aretha
Περιβόητο μέλος
Ναι. Ή από τον κτηνίατρο.οκ. Την οποία αγοράζω απο pet -shop...
Όχι. Γιατί δεν κάνει να τρώνε λάδι, αλάτι, μπαχαρικά. Επίσης, το σκόρδο και το κρεμμύδι περιέχουν ουσίες τοξικές για τις γάτες. Τα δικά μας φαγητά έχουν απ' όλα τα παραπάνω...Δικό μας φαγητό κάνει να τρώει???
Αν θέλεις όμως να αποφύγεις την έτοιμη τροφή (ή να του δίνεις και κάτι διαφορετικό για ποικιλία) μπορείς να του δίνεις ψαχνό κοτόπουλο (βραστό, μόνο με νεράκι, ούτε λάδι, ούτε αλάτι) που στα περισσότερα αρέσει πολύ.
Εγώ στα δικά μου δίνω και ψαχνό από ψάρι, όποτε τρώμε εμείς, και τους αρέσει πολύ. Πρέπει όμως να τους το δίνεις ΣΚΕΤΟ (και πάλι, όχι λάδι, όχι αλάτι) και να το ξεκοκκαλίζεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
παιδιά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Της εξύγησα πως αν φυτέψουμε κανένα δεντρο σπάζουμε το τσιμέντο και βάλουμε χωμα δεν θα βλέπουμε τις ακαθαρισίες που έχουν γίνει ΒΟΥΝΟ. Αυριο με βλεπω να καθαρίζω 2 μηνων ΣΚ... είναι άθλια η κατασταση κάτω!!!!!!

Κατεβηκα και τους έβαλά τουαλέτα (ελπίζω να πάνε) και μπολ με νερο.
Μου είπε η ξυνη οτι δεν θα τα πιράξει γιατι της άρεσε η ιδέα με τα δεντρα όμως με βλέπω τις επισκευές του ακάλυπτου να τις πληρώμω μόνη μια και κάνεις τους δεν δίνει λεφτα για τέτοια πράγματα
Θα κατευάσω 4 μέγαλες γλάστρες λετε να λύσουν το πρόβλημα?????
Η θα πρέπει τελικα να στάψουμε και να πληρώσω και το κομπρεσερ και τη στίρωση?????????
Παραπιπτόντος με λένε Νατασα.

drusilia
Διάσημο μέλος
Βάλε και μερικές γλάστρες, που ομως δεν θα τις κάνουν τουαλέτα οι γατούλες, γιατι αλλιώς θα ξεραθούν, και θα είναι ολοι ευχαριστημένοι. Αλλά βέβαια θα πρέπει να καθαρίζεις την άμμο και τέτοια.
Αλλιώς τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα για τα γατάκια, αν λερώνουν αργά ή γρήγορα θα τα διώξουν ή χειρότερα...
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν δηλαδη το πρόβλημα λύνετε με Δεντροφύτευση "σιγα το πρόβλημα".
Θα έχουμε και λεμόνια να τρώμε

Το θέμα είναι οτι παρόλο που τους πρότινα να πληρώσω εγώ για το χώμα και τα δέντρα,
(έχω πρόσβάσεις) δεν θέλουν να πληρώσουν τα 200ευρω που θα πάρει μαστορας για να σπάσει το τσιμέντο!!!!!!!! (10 διαμερίσματα 20ευρω το διαμέρισμα) ΕΛΕΟΣ.
Αμα μπορέσω "οικονομικά" να σηκώσω το βάρος ετσι και δω ανθρωπο να κόβει λεμόνι
"θα τον ντουφεκίσω με αλάτι"

Οπως τον παλίο καιρό. Θα γίνει μετά ο προσωπικός μου κήπος!!!!!!!!!!
ladycat
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Αλλά, το ξαναλέω, αν τα κάνουν στο χώμα συστηματικά μπορεί να είναι πρόβλημα για τα φυτά, ειδικά αν είναι νεαρά (τα φυτά).
Ladycat, αυτό που προτείνεις δεν νομίζω οτι θα δουλέψει από πολλές απόψεις. Ασε που το συνεργείο ειναι το λιγοτερο πρόβλημα. Τι θα ΄γινει αμα αρχίσουν και οι υπόλοιποι να παραπονιούνται για τις "βρωμογατες" κλπ; Εδώ παραπονιούνται χωρίς λόγω, πόσο μάλλον να έχουν και το λόγο μπροστά τους, να τον βλέπουν και να τον μυρίζονται...
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Στη δική μου περιοχή συμβαίνει αυτό. Δεν ξέρω που μένεις αλλά προσπάθησε το.
Κάπου, η Γιασμίν νομίζω, είχε παραθέσει όλα τα σωματεία, αλλά δεν το βρίσκω.
ruko
Διάσημο μέλος
Όσο για τα υπόλοιπα, η ιδέα να τους βάλεις δική τους άμμο μου φαίνεται καλύτερη. Αν βάλετε παρτέρι, θα το προτιμήσουν ακόμη κι αν υπάρχει αμμολεκάνη. Άλλωστε, είναι αδύνατον να τα επιβλέπετε συνέχεια, πόσω μάλλον να τα μάθετε να αγνοούν το παρτέρι!
Αν θέλεις να καλοπιάσεις τη διαχειρίστρια χωρίς να καταξοδευτείς, μια ιδέα είναι να πάρεις μεγάλες γλάστρες με δεντράκια/θαμνοειδή (ρώτα τους κηπουρούς του σάιτ για προτάσεις), στις οποίες θα βάλεις βοτσαλάκια. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστό πολύυυυυ!!!!!

ΟλουςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Από την άλλη βλέπω ότι συμβουλέυετε να μπει και σπιτάκι. Εγώ τους αγόρασα ένα πολύ ωραίο αλλά δεν πηγαίνει καμιά τους, μόνο όταν τους βάζω μέσα το φαγητό. Δυστυχώς!
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλήθεια δεν μας είπες, στην άμμο πήγαν τα γατάκια;;
Ναι χθες δεν έχω κατέβει ακόμα γιατι βαφω και το σπίτι ταυτόχρονα
(χαμός γίνετε) αυριο θα δω αν πήγαν
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω και γω γάτες στον ακάλυπτο που είναι και πάρκιγκ. Σε μας έχει μετά την την πάρα δίπλα οικοδομή ένα άδειο οικόπεδο και έτσι τη γλειτώνουμε. Πάντως το να καθαρίζεις την άμμο για πολλά αδέσποτα είναι μεγάλη δουλεια και για πόσο θα την αντέξει κανείς?
Από την άλλη βλέπω ότι συμβουλέυετε να μπει και σπιτάκι. Εγώ τους αγόρασα ένα πολύ ωραίο αλλά δεν πηγαίνει καμιά τους, μόνο όταν τους βάζω μέσα το φαγητό. Δυστυχώς!
Είναι μονο δύο δεν ερχονται άλλα παρα πολύ σπανια
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα πω κάτι κοινότυπο ίσως για εσας αλλα... οι γάτες είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ζωα

Δεν 'εχω κατεβάσει ακόμα το λουλουδια γιατι επειδη βάφουμε το σπίτι γίνετε ένας χαμός όμως κατέβικα σήμερα να τους αλάξω την άμμο που τους είχα βάλει πριν 6 μήρες .
Δεν είχαν λερώσει πουθενά αλλού στην αυλη απίστευτο!!!!!
Για δυο άγριες γάτες μου φάνικε καταπλικτικο

Με έκαναν πολύ χαρούμενη παρόλο που είναι και τα δυο τους κρυμένα από το πρωί μέχρι τώρα μια και βάφαμέ κάτω τα μπατζούρια και τα μικρά μου φοβούνται τον κόσμο

Τους έχω βάλει ξηρή τροφη και νερό (δεν μου τα πήραξε η διαχειρίστρια), τους έχω ρίξει και δυο μπιφτέκια απ' το μπαλκόνι μπας και βγουν απ΄την τρύπα στον τοίχο που έχουν χωθεί και περιμένω να τα δω

Ελπίζω να μη βρω αύριο τα μπατζούρια ριγέ μια και είναι κάτω για να στεγνώσουν

Νεότερα από ΣΚ μια και οι δύο μας (εγώ κι ο Χρηστάκης μου) έχουμε πάθει 7 λουμπαγκα ο καθένας απ' της μετακινίσεις των επίπλων

Ευχαριστώ πολυ για όλα προκαταβολικα

yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έφαγαν βέββαια τα μπιφτέκια και τώρα παίζουν με τα χαρτόνια που έχουμε πάνω τα μπατζούρια

. Χλωμα τα βλέπω χάμο θα τα βρούμε το πρωι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool