9η Έκθεση Γάτας

cKo9rHLBU8fs0VgwmA8_ww.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά είμαι πολύ ενθουσιασμένη απ'τη μια με την εκθεση και απ'την αλλη πανικόβλητη γιατι δεν ξέρω που παν τα τέσσερα με τα διαδικαστικά, συν του οτι ανησυχώ πως θα το πάρει το καμάρι μου....:confused:

Επιπλέον μάλλον βρήκα δουλειά επιτέλους και απο την άλλη βδομμάδα κίολας θα του ζητήσω αδεια για το "γαμο κολλητής μου φίλης στην Κρητη" στις 28-29 Νοεμβρίου.... Να το ξέρει ο άνθρωπος μη βρεθεί προ εκπλήξεως και φάω καμια ήττα...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά είμαι πολύ ενθουσιασμένη απ'τη μια με την εκθεση και απ'την αλλη πανικόβλητη γιατι δεν ξέρω που παν τα τέσσερα με τα διαδικαστικά, συν του οτι ανησυχώ πως θα το πάρει το καμάρι μου....:confused:

Επιπλέον μάλλον βρήκα δουλειά επιτέλους και απο την άλλη βδομμάδα κίολας θα του ζητήσω αδεια για το "γαμο κολλητής μου φίλης στην Κρητη" στις 28-29 Νοεμβρίου.... Να το ξέρει ο άνθρωπος μη βρεθεί προ εκπλήξεως και φάω καμια ήττα...:D
Θα σε κατατοπισει βρε εσενα η Κατερινα,θα σου μαθει και ολα τα μυστικα του grooming.;)

Να σου πω εκεί έχω έναποθέσει τις τελευταίες μου ελπίδες....Αν και τις τελευταίες τρεις μέρες έχω περασει πάνω από 15 ώρες ψάχνοντας στο ίντερνετ σχετικά αρθρα και tips για οτιδήποτε γύρω απο τις εκθέσεις...έλιωσα...:blink:

Βρε μην ανησυχεις σου λεω,αλι σε μας που θα ερθουμε μονο με μια βουρτσα!:lol:Δεν εχω και κανεναν που να εχει αυτη τη φυλη να με κατατοπισει,ο,τι μου λεει με μειλ η εκτροφεας τους...

Μη φοβασαι,θαχεις τοσους γυρω σου,δεν ειναι δα και κρεμαλα:confused:Το γατακι να ειναι καθαρο και βουρτσισμενο και φυσικα τα απαραιτητα εμβολια.Φορεσε και ενα χαμογελο και ελα να διασκεδασεις:up:

Ναι αυτό λέω...πάλι καλά που ξέρω-εστω και διαδυκτιακά- κάποιο κόσμο!:) Είναι και η κατερίνα , ε καλά θα περάσουμε!

Προ παντων ΟΧΙ αγχος.Το μεταδιδουμε στα γατονια μας;)

Και τωρα ας μεταφερθουμε στο αλλο ποστ "10η και 11η Εκθεση Γατας"

Επιτελους το εφτιαξα:lol::lol::lol::lol:

Να σου πω εκεί έχω έναποθέσει τις τελευταίες μου ελπίδες....Αν και τις τελευταίες τρεις μέρες έχω περασει πάνω από 15 ώρες ψάχνοντας στο ίντερνετ σχετικά αρθρα και tips για οτιδήποτε γύρω απο τις εκθέσεις...έλιωσα...:blink:
εννοειται οτι η εκτροφεας σου θα σου πει τι θα κανεις κι επισης θα σου δειξει τα μυστικα του grooming;):)αυτος ειναι ενας επιπλεον ρολος για τους εκτροφεις:)
η Κατερινα ξερει κι εχει και προσωπικο groomer;)

Θα ειχε πολυ πλακα να εφερνα την Μπιζου μιας και γινεται αναγνωριση για γατα Αιγαιου,θα ηθελε να εξερευνησει ολο το μερος!Αν εμενα Αθηνα θα την εφερνα,θα το εβλεπε σαν εκδρομη!:P
Λετε να φερω τον Ραμση τον μαμουχαλο;:hmm:

Νόνικα δεν στέλνεις ένα ΡΜ στην Νεκταρία ή στην Φωτεινή μήπως φέρνοντας τον Ραμσή στην έκθεση μπορέσεις να του βγάλεις κ τα χαρτιά του:hmm:

παιδια ανοιξε η Νεκταρ νεο Θεμα με τη καινουργια εκθεση...
που ειναι ομως? :hmm:

παιδια ανοιξε η Νεκταρ νεο Θεμα με τη καινουργια εκθεση...
που ειναι ομως? :hmm:
ΝΑ ΤΟ!! :up:

https://www.mypetz.gr/threads/10η-και-11η-Έκθεση-Γάτας.225586/

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back