patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
εγω παντοσ θα διαλεγα σιγουρα τη γατα, οι γατες ειναι πιο μαγευτικες...
Ερευνήστε καλά τον εαυτό σας αν μπορείτε ή όχι να ζήσετε, μακριά από κάποιον που δεν θέλει γάτα. Μελλοντικά μπορεί να σας προκύψει σχέση με άτομο που δεν τη θέλει και μπορεί να χρειαστεί να διαλέξετε μεταξύ αυτού και της γάτας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω αν δεν ειχα γατα δεν θα εβρισκα το λογο να ειμαι εδω τωρα!!οσο για το αλλο μετα απο ενα χειρουργειο που κανει καποιος πρεπει να ειναι πιο προσεκτικος σχετικα με τις τριχες εχω κανει και ξερω!!και θα προσθεσω αλλον ενα λογο να μην παρουν γατα!!! Αν εχει καμοια την εντονη επιθυμια να γινει μαμα σχετικα γρηγορα αν δεν εχει η γατα τον δικο της χωρο μακρια απο το υπνοδωματιο
ξεχαστε το ακομα και αν εχετε κανει εξετασεις απο πριν για να δειτε για τοξοπλασμωση και αλλα παρεμφερη καλο θα ηταν η γατα να εχει ενα χωρο που θα τον εχετε δημιουργησει ως το δωματιο του παιδιου--γατιου
και εκει θα δεχετε τα χαδια σας και τα παιχνιδια καλος η κακως και τα πουλια ακομα δεν πρεπει να ειναι πολυ κοντα και μπορουν να δημιουργησουν και σοβαροτερο προβλημα απο τις γατες!! επισης Ποτε μην πιανετε την αμμο της αγαπημενης σας γατουλας αν η τριχα εχει 1-2 μικροβια τα κακακια της ειναι 10 φορες πιο επικινδινα!!!ας το κανει ο μπαμπας οκ??Ακομα και αν εχετε ηδη οχι πανω στο κρεββατι οχι πανω στα ρουχα, η τριχα του γατιου δεν φευγει ευκολα!!!! ναι μπορειτε να την αγγιξετε αρκει να μην συνεχισετε να την κανετε σαν το μελλοντικο απογονο που περιμενετε ελπιζω ολοι να εχετε κανει τα απαραιτητα εμβολια στις γατες ε?????????? Η Προληψη ειναι η καλυτερη θεραπεια!!
οσο πιο υγειες ειναι το γατι τοσο το καλυτερο για εμαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ είχα πάντα γάτες αλλά στο χωριό.... αφού έχασα έναν γατούλι που τάιζα στο Μαγαζί εδω.... βρήκα το σίτε και πείστηκα ότι, και σε διαμέρισμα οι γάτες ζούν μια χαρά!!! και υιοθέτησα το ΕΔΩ παιδί μου!!!
Άσε που γνώρισα πολύ κόσμο και βοηθάμε μαζί τα αδεσποτάκια!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Το άρθρο αυτό απευθύνεται σε όσους μπαίνουν στο MyCat ψάχνοντας ψιψίνα (και είναι πολλοί αυτοί)πολυ καλο αρθρο αλλα νομιζω οτι οι περισσοτεροι μπαινουν στο my cat επειδη εχουν ηδη ψιψινα!!!

Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
Ερευνήστε καλά τον εαυτό σας αν μπορείτε ή όχι να ζήσετε, μακριά από κάποιον που δεν θέλει γάτα. Μελλοντικά μπορεί να σας προκύψει σχέση με άτομο που δεν τη θέλει και μπορεί να χρειαστεί να διαλέξετε μεταξύ αυτού και της γάτας.
Συγνώμη Thanasis46, αλλά θα διαφωνήσω κάθετα!!! Μου είναι αδιανόητο να μην πάρω ένα ζώο γιατί σε δέκα, δεκαπέντε, ένα, δεν ξέρω κι εγώ σε πόσα χρόνια, θα γνωρίσω κάποιον που δεν το θέλει!!! Με αυτή την λογική δεν πρέπει να βγαίνουμε από τα σπίτια μας γιατί μπορεί να μας συμβεί κάτι.. Κι αν τελικά συμβεί το αντίθετο;;; Κάποιος που δεν αγαπάει ιδιαίτερα τα ζώα ξαφνικά γίνει ο πιο θερμός υποστηρικτής; Εγώ για παράδειγμα πριν μου προκύψει ο Βιβίκος μου, είχα πρόβλημα με τις γάτες. Και ακόμη και τον πρώτο καιρό που ήρθε σπίτι μας ήμουν λίγο διστακτική. Αλλά όταν με πλησίασε και μου έδειξε την αγάπη του ...

με έλιωσε!!! Τώρα πια, δέκα μήνες μετά δεν αλλάζω με τίποτα την χαρά που μου δίνει όταν μπαίνω κατάκοπη και εκνευρισμένη στο σπίτι, μετά από μια εξουθενωτική μέρα, και με περιμένει

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
ακομα και ο συντροφος σου να μην θελει το γατι μεσα στο σπιτι δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να εχεις ο δικος μου συντροφος αν και ειχε και αυτος γατα πριν δεν θελει να ειναι μεσα στο σπιτι (μεσα στο υπνοδωματιο την κουζινα και το σαλονι )εκει ειναι απαγορευμενοι χωροι!!βεβαια τωρα που εχω τα μικρα τα αφηνει να σουλατσαρουν ελευθερα(εκτος υπνοδωματιου και κουζινας παντα ειναι Ιερα αυτα τα μερη!!!) στο σαλονι ειναι πιο διαλακτικος αυτο ομως δεν μας εμποδιζει να εχουμε στο κηπο την ταρατσα η το μπαλκονι
Εγώ ξέρω οτι ο άνδρας μου δεν έιχε καμία σχεση με γάτα...

Ενα απόγευμα τον έφερα σπίτι χωρίς να πω τίποτα....

για να μην τα πολλυλογώ τωρα μαλώνουμε για το ποιός θα την πρωτοπάρει αγκαλιά!!!

Κοιμάτε μαζί μας κλπ κλπ

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ σας λέω να προσέχετε και τα υπόλοιπα είναι μεγάλα λόγια.Συγνώμη Thanasis46, αλλά θα διαφωνήσω κάθετα!!! Μου είναι αδιανόητο να μην πάρω ένα ζώο γιατί σε δέκα, δεκαπέντε, ένα, δεν ξέρω κι εγώ σε πόσα χρόνια, θα γνωρίσω κάποιον που δεν το θέλει!!! Με αυτή την λογική δεν πρέπει να βγαίνουμε από τα σπίτια μας γιατί μπορεί να μας συμβεί κάτι.. Κι αν τελικά συμβεί το αντίθετο;;; Κάποιος που δεν αγαπάει ιδιαίτερα τα ζώα ξαφνικά γίνει ο πιο θερμός υποστηρικτής; Εγώ για παράδειγμα πριν μου προκύψει ο Βιβίκος μου, είχα πρόβλημα με τις γάτες. Και ακόμη και τον πρώτο καιρό που ήρθε σπίτι μας ήμουν λίγο διστακτική. Αλλά όταν με πλησίασε και μου έδειξε την αγάπη του ...με έλιωσε!!! Τώρα πια, δέκα μήνες μετά δεν αλλάζω με τίποτα την χαρά που μου δίνει όταν μπαίνω κατάκοπη και εκνευρισμένη στο σπίτι, μετά από μια εξουθενωτική μέρα, και με περιμένει
![]()
Και δεν θα πάθεις τίποτα αν δεν έχεις γάτα. Και δεν είναι μπιχλιμπίδι το ζώο.
Αν συμβεί το αντίθετο; Μακάρι. Αλλά εγώ δεν είπα να μην πάρεις γάτα επειδή θα κάνεις σχέση, είπα να μην πάρεις αν δεν μπορείς να χαλάσεις στην ανάγκη μια σχέση για να μην πετάξεις το ζώο.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δε νομίζω κανένας εδώ μέσα να θεωρεί τη γάτα του μπιχλιμπίδι,ή αξεσουάρ.Και,προσωπικά,αν γνώριζα κάποιον και πάνω στη συζήτηση ανακάλυπτα ότι δεν πάει με τίποτα τα ζώα,από τη στιγμή που έχω τόση αγάπη για αυτά,δε θα προχωρούσα όχι σε σχέση,μάλλον ούτε σε φιλία μαζί του.Δεν είναι απαραίτητα κακό,αλλά απλά δε θα μου ταίριαζε,σαν χαρακτήρας.Οπότε θα μου φαινόταν μάλλον απίθανο να χρειαστεί να χαλάσω σχέση ή να διώξω το ζωάκι μου.Εγώ σας λέω να προσέχετε και τα υπόλοιπα είναι μεγάλα λόγια.
Και δεν θα πάθεις τίποτα αν δεν έχεις γάτα. Και δεν είναι μπιχλιμπίδι το ζώο.
Αν συμβεί το αντίθετο; Μακάρι. Αλλά εγώ δεν είπα να μην πάρεις γάτα επειδή θα κάνεις σχέση, είπα να μην πάρεις αν δεν μπορείς να χαλάσεις στην ανάγκη μια σχέση για να μην πετάξεις το ζώο.

manolo
Νεοφερμένο μέλος
Το αμέσως καλύτερο από μία γάτα, είναι δύο!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ!!!Η γάτα είναι το νούμερο 1 "φάρμακο" για στενοχώριες, άγχος και κατάθλιψη. Η γάτα είναι το περισσότερο "ψυχολογικά" πιστό ζώο στον άνθρωπο.
Το αμέσως καλύτερο από μία γάτα, είναι δύο!

Κι από δύο γάτες τρεις, κι από τρεις τέσσερις, φτάνει να τις χωράει το σπίτι!

fani79
Νεοφερμένο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Υπάρχουν και πανσιον για φιλοξενία, όπως και cat sitter που έρχονται και το ταιζουν σπιτι.
Αλλα ολο και κάποιος θα βρεθει μέσα απο αυτο το φόρουμ να βοηθήσει!

Οι 9 ώρες δεν είναι πολλές για ένα γατάκι να μείνει μονο του.
ειδικα αν πάρεις ενήλικη γάτα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα γιατι δεν θα έχει ανάγκη τοσο για παιχνίδι και συντροφιά όσο ένα μικρούλι.
fani79
Νεοφερμένο μέλος
αν δεν κάνεις πολλά ταξίδια ακόμα και ένας φίλος να έρχεται να τον ταιζει οσο λείπεις θα είναι ΟΚ.
Υπάρχουν και πανσιον για φιλοξενία, όπως και cat sitter που έρχονται και το ταιζουν σπιτι.
Αλλα ολο και κάποιος θα βρεθει μέσα απο αυτο το φόρουμ να βοηθήσει!
Οι 9 ώρες δεν είναι πολλές για ένα γατάκι να μείνει μονο του.
ειδικα αν πάρεις ενήλικη γάτα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα γιατι δεν θα έχει ανάγκη τοσο για παιχνίδι και συντροφιά όσο ένα μικρούλι.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να υιοθετήσω έναν γατούλη, αλλά θέλω να είμαι απόλυτα σίγουρη πως θα μπορέσω να αντεπεξέλθω στο ρόλο της γατομαμάς. Απεχθάνομαι τους ανθρώπους που παίρνουν κάποιο ζωάκι και μετά από λίγο καιρό ψάχνουν τρόπο να το ξεφορτωθούν.
Ήδη νιώθω πιο ήρεμη ξέρωντας πως ο χρόνος που θα περνώ μακρυά του λόγω εργασίας δεν είναι αποτρεπτικός.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές !

RedCat
Διάσημο μέλος

και για να εχουν παρεα και για να μην ειναι πληρως εξαρτώμενο το ενα απο σένα...Παντως και για το ένα μη σε απασχολεί..αν συνηθισει ετσι δεν θα υπάρχει θέμα, στην παλια μου δουλεια ελειπα 12ωρα και ειχα μονο τον Τσε..(ήταν και ο λογος που σκεφτηκα να εχει παρεα) αλλα δεν είχα κανενα προβλημα αν του αφιερωνα λιγη ωρα οταν επεστρεφα
. Επισης σκεψου και το θεμα της λίγο μεγαλύτερης γατουλας/γατούλη που σου πρότεινε η drusilliα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Μονα τους ειναι τα μικρα στο σπιτι.
mariastab
Νεοφερμένο μέλος
tatouska
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό είναι ένα θέμα που πραγματικά με προβληματίζει.... γιατί εγώ έχω και 2 πανέμορφα μωρά που λατρεύω και δεν θέλω με τίποτα να τα αποχωριστώ, και ας είναι μπελαλίδικα καμιά φορά!
Πραγματικά τι κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool