Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Είχα πάει τον Ρωμαίο για στείρωση την Τετάρτη που μας πέρασε. Όλα πήγανε καλά.
Από τότε όμως παρατηρώ ότι η συμπεριφορά του άλλαξε ριζικά! Από εκεί που ήταν παιχνιδιάρης, ενεργητικός, δραστήριος, τώρα είναι σαν ζόμπι.τιποτα δεν τον συγκινει πια. μοιαζει σχεδον καταθλιπτικος και ολη μερα κοιμαται. μου λεγανε οτι ο χαρακτηρας του ζωου δεν αλλαζει, αλλα άλλο βλέπω εγω. Στεναχωριεμαι που τον βλεπω ετσι, αισθανομαι οτι του εκανα -αναγκαιο- κακο.

δεν θελει πια να παιζει, δεν επιτιθεται στα χερια μου, δεν με δαγκωνει. δεν παιρνει εκεινο το φοβερο βλεμμα του κηνυγου λιγο πριν επιτεθει σε κατι που θα του τραβηξει την προσοχη. ολα φαινεται να του ειναι αδιαφορα! μιλαμε για τρομακτικη αλλαγη-ειναι αλλος γατος! δεν φανταζεστε ποσο με εχει στεναχωρησει αυτο...
οκ, ειναι απαραιτητη η στειρωση για να μην υποφερει κλπ, αλλα εγω θελω τον παλιο Ρωμαιο!:cry:
Περα απο την πλάκα, πειτε μου, υπαρχει περιπτωση αυτο να ειναι κατι παροδικο??? ( εχουν περασει 3 μερες απο τη στειρωση)
Γιώργος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Dino είχε ακεφιές για μια βδομάδα! Μετά ΟΚ!
Βρε παιδιά, (σε άλλο post ήταν), γιαπείτε για τον αν η στείρωση πριν τους 12 μήνες αφήνει το γατί μπασμένο, κοντούλικο!
Για να ξέρουμε σε επόμενη φορά. Εγώ το δι΄λαβασα και προβληματίστηκα!

Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Υπομονή, θα επανέλθει!
Ο Dino είχε ακεφιές για μια βδομάδα! Μετά ΟΚ!
Βρε παιδιά, (σε άλλο post ήταν), γιαπείτε για τον αν η στείρωση πριν τους 12 μήνες αφήνει το γατί μπασμένο, κοντούλικο!
Για να ξέρουμε σε επόμενη φορά. Εγώ το δι΄λαβασα και προβληματίστηκα!![]()
Eμένα η κτηνίατρος μου είπε οτι ο Ρωμαίος θα γινει μεγάλος γάτος. και είναι δεν είναι 9 μηνών τώρα που εκανε στειρωση.
anabou
Διάσημο μέλος
sadyist
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος να μου πει τί ακριβώς σημαίνει στείρωση? Τι συμβαίνει στο γάτο όταν του κάνεις στείρωση? Τι δεν κάνει και δεν είναι ο ίδιος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.

Με την στειρωση..ο γατος δεν εχει τασης φυγης καταρχην.Επισης δεν βασανιζεται απο ορμες,που δεν μπορει να ικανοποιησει.Δεν τσακωνεται με αλλα αρσενικα,ειναι πιο ηρεμος..και δεν οριοθετει το χωρο του με ουρα.Κατα τα αλλα..το ιδιο γατι ειναι...δεν θα αλλαξει δηλαδη η προσωπικοτητα του..απλα η συμπεριφορα του θα βελτιωθει.Για περισσοτερα δες εδω.. ,και εδω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sadyist
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ πουπουλίνα.
Perseus1966
Νεοφερμένο μέλος
εχουμε ενα γατακι ηλικιας 8 μηνων πριν ενα μηνα τον ευνουχισαμε ,απο το τε εχει φρικαρει ,αντι να ηρεμει εχει γινει αγριο θηριο ,δαγκωνει, γρατζουναει εβγαλε νυχια και στον δερματινο καναπε κατι που πριν τον ευνουχισμο δεν ειχε κανει ποτε ,ειναι συνηθισμενη συμπεριφορα αυτη ? πριν καθομασταν τον χαιδευαμε παιζαμε μαζι του ,τωρα με τον που τον πλησιαζεις προσπαθει να σε γρατζουνισει,εχετε καμμια συμβουλη να μου δωσετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Η στείρωση δεν αλλάζει τόσο πολύ τον χαρακτήρα του γατιού. Ισα ίσα που γίνονται πιο ηρεμα και νωχελικά. Μήπως βρίσκεται αλλού η αιτία της αλλαγής συμπεριφοράς; Πάντως μια πρώτη συμβουλή είναι να του κόψετε τα νυχάκια
και να φροντίζετε να υπάρχει ηρεμία σε ότι τον αφορά. Επίσης το feliway σε spray είναι μια καλή λύση για να ηρεμήσει, ρωτήστε και τον κτηνίατρό σας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
usmarine
Νεοφερμένο μέλος
. πανω ς αυτο θελω να ρωτησω και γω για τη γατα μου.συζω με τον φιλο μου σχεδον απο τοτε που βρηκα τη γατουλα μου γενους θυληκου. ομολογω οτι ειχε πολυ καλες σχεσεις μαζι του.κοιμοντουσαν αγκαλια χαδια αγκαλιες και τα συναφη. στον ενα χρονο και κατι αναγκαστικα να τη στειρωσω. λιγες μερες αφου συνηλθε και απο τη ναρκωση αρχισε να γινεται επιθετικη και πιο πολυ στο φιλο μου. σε σημειο μαλιστα που του επιτεθηκε. δε θα το πιστευα αν δε το βλεπα με τα ματια μου και μετα απο τις συνεχεις παρατηρησεις του για την εμμονη της γατας μου μαζι του ηρθε η στιγμη που εζησα τη μεγαλη μαχη.μεχρι εκεινη την ωρα φροντιζα να τους εχω λιγο χωριστα οσο λειπω απο το σπιτι γιατι οσο ημουν εγω μπροστα ολα μελι γαλα.ενα απογευμα ειπα να κατσουμε ολοι μαζι στο καναπε και να χαλαρωσουμε βλεπωντας τηλ.ολα ηρεμα μεχρι που ο φιλος μου σηκωθηκε και τον πηρε στο κυνηγι. καθως εκεινος γλυστρησε για να την αποφυγει εκεινη του ορμηξε αφηνωντας του μια καλη χαρακια στη γαμπα βγαζοντας τρελες κραυγες.την τραβηξα απο πανω του και για κανενα 20 λεπτο στεκομουν απεναντι της ακινητη να μη μου ορμηξει.δε το χω ξαναζησει αυτο παροτι μεγαλωσα μ ενα σωρο γατες.ξερω οτι ισως ζοριστικε στην αποπειρα ναρκωσης απο τη γιατρο αλλα αυτο δε δικαιολογει αυτη τη συμπεριφορα.η γιατρος δε ξερει τι μπορει να σημαινει αυτο.ομως η επιθετικοτητα της απεναντι στο φιλο μου δε δικαιολογειται.παντα τη προσεχε και τη φροντιζε.τι μπορει να την επιασε?μπορει να παιζουν ρολο οι ορμονες η κατι τετοιο? οποτε τον αντιλαμβανοταν ουρλιαζε σαν αγριμι.με μενα καμια σχεση.αλλο γατι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
αφηστε την λιγο στην ησυχια της μεχρι να ηρεμισει λιγο... Προσπαθηστε να την προσεγγιζετε με λιχουδιες και παιχνιδια. Δωστε της παντως λιγο χρονο μεχρι να συνελθει, το χρειαζεται.
thania
Νεοφερμένο μέλος
ούφφφφφ!!!

Βέβαια μετά τα εμβόλια δεν αντιδούσε άσχημα... ίσα ίσα.... ήταν στην κοσμάρα της!! Είναι αυτό σημάδι θετικού μέλλοντος μετά στείρωσης??
Perseus1966
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ωχ μολις ειδα οτι το γατακι σας ειναι αρσενικο
Χιλια συγγνωμη που το αποκαλεσα "γατουλα" 
fffaye
Νεοφερμένο μέλος
. πανω ς αυτο θελω να ρωτησω και γω για τη γατα μου.συζω με τον φιλο μου σχεδον απο τοτε που βρηκα τη γατουλα μου γενους θυληκου. ομολογω οτι ειχε πολυ καλες σχεσεις μαζι του.κοιμοντουσαν αγκαλια χαδια αγκαλιες και τα συναφη. στον ενα χρονο και κατι αναγκαστικα να τη στειρωσω. λιγες μερες αφου συνηλθε και απο τη ναρκωση αρχισε να γινεται επιθετικη και πιο πολυ στο φιλο μου. σε σημειο μαλιστα που του επιτεθηκε. δε θα το πιστευα αν δε το βλεπα με τα ματια μου και μετα απο τις συνεχεις παρατηρησεις του για την εμμονη της γατας μου μαζι του ηρθε η στιγμη που εζησα τη μεγαλη μαχη.μεχρι εκεινη την ωρα φροντιζα να τους εχω λιγο χωριστα οσο λειπω απο το σπιτι γιατι οσο ημουν εγω μπροστα ολα μελι γαλα.ενα απογευμα ειπα να κατσουμε ολοι μαζι στο καναπε και να χαλαρωσουμε βλεπωντας τηλ.ολα ηρεμα μεχρι που ο φιλος μου σηκωθηκε και τον πηρε στο κυνηγι. καθως εκεινος γλυστρησε για να την αποφυγει εκεινη του ορμηξε αφηνωντας του μια καλη χαρακια στη γαμπα βγαζοντας τρελες κραυγες.την τραβηξα απο πανω του και για κανενα 20 λεπτο στεκομουν απεναντι της ακινητη να μη μου ορμηξει.δε το χω ξαναζησει αυτο παροτι μεγαλωσα μ ενα σωρο γατες.ξερω οτι ισως ζοριστικε στην αποπειρα ναρκωσης απο τη γιατρο αλλα αυτο δε δικαιολογει αυτη τη συμπεριφορα.η γιατρος δε ξερει τι μπορει να σημαινει αυτο.ομως η επιθετικοτητα της απεναντι στο φιλο μου δε δικαιολογειται.παντα τη προσεχε και τη φροντιζε.τι μπορει να την επιασε?μπορει να παιζουν ρολο οι ορμονες η κατι τετοιο? οποτε τον αντιλαμβανοταν ουρλιαζε σαν αγριμι.με μενα καμια σχεση.αλλο γατι
Και νόμιζα ότι μόνο η Τάρα έχει παρόμοια συμπεριφορά...εμένα δεν κάνει έτσι ακριβώς βέβαια αλλά είναι διαφορετική με τον φίλο της αδερφής μου από τότε που τη στειρώσαμε. Δεν τον πολυπλησιάζει,τον κοιτάζει έντονα και σαν να τον φοβάται κάπως αλλά αν την πετύχει σε χαλαρή φάση τον αφήνει να την χαϊδέψει.Αν τύχει και κοιμηθούν τα παιδιά σπίτι μου ενώ η Τάρα πάντα πήγαινε να κοιμηθεί μαζί τους τώρα δεν πάει...εκτός αν η αδερφή μου είναι μόνη της!
bella sofia
Νεοφερμένο μέλος
Μόλις χθές στείρωσα τον 1,5 έτους περσικό μου γάτο.Όλα πήγαν καλά,αλλά επειδή είναι η πρώτη φορά που στειρώνω κάποιο από τα ζώάκια μου θα ήθελα να ξέρω αν θα δώ διαφορές στην συμπεριφορά του...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.
Με την στειρωση..ο γατος δεν εχει τασης φυγης καταρχην.Επισης δεν βασανιζεται απο ορμες,που δεν μπορει να ικανοποιησει.Δεν τσακωνεται με αλλα αρσενικα,ειναι πιο ηρεμος..και δεν οριοθετει το χωρο του με ουρα.Κατα τα αλλα..το ιδιο γατι ειναι...δεν θα αλλαξει δηλαδη η προσωπικοτητα του..απλα η συμπεριφορα του θα βελτιωθει.Για περισσοτερα δες εδω.. ,και εδω..![]()
Καλημέρα.Μόλις χθές στείρωσα τον 1,5 έτους περσικό μου γάτο.Όλα πήγαν καλά,αλλά επειδή είναι η πρώτη φορά που στειρώνω κάποιο από τα ζώάκια μου θα ήθελα να ξέρω αν θα δώ διαφορές στην συμπεριφορά του...![]()
Δες στο παραπάνω μου ποστ,τα λινκ που έχω βάλει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bella sofia
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool