ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος

Γιούλη έχεις κάποια άλλη φωτό της Σεμέλης για την υπογραφή;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επιπλέον μάλλον βρήκα δουλειά επιτέλους και απο την άλλη βδομμάδα κίολας θα του ζητήσω αδεια για το "γαμο κολλητής μου φίλης στην Κρητη" στις 28-29 Νοεμβρίου.... Να το ξέρει ο άνθρωπος μη βρεθεί προ εκπλήξεως και φάω καμια ήττα...

moukelis
Επιφανές μέλος
τωρα μη με χαλας και σε σκεφτομαι και με τις ζαρτιερες απο κατω![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Θα σε κατατοπισει βρε εσενα η Κατερινα,θα σου μαθει και ολα τα μυστικα του grooming.Παιδιά είμαι πολύ ενθουσιασμένη απ'τη μια με την εκθεση και απ'την αλλη πανικόβλητη γιατι δεν ξέρω που παν τα τέσσερα με τα διαδικαστικά, συν του οτι ανησυχώ πως θα το πάρει το καμάρι μου....
Επιπλέον μάλλον βρήκα δουλειά επιτέλους και απο την άλλη βδομμάδα κίολας θα του ζητήσω αδεια για το "γαμο κολλητής μου φίλης στην Κρητη" στις 28-29 Νοεμβρίου.... Να το ξέρει ο άνθρωπος μη βρεθεί προ εκπλήξεως και φάω καμια ήττα...![]()

arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν εχω και κανεναν που να εχει αυτη τη φυλη να με κατατοπισει,ο,τι μου λεει με μειλ η εκτροφεας τους...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Παιδιά είμαι πολύ ενθουσιασμένη απ'τη μια με την εκθεση και απ'την αλλη πανικόβλητη γιατι δεν ξέρω που παν τα τέσσερα με τα διαδικαστικά, συν του οτι ανησυχώ πως θα το πάρει το καμάρι μου....
Επιπλέον μάλλον βρήκα δουλειά επιτέλους και απο την άλλη βδομμάδα κίολας θα του ζητήσω αδεια για το "γαμο κολλητής μου φίλης στην Κρητη" στις 28-29 Νοεμβρίου.... Να το ξέρει ο άνθρωπος μη βρεθεί προ εκπλήξεως και φάω καμια ήττα...![]()
Μη φοβασαι,θαχεις τοσους γυρω σου,δεν ειναι δα και κρεμαλα
Το γατακι να ειναι καθαρο και βουρτσισμενο και φυσικα τα απαραιτητα εμβολια.Φορεσε και ενα χαμογελο και ελα να διασκεδασεις
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι και η κατερίνα , ε καλά θα περάσουμε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Και τωρα ας μεταφερθουμε στο αλλο ποστ "10η και 11η Εκθεση Γατας"
Επιτελους το εφτιαξα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εννοειται οτι η εκτροφεας σου θα σου πει τι θα κανεις κι επισης θα σου δειξει τα μυστικα του groomingΝα σου πω εκεί έχω έναποθέσει τις τελευταίες μου ελπίδες....Αν και τις τελευταίες τρεις μέρες έχω περασει πάνω από 15 ώρες ψάχνοντας στο ίντερνετ σχετικά αρθρα και tips για οτιδήποτε γύρω απο τις εκθέσεις...έλιωσα...![]()

αυτος ειναι ενας επιπλεον ρολος για τους εκτροφεις
η Κατερινα ξερει κι εχει και προσωπικο groomer

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Λετε να φερω τον Ραμση τον μαμουχαλο;

elvenstar
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
που ειναι ομως?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΝΑ ΤΟ!!παιδια ανοιξε η Νεκταρ νεο Θεμα με τη καινουργια εκθεση...
που ειναι ομως?![]()

https://www.mypetz.gr/threads/10η-και-11η-Έκθεση-Γάτας.225586/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool