9η Έκθεση Γάτας

1)Εγω θελω να κατσω με τη Γιουλη.Και την Αναστασια.Ο Παυλος δε θα φερει Μουψη,οποτε να κατσει μονος του.
2)Εγω Γιουλιτσκα σκεφτηκα να φτιαξω καρτελακια για τη φυλη μας,σε στυλ μικρο φυλλαδιακι,γιατι αν μαλλιασε περσι η γλωσσα μου να εξηγω για τον Σειριο,φετος θα την κανω κοτσιδες με τα νορβηγακια.
3)Καρω φορεμα να παραγγειλω;:lol:
Όχι είναι μπλε ρωσικό
όχι είναι κεραμιδόγατο...:rolleyes::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι είναι μπλε ρωσικό
όχι είναι κεραμιδόγατο...:rolleyes::lol::lol:
Ναι ητο λιγο ματαια αυτη η συζητηση...:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ητο λιγο ματαια αυτη η συζητηση...:lol::lol::lol:
:lol::lol:Ναι..:lol: Ακόμα θυμάμαι τη φωτογραφία με τη Γιούλη με τη Σεμέλη!

καλά εγώ θέλω λ/ιγο σεμέλη!!:)

αλήθεια τι ράτσα είναι;:hmm:
Ιερη Γατα της Βιρμανιας
Αντε ορματε κοριτσα:lol:
CIMG5241.JPG

1)Εγω θελω να κατσω με τη Γιουλη.Και την Αναστασια.Ο Παυλος δε θα φερει Μουψη,οποτε να κατσει μονος του.
2)Εγω Γιουλιτσκα σκεφτηκα να φτιαξω καρτελακια για τη φυλη μας,σε στυλ μικρο φυλλαδιακι,γιατι αν μαλλιασε περσι η γλωσσα μου να εξηγω για τον Σειριο,φετος θα την κανω κοτσιδες με τα νορβηγακια.
3)Καρω φορεμα να παραγγειλω;:lol:
μπραβο Δωρι...κοντα θα ειμαστε...
Και ναι φορα καρω!! Ωραιο θα ειναι! Θα εισαι κι εσυ ταμπυ:up::lol:
Αφού είπες: μετά απο τόσες που θα έχετε πιάσει νο νο νο
κι εγώ ρώτησα πόσες θα έχουμε πιάσει.

κατάλαβες;
ναι καλε...απλα αν τους ρωτατε ολους να πιασω τη γατα σας?:redface:και τις πιανετε, ειναι επικινδυνο;)

:lol::lol:Ναι..:lol: Ακόμα θυμάμαι τη φωτογραφία με τη Γιούλη με τη Σεμέλη!
για ποια λες? :hmm:

[αμε να με χαιδεψετε αν θελετε...αλλα οχι τη γατα μου...απαγορευεται:P:lol:[/quote]

Εγω θελω να ζουλιξω λιγο οποιο νογβιγακι φερεις!Ειναι τοσο ομορφα!:inlove:

ναι καλε...απλα αν τους ρωτατε ολους να πιασω τη γατα σας?:redface:και τις πιανετε, ειναι επικινδυνο;)
Ναι αλλά that's the point! Δε θα έχουμε πιάσει άλλη γάτα!:P:lol: Και ποιος είπε ότι θα πιάνουμε όλες τις γάτες της έκθεσης;:cool::lol:

Τέλος πάντων,συζήτηση κάνουμε.:)

Εγω θελω να ζουλιξω λιγο οποιο νογβιγακι φερεις!Ειναι τοσο ομορφα!:inlove:
Εχμ,τα νορβηγάκια είναι της Δώρας...

Ειπαμε,δεν αγγιζουμε.;)
Α οχι,καρω φουστιτσα δε βαζω,θα με τσιμπαει η Αναστασια!:P

Ειπαμε,δεν αγγιζουμε.;)
Α οχι,καρω φουστιτσα δε βαζω,θα με τσιμπαει η Αναστασια!:P
τωρα μη με χαλας και σε σκεφτομαι και με τις ζαρτιερες απο κατω:lol::lol:

για ποια λες? :hmm:
Μια που είχαν βάλει,μπορεί να είναι κι εδώ.Ψάξε το θέμα,αν έχεις όρεξη...:P

εγω θα βαλω λευκα...θα ντυθω Χιονατη:lol:
ο λογος ειναι το τριχωμανι της Σεμελης πανω μου...περσι με τα μαυρα ειχα γινει χαλια:down::P

Εγω το ειπα στην μαμα μου οτι θα ερθω .Και λεει οτι δεν θα πληρωσει την εγγυηση για να με βγαλει απο την φυλακι οταν θα εχω κατσιασει ολες τις γατες .Και θα εχω κλεφει ενα βιρμανογατο.:lol:

Μια που είχαν βάλει,μπορεί να είναι κι εδώ.Ψάξε το θέμα,αν έχεις όρεξη...:P
τις εχω ολες...πως ημουν? :hmm:κατε περιμενε...

Εγω το ειπα στην μαμα μου οτι θα ερθω .Και λεει οτι δεν θα πληρωσει την εγγυηση για να με βγαλει απο την φυλακι οταν θα εχω κατσιασει ολες τις γατες .Και θα εχω κλεφει ενα βιρμανογατο.:lol:
σου χαριζω και το Μορφεα αν θες να δεις τη γλυκα να μου τον επιστρεψεις την επομενη:lol:

Χριστινα τις φωτο που βαλανε της Σεμελης (Faraya) απο την εκθεση Οι καταλινες τις εχεις δει στη γεννα "f"? ;)

Κάτομαι,γιατί θα έπρεπε να είμαι όρτια;:P:lol:
ξυλιες απο Βιρμανομανα εχεις φαει? :P:P

σου χαριζω και το Μορφεα αν θες να δεις τη γλυκα να μου τον επιστρεψεις την επομενη:lol:

Χριστινα τις φωτο που βαλανε της Σεμελης (Faraya) απο την εκθεση Οι καταλινες τις εχεις δει στη γεννα "f"? ;)
Αυτές πάνω στο τραπέζι με τα βραβεία;Ναι.:)

Γιατι τι κανει ενα τοσο ομορφο και αθωο γατι?

Ελπιζω να καταφερω να ερθω θελω πολυ να σας γνωρισω απο κοντα και δω τις γατες σας.Θα εινια πολυ απο εδω?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back