marikaity
Νεοφερμένο μέλος
περιμενω πως και πως να ξαναγινει. εχω παει σε αλλες 2 παλαιοτερα και ειναι τρελα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η 9η έκθεση γάτας του ΕΟΓ θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου 2009 στη Σαλαμίνα στο ξενοδοχείο FLAMINGO HALL. Δηλώσεις σημμετοχής ως 12-03-09 στο nektaria@nektarcats.com .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Που εισαι Ναντια μου??? Εχει ανοιξει ηδη θεμα η Νεκταρια!![]()
Η 9η έκθεση γάτας του ΕΟΓ θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου 2009 στη Σαλαμίνα στο ξενοδοχείο FLAMINGO HALL. Δηλώσεις σημμετοχής ως 12-03-09 στο nektaria@nektarcats.com .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Που εισαι Ναντια μου??? Εχει ανοιξει ηδη θεμα η Νεκταρια!![]()
Αληθεια καλα εκανε εγω απλως το εβαλα εδω που λεει για την 9η εκθεση σαν θεμα. Απλα!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πρεπει να΄χουν Λενακι...δεν στελνεις καλυτερα pm στη Νεκταρια και Svetica να το δουν σιγουρα?Νεκταρία κ Φωτεινή μήπως ο ΕΟΓ κρατάει αρχείο με φωτογραφίες των εκθέσεων ήθελα να βρω φωτογραφίες από την 8η έκθεση

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
TONK
Νεοφερμένο μέλος
μου λετε τι ειναι η εκεθεση γατας και αν μπορω και εγω να δηλωσω συμμετοχη για το Μαρακι μου?Νομιζω οτι θα ειναι πολυ ωραια
Η Έκθεση Γάτας στην Ελλάδα διοργανώνεται από το σωματείο "Ελληνικός Όμιλος Γάτας" (όπου είναι και μέλος της FIFe - Διεθνής Οργανισμός) που έχει σκοπό την καταξίωση και την προστασία της γάτας στην Ελλάδα.
Στις εκθέσεις, εκθέτουν γάτες ράτσας (από εκτροφείς ή όχι) αλλά και ημίαιμες και μη αναγνωρισμένες ράτσες (ράτσες δηλαδή προς αναγνώριση). Στη συνέχεια ανάλογα με τις κατηγορίες που υπάρχουν, κρίνονται οι γάτες ανάλογα με τα στάνταρ της ράτσας τους (παίρνουν βαθμούς) και παίρνουν βραβεία.
Για να δηλώσεις συμμετοχή θα πρέπει να συνεννοηθείς με την Γραμματέα του σωματείου.
Απ' ότι ξέρω, μάλλον θα γίνει έκθεση τον Δεκέμβριο 2009.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Λεπτομερειες θα ανακοινωσει με νεο θεμα η Προεδρος του ΕΟΓ Νεκταρια Φουντου

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
η Εκθεση θα γινει το Νοεμβριο 28-29 και θα ειναι διημερη φετος!
Λεπτομερειες θα ανακοινωσει με νεο θεμα η Προεδρος του ΕΟΓ Νεκταρια Φουντου![]()
+ 

Ξέρεις εσυ...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εντάξει Γιούλη μου αυτό θα κάνω σε εκείνη την έκθεση είχε πάρει μέρος ο Μπατμαν κ γι αυτό θέλω να βρω τις φωτογραφίες τουπρεπει να΄χουν Λενακι...δεν στελνεις καλυτερα pm στη Νεκταρια και Svetica να το δουν σιγουρα?![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νεκταρινι! Θελουμε αφιερωμα στη Βιρμανικη φυλη περικαλω!![]()
![]()
+
Ξέρεις εσυ...

Να μιλησει η "εκτροφεας" κα Μπιλλη...καλα μιλαμε πολυ καλη ε? τη ξερεις?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το Νοεμβρη θα τον φερεις??Εντάξει Γιούλη μου αυτό θα κάνω σε εκείνη την έκθεση είχε πάρει μέρος ο Μπατμαν κ γι αυτό θέλω να βρω τις φωτογραφίες του
elvenstar
Επιφανές μέλος
δεν ξέρω βρε Γιούλη είναι μεγάλο ταξίδι είναι 5 ώρες να έρθουμε κ 5 να γυρίσουμε κ μπορεί να με υποχρεώσουν να τον βάλω κ στις αποσκευές οπότε δεν το συζητάω καθόλου αυτότο Νοεμβρη θα τον φερεις??
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δωρακι το πηρες το υπεροχο τουτου??Ελενα αν το αποφασισεις κι εχω παρει τον αερα του αυτοκινητου μεχρι τοτε θες να παμε παρεα;
elvenstar
Επιφανές μέλος
α ναι αν υπάρχει αυτοκίνητο πάμε παρεούλαΕλενα αν το αποφασισεις κι εχω παρει τον αερα του αυτοκινητου μεχρι τοτε θες να παμε παρεα;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Λες ε; Καλά τότε η Δώρα θα αναγκαστεί να πάρει μόνο την μει κουν (δηλαδή εμένα)

η γνωμη μου ηταν, η αποφαση δικη σας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool