός άνθρωπος. Είχε και άλλη γατούλα ή θα είναι μόνος του στο καινούργιο του σπίτι ? Μακάρι και τα υπόλοιπα να βρουν κατάλληλους γονείς σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Μαΐου 2010 στις 09:25 Η avtwvia έγραψε: #127 04-05-10 09:25 Ηταν να υιοθετηθει πρωτος! Μιλησαμε ηδη με την κοπελα πηγε εφαγε, εκανε τα απαραιτητα στην αμμο και τις εκανε κοιλιτσες!! Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι μετα την πρωτη ατυχια τελικα ηταν τυχερος!! H μαμα ειχε μια γατουλα η οποια της πεθανε 6 μηνων μετα 6 μερες απο τη στειρωση της εμφανισε πυρετο ο οποιος δεν επεφτε μεχρι που η γατουλα κατεληξε.. Στην αρχη ηθελε τον Τονυ επειδη της εμοιαζε γιατι ηταν ασπρη αλλα μετα κατεληξε στον Τελη.. Βεβαια της πηρε πολυ να αποφασισει τα ηθελε ολα!! Αδερφακι δεν θα εχει για αρχη θα ειναι μονος να μονοπωλει την αγαπη της μαμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 13:37 Η konstans έγραψε: #128 05-05-10 13:37 Tι κάνει η όμορφη οικογένεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #129 05-05-10 23:19 Tα παιδακια μου ειναι καλα!! Σταματησαν να θηλαζουν τελειως!! Η μανουλα η ομορφη!! Ο Τονι το γατονι(το εχω ερωτευθει σφοδρα αυτο το γατι!!) Η Τονια το ησυχο κοριτσακι μας, που τρελαινεται με το κρεμαστο ποντικι!! Ο Τιμυ το γατι μοντελο!! μεχρι και στον υπνο του ποζαρει και η Τινα το πιο ιδιαιτερο γατακι απο τα 4 που απεμειναν και μια με τα 4 μωρα μαζι!!(δειτε και εδω την ποζα του Τιμυ..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 23:29 Η evelynkar: #130 05-05-10 23:29 πω πω εγιναν φανταστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 08:49 Η konstans έγραψε: #131 06-05-10 08:49 Πω πω μου τρέχουν τα σάλια. Από εβδομάδα θα κανονίσω να σου έρθουμε. Όλα πήραν τις ματάρες της μαμάς τους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:16 Η natalouko: #132 06-05-10 12:16 Μεγάλωσαν τα μωράκια και γίνανε όμορφα γατοπαιδάκια!!! Ο Τόνυ ΜΟΥ είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:20 Η avtwvia έγραψε: #133 06-05-10 12:20 O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:30 Η natalouko: #134 06-05-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Click για ανάπτυξη... Μήπως τον βλέπω να μένει σε εσάς???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:41 Η avtwvia έγραψε: #135 06-05-10 12:41 Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:43 Η natalouko: #136 06-05-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:45 Η konstans έγραψε: #137 06-05-10 12:45 Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 13:57 Η みことftw έγραψε: #138 06-05-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, ασπρομαυρο δεν εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 14:14 Η Voula έγραψε: #139 06-05-10 14:14 Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 7 Μαΐου 2010 στις 09:32 Η avtwvia έγραψε: #140 07-05-10 09:32 Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λατρευω τονυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Μαΐου 2010 στις 21:50 Η kounelaki: #123 03-05-10 21:50 Πωπω με στεναχωρησατε τωρα.Σκεφτομαι τι εχω να τραβηξω με τις υιοθεσιες των μωρων.Και εμενα κατι τετοια μου χαλανε ολη τη μερα και εχω νευρα ολη τη μερα.Να φανταστειτε οτι ενω στην αγγελεια του Ποκοπικου ειχα γραψει αυστηρη προυποθεση να ζει μεσα στο σπιτι και να στειρωθει,με παιρνανε τηλεφωνο ατομα που τον θελανε για εξω!Και μου γυριζε το ματι!Αφου γραφω προυποθεση κυρια μου,τι με παιρνεις τηλεφωνο! Και με ειχαν παρει και κατι φοιτητριουλες που θελαν Barbie κι οχι γατι,και τον θελανε κι αυτες για εξω! Ουφ!Συγχιστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 3 Μαΐου 2010 στις 21:59 Η Hlianna έγραψε: #124 03-05-10 21:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πωπω με στεναχωρησατε τωρα.Σκεφτομαι τι εχω να τραβηξω με τις υιοθεσιες των μωρων.Και εμενα κατι τετοια μου χαλανε ολη τη μερα και εχω νευρα ολη τη μερα.Να φανταστειτε οτι ενω στην αγγελεια του Ποκοπικου ειχα γραψει αυστηρη προυποθεση να ζει μεσα στο σπιτι και να στειρωθει,με παιρνανε τηλεφωνο ατομα που τον θελανε για εξω!Και μου γυριζε το ματι!Αφου γραφω προυποθεση κυρια μου,τι με παιρνεις τηλεφωνο! Και με ειχαν παρει και κατι φοιτητριουλες που θελαν Barbie κι οχι γατι,και τον θελανε κι αυτες για εξω! Ουφ!Συγχιστηκα! Click για ανάπτυξη... και που εισαι ακομα κουνελα off topic-στειλε μου με πμ το μσν σου να σε ρωτησω καποια πραγματα ελενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 4 Μαΐου 2010 στις 09:07 Η konstans έγραψε: #125 04-05-10 09:07 Άντε μωρέ, καλή τύχη να έχει ο Τέλης ο τέλειος. Άντε να παίρνουν σειρά και τα επόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Μαΐου 2010 στις 09:21 Η Voula έγραψε: #126 04-05-10 09:21 Πολύ χάρηκα Αντωνία με την υιοθεσία του Τέλη Και περισσότερο ότι η νέα μαμά είναι σωστός άνθρωπος. Είχε και άλλη γατούλα ή θα είναι μόνος του στο καινούργιο του σπίτι ? Μακάρι και τα υπόλοιπα να βρουν κατάλληλους γονείς σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Μαΐου 2010 στις 09:25 Η avtwvia έγραψε: #127 04-05-10 09:25 Ηταν να υιοθετηθει πρωτος! Μιλησαμε ηδη με την κοπελα πηγε εφαγε, εκανε τα απαραιτητα στην αμμο και τις εκανε κοιλιτσες!! Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι μετα την πρωτη ατυχια τελικα ηταν τυχερος!! H μαμα ειχε μια γατουλα η οποια της πεθανε 6 μηνων μετα 6 μερες απο τη στειρωση της εμφανισε πυρετο ο οποιος δεν επεφτε μεχρι που η γατουλα κατεληξε.. Στην αρχη ηθελε τον Τονυ επειδη της εμοιαζε γιατι ηταν ασπρη αλλα μετα κατεληξε στον Τελη.. Βεβαια της πηρε πολυ να αποφασισει τα ηθελε ολα!! Αδερφακι δεν θα εχει για αρχη θα ειναι μονος να μονοπωλει την αγαπη της μαμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 13:37 Η konstans έγραψε: #128 05-05-10 13:37 Tι κάνει η όμορφη οικογένεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #129 05-05-10 23:19 Tα παιδακια μου ειναι καλα!! Σταματησαν να θηλαζουν τελειως!! Η μανουλα η ομορφη!! Ο Τονι το γατονι(το εχω ερωτευθει σφοδρα αυτο το γατι!!) Η Τονια το ησυχο κοριτσακι μας, που τρελαινεται με το κρεμαστο ποντικι!! Ο Τιμυ το γατι μοντελο!! μεχρι και στον υπνο του ποζαρει και η Τινα το πιο ιδιαιτερο γατακι απο τα 4 που απεμειναν και μια με τα 4 μωρα μαζι!!(δειτε και εδω την ποζα του Τιμυ..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 23:29 Η evelynkar: #130 05-05-10 23:29 πω πω εγιναν φανταστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 08:49 Η konstans έγραψε: #131 06-05-10 08:49 Πω πω μου τρέχουν τα σάλια. Από εβδομάδα θα κανονίσω να σου έρθουμε. Όλα πήραν τις ματάρες της μαμάς τους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:16 Η natalouko: #132 06-05-10 12:16 Μεγάλωσαν τα μωράκια και γίνανε όμορφα γατοπαιδάκια!!! Ο Τόνυ ΜΟΥ είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:20 Η avtwvia έγραψε: #133 06-05-10 12:20 O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:30 Η natalouko: #134 06-05-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Click για ανάπτυξη... Μήπως τον βλέπω να μένει σε εσάς???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:41 Η avtwvia έγραψε: #135 06-05-10 12:41 Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:43 Η natalouko: #136 06-05-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:45 Η konstans έγραψε: #137 06-05-10 12:45 Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 13:57 Η みことftw έγραψε: #138 06-05-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, ασπρομαυρο δεν εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 14:14 Η Voula έγραψε: #139 06-05-10 14:14 Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 7 Μαΐου 2010 στις 09:32 Η avtwvia έγραψε: #140 07-05-10 09:32 Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πωπω με στεναχωρησατε τωρα.Σκεφτομαι τι εχω να τραβηξω με τις υιοθεσιες των μωρων.Και εμενα κατι τετοια μου χαλανε ολη τη μερα και εχω νευρα ολη τη μερα.Να φανταστειτε οτι ενω στην αγγελεια του Ποκοπικου ειχα γραψει αυστηρη προυποθεση να ζει μεσα στο σπιτι και να στειρωθει,με παιρνανε τηλεφωνο ατομα που τον θελανε για εξω!Και μου γυριζε το ματι!Αφου γραφω προυποθεση κυρια μου,τι με παιρνεις τηλεφωνο! Και με ειχαν παρει και κατι φοιτητριουλες που θελαν Barbie κι οχι γατι,και τον θελανε κι αυτες για εξω! Ουφ!Συγχιστηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 3 Μαΐου 2010 στις 21:59 Η Hlianna έγραψε: #124 03-05-10 21:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πωπω με στεναχωρησατε τωρα.Σκεφτομαι τι εχω να τραβηξω με τις υιοθεσιες των μωρων.Και εμενα κατι τετοια μου χαλανε ολη τη μερα και εχω νευρα ολη τη μερα.Να φανταστειτε οτι ενω στην αγγελεια του Ποκοπικου ειχα γραψει αυστηρη προυποθεση να ζει μεσα στο σπιτι και να στειρωθει,με παιρνανε τηλεφωνο ατομα που τον θελανε για εξω!Και μου γυριζε το ματι!Αφου γραφω προυποθεση κυρια μου,τι με παιρνεις τηλεφωνο! Και με ειχαν παρει και κατι φοιτητριουλες που θελαν Barbie κι οχι γατι,και τον θελανε κι αυτες για εξω! Ουφ!Συγχιστηκα! Click για ανάπτυξη... και που εισαι ακομα κουνελα off topic-στειλε μου με πμ το μσν σου να σε ρωτησω καποια πραγματα ελενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 4 Μαΐου 2010 στις 09:07 Η konstans έγραψε: #125 04-05-10 09:07 Άντε μωρέ, καλή τύχη να έχει ο Τέλης ο τέλειος. Άντε να παίρνουν σειρά και τα επόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Μαΐου 2010 στις 09:21 Η Voula έγραψε: #126 04-05-10 09:21 Πολύ χάρηκα Αντωνία με την υιοθεσία του Τέλη Και περισσότερο ότι η νέα μαμά είναι σωστός άνθρωπος. Είχε και άλλη γατούλα ή θα είναι μόνος του στο καινούργιο του σπίτι ? Μακάρι και τα υπόλοιπα να βρουν κατάλληλους γονείς σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Μαΐου 2010 στις 09:25 Η avtwvia έγραψε: #127 04-05-10 09:25 Ηταν να υιοθετηθει πρωτος! Μιλησαμε ηδη με την κοπελα πηγε εφαγε, εκανε τα απαραιτητα στην αμμο και τις εκανε κοιλιτσες!! Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι μετα την πρωτη ατυχια τελικα ηταν τυχερος!! H μαμα ειχε μια γατουλα η οποια της πεθανε 6 μηνων μετα 6 μερες απο τη στειρωση της εμφανισε πυρετο ο οποιος δεν επεφτε μεχρι που η γατουλα κατεληξε.. Στην αρχη ηθελε τον Τονυ επειδη της εμοιαζε γιατι ηταν ασπρη αλλα μετα κατεληξε στον Τελη.. Βεβαια της πηρε πολυ να αποφασισει τα ηθελε ολα!! Αδερφακι δεν θα εχει για αρχη θα ειναι μονος να μονοπωλει την αγαπη της μαμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 13:37 Η konstans έγραψε: #128 05-05-10 13:37 Tι κάνει η όμορφη οικογένεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #129 05-05-10 23:19 Tα παιδακια μου ειναι καλα!! Σταματησαν να θηλαζουν τελειως!! Η μανουλα η ομορφη!! Ο Τονι το γατονι(το εχω ερωτευθει σφοδρα αυτο το γατι!!) Η Τονια το ησυχο κοριτσακι μας, που τρελαινεται με το κρεμαστο ποντικι!! Ο Τιμυ το γατι μοντελο!! μεχρι και στον υπνο του ποζαρει και η Τινα το πιο ιδιαιτερο γατακι απο τα 4 που απεμειναν και μια με τα 4 μωρα μαζι!!(δειτε και εδω την ποζα του Τιμυ..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 23:29 Η evelynkar: #130 05-05-10 23:29 πω πω εγιναν φανταστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 08:49 Η konstans έγραψε: #131 06-05-10 08:49 Πω πω μου τρέχουν τα σάλια. Από εβδομάδα θα κανονίσω να σου έρθουμε. Όλα πήραν τις ματάρες της μαμάς τους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:16 Η natalouko: #132 06-05-10 12:16 Μεγάλωσαν τα μωράκια και γίνανε όμορφα γατοπαιδάκια!!! Ο Τόνυ ΜΟΥ είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:20 Η avtwvia έγραψε: #133 06-05-10 12:20 O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:30 Η natalouko: #134 06-05-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Click για ανάπτυξη... Μήπως τον βλέπω να μένει σε εσάς???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:41 Η avtwvia έγραψε: #135 06-05-10 12:41 Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:43 Η natalouko: #136 06-05-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:45 Η konstans έγραψε: #137 06-05-10 12:45 Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 13:57 Η みことftw έγραψε: #138 06-05-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, ασπρομαυρο δεν εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 14:14 Η Voula έγραψε: #139 06-05-10 14:14 Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 7 Μαΐου 2010 στις 09:32 Η avtwvia έγραψε: #140 07-05-10 09:32 Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Πωπω με στεναχωρησατε τωρα.Σκεφτομαι τι εχω να τραβηξω με τις υιοθεσιες των μωρων.Και εμενα κατι τετοια μου χαλανε ολη τη μερα και εχω νευρα ολη τη μερα.Να φανταστειτε οτι ενω στην αγγελεια του Ποκοπικου ειχα γραψει αυστηρη προυποθεση να ζει μεσα στο σπιτι και να στειρωθει,με παιρνανε τηλεφωνο ατομα που τον θελανε για εξω!Και μου γυριζε το ματι!Αφου γραφω προυποθεση κυρια μου,τι με παιρνεις τηλεφωνο! Και με ειχαν παρει και κατι φοιτητριουλες που θελαν Barbie κι οχι γατι,και τον θελανε κι αυτες για εξω! Ουφ!Συγχιστηκα! Click για ανάπτυξη... και που εισαι ακομα κουνελα off topic-στειλε μου με πμ το μσν σου να σε ρωτησω καποια πραγματα ελενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 4 Μαΐου 2010 στις 09:07 Η konstans έγραψε: #125 04-05-10 09:07 Άντε μωρέ, καλή τύχη να έχει ο Τέλης ο τέλειος. Άντε να παίρνουν σειρά και τα επόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Μαΐου 2010 στις 09:21 Η Voula έγραψε: #126 04-05-10 09:21 Πολύ χάρηκα Αντωνία με την υιοθεσία του Τέλη Και περισσότερο ότι η νέα μαμά είναι σωστός άνθρωπος. Είχε και άλλη γατούλα ή θα είναι μόνος του στο καινούργιο του σπίτι ? Μακάρι και τα υπόλοιπα να βρουν κατάλληλους γονείς σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Μαΐου 2010 στις 09:25 Η avtwvia έγραψε: #127 04-05-10 09:25 Ηταν να υιοθετηθει πρωτος! Μιλησαμε ηδη με την κοπελα πηγε εφαγε, εκανε τα απαραιτητα στην αμμο και τις εκανε κοιλιτσες!! Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι μετα την πρωτη ατυχια τελικα ηταν τυχερος!! H μαμα ειχε μια γατουλα η οποια της πεθανε 6 μηνων μετα 6 μερες απο τη στειρωση της εμφανισε πυρετο ο οποιος δεν επεφτε μεχρι που η γατουλα κατεληξε.. Στην αρχη ηθελε τον Τονυ επειδη της εμοιαζε γιατι ηταν ασπρη αλλα μετα κατεληξε στον Τελη.. Βεβαια της πηρε πολυ να αποφασισει τα ηθελε ολα!! Αδερφακι δεν θα εχει για αρχη θα ειναι μονος να μονοπωλει την αγαπη της μαμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 13:37 Η konstans έγραψε: #128 05-05-10 13:37 Tι κάνει η όμορφη οικογένεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #129 05-05-10 23:19 Tα παιδακια μου ειναι καλα!! Σταματησαν να θηλαζουν τελειως!! Η μανουλα η ομορφη!! Ο Τονι το γατονι(το εχω ερωτευθει σφοδρα αυτο το γατι!!) Η Τονια το ησυχο κοριτσακι μας, που τρελαινεται με το κρεμαστο ποντικι!! Ο Τιμυ το γατι μοντελο!! μεχρι και στον υπνο του ποζαρει και η Τινα το πιο ιδιαιτερο γατακι απο τα 4 που απεμειναν και μια με τα 4 μωρα μαζι!!(δειτε και εδω την ποζα του Τιμυ..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 23:29 Η evelynkar: #130 05-05-10 23:29 πω πω εγιναν φανταστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 08:49 Η konstans έγραψε: #131 06-05-10 08:49 Πω πω μου τρέχουν τα σάλια. Από εβδομάδα θα κανονίσω να σου έρθουμε. Όλα πήραν τις ματάρες της μαμάς τους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:16 Η natalouko: #132 06-05-10 12:16 Μεγάλωσαν τα μωράκια και γίνανε όμορφα γατοπαιδάκια!!! Ο Τόνυ ΜΟΥ είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:20 Η avtwvia έγραψε: #133 06-05-10 12:20 O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:30 Η natalouko: #134 06-05-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Click για ανάπτυξη... Μήπως τον βλέπω να μένει σε εσάς???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:41 Η avtwvia έγραψε: #135 06-05-10 12:41 Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:43 Η natalouko: #136 06-05-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:45 Η konstans έγραψε: #137 06-05-10 12:45 Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 13:57 Η みことftw έγραψε: #138 06-05-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, ασπρομαυρο δεν εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 14:14 Η Voula έγραψε: #139 06-05-10 14:14 Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 7 Μαΐου 2010 στις 09:32 Η avtwvia έγραψε: #140 07-05-10 09:32 Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε μωρέ, καλή τύχη να έχει ο Τέλης ο τέλειος. Άντε να παίρνουν σειρά και τα επόμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 4 Μαΐου 2010 στις 09:21 Η Voula έγραψε: #126 04-05-10 09:21 Πολύ χάρηκα Αντωνία με την υιοθεσία του Τέλη Και περισσότερο ότι η νέα μαμά είναι σωστός άνθρωπος. Είχε και άλλη γατούλα ή θα είναι μόνος του στο καινούργιο του σπίτι ? Μακάρι και τα υπόλοιπα να βρουν κατάλληλους γονείς σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Μαΐου 2010 στις 09:25 Η avtwvia έγραψε: #127 04-05-10 09:25 Ηταν να υιοθετηθει πρωτος! Μιλησαμε ηδη με την κοπελα πηγε εφαγε, εκανε τα απαραιτητα στην αμμο και τις εκανε κοιλιτσες!! Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι μετα την πρωτη ατυχια τελικα ηταν τυχερος!! H μαμα ειχε μια γατουλα η οποια της πεθανε 6 μηνων μετα 6 μερες απο τη στειρωση της εμφανισε πυρετο ο οποιος δεν επεφτε μεχρι που η γατουλα κατεληξε.. Στην αρχη ηθελε τον Τονυ επειδη της εμοιαζε γιατι ηταν ασπρη αλλα μετα κατεληξε στον Τελη.. Βεβαια της πηρε πολυ να αποφασισει τα ηθελε ολα!! Αδερφακι δεν θα εχει για αρχη θα ειναι μονος να μονοπωλει την αγαπη της μαμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 13:37 Η konstans έγραψε: #128 05-05-10 13:37 Tι κάνει η όμορφη οικογένεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #129 05-05-10 23:19 Tα παιδακια μου ειναι καλα!! Σταματησαν να θηλαζουν τελειως!! Η μανουλα η ομορφη!! Ο Τονι το γατονι(το εχω ερωτευθει σφοδρα αυτο το γατι!!) Η Τονια το ησυχο κοριτσακι μας, που τρελαινεται με το κρεμαστο ποντικι!! Ο Τιμυ το γατι μοντελο!! μεχρι και στον υπνο του ποζαρει και η Τινα το πιο ιδιαιτερο γατακι απο τα 4 που απεμειναν και μια με τα 4 μωρα μαζι!!(δειτε και εδω την ποζα του Τιμυ..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 23:29 Η evelynkar: #130 05-05-10 23:29 πω πω εγιναν φανταστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 08:49 Η konstans έγραψε: #131 06-05-10 08:49 Πω πω μου τρέχουν τα σάλια. Από εβδομάδα θα κανονίσω να σου έρθουμε. Όλα πήραν τις ματάρες της μαμάς τους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:16 Η natalouko: #132 06-05-10 12:16 Μεγάλωσαν τα μωράκια και γίνανε όμορφα γατοπαιδάκια!!! Ο Τόνυ ΜΟΥ είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:20 Η avtwvia έγραψε: #133 06-05-10 12:20 O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:30 Η natalouko: #134 06-05-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Click για ανάπτυξη... Μήπως τον βλέπω να μένει σε εσάς???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:41 Η avtwvia έγραψε: #135 06-05-10 12:41 Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:43 Η natalouko: #136 06-05-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:45 Η konstans έγραψε: #137 06-05-10 12:45 Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 13:57 Η みことftw έγραψε: #138 06-05-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, ασπρομαυρο δεν εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 14:14 Η Voula έγραψε: #139 06-05-10 14:14 Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 7 Μαΐου 2010 στις 09:32 Η avtwvia έγραψε: #140 07-05-10 09:32 Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ χάρηκα Αντωνία με την υιοθεσία του Τέλη Και περισσότερο ότι η νέα μαμά είναι σωστός άνθρωπος. Είχε και άλλη γατούλα ή θα είναι μόνος του στο καινούργιο του σπίτι ? Μακάρι και τα υπόλοιπα να βρουν κατάλληλους γονείς σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Μαΐου 2010 στις 09:25 Η avtwvia έγραψε: #127 04-05-10 09:25 Ηταν να υιοθετηθει πρωτος! Μιλησαμε ηδη με την κοπελα πηγε εφαγε, εκανε τα απαραιτητα στην αμμο και τις εκανε κοιλιτσες!! Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι μετα την πρωτη ατυχια τελικα ηταν τυχερος!! H μαμα ειχε μια γατουλα η οποια της πεθανε 6 μηνων μετα 6 μερες απο τη στειρωση της εμφανισε πυρετο ο οποιος δεν επεφτε μεχρι που η γατουλα κατεληξε.. Στην αρχη ηθελε τον Τονυ επειδη της εμοιαζε γιατι ηταν ασπρη αλλα μετα κατεληξε στον Τελη.. Βεβαια της πηρε πολυ να αποφασισει τα ηθελε ολα!! Αδερφακι δεν θα εχει για αρχη θα ειναι μονος να μονοπωλει την αγαπη της μαμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 13:37 Η konstans έγραψε: #128 05-05-10 13:37 Tι κάνει η όμορφη οικογένεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #129 05-05-10 23:19 Tα παιδακια μου ειναι καλα!! Σταματησαν να θηλαζουν τελειως!! Η μανουλα η ομορφη!! Ο Τονι το γατονι(το εχω ερωτευθει σφοδρα αυτο το γατι!!) Η Τονια το ησυχο κοριτσακι μας, που τρελαινεται με το κρεμαστο ποντικι!! Ο Τιμυ το γατι μοντελο!! μεχρι και στον υπνο του ποζαρει και η Τινα το πιο ιδιαιτερο γατακι απο τα 4 που απεμειναν και μια με τα 4 μωρα μαζι!!(δειτε και εδω την ποζα του Τιμυ..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 23:29 Η evelynkar: #130 05-05-10 23:29 πω πω εγιναν φανταστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 08:49 Η konstans έγραψε: #131 06-05-10 08:49 Πω πω μου τρέχουν τα σάλια. Από εβδομάδα θα κανονίσω να σου έρθουμε. Όλα πήραν τις ματάρες της μαμάς τους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:16 Η natalouko: #132 06-05-10 12:16 Μεγάλωσαν τα μωράκια και γίνανε όμορφα γατοπαιδάκια!!! Ο Τόνυ ΜΟΥ είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:20 Η avtwvia έγραψε: #133 06-05-10 12:20 O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:30 Η natalouko: #134 06-05-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Click για ανάπτυξη... Μήπως τον βλέπω να μένει σε εσάς???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:41 Η avtwvia έγραψε: #135 06-05-10 12:41 Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:43 Η natalouko: #136 06-05-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:45 Η konstans έγραψε: #137 06-05-10 12:45 Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 13:57 Η みことftw έγραψε: #138 06-05-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, ασπρομαυρο δεν εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 14:14 Η Voula έγραψε: #139 06-05-10 14:14 Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 7 Μαΐου 2010 στις 09:32 Η avtwvia έγραψε: #140 07-05-10 09:32 Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ηταν να υιοθετηθει πρωτος! Μιλησαμε ηδη με την κοπελα πηγε εφαγε, εκανε τα απαραιτητα στην αμμο και τις εκανε κοιλιτσες!! Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι μετα την πρωτη ατυχια τελικα ηταν τυχερος!! H μαμα ειχε μια γατουλα η οποια της πεθανε 6 μηνων μετα 6 μερες απο τη στειρωση της εμφανισε πυρετο ο οποιος δεν επεφτε μεχρι που η γατουλα κατεληξε.. Στην αρχη ηθελε τον Τονυ επειδη της εμοιαζε γιατι ηταν ασπρη αλλα μετα κατεληξε στον Τελη.. Βεβαια της πηρε πολυ να αποφασισει τα ηθελε ολα!! Αδερφακι δεν θα εχει για αρχη θα ειναι μονος να μονοπωλει την αγαπη της μαμας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 13:37 Η konstans έγραψε: #128 05-05-10 13:37 Tι κάνει η όμορφη οικογένεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #129 05-05-10 23:19 Tα παιδακια μου ειναι καλα!! Σταματησαν να θηλαζουν τελειως!! Η μανουλα η ομορφη!! Ο Τονι το γατονι(το εχω ερωτευθει σφοδρα αυτο το γατι!!) Η Τονια το ησυχο κοριτσακι μας, που τρελαινεται με το κρεμαστο ποντικι!! Ο Τιμυ το γατι μοντελο!! μεχρι και στον υπνο του ποζαρει και η Τινα το πιο ιδιαιτερο γατακι απο τα 4 που απεμειναν και μια με τα 4 μωρα μαζι!!(δειτε και εδω την ποζα του Τιμυ..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 23:29 Η evelynkar: #130 05-05-10 23:29 πω πω εγιναν φανταστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 08:49 Η konstans έγραψε: #131 06-05-10 08:49 Πω πω μου τρέχουν τα σάλια. Από εβδομάδα θα κανονίσω να σου έρθουμε. Όλα πήραν τις ματάρες της μαμάς τους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:16 Η natalouko: #132 06-05-10 12:16 Μεγάλωσαν τα μωράκια και γίνανε όμορφα γατοπαιδάκια!!! Ο Τόνυ ΜΟΥ είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:20 Η avtwvia έγραψε: #133 06-05-10 12:20 O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:30 Η natalouko: #134 06-05-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Click για ανάπτυξη... Μήπως τον βλέπω να μένει σε εσάς???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:41 Η avtwvia έγραψε: #135 06-05-10 12:41 Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:43 Η natalouko: #136 06-05-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:45 Η konstans έγραψε: #137 06-05-10 12:45 Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 13:57 Η みことftw έγραψε: #138 06-05-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, ασπρομαυρο δεν εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 14:14 Η Voula έγραψε: #139 06-05-10 14:14 Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 7 Μαΐου 2010 στις 09:32 Η avtwvia έγραψε: #140 07-05-10 09:32 Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tι κάνει η όμορφη οικογένεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 23:19 Η avtwvia έγραψε: #129 05-05-10 23:19 Tα παιδακια μου ειναι καλα!! Σταματησαν να θηλαζουν τελειως!! Η μανουλα η ομορφη!! Ο Τονι το γατονι(το εχω ερωτευθει σφοδρα αυτο το γατι!!) Η Τονια το ησυχο κοριτσακι μας, που τρελαινεται με το κρεμαστο ποντικι!! Ο Τιμυ το γατι μοντελο!! μεχρι και στον υπνο του ποζαρει και η Τινα το πιο ιδιαιτερο γατακι απο τα 4 που απεμειναν και μια με τα 4 μωρα μαζι!!(δειτε και εδω την ποζα του Τιμυ..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 23:29 Η evelynkar: #130 05-05-10 23:29 πω πω εγιναν φανταστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 08:49 Η konstans έγραψε: #131 06-05-10 08:49 Πω πω μου τρέχουν τα σάλια. Από εβδομάδα θα κανονίσω να σου έρθουμε. Όλα πήραν τις ματάρες της μαμάς τους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:16 Η natalouko: #132 06-05-10 12:16 Μεγάλωσαν τα μωράκια και γίνανε όμορφα γατοπαιδάκια!!! Ο Τόνυ ΜΟΥ είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:20 Η avtwvia έγραψε: #133 06-05-10 12:20 O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:30 Η natalouko: #134 06-05-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Click για ανάπτυξη... Μήπως τον βλέπω να μένει σε εσάς???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:41 Η avtwvia έγραψε: #135 06-05-10 12:41 Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:43 Η natalouko: #136 06-05-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:45 Η konstans έγραψε: #137 06-05-10 12:45 Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 13:57 Η みことftw έγραψε: #138 06-05-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, ασπρομαυρο δεν εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 14:14 Η Voula έγραψε: #139 06-05-10 14:14 Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 7 Μαΐου 2010 στις 09:32 Η avtwvia έγραψε: #140 07-05-10 09:32 Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tα παιδακια μου ειναι καλα!! Σταματησαν να θηλαζουν τελειως!! Η μανουλα η ομορφη!! Ο Τονι το γατονι(το εχω ερωτευθει σφοδρα αυτο το γατι!!) Η Τονια το ησυχο κοριτσακι μας, που τρελαινεται με το κρεμαστο ποντικι!! Ο Τιμυ το γατι μοντελο!! μεχρι και στον υπνο του ποζαρει και η Τινα το πιο ιδιαιτερο γατακι απο τα 4 που απεμειναν και μια με τα 4 μωρα μαζι!!(δειτε και εδω την ποζα του Τιμυ..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 5 Μαΐου 2010 στις 23:29 Η evelynkar: #130 05-05-10 23:29 πω πω εγιναν φανταστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 08:49 Η konstans έγραψε: #131 06-05-10 08:49 Πω πω μου τρέχουν τα σάλια. Από εβδομάδα θα κανονίσω να σου έρθουμε. Όλα πήραν τις ματάρες της μαμάς τους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:16 Η natalouko: #132 06-05-10 12:16 Μεγάλωσαν τα μωράκια και γίνανε όμορφα γατοπαιδάκια!!! Ο Τόνυ ΜΟΥ είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:20 Η avtwvia έγραψε: #133 06-05-10 12:20 O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:30 Η natalouko: #134 06-05-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Click για ανάπτυξη... Μήπως τον βλέπω να μένει σε εσάς???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:41 Η avtwvia έγραψε: #135 06-05-10 12:41 Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:43 Η natalouko: #136 06-05-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:45 Η konstans έγραψε: #137 06-05-10 12:45 Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 13:57 Η みことftw έγραψε: #138 06-05-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, ασπρομαυρο δεν εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 14:14 Η Voula έγραψε: #139 06-05-10 14:14 Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 7 Μαΐου 2010 στις 09:32 Η avtwvia έγραψε: #140 07-05-10 09:32 Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πω πω εγιναν φανταστικα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 08:49 Η konstans έγραψε: #131 06-05-10 08:49 Πω πω μου τρέχουν τα σάλια. Από εβδομάδα θα κανονίσω να σου έρθουμε. Όλα πήραν τις ματάρες της μαμάς τους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:16 Η natalouko: #132 06-05-10 12:16 Μεγάλωσαν τα μωράκια και γίνανε όμορφα γατοπαιδάκια!!! Ο Τόνυ ΜΟΥ είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:20 Η avtwvia έγραψε: #133 06-05-10 12:20 O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:30 Η natalouko: #134 06-05-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Click για ανάπτυξη... Μήπως τον βλέπω να μένει σε εσάς???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:41 Η avtwvia έγραψε: #135 06-05-10 12:41 Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:43 Η natalouko: #136 06-05-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:45 Η konstans έγραψε: #137 06-05-10 12:45 Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 13:57 Η みことftw έγραψε: #138 06-05-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, ασπρομαυρο δεν εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 14:14 Η Voula έγραψε: #139 06-05-10 14:14 Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 7 Μαΐου 2010 στις 09:32 Η avtwvia έγραψε: #140 07-05-10 09:32 Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω πω μου τρέχουν τα σάλια. Από εβδομάδα θα κανονίσω να σου έρθουμε. Όλα πήραν τις ματάρες της μαμάς τους ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:16 Η natalouko: #132 06-05-10 12:16 Μεγάλωσαν τα μωράκια και γίνανε όμορφα γατοπαιδάκια!!! Ο Τόνυ ΜΟΥ είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:20 Η avtwvia έγραψε: #133 06-05-10 12:20 O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:30 Η natalouko: #134 06-05-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Click για ανάπτυξη... Μήπως τον βλέπω να μένει σε εσάς???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:41 Η avtwvia έγραψε: #135 06-05-10 12:41 Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:43 Η natalouko: #136 06-05-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:45 Η konstans έγραψε: #137 06-05-10 12:45 Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 13:57 Η みことftw έγραψε: #138 06-05-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, ασπρομαυρο δεν εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 14:14 Η Voula έγραψε: #139 06-05-10 14:14 Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 7 Μαΐου 2010 στις 09:32 Η avtwvia έγραψε: #140 07-05-10 09:32 Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μεγάλωσαν τα μωράκια και γίνανε όμορφα γατοπαιδάκια!!! Ο Τόνυ ΜΟΥ είναι τόσο όμορφος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:20 Η avtwvia έγραψε: #133 06-05-10 12:20 O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:30 Η natalouko: #134 06-05-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Click για ανάπτυξη... Μήπως τον βλέπω να μένει σε εσάς???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:41 Η avtwvia έγραψε: #135 06-05-10 12:41 Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:43 Η natalouko: #136 06-05-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:45 Η konstans έγραψε: #137 06-05-10 12:45 Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 13:57 Η みことftw έγραψε: #138 06-05-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, ασπρομαυρο δεν εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 14:14 Η Voula έγραψε: #139 06-05-10 14:14 Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 7 Μαΐου 2010 στις 09:32 Η avtwvia έγραψε: #140 07-05-10 09:32 Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:30 Η natalouko: #134 06-05-10 12:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Click για ανάπτυξη... Μήπως τον βλέπω να μένει σε εσάς???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:41 Η avtwvia έγραψε: #135 06-05-10 12:41 Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:43 Η natalouko: #136 06-05-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:45 Η konstans έγραψε: #137 06-05-10 12:45 Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 13:57 Η みことftw έγραψε: #138 06-05-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, ασπρομαυρο δεν εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 14:14 Η Voula έγραψε: #139 06-05-10 14:14 Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 7 Μαΐου 2010 στις 09:32 Η avtwvia έγραψε: #140 07-05-10 09:32 Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O Toνυ γινεται ολο και πιο θεος!! Και η μανα μου τον ερωτευτηκε.. Click για ανάπτυξη... Μήπως τον βλέπω να μένει σε εσάς???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:41 Η avtwvia έγραψε: #135 06-05-10 12:41 Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:43 Η natalouko: #136 06-05-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:45 Η konstans έγραψε: #137 06-05-10 12:45 Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 13:57 Η みことftw έγραψε: #138 06-05-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, ασπρομαυρο δεν εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 14:14 Η Voula έγραψε: #139 06-05-10 14:14 Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 7 Μαΐου 2010 στις 09:32 Η avtwvia έγραψε: #140 07-05-10 09:32 Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:43 Η natalouko: #136 06-05-10 12:43 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:45 Η konstans έγραψε: #137 06-05-10 12:45 Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 13:57 Η みことftw έγραψε: #138 06-05-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, ασπρομαυρο δεν εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 14:14 Η Voula έγραψε: #139 06-05-10 14:14 Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 7 Μαΐου 2010 στις 09:32 Η avtwvia έγραψε: #140 07-05-10 09:32 Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι και μετα να πηδηχτω απο το παραθυρο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 12:45 Η konstans έγραψε: #137 06-05-10 12:45 Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 13:57 Η みことftw έγραψε: #138 06-05-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, ασπρομαυρο δεν εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 14:14 Η Voula έγραψε: #139 06-05-10 14:14 Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 7 Μαΐου 2010 στις 09:32 Η avtwvia έγραψε: #140 07-05-10 09:32 Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw Πολύ δραστήριο μέλος Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 13:57 Η みことftw έγραψε: #138 06-05-10 13:57 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, ασπρομαυρο δεν εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 14:14 Η Voula έγραψε: #139 06-05-10 14:14 Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 7 Μαΐου 2010 στις 09:32 Η avtwvia έγραψε: #140 07-05-10 09:32 Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Γιατί βρε Αντωνία, να έχετε και ένα ασπρόμαυρο Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, ασπρομαυρο δεν εχετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 6 Μαΐου 2010 στις 14:14 Η Voula έγραψε: #139 06-05-10 14:14 Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 7 Μαΐου 2010 στις 09:32 Η avtwvia έγραψε: #140 07-05-10 09:32 Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αντωνία είναι κουκλιά ΟΛΑ ! Άλλο ενδιαφέρον προέκυψε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 7 Μαΐου 2010 στις 09:32 Η avtwvia έγραψε: #140 07-05-10 09:32 Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημερα το μεσημερι θα ερθει ενας μπαμπας να υιοθετησει ενα απο τα κοριτσακια μας.. Ελπιζω να μην παρει την Ινδη γιατι χθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.