Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
)η αλλη ειχε αγριεψει παρα πολυ κι εκανε επιθεση σε οποιον εβρισκε(αφεντικο,αλλες γατες).Οι Μαιην-Κουν απο την αλλη ηταν τελειως ηρεμες και κοιμοντουσαν!αφηναν να τις χαιδευουν(μεχρι και στην κοιλια)και γενικα δεν εδειχναν να ενοχλουνται.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
; Γμτ το έχασα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Σύμφωνα μ' αυτά που γράφεις πιο πάνω, οι κοινωνικές και ήρεμου χαρακτήρα γάτες δεν ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα από την όλη διαδικασία. Κρίνοντας από τις γάτες που ξέρω, αυτό μου κάνει μεγάλη εντύπωση, αλλά, ειδικά για τις περσικές ας το δεχτούμε.
Ωραία λοιπόν, η εμπειρία δεν είναι ιδιαίτερα ΑΡΝΗΤΙΚΗ για ορισμένες γάτες. Αποκομίζουν όμως τίποτα ΘΕΤΙΚΟ από όλα αυτά; Από την αλλαγή περιβάλλοντος, τον περιορισμό στο κλουβί, τη μεταφορά κλπ κλπ... Τις ωφελεί σε τίποτα όλη αυτή η διαδικασία;
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αφου λοιπόν ήμουν σίγουρη οτι δεν θα έχουν πρόβλημα τις πήγα στην έκθεση.Και όπως είπα και παραπάνω το διασκέδασαν και αυτές. Στην επόμενη έκθεση, σε προσκαλώ να έρθεις, να κάτσεις κοντά μας και να μου πεις και να κρίνεις και μόνη σου αν η γάτα περνάει καλά ή όχι.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
).για παραδειγμα η Τσικι εννοειται οτι θα παθαινε σοκ απο το φοβο της αν την πηγαινα σε αλλο χωρο.εδω ερχονται αλλα ατομα στο χωρο της και κρυβεται μεχρι να φυγουν...φανταστειτε να ηταν σ'ενα χωρο γεματο ανθρωπους(και γατες!!!!)που θα την πειραζαν ενδεχομενως συνεχεια(με την καλη εννοια,χαιδευοντας την κτλ).δε θα το αντεχε με τιποτα!!
απο την αλλη ο Νοελ ειναι τελειως αλλος χαρακτηρας...δεν καταλαβαινει τιποτα,οταν ηρθε μετα απο πολυωρο ταξιδι στο σπιτι του Κωστα,και μετα απο λιγες μερες στο δικο μου,δεν εδειξε να αγχωνεται καθολου,αμεσως επαιζε,ετρεχε και ολη την ωρα γουργουριζε!!εδω γουργουριζε μεχρι και στον κυριο Πανο!!
βεβαι συμφωνω με την Αλικη(aretha),οτι οι γατες δεν εχουν κατι να κερδισουν.μπορει να μην τις ενοχλει η ολη διαδικασια,αλλα εστω και στο ελαχιστο δεν τις αγχωνει?γιατι μιλαμε για παρα πολλες ωρες,οχι απλα για 2-3.αν δεν κανω λαθος οι εκθετες καθονται εκει απο το πρωι μεχρι το βραδυ...
επισης,εμενα τουλαχιστον η διοργανωση για να ειμαι ειλικρινης δε μου πολυαρεσε....
ολος ο κοσμος ειχε "πεσει" πανω στις γατες(κι εγω μεσα σ'αυτους)αγχωνοντας τις ακομα περισσοτερο.ισως θα επρεπε να υπαρχουν καρεκλες για το κοινο κατα τη διαρκεια της αξιολογησης των γατων,και πριν και μετα να μπορουν να τις βλεπουν σε καποια αποσταση απο τα κλουβακια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος

nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool