Beauty και ιστορίες...

Η σαρδελα που ειναι μονιμως εκνευρισμενη το κανει συνεχεια αυτο...και κοπαναει την ουρα της σα μαστιγιο!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: με πεθαινει η σαρδελαααα!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: με πεθαινει η σαρδελαααα!!!!!

Που να δεις πως θα σε πεθανει αν σε "μαστιγωσει" στη μουρη!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που να δεις πως θα σε πεθανει αν σε "μαστιγωσει" στη μουρη!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ειναι τρελα!!!! ειναι το ακριβως αντιθετο του δικου μου!!!:up: :up:

Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ που δεν είδα το γκρίζο...:( :(
Εμεινα δίπλα της για πολλή ώρα για συμπαράσταση που έφυγε το μικρό της. Θα ανεβάσω και βίντεο:) Να και μια πάρα πολύ όμορφη φωτό:

:bye: :bye: Λυπάμαι για το μωράκι της πραγματικά είναι κρίμα που έφυγε αλλά επειδή το περάσαμε και μεις ξέρω.Τα καλύτερα για τα άλλα είναι πανέμορφα:kiss: :kiss: :kiss:

:bye: :bye: Λυπάμαι για το μωράκι της πραγματικά είναι κρίμα που έφυγε αλλά επειδή το περάσαμε και μεις ξέρω.Τα καλύτερα για τα άλλα είναι πανέμορφα:kiss: :kiss: :kiss:

:( :( :( :( :(

Παρεπιπτόντως
1. Η γειτόνισσα δίνει τα 2 ''εμπριμέ!''. Θες αυτά τα δυο;:)
2. Πόσο μεγάλα τα θες; Πόσο μεγάλα μπορουν να αποχωριστούν τη μανούλα τους;:hmm:

:( :( :( :( :(

Παρεπιπτόντως
1. Η γειτόνισσα δίνει τα 2 ''εμπριμέ!''. Θες αυτά τα δυο;:)
2. Πόσο μεγάλα τα θες; Πόσο μεγάλα μπορουν να αποχωριστούν τη μανούλα τους;:hmm:

:up: :up: :up: Παιδάκι μου γατουλίνι να΄ναι και ότι να΄ναι,δεν θα τα χαλάσουμε.Πιστεύω μετά τους 2-3 μήνες αλλά και νωρίτερα εμένα δεν με πειράζει.:baby: :baby: :baby: :baby: Άντε να γεμίζουμε σιγά σιγά.

Πέθανε το ένα της παιδί... Το γκρί το τιγρέ που σας είχα δείξει...:cry:
Φαινεται πως το βράδυ προσπαθούσε να κοιμηθεί όσο γίνεται βολικότερα για τα παιδιά της αλλά το σπιτάκι ήταν μικρό (σε αυτό γέννησε και σε αυτό έμεινε αυτή και τα μωρά μέχρι χθες.:/: ) κι έτσι φαίνεται πως το πάτησε και κοιμήθηκε πάνω του άθελά της κι έτσι το σκότωσε...:cry:
Moυ φαίνεται λίγο δύσκολο η γάτα να πάτησε και να σκότωσε το μικρό της. Απλά δεν τα καταφέρνουν πάντα όλα τα γατάκια μιας γέννας. Ίσως να ήταν πιο αδύναμο ή να είχε κάτι και να πέθανε. Πάντως όπως και να χει είναι λυπηρό...
Εύχομαι τα υπόλοιπα να είναι πιο τυχερά!

Moυ φαίνεται λίγο δύσκολο η γάτα να πάτησε και να σκότωσε το μικρό της. Απλά δεν τα καταφέρνουν πάντα όλα τα γατάκια μιας γέννας. Ίσως να ήταν πιο αδύναμο ή να είχε κάτι και να πέθανε. Πάντως όπως και να χει είναι λυπηρό...
Εύχομαι τα υπόλοιπα να είναι πιο τυχερά!

Σε ευχαριστώ Κατερίνα:)
Κι εγώ το ελπίζω! Και θα είναι! Αν έχουν για γατομαμά την πόπι...:rolleyes: :cool:

Εχω ακουσει οτι οσο γατακια ειναι να πεθανουν απο αδυναμο οργανισμο κτλ, πεθαινουν την τριτη-τεταρτη μερα απο την γεννηση τους.
Σε εμας συνυθως τοτε "φευγουν"...
Σε καθε γεννα υπαρχουν απωλειες για διαφορους λογους(ευτυχως στης σαρδελιτσας δεν ειχαμε, αν και περιμενα).

Και εμένα μια γατούλα μου, η Πίνκυ, είχε γεννήσει 4 αλλά το ένα δεν το ήθελε καθόλου! Με το που το γέννησε το πήγε και το άφησε πιο πέρα και εγώ της το έβαζα κοντά της αλλά δεν το ήθελε και το πήγαινε αλλού!:( Όσο χάρηκα με τα άλλα, τόσο στεναχωρήθηκα με αυτό. Τελικά πέθανε μετά από λίγο! Η αλήθεια είναι ότι ήταν μικρότερο από τα άλλα, ίσως ήταν άρρωστο το καημένο! Οι γάτες τα καταλαβαίνουν αυτά!

Συνημμένα

• Pinky.jpg
    Pinky.jpg
    150,1 KB · Εμφανίσεις: 54
:redface: :redface: :redface: :redface: Θερμή παράκληση μη βάζετε φωτογραφίες με μωρά τα θέλω όλααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!

Τα δικά μου τα μωρά δεν υπάρχουν πια! Η φωτογραφία είναι πάνω από 6 ετών!:/:
Σε καταλαβαίνω πάντως γιατί και εγώ τα θέλω όλα τα ζωάκια!!!

Τα δικά μου τα μωρά δεν υπάρχουν πια! Η φωτογραφία είναι πάνω από 6 ετών!:/:
Σε καταλαβαίνω πάντως γιατί και εγώ τα θέλω όλα τα ζωάκια!!!

Τί εννοείς; Πέθαναν όλα ή απλά μεγάλωσαν;:(

Δεν ξέρω αν ζουν! Μου τα κλέψανε όταν ήταν περίπου 3 μηνών!:mad:
Και τους φόραγα και λουράκι!

Δεν ξέρω αν ζουν! Μου τα κλέψανε όταν ήταν περίπου 3 μηνών!:mad:
Και τους φόραγα και λουράκι!

Δεν το πιστεύω!:mad: :( :(
Κρίμα... Και να μην ξέρεις και πώς είναι τώρα...:/: :(
Πολύ λυπάμαι...:(

Προσέχετε τις απαγωγές γατιών. από τσίρκα, κατόχους φιδιών, ακόμα και από ταβέρνες.

αυτο το τρεμουλο τηε πλατης το κανει και 'μενα ο γατουλινης μου, αλλα ποτε δεν αναρωτηθηκα τι ειναι. συνηθως το κανει οταν τον χαιδευω στην ραχη ειναι πιστευω κατι σαν ανατριχιασμα:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back