B.F.F.

PATSOUKAKI

Πολύ δραστήριο μέλος

Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα.
Αυτό το θέμα απευθύνεται κυρίως σε άτομα 11 έως 25 χρονών και εδώ μπορείτε να μιλάτε για τους φίλους σας, τα προβλήματά σας με αυτούς, της βλακίες που κάνουν ή για το πόσο πολύ σας βοηθούν σε διάφορους τομείς και πώς σας συμπαραστέκονται.

Και μην ξεχνάτε!!!Μιλήστε ελεύθερα και απεριόριστα!!!:D

Με εκτίμιση,
το Αντιγονάκι σας:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ξεκινήσω αι να σου εγγαινιάσω το θέμα με το συνηθισμένο:

Αγνή+Νικολέτα=Β.F.F.E!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο το καλό παιδί!:P:up:

Αρχίζω:
Όλα άρχισαν στην Ά Δημοτικού...:hmm: Κατά έναν περίεργο τρόπο έγινα κολλητή με ένα κορίτσι:τη Γεωργία. Φυσικά δεν θα μπορούσα να ξέρω πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό.:/:

Η Γεωργία είχε τότε καλύτερη φίλη της την Ξένια και είμασταν ένα τρίο.:) Η ιεραρχία ήταν:Γεωργία,Χριστίνα,Ξένια.

Εκείνον τον πρώτο καιρό η Γεωργία ασχολούνταν μόνο μαζί μου και η Ξένια ήταν στην άκρη. Όπως μου είπε η ίδια(η Ξένια),αγότερα ένιωθε απαίσια και έκλαιγε...:/:
Η Γεωργία την έβαζε να κάνει διάφορα πράγματα για να την εξευτελίσει όπως να προστατεύει από τα άλλα παιδιά το μεγάλο δέντρο του κήπου,με έπαιρνε και κρυβόμασταν κι εκείνη μας έψαχνε και άλλα παρόμοια.:down:
Δεν είχα τη δύναμη τότε να κριτικάρω τη συμπεριφορά της Γεωργίας,γιατί,πράγμα ανεξήγητο, ασκούσε τεράστια επιρροή στους πάντες,μαζί τους κι εμένα.:down: Μια φορά το έκανα και έφαγα τέτοιο ψυχολογικό πόλεμο που ένιωσα χάλια...

Αργότερα έκανε ότι δήθεν έλεγε μυστικά με την Ξένια και ήμουν στην απ' έξω.:/: Τότε κατάλαβα πραγματικά πώς ένιωθε η Ξένια...

Τα επόμενα χρόνια μας εκμεταλευόταν και τις δύο.:/: Έμενα μαζί με τη Γεωργία γιατί όλοι την είχαν σε υπόληψη και είχα προστασία. Όσο ήμουν μαζί της ο χαρακτήρας μου ήταν κυριολεκτικά ΑΠΑΙΣΙΟΣ!:redface::mad:

Όλα αυτά συνέβαιναν μέχρι την Έ Δημοτικού όπου σήκωσα κεφάλι έβγαλα όλο τον συσωρευμένο θυμό μέσα μου,και ξέκοψα.:happy:

ΤΕΛΟΣ

Όλα άρχισαν στην Ά Δημοτικού...:hmm: Κατά έναν περίεργο τρόπο έγινα κολλητή με ένα κορίτσι:τη Γεωργία. Φυσικά δεν θα μπορούσα να ξέρω πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό.:/:
Η Γεωργία είχε τότε καλύτερη φίλη της την Ξένια και είμασταν ένα τρίο.:) Η ιεραρχία ήταν:Γεωργία,Χριστίνα,Ξένια.
Εκείνον τον πρώτο καιρό η Γεωργία ασχολούνταν μόνο μαζί μου και η Ξένια ήταν στην άκρη. Όπως μου είπε η ίδια(η Ξένια),αγότερα ένιωθε απαίσια και έκλαιγε...:/:
Η Γεωργία την έβαζε να κάνει διάφορα πράγματα για να την εξευτελίσει όπως να προστατεύει από τα άλλα παιδιά το μεγάλο δέντρο του κήπου,με έπαιρνε και κρυβόμασταν κι εκείνη μας έψαχνε και άλλα παρόμοια.:down:
Δεν είχα τη δύναμη τότε να κριτικάρω τη συμπεριφορά της Γεωργίας,γιατί,πράγμα ανεξήγητο, ασκούσε τεράστια επιρροή στους πάντες,μαζί τους κι εμένα.:down:
Αργότερα έκανε ότι δήθεν έλεγε μυστικά με την ξένια και ήμουν στην απ' έξω.:/: Τότε κατάλαβα πραγματικά πώς ένιωθε η Ξένια...
Τα επόμενα χρόνια μας εκμεταλευόταν και τις δύο.:/: Έμενα μαζί με τη Γεωργία γιατί όλοι την είχαν σε υπόληψη και είχα προστασία. Όσο ήμουν μαζί της ο χαρακτήρας μου ήταν κυριολεκτικά ΑΠΑΙΣΙΟΣ!:redface::mad:
Όλα αυτά συνέβαιναν μέχρι την Έ Δημοτικού όπου σήκωσα κεφάλι έβγαλα όλο τον συσωρευμένο θυμό μέσα μου,και ξέκοψα.:happy:
Και εγώ έχω μια τέτοια φίλη, που κι εκείνη μου κρήβονταν μικρή και καθόμουν σε μια γωνιά και έκλεγα γιατί δεν μπορούσα να τη βρω:(:redface:, με εκμεταλεύονταν και έβαζε να φέρομαι απαίσια στους άλλους, που με έλεγε ψωνάρα πίσω από τη πλάτη μου κ.τ.λ.Τη χώριζα πολλές φορές και κατάφερνε κάθε φορά να με τραβάει.Τωρά έχει ψιλομαζευτεί αλλά οι άνθρωποι δεν αλάζουν!Και να τη παρατήσω όμως πάλι θα κολήσει πάνω μου σαν βδέλα και θα ρουφίξει τα σωθηκά μου για να γίνει δινατότερη!:mpliaks::mpliaks:
Είναι συνεχώς μουρτζούφλα αλλά και όταν χαίρεται κάνει σαν νευρόσπαστο!Είναι πολύ κακομαθημένη και δεν έχει καθόλου τρόπους.:mad::mpliaks::mpliaks:

Και εγώ έχω μια τέτοια φίλη, που κι εκείνη μου κρήβονταν μικρή και καθόμουν σε μια γωνιά και έκλεγα γιατί δεν μπορούσα να τη βρω:(:redface:, με εκμεταλεύονταν και έβαζε να φέρομαι απαίσια στους άλλους, που με έλεγε ψωνάρα πίσω από τη πλάτη μου κ.τ.λ.Τη χώριζα πολλές φορές και κατάφερνε κάθε φορά να με τραβάει.Τωρά έχει ψιλομαζευτεί αλλά οι άνθρωποι δεν αλάζουν!Και να τη παρατήσω όμως πάλι θα κολήσει πάνω μου σαν βδέλα και θα ρουφίξει τα σωθηκά μου για να γίνει δινατότερη!:mpliaks::mpliaks:
Είναι συνεχώς μουρτζούφλα αλλά και όταν χαίρεται κάνει σαν νευρόσπαστο!Είναι πολύ κακομαθημένη και δεν έχει καθόλου τρόπους.:mad::mpliaks::mpliaks:
Σε καταλαβαίνω...:) Κι εμένα με σχολίαζε και με σχολιάζει ακόμα πίσω από την πλάτη μου,άσχετα αν νομίζει πως δεν το ξέρω...:P

Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά τώρα...:happy: Έχουμε και πιο ευχάριστα πράγματα για να ασχοληθούμε.:D

Eγώ αύριο θα σας γράψω την ιστορία της ζωής μου.Ευτυχώς που την παράτησες Χριστίνα,αλλά χειρότερα από αυτά που πέρνούσα εγώ από τα 4 μέχρι και την Ε' δημοτικού δεν τα έχει περάσει καμιά σας.Αύριο η συνέχεια.

Τουλάχιστον έμαθα κάτι: Ποτέ δεν θα ξαναμπλέξω με τέτοιο άνθρωπο.:D Ακόμη και τώρα προσπαθεί να με τραβήξει αλλά έχω αποκτήσει αυτοέλεγχο.:)Οι σχέσεις μας είναι τυπικές.:cool::lol:
Τώρα κάνει παρέα με κάποια σαν και αυτήν.Τελικά μοιάζουν πολύ. Το περίεργο με αυτούς τους ανθρώπους είναι ότι τη μία στιγμή είναι συμπαθητικοί και την άλλη αντιπαθέστατοι!:lol::lol:

Σε καταλαβαίνω...:) Κι εμένα με σχολίαζε και με σχολιάζει ακόμα πίσω από την πλάτη μου,άσχετα αν νομίζει πως δεν το ξέρω...:P

Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά τώρα...:happy: Έχουμε και πιο ευχάριστα πράγματα για να ασχοληθούμε.:D
Το χειτότερο πράγμα που έκανε το θυμάμαι ως εξής:
Ήταν ένα χρονάκο πριν, ένας φίλος μου έκανε πάρτι και πήγα.Κατα τη διάρκεια μια άλλη φίλη μου μου αποκάλιψε τα εξής:
''Η Ν. λέει πίσω από τη πλάτη σου ότι είσαι ψωνάρα, ότι την έχεις τρελάνει με το ταξίδι σου στην Αγγλία, οτί είσαι φαντασμένη έχοντας λέει την εντύπωση πως ζωγραφίζεις ωραία:cry: ,ότι είσαι λέει άσχημη και ότι δε θα σε κάνει παρέα στο Γημνάσιο.''
Πληγώθηκα τόσο πολύ που μπήκα στο μπάνιο εκείνου του σπιτιού και άρχησα να κλαίω με λιγμούς!Πώς μπορούσε η καλήτερή μου φίλη να μιλά έτσι για μένα;!Από τότε τη μίσω όσο με μισούσε και αυτή!!ΒΛΑΜΕΝΗ!!!!:cry::cry::mad::mad:

Εγω αυτο το πραγμα το εχω με την Κωσταντινα ........Απο κολλητες που ειμασταν τωρα απλα μονο μιλαμε:(Δεν ξερω πως αρχισε αυτο αλλα απο μια μερα και μετα αρχισε να κανει παρεα μονο με την Ευαγγελια και εμενα με ειχαν στην αποξω:(Δεν λεω οτι δεν μιλαμε,μιλαμε αλλα οχι σαν κολλητες.

Υ.Σ.Αυτος ειναι ο μονος τροπος να σου πω οτι δεν μου αρεσει που με εχεις στην απεξω.Για αυτον το λογο εχω τετοια συμπεριφορα:|

Ήταν ένα χρονάκο πριν, ένας φίλος μου έκανε πάρτι και πήγα.Κατα τη διάρκεια μια άλλη φίλη μου μου αποκάλιψε τα εξής:
''Η Ν. λέει πίσω από τη πλάτη σου ότι είσαι ψωνάρα, ότι την έχεις τρελάνει με το ταξίδι σου στην Αγγλία, οτί είσαι φαντασμένη έχοντας λέει την εντύπωση πως ζωγραφίζεις ωραία:cry: ,ότι είσαι λέει άσχημη και ότι δε θα σε κάνει παρέα στο Γημνάσιο.''
Πληγώθηκα τόσο πολύ που μπήκα στο μπάνιο εκείνου του σπιτιού και άρχησα να κλαίω με λιγμούς!Πώς μπορούσε η καλήτερή μου φίλη να μιλά έτσι για μένα;!Από τότε τη μίσω όσο με μισούσε και αυτή!!ΒΛΑΜΕΝΗ!!!!:cry::cry::mad::mad:

Σε καταλαβαίνω.Ξέρεις πόσες φορές έχω κλάψει εγώ;

Υπάρχουν και υποκριτές δυστυχώς Αντιγόνη μου...:/: Μη σκας!;)
Παλιά στο λεύκωμά μου στην ερώτηση χάρισέ μου κάτι η Γεωργία είχε γράψει: Σου κάνω τη χάρη να γράφω στο λεύκωμά σου!:blink::blink::blink: Έμεινα από το θράσος της...

Γι' αυτό σου λέω: Δεν αλλάζουν ποτέ,οπότε αγνόησέ τους!;)

Και σε μενα λενε πισω απο την πλατη μου ,αλλα εγω δεν τους δεινω σημασια:DΚαι τωρα σε ενα παρτι και για την Κωσταντινα λεγαν κατι πισω απο την πλατη της το καταλαβε και αρχισε να κλαιει:down::(

Και σε μενα λενε πισω απο την πλατη μου ,αλλα εγω δεν τους δεινω σημασια:DΚαι τωρα σε ενα παρτι και για την Κωσταντινα λεγαν κατι πισω απο την πλατη της το καταλαβε και αρχισε να κλαιει:down::(

Aαααααααα,ναι.Τι έγινε η Κων/νυινα.Είχε καιρό να μπει;Τι έλεγαν πίσω από την πλάτη της;

Υπάρχουν και υποκριτές δυστυχώς Αντιγόνη μου...:/: Μη σκας!;)
Παλιά στο λεύκωμά μου στην ερώτηση χάρισέ μου κάτι η Γεωργία είχε γράψει: Σου κάνω τη χάρη να γράφω στο λεύκωμά σου!:blink::blink::blink: Έμεινα από το θράσος της...

Γι' αυτό σου λέω: Δεν αλλάζουν ποτέ,οπότε αγνόησέ τους!;)
Η δικιά μου είναι πολύ δύσκολη περίπτωση!Στο ξαναλέω κλλάει σαν βδέλλα και ρουφάει το μυαλό σου γεμίζοντας το με βλακεία και γκρίνια.

Πορόνομαι με τις παρωμιώσεις!:lol::lol::lol:

Αυτά τα πάρτι!!!:(:P
Πάντως εγώ λίμνη το κανα το πάρτι!:redface:

Aαααααααα,ναι.Τι έγινε η Κων/νυινα.Είχε καιρό να μπει;Τι έλεγαν πίσω από την πλάτη της;
Νομιζω οτι την κοροίδευαν ,δεν ειμαι σιγουρη αλλα νευριασα καθοταν και εκλεγε για αυτους:blink:Αλλα στο τελος νομιζω τα βρικε με μερικους:D

Η δικιά μου είναι πολύ δύσκολη περίπτωση!Στο ξαναλέω κλλάει σαν βδέλλα και ρουφάει το μυαλό σου γεμίζοντας το με βλακεία και γκρίνια.

Πορόνομαι με τις παρωμιώσεις!:lol::lol::lol:
Άκου τι θα κάνεις: Θα της πεις: Παράτα με,μου σπας τα νεύρα και δε γουστάρω να μου κολλάς σαν βδέλα!:mad::lol:(κάτι τέτοιο θα την ταρακουνήσει.:lol:)

Άκου τι θα κάνεις: Θα της πεις: Παράτα με,μου σπας τα νεύρα και δε γουστάρω να μου κολλάς σαν βδέλα!:mad::lol:(κάτι τέτοιο θα την ταρακουνήσει.:lol:)
Μπα, και στο μπλέντερ να την βάλεις δεν πρόκειτε να ταρακουνηθεί:lol:!

Μπα, και στο μπλέντερ να την βάλεις δεν πρόκειτε να ταρακουνηθεί:lol:!
Η προσπάθεια μετράει!:lol:
Καληνύχτα!:happy:

Καληνυχτα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back