mimikaki
Διάσημο μέλος
Η σαρδελα που ειναι μονιμως εκνευρισμενη το κανει συνεχεια αυτο...και κοπαναει την ουρα της σα μαστιγιο!
με πεθαινει η σαρδελαααα!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με πεθαινει η σαρδελαααα!!!!!
Που να δεις πως θα σε πεθανει αν σε "μαστιγωσει" στη μουρη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Που να δεις πως θα σε πεθανει αν σε "μαστιγωσει" στη μουρη!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι τρελα!!!! ειναι το ακριβως αντιθετο του δικου μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ που δεν είδα το γκρίζο...![]()
![]()
Εμεινα δίπλα της για πολλή ώρα για συμπαράσταση που έφυγε το μικρό της. Θα ανεβάσω και βίντεοΝα και μια πάρα πολύ όμορφη φωτό:
Λυπάμαι για το μωράκι της πραγματικά είναι κρίμα που έφυγε αλλά επειδή το περάσαμε και μεις ξέρω.Τα καλύτερα για τα άλλα είναι πανέμορφα:kiss: :kiss: :kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
![]()
Λυπάμαι για το μωράκι της πραγματικά είναι κρίμα που έφυγε αλλά επειδή το περάσαμε και μεις ξέρω.Τα καλύτερα για τα άλλα είναι πανέμορφα:kiss: :kiss: :kiss:
Παρεπιπτόντως
1. Η γειτόνισσα δίνει τα 2 ''εμπριμέ!''. Θες αυτά τα δυο;
2. Πόσο μεγάλα τα θες; Πόσο μεγάλα μπορουν να αποχωριστούν τη μανούλα τους;

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρεπιπτόντως
1. Η γειτόνισσα δίνει τα 2 ''εμπριμέ!''. Θες αυτά τα δυο;![]()
2. Πόσο μεγάλα τα θες; Πόσο μεγάλα μπορουν να αποχωριστούν τη μανούλα τους;![]()
Παιδάκι μου γατουλίνι να΄ναι και ότι να΄ναι,δεν θα τα χαλάσουμε.Πιστεύω μετά τους 2-3 μήνες αλλά και νωρίτερα εμένα δεν με πειράζει.
Άντε να γεμίζουμε σιγά σιγά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Moυ φαίνεται λίγο δύσκολο η γάτα να πάτησε και να σκότωσε το μικρό της. Απλά δεν τα καταφέρνουν πάντα όλα τα γατάκια μιας γέννας. Ίσως να ήταν πιο αδύναμο ή να είχε κάτι και να πέθανε. Πάντως όπως και να χει είναι λυπηρό...Πέθανε το ένα της παιδί... Το γκρί το τιγρέ που σας είχα δείξει...:cry:
Φαινεται πως το βράδυ προσπαθούσε να κοιμηθεί όσο γίνεται βολικότερα για τα παιδιά της αλλά το σπιτάκι ήταν μικρό (σε αυτό γέννησε και σε αυτό έμεινε αυτή και τα μωρά μέχρι χθες.) κι έτσι φαίνεται πως το πάτησε και κοιμήθηκε πάνω του άθελά της κι έτσι το σκότωσε...:cry:
Εύχομαι τα υπόλοιπα να είναι πιο τυχερά!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Moυ φαίνεται λίγο δύσκολο η γάτα να πάτησε και να σκότωσε το μικρό της. Απλά δεν τα καταφέρνουν πάντα όλα τα γατάκια μιας γέννας. Ίσως να ήταν πιο αδύναμο ή να είχε κάτι και να πέθανε. Πάντως όπως και να χει είναι λυπηρό...
Εύχομαι τα υπόλοιπα να είναι πιο τυχερά!
Σε ευχαριστώ Κατερίνα
Κι εγώ το ελπίζω! Και θα είναι! Αν έχουν για γατομαμά την πόπι...

Σε εμας συνυθως τοτε "φευγουν"...
Σε καθε γεννα υπαρχουν απωλειες για διαφορους λογους(ευτυχως στης σαρδελιτσας δεν ειχαμε, αν και περιμενα).
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Όσο χάρηκα με τα άλλα, τόσο στεναχωρήθηκα με αυτό. Τελικά πέθανε μετά από λίγο! Η αλήθεια είναι ότι ήταν μικρότερο από τα άλλα, ίσως ήταν άρρωστο το καημένο! Οι γάτες τα καταλαβαίνουν αυτά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Θερμή παράκληση μη βάζετε φωτογραφίες με μωρά τα θέλω όλααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Σε καταλαβαίνω πάντως γιατί και εγώ τα θέλω όλα τα ζωάκια!!!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα δικά μου τα μωρά δεν υπάρχουν πια! Η φωτογραφία είναι πάνω από 6 ετών!
Σε καταλαβαίνω πάντως γιατί και εγώ τα θέλω όλα τα ζωάκια!!!
Τί εννοείς; Πέθαναν όλα ή απλά μεγάλωσαν;

chrisidor
Δραστήριο μέλος

Και τους φόραγα και λουράκι!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω αν ζουν! Μου τα κλέψανε όταν ήταν περίπου 3 μηνών!
Και τους φόραγα και λουράκι!
Δεν το πιστεύω!
Κρίμα... Και να μην ξέρεις και πώς είναι τώρα...
Πολύ λυπάμαι...

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool