B.F.F.

αν μου εξηγησεις ισως λυθει το προβλημα.Επισης θελω να μου εξηγησεις τα παρακατω

1)σε ξεχναγα;)τοτε με την ξαδερφη σου δεν θυμασε???
Ποια ξαδερφη μου?

και επισης το παρακατω,στειλε μου πμ και σου το υποσχομαι ΔΕΝ θα παρεξηγηθω ουτε θα θυμωσω:happy:

Δεν ειναι μονο αυτο Αντιγονη ειναι και κατι αλλο που δεν το λεω για να μην την προσβαλω
εεε...πεστα ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στειλε μου πμ ομως μην κανεις πως δεν ειδες το μνμ(δεν μιλαω ειρωνικα ουτε φωνζω αυτην τη στιγμη):happy::happy::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εεε...πεστα ...
Τι να πω?στειλε μου πμ και εξηγησε τα οοοολα καθαρα χωρις υπονοουμενα [...]

ok!μιλησα με τη Μαρια,ολα κλ:)

Πολύ χαίρομεχ αν και δεθ θας μιλάωχχ!;):P

Nαι δεν μας μιλας!!!!!:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

Πφου πφου πφου, θα το ξεσκονίσω το θέμα να φύγει όλη η σκόνη! :blink:
Γιατί σταματήσατε, ωραίο ήταν το θέμα.. :) Τώρα που το βρήκα κι εγώ;!;! :rolleyes:

Αφού το ξεσκονήσατε ας του χώσω κι εγώ ένα σφουγκάρισμα!;)

Πφου πφου πφου, θα το ξεσκονίσω το θέμα να φύγει όλη η σκόνη! :blink:
Γιατί σταματήσατε, ωραίο ήταν το θέμα.. :) Τώρα που το βρήκα κι εγώ;!;! :rolleyes:

Για πες μας λοιπόν για τις φιλίες σου...

Ωραία! Όσο σφουγκαρίζεις εσύ Αντιγονάκι εγώ θα καθαρίσω τις σκάλες.. :P:lol:

Να πω να πω; :rolleyes:

Λοιπόν, όλα άρχισαν από την πρώτη Δημοτικού... Τι να πω δηλαδή.. Η πρώτη μου φίλη ήταν (διστυχώς :down:) μια πολύ κακομαθημένη που όμως με πέρασε για "κούκλα" της! :blink: Τέσπα, Φωτεινή τη λέγανε, δεν μπορώ να πω πως ήταν "Η Φανταστική Φίλη Της Ζωής Μου Που Μου Συμπαραστεκόταν", αλλά κάναμε παρέα μέχρι τη Δ'.. :) Στη Δ' ήρθε ένα καινούριο κορίτσι στην τάξη. Κάποια Ελένη. Μ' αυτή πέρασα το υπόλοιπο Δημοτικό. Ήμασταν μαζί και στο Γυμνάσιο, μέχρι τώρα Β' Γυμνασίου.

Είναι όμως και μία τρελοπαρέα από την τάξη που μου τη σπάει πολύ στα νεύρα. Μέσα είναι και η Φωτεινή απ' το Δημοτικό! :down::mad: Την προηγούμενη βδομάδα λοιπόν καθόμασταν εγώ και η Ελένη στις κερκύδες και συζητούσαμε. Έρχεται λοιπόν και η Φωτεινή με την τρελοπαρέα της (μας κουνούσαν και τους γοφούς και φοβήθηκα ότι θα της πέσει έτσι που τον κούναγε :blink:), και άρχισε το κύρηγμα. Έλεγε λοιπόν την ιστορία της ζωής της για το πως χωρίσαμε εμείς οι δυο, έλεγε και ότι της κατέβαινε στο ξερό της το κουρκούτι και το χαραμίσαμε όλο το διαλείμμα με το να καθόμαστε να την ακούμε.

Οι φίλες βέβαια δεν είχαν ιδέα, απλά κουνούσαν συνέχεια το κεφάλι τους, τάχα πως ήξεραν και συμφονούσαν.. :down: Αύριο λοιπόν πάω στοίχημα θα ξανάρθει και πάλι τα ίδια. Χα! Αυτή τη φορά δε θα τη γλιτώσει όμως! Την περιμένει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!!

Ωραία! Όσο σφουγκαρίζεις εσύ Αντιγονάκι εγώ θα καθαρίσω τις σκάλες.. :P:lol:

Να πω να πω; :rolleyes:

Λοιπόν, όλα άρχισαν από την πρώτη Δημοτικού... Τι να πω δηλαδή.. Η πρώτη μου φίλη ήταν (διστυχώς :down:) μια πολύ κακομαθημένη που όμως με πέρασε για "κούκλα" της! :blink: Τέσπα, Φωτεινή τη λέγανε, δεν μπορώ να πω πως ήταν "Η Φανταστική Φίλη Της Ζωής Μου Που Μου Συμπαραστεκόταν", αλλά κάναμε παρέα μέχρι τη Δ'.. :) Στη Δ' ήρθε ένα καινούριο κορίτσι στην τάξη. Κάποια Ελένη. Μ' αυτή πέρασα το υπόλοιπο Δημοτικό. Ήμασταν μαζί και στο Γυμνάσιο, μέχρι τώρα Β' Γυμνασίου.

Είναι όμως και μία τρελοπαρέα από την τάξη που μου τη σπάει πολύ στα νεύρα. Μέσα είναι και η Φωτεινή απ' το Δημοτικό! :down::mad: Την προηγούμενη βδομάδα λοιπόν καθόμασταν εγώ και η Ελένη στις κερκύδες και συζητούσαμε. Έρχεται λοιπόν και η Φωτεινή με την τρελοπαρέα της (μας κουνούσαν και τους γοφούς και φοβήθηκα ότι θα της πέσει έτσι που τον κούναγε :blink:), και άρχισε το κύρηγμα. Έλεγε λοιπόν την ιστορία της ζωής της για το πως χωρίσαμε εμείς οι δυο, έλεγε και ότι της κατέβαινε στο ξερό της το κουρκούτι και το χαραμίσαμε όλο το διαλείμμα με το να καθόμαστε να την ακούμε.

Οι φίλες βέβαια δεν είχαν ιδέα, απλά κουνούσαν συνέχεια το κεφάλι τους, τάχα πως ήξεραν και συμφονούσαν.. :down: Αύριο λοιπόν πάω στοίχημα θα ξανάρθει και πάλι τα ίδια. Χα! Αυτή τη φορά δε θα τη γλιτώσει όμως! Την περιμένει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!!
1)Τι ταξή πας???
2)Τι έκπληξη την περιμένει??

1)Τι ταξή πας???
2)Τι έκπληξη την περιμένει??
1) Β'
2) Το είπαμε σε κάτι κορίτσια απ' την Γ'!! :D Φίλες της Ελένης! ;):P

CuteKitty,ποιό είναι το πραγματικό σου όνομα;

Δήμητρα! :)

Εσένα Κονταντίνα; Νομίζω κάτι διάβασα.. :hmm:

Ναι-ναι...Κωνσταντίναι,
χάρηκα!!!

Υ.Γ Θα σας πω κι εγώ μια ιστορία!!

Όταν πήγαινα Δ' Δημοτικού,είχα μια φίλη την Αριάδνη.Η Αριάδνη είναι το...''χτυπημένο'' της τάξης.:rolleyes:

Κάτι με τράβαγε προς εκείνη και ήταν η καλύτερή μου φίλη:blink:Όλο μαζί ήμασταν:|Με έκανε οτι ήθελε:mad:

Μια μέρα λοιπόν κι ενώ είχαμε Γυμναστική τη τελευταία ώρα..ξεκινήσαμε να παίζουμε μπάσκετ όλα τα κορίτσια μαζί.!
Εδώ να σημείώσω πως ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες εγώ με το..''τέρας'':confused:

Όλα κυλούσαν ομαλά και όμορφα μέχρι που χτύπησε το κουδούνι για να σχολάσουμε:)

Ήμασταν ισοπαλία και λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι έβαλα καλάθι και νίκησε η ομάδα μου:up:

Αυτή από τα νεύρα της,μόλις μπήκαμε μέσα ήρθε και μου τράβαγε τη τσάντα εγώ άρχισα να της φωνάζω και καταλήξαμε να μαλλιοτραβιώμαστε:lol:

Αυτή μου τράβαγε τα μαλλιά,εγώ της έδινα σφαλιάρες και ένας σορός από παιδιά είχε μαζευτεί και μας κοίταγε:P:lol:

Τέλος της έδωσα μια και πήγα κατευθείαν στη δασκάλα μας.Της το είπα και φώναξε εκεί την Αριάδνη..:confused:

Ήρθε και η μάνα της και καταλαβαίνετε...δεν της είπε ΤΙΠΟΤΑ:mad:

Τέλος,δε ξανα κάναμε παρέα εκτός από το να λέμε ένα γειά και αν:)

Από τότε ΗΡΕΜΙΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:):):)

Όταν πήγαινα Δ' Δημοτικού,είχα μια φίλη την Αριάδνη.Η Αριάδνη είναι το...''χτυπημένο'' της τάξης.:rolleyes:

Κάτι με τράβαγε προς εκείνη και ήταν η καλύτερή μου φίλη:blink:Όλο μαζί ήμασταν:|Με έκανε οτι ήθελε:mad:

Μια μέρα λοιπόν κι ενώ είχαμε Γυμναστική τη τελευταία ώρα..ξεκινήσαμε να παίζουμε μπάσκετ όλα τα κορίτσια μαζί.!
Εδώ να σημείώσω πως ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες εγώ με το..''τέρας'':confused:

Ήμασταν ισοπαλία και λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι έβαλα καλάθι και νίκησε η ομάδα μου:up:

Αυτή από τα νεύρα της,μόλις μπήκαμε μέσα ήρθε και μου τράβαγε τη τσάντα εγώ άρχισα να της φωνάζω και καταλήξαμε να μαλλιοτραβιώμαστε:lol:

Αυτή μου τράβαγε τα μαλλιά,εγώ της έδινα σφαλιάρες και ένας σορός από παιδιά είχε μαζευτεί και μας κοίταγε:P:lol:

Τέλος της έδωσα μια και πήγα κατευθείαν στη δασκάλα μας.Της το είπα και φώναξε εκεί την Αριάδνη..:confused:

Ναι αυτό μου τη δίνει κι εμένα στα νεύρα.. Θυμάμαι σε κάποια φάση στο Δημοτικό, νομίζω γύρω στην Γ', ήταν ένα κορίτσι (λίγο... καλά όχι λίγο, πολύ, παχουλό), το οποίο γι' αυτό το λόγο κι επειδή ήταν και λίγο σπαστικιά, δεν είχε φίλους.

Ειμαστάν κι εμείς μια φορά με την Έλενα στο κολυμβητίριο και την πετύχαμε με τη μαμά της. Μας παίρνει λοιπόν κι η μαμά της και μας λέει:

"Παιδιά, να παίζετε και τη Βιβύ (έτσι τη λέγαν) γιατί μου έχει πει ότι δεν έχει φίλους κι ότι την κοροϊδεύετε".

Εγώ με την Ελένη είχαμε μείνει άναυδες. Η Βιβύ μας έριξε ένα βλέμμα κι έφυγε με τη μάνα της.

Εμείς τη Βιβύ, δε λέω ποτέ δεν την κάναμε παρέα, αλλά δεν είχαμε καμία απολύτως σχέση μαζί της! :blink: Ποτέ δε της μιλήσαμε.. :mad:

Τώρα θα μου πείτε κι μάνα της, ότι να ναι, μίλησε σε όποιο κορίτσι της τάξης βρήκε μπροστά της.. Τι να πω, ευτυχώς στο Γυμνάσιο χωρίσαμε μ' αυτό το κορίτσι, και με πολλά άλλα ενοχλητικά απ' το Δημοτικό επίσης! :P

Τι να πω Κωσταντίνα μου, όταν κάποιος δεν έχει φίλους κάνει αλόκοτα πράγματα ίσως να το έχεις παρατηρήσει. ;)

το μαλλιοτραβηγμα η Αριαδνη το εχει μεσα της..+:lol:Θυμασε με την Ελενα????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back