moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,νορβηγικου δασους ειναι και η Breena και ο Yogi.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Α σε ευχαριστώΑ..αν ειναι να 'χομε κερκιδα, να πάρουμε προσφορές για τα πόλμαν καλεεε....
Μαράκι μου, αν θέλεις να ερθεις κι εγώ που δεν εχω πάει ποτέ μα ποτέ, χαρά μου να περάσω να σε πάρω με το σουπερ τουτου.
Επισης, ... ΕΜΕΙΣ δεν εχουμε προβλημα αν θέλεις να φερεις και το Φοίβο....ειμαστε ατιμούτσικα θυληκά ως οφείλουμε, αλλά δε μασάμε![]()
ΥΓ. Ασχετο, θέλω γλυκό και δη γαλακτομπούρεκο !!!
Γμτ σου γυναικολόγε όλο λειπεις οταν σε χρειάζομαι...
θα το κανονίσουμε ας έρθει με το καλό η ώρα και κάποια θα με πάρει μαζί της,θα την βοηθάω κιόλας με τον καλλωπισμό(άλλο που δεν θέλω και εγώ
)τι τον θες τον γυναικολόγο καλέ;;Είναι αυτό που φαντάζομαι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
συγχαρητηρια κι απο μενα για τη προσπαθεια εισαγωγης νεας φυλης στην ΕλλαδαΕκτός από το αγοράκι μου, το ασπρόμαυρο που έχω στο προφιλ μου, τέλη Σεπτέμβρη θα πάρω το κοριτσάκι μου από Γερμανία. Είναι Tonkinese και μοιάζει αρκετά με την δικιά σου Μόιρα...φυλή που είναι άγνωστη στην Ελλάδα, δεν έχει ακόμα αναγνωρισθεί από τη FIFe, αλλά από άλλους Οργανισμούς έχει...
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Να και μία φωτογραφία...πιστεύω να σου αρέσει
![]()
Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!! 

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Α σε ευχαριστώθα το κανονίσουμε ας έρθει με το καλό η ώρα και κάποια θα με πάρει μαζί της,θα την βοηθάω κιόλας με τον καλλωπισμό(άλλο που δεν θέλω και εγώ
)
τι τον θες τον γυναικολόγο καλέ;;Είναι αυτό που φαντάζομαι;![]()
Οχι οχι...μη φαντάζεσαι !!! Ο συγκεκριμένος μου είναι απαραίτητος για πολλά άλλα...

TONK
Νεοφερμένο μέλος
συγχαρητηρια κι απο μενα για τη προσπαθεια εισαγωγης νεας φυλης στην ΕλλαδαΣου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ

Και τα δικά σου γατίνια είναι πανέμορφα! Όταν ήταν μικρά ήταν σαν χνουδωτές μπαλίτσες για ζούλιγμα

Κάνεις εκτροφή?
marikaity
Νεοφερμένο μέλος
πεθυμησα να δω ολα αυτα τα πανεμορφα πλασματα παλι μαζεμενα!
moukelis
Επιφανές μέλος

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Και τον κουκλο τον Cachemire!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
(διερμηνέας έχω γίνει!

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
(οσο αγριες γίνεται τέλος πάντων, ραγκντολ είμαστε πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος για να κουνηθουμε απο τη θέση μας
_Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
...πιστεύω να σου αρέσει