PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Όμως τότε αυτό άρεσε στους φίλους μου.
Τώρα το έχω κόψει πολύ γιατί... γυμνάσιο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ποιο θέμα;
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Eνοώ ότι άνοιξες κι άλλο θέμα;
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι απλος ειπα οτι τα εκενα το θεμα της Αντιγονης......χαλια,καταλαβεςEνοώ ότι άνοιξες κι άλλο θέμα;
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Τί γίνεται ζουζούνες;![]()
Ζουζουνίζουμε!

Ζουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

bunny
Περιβόητο μέλος
Ζουζουνίζουμε!Ζουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!
![]()
Ο DJ ήταν (συγγνώμη για την έκφραση) για τα μπάζα.
Σε κάποια φάση έβαζε τραγούδια τύπου βρέχει φωτιά στη στράτα μου!
Μετά έβαζε σχεδόν συνέχεια ένα που έλεγε: ...μαζί μου ασχολείσαι πόσο μ.... είσαι!

Ένας από την τρίτη χόρευε τσιφτετέλι και τον τράβηξα βίντεο!

Αργότερα άρχισαν τις μπύρες,τα τσιγάρα και άλλα πολλά...
Τα (συγνώμη πάλι) σούργελα,δεκάδες...Να σημειώσω ότι ήμουν με κάτι φίλες μου στις τουαλέτες να ακούσουμε από τα κινητά κάτι της προκοπής!
Να σημειώσω επίσης ότι σε όλους σχεδόν άρεσε όλο αυτό με τα "τραγούδια"...Τέλοσπαντων...

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου θυμήζεις μια φορά σε έναν περίπατο (στους περίπατους πάμε πάντα στο tennis club της πόλης μας) και μας έβαλαν πίστα.Έκεί που κάνουμε χώρο και τσακιζόμαστε στα μπρεϊκ ντανσ, χορεύουμε τσάμικο και νησιώτικους.Xθες από τις 8 μέχρι τις 11 είχαμε πάρτι στην αυλή του γυμνασίου.
Ο DJ ήταν (συγγνώμη για την έκφραση) για τα μπάζα.Από το Χατζηγιάννη στα σκυλάδικα,από τα σκυλάδικα στα νησιώτικα, από τα νησιώτικα στα rap και τα hip hop...και πάει λέγοντας!
Σε κάποια φάση έβαζε τραγούδια τύπου βρέχει φωτιά στη στράτα μου!
Μετά έβαζε σχεδόν συνέχεια ένα που έλεγε: ...μαζί μου ασχολείσαι πόσο μ.... είσαι!
Ένας από την τρίτη χόρευε τσιφτετέλι και τον τράβηξα βίντεο!
Αργότερα άρχισαν τις μπύρες,τα τσιγάρα και άλλα πολλά...Τα (συγνώμη πάλι) σούργελα,δεκάδες...
Να σημειώσω ότι ήμουν με κάτι φίλες μου στις τουαλέτες να ακούσουμε από τα κινητά κάτι της προκοπής!Να σημειώσω επίσης ότι σε όλους σχεδόν άρεσε όλο αυτό με τα "τραγούδια"...
Τέλοσπαντων...![]()
Όσο για μένα το τσάκισα το τσιφτεντελι!Δε μπορούσαν να με σταματήσουν!
Και οι φίλες μου καθόντουσαν σε μια γωνιά και δεν έκαναν τίποτα!
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Όπως καταλαβαίνετε, η φίλη μου διασκεδάζει να το παίζει αρχηγός.Σε κάθε συνάντιση της παρέ μας επιβάλει να είναι παρών, αλλά εκείνη βγαίνει συνέχια ή μόνο με εμένα ή μόνο με την άλλη φίλη μου.Αν όμως συναντιθούμε με την άλλη φίλη μου αυτή γκρηνιάζει, ότι την παρατάμε και άλλα τέτεια.Και σας ρωτώ!Αυτή η συμπερηφορά δεν είναι πολύ άσχημη;Άντε τώρα γιατί με έχει εκνεβρήσει και για πολλά άλλα πράγματα

:- Γκρεινιάζει συνεχώς.
- Με αντιγράφει.
- Έχει πολύ άσχημο χιούμορ.
- ΄Βρίζει συνεχώς και δυστηχώς με έχει παρασείρει και εμένα.
- Το παίζει δήθεν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

Θα βαλω τα κλαματα