Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχθες βρηκα ενα ασπρομαυρο κουταβακι.Το πειρα το φροντισα και του βρηκα σπιτι.Το υοθετησαν οι γειτονες.
Εχουν ενα παιδακι τον Θανο ο οποιος πηγαινει πρωτη δημοτικου αλλα ξερει να φροντιζει ενα ζωακι.
Μολις το πηγαμε εκει η μαμα του Θανου πηγε και πηρε σκυλοτροφες και παιχνιδια.Το καναμε μπανιο και του φτιαξαμε ενα σπιτακι.
Το σκυλακι το εχουμε μαζι γι'αυτο το φροντιζουμε μαζι.Ειναι αρσενικο και συμφωνα με τα ποδαρακια του θα γινει μετριου με μεγαλου μεγεθους.Ειναι αρσενικο και ασπρομαυρο.
Να μια φωτογραφια του.Συντομα θα ανεβασω κι αλλες.Ωριστε:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα καλα εσυ που το βρικες?
Καλα το ευχαριστο ειναι οτι βρικε σπιτι και εσενα και τον Θανο που ξερω οτι αγαπατε και φροντιζετε τα ζωα
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
(αν ειπε αυτο ειναι το πιο λογικο γιατι αυτο το σκυλακι ειναι γλυκα!!
)Η μαμα του Θανου τι ειπε???
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλε ποσες φωτο βγαλατε ,ειναι τελειες!!!!Ευχαριστω.Να αλλη μια photo.Μη βλεπετε που ειναι αναστα ο Κυριος.Ειναι ετσι καπως βρομικα γυρω-γυρω επειδη ειχε παει και ειχε μπει καπου που εχουν μια φρεζα και ενα φορτιγακι.Εξω ειναι βεβαια αλλα εκει καθεται πανω σε εναν μουσαμα.

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας...
Θα σας συστησω την Abby περνωντας τα πραγματα απο την αρχη

Ημουν στην παιδικη χαρα της γειτονιας οταν η μαμα μου με φωναξε για να κανω μια δουλεια
Μου ειπε να παω σε ενα σπιτι να παρω κατι.Ετσι κι εγινε
Ανεβενοντας την ανηφορα ειδα ενα σκυλακι
σκεφτηκα-ποιος τολμησε να παρατησει αυτο το αγγελακι
Εκανα τη δουλεια μου και κατεβενοντας για το σπιτι αποφασισα να το μαζεψω,το πηρα
Πηρα τηλεφωνο τη μαμα να ερθει
ηρθε και το ειδε και μου λεει τι ειναι αυτο
της λεω οταν ηρθα πεταχτηκε μεσα απο τα χωρτα στις κουνιες
μου λεει ποτε προλαβε
,της ειπα την αληθεια, δηλαδη οτι το μαζεψα εγω
Του βρηκα ενα σπιτι
το κρατησαν οι γειτονες
Απο την αρχη δεν ημουν σιγουρη αν εκανα το σωστο
Σημερα ανακαλυψα πως δεν το ταιζαν
ουτε καν του εβαζαν νερο για να πιει
Συμφωνησα με το παιδακι τους τον Θανο να το κρατησω εγω στο σπιτι
Το σκυλακι εγινε δικο μου,ειναι κουκλι
Ειναι θυληκο και το ονομασα Abby
Ειμαι πολυ χαρουμενη που απεκτησα αλλο ενα κατοικιδιο και μαλιστα σκυλακι

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Γεια σας...
Θα σας συστησω την Abby περνωντας τα πραγματα απο την αρχη
Ημουν στην παιδικη χαρα της γειτονιας οταν η μαμα μου με φωναξε για να κανω μια δουλειαΜου ειπε να παω σε ενα σπιτι να παρω κατι.Ετσι κι εγινε
Ανεβενοντας την ανηφορα ειδα ενα σκυλακι
σκεφτηκα-ποιος τολμησε να παρατησει αυτο το αγγελακι
Εκανα τη δουλεια μου και κατεβενοντας για το σπιτι αποφασισα να το μαζεψω,το πηρα
Πηρα τηλεφωνο τη μαμα να ερθει
ηρθε και το ειδε και μου λεει τι ειναι αυτο
της λεω οταν ηρθα πεταχτηκε μεσα απο τα χωρτα στις κουνιες
μου λεει ποτε προλαβε
,της ειπα την αληθεια, δηλαδη οτι το μαζεψα εγω
Του βρηκα ενα σπιτι το κρατησαν οι γειτονες
Απο την αρχη δεν ημουν σιγουρη αν εκανα το σωστο
Σημερα ανακαλυψα πως δεν το ταιζαν
ουτε καν του εβαζαν νερο για να πιει
Συμφωνησα με το παιδακι τους τον Θανο να το κρατησω εγω στο σπιτι
Το σκυλακι εγινε δικο μου,ειναι κουκλι
Ειναι θυληκο και το ονομασα Abby
Ειμαι πολυ χαρουμενη που απεκτησα αλλο ενα κατικοιδιο και μαλιστα σκυλακι![]()
Μπράβο!Έχει και ωραίο όνομα.Οι γείτονές σου κακός του φερθήκαν έτσι.Αλλά τώρα βρήκε μια ζεστη αγκαλιά!

Υ.Σ. Περιμένω φωτογραφίες!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool