ruko
Διάσημο μέλος

Ξέρει κανείς πού θα αναρτηθούν αυτές οι φωτογραφίες; Δεν βρίσκω το σάιτ της Ομοσπονδίας.

Edit: Άκυρο, τώρα είδα ότι είναι υπό κατασκευή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Αναφέρει "Οι Δημοτικές ή Κοινοτικές Αρχές πρέπει να συμπληρώσουν με ευθύνη, προσοχή και υπευθυνότητα, έγγραφα παραχώρησης....." (βρήκα το δελτίο τύπου στο https://www.express.gr/news/apeoz_(xenesoz_dhmosieyseis)/44101oz_2008062444101.php3) Μας δουλεύει; Ποιος δήμος θα κάνει τέτοια δουλειά; Για να καταλάβω αν βρουμε παρατημένο ένα γατάκι και το μαζέψουμε, το φροντίσουμε κλπ είμαστε παρανομοι γιατί δεν μας το έχει παραχωρήσει ο δήμος με επίσημο έγγραφο; Αντί να μας ενδιαφέρει η τύχη του παρατημένου ζώου, αυτό που κοιτάμε είναι να προσλάβουμε περισσότερους γραφιάδες (δεν έχω κάτι μαζί τους, τη δουλειά τους κάνουν, με υπερβολικά αργές διαδικασίες) οι οποίοι μόνο κατά 50% θα είναι φιλόζωοι (μήπως θα τσεκάρουν αν έχουν μέχρι δύο ζώα σπίτι τους πριν τους αναθέσουν αυτή τη δουλειά
, θα εξαρτάται το ζωντανό από τη μοίρα της γραφειοκρατίας που προβλέπει αργίες, τριήμερα, διακοπές, άδεια από τη σημαία, απεργείες κλπ για τον κάθε υπάλληλο; Είναι σοβαρός ο άνθρωπος;Αυτό που πρέπει δηλαδή να κάνουμε από δώ και πέρα αν βρούμε εγκαταλέλλημένο ζώο που μπορεί να θέλουμε να φροντίσουμε είναι να πάρουμε το δήμο (που αν ο δήμαρχος δεν είναι και πολύ φιλόζωος μάλλον θα αδιαφορεί -έχουμε πρόσφατα παραδείγματα) να αφήσουμε το ζώο στο δρόμο μέχρι να δεήσει κάποιος να έρθει να το δεί για να μας δώσει τα απαραίτητα έγγραφα υιοθεσίας, ώστε να μπορέσουμε να το ταΐσουμε και να το περιθάλψουμε; Πάει καλά;
Και κάτι ακόμα... Πώς μπορούμε να εκδόσουμε Iso στα ζωάκια μας; Θα τσεκάρουμε τη γάτα αν γέννησε όλα τα γατιά της με την ίδια διαδικασία, ίδιους πόνους, αν τα τάισε το ίδιο, αν τα έγλυψε με τον ίδιο τρόπο, αν έδωσε σε όλα τον ίδιο αριθμό σε φάπες; Κάποια Iso προβλέπουν ότι ο χώρος δεν πρέπει να λερώνεται. Θα το εφαρμόσουμε και στους μικρούς μας φίλους; Θα πούμε στη γατομαμα ή σκυλομαμά κοίτα μη μου λερώσεις το χώρο γιατί δεν θα μπορέσω να εκδόσω Iso στα μικρά σου; Δεν μας είπε τι ISO θα είναι αυτό, μήπως το 9001:2000? Θα πιάνει η γατομαμά τις προϋποθέσεις για το Iso? (Το iso συνήθως πιστοποιεί, διασφαλίζει καλύτερα την ποιότητα του προϊόντος. Αυτό είναι ένα τέτράποδο πλασματάκι

Σε αυτήν την κοινωνία ζούμε;
Περιτό να σας πώ ότι το δελτίο τύπου του εν λόγο κυρίου το βρήκα ολόκληρο σε εφημερίδες του εξωτερικού.. Τους έκανε εντύπωση... Τα ρεζιλίκια μας παιδιά.... Απορώ.. όσοι τον ψήφισαν (για να κάτσει στην καρέκλα που έκατσε) πιθανότατα δεν τον ξέρανε, (ισως να μην τον είχαν δει και ποτε) αυτός που του έδωσε, όμως, την καρέκλα δεν φέρει ευθήνες για τις πράξεις του υφιστάμενού του; Δέν έπρεπε να τον τσεκάρει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα μας επιτρέψουν καλέ να έχουμε κάνα από τα ζωάκια μας μαζί μας ή θα πρέπει να κάνουμε παρέα με τα ποντικάκια τους![]()
Δεν το είχα διαβάσει μέχρι τώρα το θέμα αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου Ουρανία μου,εγώ θέλω και το Αλητάκι τουλάχιτον παρέα και όποιος θέλει ας προσπαθήσει να την πάρει από πάνω μου

.Α και εγώ καπνίζω και ας τους γιατρούς να λένε

strayshelp
Δραστήριο μέλος
EΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ,ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΩΖΟΥΜΕ!
strayshelp
Δραστήριο μέλος
https://www.skai.gr/master_avod.php?id=87285
prince
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δεν νομίζω να τολμήσει κανένα δικαστήριο να καταδικάσει φιλόζωο παραμόνο αν είναι συλλέκτης με άσχημες συνθήκες υγιεινήςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Το κράτος της ασυδοσίας, που αντί να χρησιμοποιεί σωστά τα κονδύλια της ΕΟΚ, για τις στειρώσεις των ζώων, τα μοιράζει όπως εκείνο ξέρει, σε βίλες, λιμουζίνες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο άνθρωπος.
Σα δεν ντρέπονται, λέω εγώ! Αλλά δεν φταίνε αυτοί, αλλά ο κόσμος που ψηφίζει ανεγκέφαλους και ηλίθιους.
perlamou
Νεοφερμένο μέλος
σημερα ειμαι πολυ στεναχωρημενη ειχα παει μια επισκεψη σε μια οικογενεια που δυστυχως εχουν σκυλο ,τον ειχαν δεμενο με υπερβολικα μικρο λουρι και ηταν ο καημενος συνεχεια στον ηλιο.το σκυλακι φυσικα εκλαιγε και το αφεντικο νευριασε και τον χτυπησε με ενα ξυλο αρκετες φορες στα πλευρα.δεν το αντεξα τους εβρισα κι εφυγα ,ηχει μεσ στα αυτια μου η φωνη του σκυλακου και να ξερε το κακομοιρο γιατι τρωει ξυλο............επειδη μαλλον καπου πρεπει να ξεσπουνΘα θελα να έβρισκα εκείνον που παράτησε τα σκυλάκια.... Στην τελική δεν τα θές. Δικαίωμά σου. Πιάσε βάλε αγγελίες έξω από σχολεία με τη λέξη "χαρίζονται" και όλο και κάποιο παιδί θα γίνει φόρτομα στους γονείς για ένα κουτάβι. Ειδικά με τη νοοτροπία ότι ο σκύλος είναι φύλακας πιο εύκολα θα έβρισκε να τα δώσει... Κτήνος...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
σημερα ειμαι πολυ στεναχωρημενη ειχα παει μια επισκεψη σε μια οικογενεια που δυστυχως εχουν σκυλο ,τον ειχαν δεμενο με υπερβολικα μικρο λουρι και ηταν ο καημενος συνεχεια στον ηλιο.το σκυλακι φυσικα εκλαιγε και το αφεντικο νευριασε και τον χτυπησε με ενα ξυλο αρκετες φορες στα πλευρα.δεν το αντεξα τους εβρισα κι εφυγα ,ηχει μεσ στα αυτια μου η φωνη του σκυλακου και να ξερε το κακομοιρο γιατι τρωει ξυλο............επειδη μαλλον καπου πρεπει να ξεσπουν
Μήπως θα έπρεπε να την καταγγείλεις κάπου αυτή την βαναυσότητα προς το ζώο? Το έχουν πάντα δεμένο?

prince
Διάσημο μέλος
kyka
Δραστήριο μέλος

strayshelp
Δραστήριο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Ενα petition για τα ζωα μας, και για το δικαιωμα μας να τα εχουμε. Δηλαδη αν γεννησει η ζουζουνα μου 4 μωρα ειμαι παρανομη?
ΚΙΝΕΖΟΙ ΓΙΝΑΜΕ?
Λεω τωρα η φτωχη μελαχροινη...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
elet@enet.gr
sylvia@enet.gr
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
https://www.skai.gr/master_avod.php?id=90375&lsc=1
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
βρε yasmin του skai είναι και αυτή που το είδες το star

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Εγω να κανω μια προτασουλα, ισως χαζη αλλα στο φιναλε γιατι οχι?
Ενα petition για τα ζωα μας, και για το δικαιωμα μας να τα εχουμε. Δηλαδη αν γεννησει η ζουζουνα μου 4 μωρα ειμαι παρανομη?
ΚΙΝΕΖΟΙ ΓΙΝΑΜΕ?
Λεω τωρα η φτωχη μελαχροινη...

ασε μην το ψαχνεις αντε να δουμε τι θα γινει εγω παντως ειμαι ηδη παρανομη!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Οσοι εχουν κουραγιο παλιοτερα ο ισσαβας κι εγω ειχαμε μαλωσει περι του θεματος εγω τοτε ευκολοπιστη ελεγα τετοια πριν μαθω τι γινεται και προσπαθουσε να μου εξηγησει οτι για να γινει πειραμα χρειαζονται ειδικες πεουποθέσεις... μετα ηρθα η περιπτωση του αλεξανδρου του γατουλη με το ειτζ και υστερα σταλθηκαν και ζωα που ηξερα.. ολα με φωτο και αποδειξεις...ειναι ντροπη να κακολογουνται ετσι ανθρωποι που βρισκουν τετοιες λυσεις γτια ζωακια που εδω δεν θα ειχαν στον ηλιο μοιρα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool